Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / ?Rodina nebo Pes?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
nika00
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:46
- Nahlásit

˙ounglady

myslim ze pritelova mama nesnasi vis svyho syna nez me...a jeste rika jak tos nim mysli dobre - no nevim jestli trestni oznameni je dobre myslena vec.....jinak taky sem k nim nesmela..a kdyz sem prisla jen na navstevu...tak se uz ptala, jestli tam takhle budu chodit porad nebo co...

pritom muj pritel unas dva roky bydlel....
moje mama ho mela rada...pak proste prisel zvrat a je to vsechno v haji...

viky
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:50
- Nahlásit

nika00

mozna ma tvoje maminka jenom pocit, ze ji te pritel bere. Vis jak to myslim. Zarli. Z vlastni zkusenosti, s nasima jsem se taky hadala ( kdo ne, tak asi keca ), ale co jsme se odstehovali, tak sou vztahy mezi nama naprosto suprovy. Je to tim ze mame kazdej svoji domactnost, kterou vedeme tak jak nam to vyhovuje.
Mozna, ze kdyz se odstehujes, bude to obrat k lepsimu.

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:52
- Nahlásit

Pořád hledám námět na uchvacující příběh. Sama o sobě psát nemůžu (za prvé by mi to nikdo nevěřil, za druhé sadomasochismus takového formátu je už i pro mě moc silná káva a za třetí by mě v tom příběhu poznalo mé okolí, což bych strašně nerada), takže se budu inspirovat u Vás a složím z Vás a ze mě jednu bytost s ponurou minulostí a tragickou budoucností.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:54
- Nahlásit

Garfield
stejne te v tom to tvy okoli pozna, protoze uplne se od svych zazitku oprostit nedokazes .....

fromeli
Člen
- Nahlásit

a složím z Vás a ze mě jednu bytost s ponurou minulostí a tragickou budoucností.
Garfield
to jako zase nějaký příběh bez happy konce

Jumi
Člen
- Nahlásit

nika00
bydlíme sami, takže se psem není problém, ale mám kamarádku - studentka a tá má taky ZR + kočku a bydlela v různých bytech, ne za moc peněz, ale vždy si něco pro sebe a svoji zvěř našla...asi bych hledala něco, kde budete spíš sami a určitě stačí nějaké 1+kk, věřím, že se něco najde...

Udělat ten první krok je nejtěžší a podle mě to v člověku musí prostě nějak uzrát, mně také bylo líto, že odcházím ale prostě to tak musí být, navíc je to přirozený vývoj...žádný rodič který má svoje dítě rád ho prostě nevyhodí!
Ale nemusíš nutně odejít ve zlém, prostě řekni mami mám tě moc ráda, ale prostě teď musím jít svou cestou, ke mně máš dveře stále otevřené kdykoliv mi můžeš zavolet nebo přijít na návštěvu a na druhou stranu zas ráda příjdu já a hotovo tečka konec....

Gája
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:55
- Nahlásit

Garfield
..a šťastným koncem.... prosííím... toho smutku má v sobě každý dost..

Anu
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 09:57
- Nahlásit

fromeli
to jako zase nějaký příběh bez happy konce
no prostě příběh života.Život není pohádka se štastným koncem.Ale já si nemůžu stěžovat.Prožívím jedno z nejhezčích období...nikdo mi do ničeho nekecá.Krom psa je to můj jediný závazek (útulek to kdyžtak jistí,popřípadě rána radioátorem a posléze stráň) a pohoda.Plánujem akce,vůbec se nenudíme,koukáme na svět už trochu jinak a i ty rodiče se lepší...

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:05
- Nahlásit

Gája
...šťastný konce asi neumím... Nějak mi to prostě nejde. Nemůžu psát o něčem, co jsem sama nikdy nezažila.

abby
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:06
- Nahlásit

Tak já mám s našima perfektní vztah a když přijedu bez psa,tak dostanu spíš vynadáno.Prvního psa jsem taky "přitáhla" domů já a teď je to pes našich.S přítelovýma rodičema byl ze začátku dost problém.Taky se snažili tlačit a vydírat různými způsoby.A teď nás prosí,abysme jim Abby nechali na hlídání.Když přijede přítel bez ní,tak mu to vyčítají.Mám štěstí v tom,že ona když je u nich,tak asi cití,že se musí chovat trošku jinak a vykřeše ze sebe to nejlepší,takže vypadá jako slušně vychovanej pes U našich,kde je i ten druhej pes,zase vypadá jako poděs,protože spolu pořád blbnou ....

Holky,hlavně se nedejte.Někdy je to těžký,ale stojí to za to.Hodně štěstí a držím palečky

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:06
- Nahlásit

Garfield
nedelej tady ze sebe chudinku ....

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:09 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Jirikovo
Blbečku! Za tuhle pitomou větu tě osobně ztluču jak zajíc toho medvěda.

Několik nocí po sobě se budím uprostřed tmy zpocená hrůzou, vyklepaná strachy s bušícím srdcem. Rozhodně to není pavoučkem. Zdá se mi o minulosti.

Anu
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:10
- Nahlásit

Garfield
bych ty tvé konce chtěla vidět? Kdyť se ti nikdy nic hrozného nestalo? Nebo ano? Garfield odvraceš dopravních nehod,zachránkyně dětí....

PS.Když už jsme u těch dětí.Anubis děti fakt nemusí,né jak Garfield ale žádné dítě na něj nemá co šahat.V neděli jsme potkali na coursingu minulý majitele.Pes skočil do auta na sedačku kde seděl klučina,kvůli kterému musel jít z domu,neb by ho sežral.Byl sním 36hodin,než jsem ho odvedla. Klučinovi je přes rok.Pes tedy skočila na dítě a lízal ho po obličeji,mohl se radostí učůrat když prcka viděl.Takhle se neradoval nikdy.Děcko po něm šmatlalo,tahalo za uši,objímalo a on držel a pohledem bylo vidět,že to dítě miluje,jak nikoho.Vůbec jsem netrunla hrůzou jestli ho pokouše,to prostě bylo mimino mého Anuba a on to věděl....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:12
- Nahlásit

Garfield
hele segra .... to je o tom, ze ted uz te prave cekaj ty stastny konce a minulost musis hodit za hlavu .... takze koukej spis k tem stastnym koncum ....

nika00
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:14
- Nahlásit

lidi svet se fakt zblaznil
Anu
s tim ze mi psa nekdo zabije s tim sem se setkala jen u souseda...ale u svy mamy sem se setkala s tim ze mi parkrat rekla jak me nenavidi a druhej den mi prinesla cokoladu s tim jak me ma rada....tomu uz fakt nerozumim...
viky
ten muj je nastesti ode me asi uz tak naockovanej ze by svy metce nepodal ruku ani kdyby lezela ve vlastni krvi....

Gája
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:17
- Nahlásit

Garfield
..snad ještě nekončíš.. ne? Tak napiš příběh bez konce... hlavně ne moc smutný

Anu
Člen
- Nahlásit

nika00
jo to jsem taky zažila. A vlastně prožívám do teď.Nikdy nebudu dost dobrá pro otce.Nikdy se o mě nestaral.Odmaturovala jsem se samýma jedničkama-což ho dost nasralo,chtěl mě za ně seřvat. Neměl za co.Nikdy mi s níčím nepomohl a tak čekal,že když jsem dokončila školu tak budu nad ně a prosti o prachy.Jaké bylo zděšení,když jsem v pátek odmaturovala a v pondělí nastupovala do práce kde jsem do teď. Ale něco se mi opravdu nepovedlo:Vybrat si psa,tak když už kvůli ničemu nejsem dost dobrá,tak ten pes je parchant.A já ho mám o to víc ráda,že tak fotra vytáčí a je mi víc sympatický.Jak já se tlemila,když jim zklividoval všechno živé....naoko dostal bubu ale v duchu jsem mu děkovala.

nika00
Člen
- Nahlásit

viky
nemyslim ze by mama mela pocit ze me ji nedko bere....nebo ze by zarlila....ona by proste byla rada, kdybych byla s nekym jinym, pac ma pocit, ze sem spis jak "mama" svyho soucasnyho pritele....
Jumi
a bydlite sami ve svem? nebo v pronajmu??
Garfieldtaky sem si rikala ze sepsat muj zivto, tak by z toho byla druha bible...ale spis asi tragi horor...

jinak je to fakt zamotany...obcas vidim mamu jak kleci na zemi a uci jimmyho delat ze se stydi...nebo si s nim proste jen tak hraje....
a pak zas prijde ten zvrat kdy zacne jecet ze uz ho doma nechce a tak...

viky
Člen
- Nahlásit

nika00
ten muj je nastesti ode me asi uz tak naockovanej ze by svy metce nepodal ruku ani kdyby lezela ve vlastni krvi....
zavidim ti, muj je strasnej dobrak a neumi rict ne. Ach jo. Ale k nam do bytu ma zakaz.

nika00
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:21
- Nahlásit

Anu
nejhorsi je ze ja vim ze me nasi fakt milujou...akorat mama je fakt psychopatka...vzdycky mi vsechno doprala ale na druhou stranu taky umi hodne ublizit....

tata je zas desnej flegmous...

obcas si rikam ze by pro me bylo lepsi kdyby me vyhodili a nechteli by me videt...to ze mi brani odejit je snad i horsi nez to ze by me vyhodili

