Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Diskuse o diskusi
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:47
- Nahlásit

Anu
Nemáš však doma žádnou
ne, mam doma akorat jednoho zubatce, co lidi miluje k veceri... (A kocicky k snidani... )

nak já jsem se sem dostala přes odkaz na elektrický obojek,kdy jsem byla vážně v koncích.Už ani nevím jestli pro mě nebo pro psa
No vidis, a elektriku mate doma akorat ve svetle, a zjistilas, ze ses uplne normalni, jen kockopes je mimon...

abby
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:49
- Nahlásit

Jirikovo

kdyz se to dozvi ten tvuj zubar, tak mi vytrha z pomsty vsechny zuby v životě se občas musí trochu riskovat Za andílka možná ne.To tak za zlatíčko

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 15:14
- Nahlásit

abby
hele a co mi provede za zlatyho andilka???

abby
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 15:39
- Nahlásit

Jirikovo

To nic.Bude si myslet,že to říkáš Abby.Takže tě bude mít rád,protože mu chválíš psa.na to on slyší

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 16:31
- Nahlásit

Citát

Mimochodem kdosi na xchatu prohlásil, že tam chodí v podstatě jen lidi, kteří mají nějakej problém, komplex atd. Osobně si myslim, že to úplně přesně sedí...

Eimy a co tady (ale zde je to ještě zlatý oproti fauně nebo mujpsu)...nemáš pocit, že jsme tu samý paka nebo skoro samý ??

Eimy
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 16:34
- Nahlásit

Trotelchen
No já jsem už postižená xchatem, takže já se nepočítám a zbytek si neopovažuju odsuzovat nebo soudit

Azoracek
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 19:46
- Nahlásit

Garfield
přičemž to nebyl Ben, Azor nebo Ťapka, kterých jsou tisíce,

No dovol

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 21:09
- Nahlásit

Já sem přišla z mujpsa-tam to bylo jednu dobu docela dobré, taky se tam scházeli stejní lidi, ale už to tam začalo upadata teď je to v háji úplně. Tady je to i díky registraci taková spíše komorní společnost a vždycky koukám, jak dlouho onen nový dotyčný vydrží

rendik
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 22:00 - Změnil/a: rendik
- Nahlásit

Mucholabka
Jo, mujpes je teď dost tragická diskuze. Chodím tam jen na fórum tance se psem, ostatní si občas přečtu a nestíhám zírat. Zlatej cz-pes a fauna ( ikdyž gtam vlastně čtu jen tu naší novofundlanďaní diskuzi, takže cz-pes je nej!:up!

rendik
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 22:41
- Nahlásit

Mucholabka
Tady je to i díky registraci taková spíše komorní společnost a vždycky koukám, jak dlouho onen nový dotyčný vydrží, navíc se tu dost znáte osobně, takže vás někdo kdo přijde nově trochu nestíhá ...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 06:47
- Nahlásit

Garfield
Víš jak je dnes Azor vzácné jméno?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 07:00
- Nahlásit

Kde sté? Já už nespím a ven nejdu, bo lucha.

fromeli
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 07:01
- Nahlásit

Mucholabka
bo co?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 07:07
- Nahlásit

Bo lucha. Prší, ne?

fromeli
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 07:10
- Nahlásit

Bo lucha. Prší, ne
no dobře no, ale jak to ubohej pražák má vědít?

Tady neluchá

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 07:13
- Nahlásit

fromeli
Pražáci hupi jak huš jako fakt se mi ale nikam nechce. Aša ráno ležela na trávě a kapalo na ni, teď konečně zalezla do budky. Koukám na ni z okna a nikam se mi nechce. Až ji pujdu venčit, skoknem do obchodu a kupm jí mlíčko. Sem si teď normálně dala do kafe strašně moc Salka a je to dobré jak sfiňa
Hupi jak huš=hloupí jako husa, aby bylo jasno

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 07:24
- Nahlásit

Tak jste mě teda přinutili, dopiju kafe a jdu ven, protože si nebudu povídat jen tak sama se sebou...

fromeli
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 07:46
- Nahlásit

protože si nebudu povídat jen tak sama se sebou...
ale že Ti to jde

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 08:12
- Nahlásit

fromeli
už jsem zpátky a můžu pokračovat v monologu. Byly jsme s Ašou v řeznictví a koupila jsem jí pěkně obalené žebírka. Zpátky si je vítězoslavně nesla sama

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 08:19
- Nahlásit

Mucholabka
zdravim, ted sem tak nak cetla vyse prispevky....cece a proc zrovna mucholabka???to snad neni po psovi,nee :-D

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 08:24
- Nahlásit

nika00
Ne, to fakt není po psovi. Mám Ašopsa a Fifinku Prostě mě to tak napadlo, aby to bylo origoš

fromeli
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 08:27
- Nahlásit

Zpátky si je vítězoslavně nesla sama
hmm, tak to já bych risknout nemohla, protože Michelle by je odevzdala prvnímu pejskovi, kterej by o ně projevil zájem, ona je tak děsně hodná

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 08:27
- Nahlásit

Mucholabka
ale musim uznat ze Ašopes a Fifinka jsou taky dobry

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 08:31
- Nahlásit

nika00
Ašopes byla původně Ája, když nám ju přivezli, ale to se mi zdálo být celkem úchylné na tak velkého a blbého psa.

Fifinka je naopak moc chytrý malý pudlík

wami
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 08:50
- Nahlásit

Mucholabka
tyyyjo, tady na ty fotce to Asi fakt slusi!!!

si tak rikam, jak je v Brne krasne, jeste ze na tom severu nejsem, ale za par tejdnu mi bude luchat taky...

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 08:50
- Nahlásit

Mucholabka
juuu fifinka ma dobry vlasky
hele a jak volas na asopesa???

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 08:56
- Nahlásit

wami
Šak vim, ne? Sem jich takhle nafotila už asi 30 tisíc a pak jsem to ještě upravovala v Corelu Ona se nedá fotit v postoji, vždycky si ji našteluju, pak poodejdu, a jak se dotknu foťáku, Ašopes cválá za mnou. Někdy se mi podaří nastavit foťák, než se Ašopes pohne Taťka od přítele mi slíbil, že si někdy udělá čas a uděláme fakt pořádné reprezentativní fotky, ale jednou mu došla baterka, bo ju Marcel nenabil, a od té doby o tom jenom snivě mluví. On se Ašopsa bojí

nika00
Na Ašopesa volám buď "Ašopesčááááu" nebo "Ašotypotvoropocem".

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 09:06
- Nahlásit

Tahle se mi taky celkem povedla. Je ještě v době línání, takže má na krku šedivé chlupy. Teď je pěkně černá.

wami
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 09:09
- Nahlásit

Mucholabka
Jo, to znam...
U nas mame nejreprezentativnejsi tyhle dve - portret je nedavno, ale postoj az ze zimy...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 09:12
- Nahlásit

Ta druhá je hezká

Takhle to u nás dopadne většinou-prostě se na to vybodne zrovna v době, kdy mačkám spoušť. Někdy bych nejradši zmáčkla spoušť na vzduchovce, když kolem ní skáčou lidi, aby měla ten správný pohled upřený do dálky, a ona v nejlepší chvíli zdrhne.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání