| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:55
- Nahlásit
Garfield
Ani ne...
Jen mam obcas problem, s ldima, co maji fakt nick po svem psovi... Jak jim vlastne rikat... Takze Anu a Anub, Garfieldova a Garfield, abby a Ebca...
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:57 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit
abby
taky od toho zase až tolik nečekám, je to spíš zvědavost a taky přání, aby to vyšlo... uvidíme
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:58 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
fromeli
Já se upsala. Má tam být samozřejmě from - eli a ne form.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:58
- Nahlásit
Já se upsala. Máý tam být samozřejmě from - eli a ne form.
Garfield
to mi pak došlo, ale rychlejc píšu než myslím
|
abby
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:00
- Nahlásit
wami
A jak jsi přišla na wami?
já totiž taky přemýšlím,jak to vzniklo.A mám problémy s tím,když si někdo dá nick třeba po psovi a já z toho nepoznám,jestli je to holka nebo kluk
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:00
- Nahlásit
No mě by nevadilo oslovovat lidi jménem jejich psů, ale říkat Petrovi "isdpchi" pro mě bylo nesplnitelné. Tak jsem ho titulovala Petr, než mi došlo, že je to vlastně můj taťku.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:01
- Nahlásit
abby
Jo, přesně. Já z mnoha nicků automaticky usoudila chlapa nebo babu, jednala jsem s ním tak, přemýšlela o něm v tom pohlaví a až časem zjistila, že je to jiné pohlaví. Pak jsem si připadla fpoctatě podvedená.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:01
- Nahlásit
Garfield
A mě přišlo divný,říkat na srazu lidem podle nicku,když se ve skutečnosti jmenujou jinak
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:04
- Nahlásit
No a Garfield se měl původně jmenovat Barbánek nebo Tweetee. Tak to bych tu teď byla za ichtyla Barbánka.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:06
- Nahlásit
Garfield
Barbánek je pěkný.Tak ono mít psa a jmenovat se po kocourovi
můj strejda má leonbergre,kterej se jmenuje Dick.Chovatelka mu nabídla,aby si vybral jméno pro psa sám.Jenže Drn mu neprošel
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:07
- Nahlásit
Tak to bych tu teď byla za ichtyla Barbánka.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:08
- Nahlásit
Garfield
Jo no, ten člověk byl na xchatu v Brně Mluvilo se tam o tom To měnění pohlaví se na xchatu řeší certifikací, kdy musí mít člověk 15 a platnou občanku nebo pas
Jinak ale je fakt, že 90 % lidí jsou lidi, kteří lžou, popíraj daný skutečnosti atd. atd. Ale pár jich je fajn. Třeba mů (ex)přítel je taky z Xchatu a diky lidem od tam jsem ho poznala... I když jsme se poprvé seznámili někde uplně jinde než na xchatu Takže partner se tam určitě najít dá, i když hledat ho tam cíleně..... to je spíš hodně blbej vtip
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:09
- Nahlásit
jak jsem již jednou psala.Když ispdch (Petr) řekl mému příteli ať řekne Anu ,že jdeme ,tak přítel odpověděl "jo a kdo to je Anu?.....
|
Eimy
Člen |
- Nahlásit
Mimochodem kdosi na xchatu prohlásil, že tam chodí v podstatě jen lidi, kteří mají nějakej problém, komplex atd. Osobně si myslim, že to úplně přesně sedí...
|
Garfield
Člen |
- Nahlásit
abby
fromeli
No ono na to krásný plyšový štěňátko ukňouraný ten Barbánek i Tweetee tak seděli, ale fšici mi nadávali, že z něj vyroste dospělej NO a co když bude ještě k tomu ostrej, tak to jméno bude past na lidi a kamoška došla s Garfieldem a okamžitě jsem ho napsala do zdravotního průkazu, protože Garfield je prostě hajzl zákeřnej jak kotě tak i dospělý. A to skutečně sedí.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:12
- Nahlásit
abby
A jak jsi přišla na wami?
V obodbi pubertalnich odbojnych let se mi strasne libilo graffitti. Jenze tenkrat to bylo jen na panelovych blocich okolo vlaku. A kazdy ten nadherne barevny stylizovany obrazek byl vlastne podpis, tag.
Tak jsem si vymyslela vlastni stylizaci, a tahle pismenka pekne sedela dohromady (i s kytickou ), navic to vypadalo trochu indiansky...
No sprejerem jsem se nestala, a o nejaky ten kratky cas pozdeji jsem propadla internetu (taky jsem zacinala na xchatu ) a tag se stal nickem...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:14
- Nahlásit
wami
Taky jsem nad tím přemýšlela, ale nic mě nenapadlo. Jen to, že je to slovo takový hladký, sametový a dvojtý w mu dává určitou exotičnost.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:18
- Nahlásit
Garfield
Tak já knížečku s kocourkem Garfieldem měla ráda Hlavně tu pohádku,jak pořádali olympiádu
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:19
- Nahlásit
Právě mi psala mamka, že byla s Gaficou na nejdražší procházce v životě. Pří zápalu boje o klacek ztratila 24 kar zlatej náramek. Nějaký důležitý dárek. Prošli celej les, ale náramek nikde. Tak jsem jí napsala, ať mu dá ještě řetízek z krku s povelem: "Hledej!" a nechá mu ho v tlamě ať má s čím porovnávat.
Prý jsem úplně blbá...
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:20
- Nahlásit
Garfield
Stím nickem jsi se trefila. Na mě to oprvdu sedí a přišel jsem k němu někde na strední. tojen tak pro informaci
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:23
- Nahlásit
Garfield
Připomímá mi to jednoho chlapíka z tábora, který za námi přišel večer s tím, že jestli máme čuchací psy. pak z něj vypadlo, že v lese ztratil ráno mobil, že by dal psovi čuchnout k nabíječce a on by ho určitě našel ...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:25
- Nahlásit
Eimy
kteří mají nějakej problém, komplex atd. Osobně si myslim, že to úplně přesně sedí
to máš pravdu.Já doposavad natolik normální člověk jsem se zfrustrovala nad mým psem a potřebovala najít aspoň dva ubožáky ,abych zjistila že na tom nejsem sama.
Díky Garfield a isdpch
|
abby
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:28
- Nahlásit
Já žádnou přezdívku nemám Mě všichni oslovujou jménem
|
wami
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:30
- Nahlásit
Garfield
v tom pripade se mi muj zamer vydaril...
Anu
najít aspoň dva ubožáky ,abych zjistila že na tom nejsem sama.
Díky Garfield a isdpch
A co ja...?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:30
- Nahlásit
Anu
potřebovala najít aspoň dva ubožáky
Garfield a isdpch
no to sis ale vybrala dva luxusni a vyborne ubozaky ....
abby
Mě všichni oslovujou jménem
vubec te neznam a nevim, jak se jmenujes ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:35
- Nahlásit
Snažila jsem se dohledat dle IP apod., proč jsem vlastně na toto fórum šla a jak jsem se sem dostala. Bohužel to bylo původně z jiného complu (ještě tam zkusím vlézt a zjistit) a taky jsem byla původně anonymní, což je už nedohledatelné. Škoda, mohla jsem se pobavit svou vlastní blbostí.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:36
- Nahlásit
Jirikovo
A jakpak sdi vznikl tvůj nick Proč nemáš nick Ronie,to by ti moc slušelo
vubec te neznam a nevim, jak se jmenujes Tak můžeš mi klidně říkat andílku
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:40
- Nahlásit
Hokus pokus
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:42
- Nahlásit
wami
A co ja...?
ty jsi trochu jiná....ty mi rozumíš a víš o čem mluvím.Nemáš však doma žádnou slepici,knířače kříženého s myslivcem,či nedejbože kočku kříženou s blechou
Jirikovo
myslíš že se o lidech dá mluvit o luxusu?To mě v životě nenapadlo:Musím napsat ispdch že je luxusní chlap...něco jako meďour myslíš? A Garfield jako solidní bavorák....ostatní tady jsu trabanti....
PS.Jinak já jsem se sem dostala přes odkaz na elektrický obojek,kdy jsem byla vážně v koncích.Už ani nevím jestli pro mě nebo pro psa
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 14:42
- Nahlásit
abby
muj nick v podstate nevznikl .... nekdo tady chtel videt fotku ®onie a jelikoz jsem je nikde na netu nemel, musel jsem tady zalozit galerii. no a aby bylo jasny, ze je to moje galerie, tak jsem ji tak pojmenoval .... a uz mi to nejak zustalo .....
můžeš mi klidně říkat andílku
no ale kdyz se to dozvi ten tvuj zubar, tak mi vytrha z pomsty vsechny zuby .....
|