Anu
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:26
- Nahlásit

nika00
pokud jsi opravdu rozhodlá tak není co řešit.Nikdo není dokonalí ani já snad nebudu ta pravá miminka u sporáku.Taky mě asi občas chytne rapl a ublížím slovem-na to jsem moc energická a dominantní. Prostě řekni,že chceš bydlet sama. Máš vybráno to a to a je to otázka času sbalení kufrů.Neodcházíš ve zlém,máš je ráda,můžou příjíd,ty přijdeš.Z počátku to bude takové divné,ale uvidíš,že ti to časem bude vyhovat a vztah se fakt změní. A hlavně se změní jedna věc.Už i ty si budeš moc diktovat-na co si budou muset rodiče sice zvyknout,ale pak to bude super.pes v tomto případě nehraje žádnou roli.Tady jde o něco jiného.Jak to je s bydlíním v Praze nevím.

nika00
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:26
- Nahlásit

viky
ten muj byl taky blb....mama ho servala za uplnou blbost..napr. kdyz prisel v 8 vecer domu a chtel se naveceret (to uz nesmel, pac vecere je v 7), no a druhej den jeho matka rekla ze potrebuje nakoupit, tak ji odvezl do obchodu autem...
ona je desna histerka...mela zavazanou ruku a nemohla nic delat...
neco rekla a on ji poslechl...i kdyz vedel ze tim dela neco co ja zasadne nechci....tim si to posral i my mamy, ktera ho postupem casu za to prestava nak "brat" protoze se nedokazal postavit svy matce...

ale paradox je ze moje mama ho odsoudila za to , ze se nedokazal postavit se svy matce....ale kdyz ja se chci postavit proti ty svy...tak je to spatne

viky, treba az mu jeho mama hoodne ublizi, uz se nauci rikat "ne"...
muj pritel dospel uz do stadia, ze o svy matce nerekne nic dobryho...

ted uz pochopil, ze si opravdu nezaslouzi ani to plivnuti mezi oci...

Jaji
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:27
- Nahlásit

Ty jo, celkem úleva, že i ostatní lidi se s rodičema hádají kvůli psovi. Už jsem si myslela, že jsem nějaká divná. Taky bych nejradši vypadla, hrozně moc. Ale bohužel to budu muset nějakou dobu zkousnout. Je mi jen 17, asi by bylo dobrý dodělat školu a navíc-jak mi má máti neustále připomíná-bydlím u nich a živí mě i mýho psa. Ale jsem z nich na budku. Když mi matka řekne, že za psem (nemám ho v bytě, ale v kotci) nepujdu, když ona nebude chtít..že i když je ten pes můj, tak jí to nezjímá. Hrábne mi na mýho psa a nevim sice jak a kam, ale prostě i se psem mizim. Když už neví čím by mě dostala, tak se prej může milej pes prodat a kotec zbourat. Že takovej problém to není. Za tyhle slova bych jí vyškrábala oči. I kdybych toho psa neměla, tak si stejně najde něco o čem se můžem hádat. Kdybych ho ale neměla, tak už u nich nebydlim. Rodiče na pěst. Já snad radši nebudu mít děti

nika00
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:28
- Nahlásit

Anu
jj uz jednou sem mela vaznou debatu s mamou, ze to fakt chci....a ze mi proste nemuze branit...tak rikala ze ma o me strach a ze kdybych sla bydlet s nekym jinym, bylo by to jiny (ma na mysli myho expritele-starsiho, rozumnejsiho atd) ten muj soucasnej je totiz mladsi nez ja...

nika00
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:33
- Nahlásit

jaji

jj ja tohle prozivam uz minimalne 5let....
predtim byl pes venku..vubec se neresil a tak...a stejne byly duvody k hadkam a tak...

me sice doma zivej...nic nemusim platit ani prispivat.-..obcas teda neco domu koupim, ale za najem nedavam ani korunu...ale svy zvirata si zivym ja....od veteriny az po zradlo..vsechno..prave proto aby mi nemohli nic vycitat...

jinak my mame taky na zahrade velkou boudu..ale psi v ni nechtej bejt...takze uz to zaslo i tak, ze mama vyhrozuje tim, ze psa ad na provaz k boude, at se tam prej treba posere..nebo ho prej zavre do garaze...

uz se mi taky stalo, ze sem vzala v tom "nejlepsim" psa a odesla... loni sem takhle v -10 chodila u ruzynskyho letiste do 4 do rana...a rvala a rvala....

Anu
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:36
- Nahlásit

nika00
tak už to neřeš. Prostě hledej inzeráty a hotovo. Nějak si to spočítejte a zkus to. zas tak špatný rodiče nemáš tak uvidíš. To jsou všude řeči,že to nevzládneš atd.Přítele taky maminka využívala a kam ona pískla tam on musel a neměla mě ráda. Ze začátku jo,neb jsem se podřizovala,ale pak jsem se trhla a byl problém.Tak jsme prostě odjeli na týden na dovču a z dovči zaslal sms,že se domu už nevratí a hotovo. Půl roku s náma nikdo nemluvil,ale teď je to už o něčem jiném. Myslím,že takovým stádiem si musíme projít všichni.

Jaji
využívají toho na čem ti záleží.To je logické.kdyby jsi ho neměla ráda (psa)tak je to ani nenapadne...

nika00
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:40
- Nahlásit

holky ted trochu mimo tema...

prave mi prisla tagiska pro jimmyho
je krasna

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:41
- Nahlásit

Jirikovo
V posledních dnech dost rekapituluji a přemýšlím a snažím se rozhodnout, co dál, kudy, jak a proč.

A vypočítala jsem úžasný vzorec, který dokonale vystihuje můj život a to, proč vlastně nikdy nemůžu být úplně v pohodě, vnímej:

Začátek - hrůza, děs, noční můra on line. Člověk mlátící s sebou na dni vyprahlé studny mezi rozkládajícími se mrtvolkami krys. Každodenní úvahy o tom, že to nemá smysl, že to skončím, že už prostě nemůžu a hlavně nechci dál. Sračky, hnus, blus absolutně bezvýchodná situace. Srdce těsně před rozskočením. Každé ráno proslzelý slaný polštář. Každý večer němé modlitby k něčemu v co sama nevěřím.

Pokračování aneb převrat - Když člověk vstává ze dna, je pro něj každá maličkost, každá pidipozitivní pitominka absolutně krásná, uchvacující a úžasná. Raduje se z blbostí, krávovinek, rozjímá nad východem slunce, nad uzrálými třešněmi, nad padajícím listím, nad prvním sněhem. Nad každým hezkým slovem se téměř rozbrečí. Pláče radostí při každém pohlazení, úsměvu. Když člověk narazí na opravdové štěstí, porozumění a naprostý klid a harmonii, tak je tak moc šťastný, že se z toho zákonitě musí zbláznit, začne pít, nebo blbnout nebo obojí. A prostě ty exploze krásných emocí jsou tak silné, že buď zcvokneš, nebo na Tebe spáchají atentát, protože tolik štěstí svět neodpouští.

Další fáze úpadek - Zcela logicky když jsi původně ležel na dně, není jiné cesty než nahoru a nemůže být jinak než líp. Ze stejného principu, když jsi na absolutním vrcholu, patří ti celý svět, všechno je krásný, všichni jsou skvělí, všechno a všechny miluješ a nechceš už nikdy jinak, tak nemůže být jiné cesty než zase dolů.

Cesta dolů - cesta dolů i když je velmi mírná, pozvolná a zcela v mezích normálu tě zákonitě zničí a vysaje zbytek sil a to tím způsobem, že buď teskníš a s obrovskou bolestí vzpomínáš na to krásný a víš, že už se to nikdy nemůže vrátit a že podruhé na žádný vrchol nemůžeš vystoupit a nebo se zmítáš ve vizi toho nejhoršího, co by klidně mohlo ještě jednou přijít a uvědomíš si, jak jsi tím poznamenanej. Je to jako stigmata, která jsou vidět jen v noci.

A chodíš světem a koukáš okolo a rozumíš těm, co jsou právě úplně v prdeli a můžeš, umíš a chceš jim pomoci, protože víš jak. A rozumíš i těm "na vrcholu" a přeješ jim to bez náznaku závisti, protože máš pocit, že do skutečného "vrcholu" mají ještě moc daleko a dosud neví, o čem mluví. A přitom nepatříš ani k jedné ze skupin, protože vzácných "mixů" obojího je málo a žádný z takových "mixů" si nikdy nikoho už k tělu nepustí, stejně jako ty.

.... jééé, já fakt nic nepila...

Jaji
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:43
- Nahlásit

Já mam psa v kotci na cvičáku. Naši k němu nechodí a když tak jenom se mnou. Ale máma využívá toho, že jsou tam lidi, který mi toho psa můžou makrmit, takže mi to prostě může zatrhnout-pes tam beze mě hlady neumře... Za psa si platim všechno ostatní, ale litr měsíčně na žrádlo nemam. Tak ráda bych vypadla. Napadlo mě, že bych se vykašlala na školu a šla dělat, ale to tak možná někam do porcelánky. Rozhodně jsem měla vyšší cíle... Musim to prostě vydržet. Když ne, tak doufam, že se najde někdo, kdo mi bude do lochu, kde budu za dvojnásobnou vraždu, nosit bábovku, a že si tam sebou budu moct vzít pséka

Jaji
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:45
- Nahlásit

Přestalo pršet, tak valim za psem. Snad mi to MAMINKA dovolí

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání