Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Diskuse o diskusi
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:11 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Dnes ráno byla na jednom nejmenovaném brněnském rádiu diskuse na téma chaty, seznamky, diskusní fóra apod., jaké s tím má kdo zkušenosti a že touto formou není možná získat přátele či partnera. A taky o závislosti.

Moderátor se přihlásil na zkoušku do nějakého chatu. Zhodnotili to jako způsob řádění exhibicionistů, kdy se tam lže a každej ze sebe dělá něco jiného než je a mění si věk a pohlaví a mění úplně všechno a že je to cesta k velkým zklamáním a průserům a tak.

No a pak tam kdosi psal vzkaz, že nějaká paní/slečna z nějakého chatu, která vystupuje pod nickem "Garfield" tak dlouho oblbovala jejího manžela, až s ním skončila v posteli a je to nějaká internetová prostitutka.

Tak jsem se zarazila, protože kdekdo ví, že chodím do diskusního fóra jako Garfield a těžko budu někomu vysvětlovat, že se účastním ryze psích diskusí, nikoho nebalím, s nikým nespím a tak.

Tak jsem tam taky napsala, že si myslím, že na normálních fórech (nikoliv na těch úchylácky profláklých komerčních webech) lze najít přátele do té míry, že se setkají i z různých koutů republiky, jedou spolu na dovču a tak a že na normální weby nechodí lidi lhát a dělat ze sebe sexysymboly a gigola, ale prostě řešit život. Sice divnou formou, malinko ujetým způsobem, ale efektivně.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:12
- Nahlásit

Jj, jestli něco nesnáším, jsou to puboši na xchatu. Já sama jsem se přes net seznámila s nejedním fajn člověkem a i s přítelem.

abby
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:13
- Nahlásit

Napsala si to moc hezky

Anu
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:16
- Nahlásit

Garfield
po té co jsem se s tebou a s další bandou (isdpch,Jirikovo,Mel,Sarax,Michall)

věřím tomu co píšeš.hlavně této větě
Sice divnou formou, malinko ujetým způsobem, ale efektivně

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:18
- Nahlásit

Mucholabka
S tím vztahem partnerským, to nemohu posoudit, ale mám obavu, že tak jak si nějak vykresluji třeba lidi tady a pak je vidím v reálu a jsou neskutečně jiní (samozřejmě zejména vizáží), tak v partnerství je potřeba trošku toho fyzična, těch hromonů a přeskočení jiskry skrze oči a tam vidím velký kámen úrazu.

A taky to, co si člověk může dovolit běžně napsat jen málokdy dokáže říct. Má internetová ukecanost a skutečný introvert jsou toho důkazem.

wami
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:19
- Nahlásit

Ja nemam pratele vubec, nebejt netu...
A vlastne ani chlapa.

Snad jen to psisko bych mela, i kdyby net nebyl...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:21
- Nahlásit

Garfield
Já bych se asi jinak neseznámila, díky svému otci se živých chlapů bojím a jenom pomalu to překonávám. Aša chodí na cvičák, aby se nebála prostředí a já, abych se nebála chlapů

rendik
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:23
- Nahlásit

Garfield
No a pak tam kdosi psal vzkaz, že nějaká paní/slečna z nějakého chatu, která vystupuje pod nickem "Garfield" tak dlouho oblbovala jejího manžela, až s ním skončila v posteli a je to nějaká internetová prostitutka. - takže z tebe v rádiu veřejně udělali internetovou prostitutku...
ale prostě řešit život. Sice divnou formou, malinko ujetým způsobem, ale efektivně. - to jsi napsala moc hezky

wami
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:24
- Nahlásit

Garfield
v partnerství je potřeba trošku toho fyzična, těch hromonů a přeskočení jiskry skrze oči a tam vidím velký kámen úrazu
hele, v netovejch diskuzich fakt najdes dobry pratele, nekdy i ty nejlepsi... Kdyz si umis odfiltrovat pubose a zjistis, ze nekteri lidi vystupuji porad stejne, tak je to proste o tom, ze si na nic nehrajou, ale fakt takovi jsou. "alter ego" vzdycky dela chyby, ale clovek sam za sebe ne, to proste nejde, je, jakej je...

No a hledat partnera pres net taky jde, a leckdy to vyjde. Jen je tam nutny to delat naopak - necist si mesice, jak ten clovek vystupuje, ale proste napsat mejl, dva, poslat fotku, a jit to zkusit osobne. Stokrat clovek narazi, ale nakonec to vyjde...

(BTW a mimochodem, nejen ja mam chlapa na inzerat, i moje mamka si nasla pritula na inzerat, sice ne pres net, ale holt jsou jina generace - jo a jsou spolu ted pres nejakych 7 let... )

Gája
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:28
- Nahlásit

wami
tak to já mám psisko díky netu, ale všechno ostatní jsem si pořídila -naživo-
ale vás mám vlastně taky díky netu a jsem za to moc ráda

Garfield
nikdy bych do tebe neřekla, že jsi introvert, na druhou stranu mi z fotek připadáš moc křehká a milá a díky našim diskuzím vím, že se taky umíš do problémů pořádně obout...

abby
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:30
- Nahlásit

Já se musím přiznat,že tohle je jediný fórum,kam píšu a chodím.Chat nebo tak jde úplně mimo mě.Ale taky jako Garfield si představuju,jak ty lidičky tady vypadají.A Garfield (pes i panička) všechny moje představy naplnil

michalm
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:31 - Změnil/a: michalm
- Nahlásit

Garfield
A taky to, co si člověk může dovolit běžně napsat jen málokdy dokáže říct. Má internetová ukecanost a skutečný introvert jsou toho důkazem. to jediny mi tam moc nesedi, ale jinak mas pravdu
holt nevyhoda vsech nicku je v jejich nemoznosti na ochranou znamku a mozne zneuziti...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:32
- Nahlásit

nevyhoda vsech nicku je v jejich nemoznosti na ochranou znamku a mozne zneuziti...
Já nad nickem fakt dlouho přemýšlela. Lidí je tolik a určitě každého napadne to, co už jednou mě. Proto jsem se snažila hledat něco fakt origoš.

abby
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:35
- Nahlásit

Mucholabka

Tak mucholabku mají na v kuchyni.A jako člověku z města mi to příjde dost originální

wami
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:36
- Nahlásit

Mucholabka
Já nad nickem fakt dlouho přemýšlela. Lidí je tolik a určitě každého napadne to, co už jednou mě. Proto jsem se snažila hledat něco fakt origoš.
Vidis, ja mam tu svou "wami" uz nejakych 10 let, to net sotva zacinal... A v podstate kdekoliv na tenhle nick narazis, jsem to ja... (Jen na ICQ jeste 150 "tamanek", fakt by me zajimalo, co jsem si to vlastne vymyslela za existujici slovo... )

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:37
- Nahlásit

Pokud jde o nicky, tak se mi hrozně líbí takové ty zkomoleniny jakože fonetické. Teď mě nic nenapadá, ale může to být slovo - nick relativně často použité a když tomu změníte písemný projev, tak se stane originálem. Je těch příkladů dost i tady, např. Mucholabka. Ale já si momentálně další nevybavím.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:38
- Nahlásit

Tak mucholabku mají na v kuchyni.
Nemají. Tam můžou mít leda tak mucholapku, ale to je oproti mně břídil 10 let ten nick sice nemám, ale je to od prváku, kdy jsem s netem začala, a to je správně-li počítám asi 6 nebo 7 let. Bude tomu 7, tý jo.

Lájoš
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:38
- Nahlásit

Garfield
Neboj to je v pohodě mi víme kdo jsi a co děláš, ale takové veřejné přiznání to asi nečekal nikdo znás.
Myslím že si na tebe budeme teďka muset dávat pozor.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:39
- Nahlásit

Byly doby, kdy jsem nicky střídala a psala ptákoviny. Po čase jsem zjistila, že to nemá už to prvotní kouzlo a začalo mě zmáhat si pamatovat kam co píšu a co jsem.
Takže už několik let píšu zásadně za sebe. Je to úleva a že je někdy člověk cvok? No a kdo někdy není.
Hodně lidiček co znám, jsou spolu pouze díky netu a tím pádem znám několik díkynetových dětiček

Gája
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:40
- Nahlásit

abby
Já se musím přiznat,že tohle je jediný fórum,kam píšu a chodím
... já taky a jsem hodně zvědavá na ten náš sraz, jak se naplní moje představy o různých lidičkách. Zatím jsem osobně poznala brut a bylo to moc fajn setkání, taky na ni se moc těším. Jen doufám, že Sára nebude hárat, to bych si snad půjčila sousedovic psa, abych se za vámi dostala...

rendik
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:41
- Nahlásit

Mucholabka
No, to já jsem nedávno přišla k babičce, ta tam měla tu mocholapku, já chvíli koukala na ten nápis a pak si řikám - "tý jo, nemají to ňák blbě napsaný??!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:43
- Nahlásit

rendik
ha há. My měli nedávno mucholapku ve spíži, bo tam byly můry, a taky jsem nezachápala

rendik
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:46
- Nahlásit

Mucholabka
No, já už vidim jak někdy někam napíšu něco jako že ve spíži byla mucholabka...

fromeli
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:46
- Nahlásit

, v netovejch diskuzich fakt najdes dobry pratele, nekdy i ty nejlepsi

Taky už sem pár přátel našla na netu, když se známe teď osobně, tak nám ani nepřijde, že jsme se potkali nějak jinak tedy jinak, než je pro spoustu lidí obvyklé.

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:49
- Nahlásit

Mucholabka
To je právě super, např. taková: wosa, fčela, človjek a tak. To jsou věci, které bijí do očí a tím se dobře pamatují a odlišují.

abby
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:49 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

Mucholabka

ty jo,mě to ani nedošlo Kaju se

Gája
Když byl minule sraz,tak mě to mile překvapilo.Jela jsem tam s tím,že od toho radši nic nečekám a dopadlo to super.Jen jsme museli dojet dřív.Ale teďka to napravíme

rendik
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:50
- Nahlásit

Garfield
Jo a když to člověk čte denně, tak ho po nějaký době vůbec nenapadne napsat vosa, včela, člověk nebo mucholapka...

wami
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:51
- Nahlásit

fromeli
tedy jinak, než je pro spoustu lidí obvyklé.
me uz prijde divny, poznavat lidi jinak, nez ze je znam nejdriv pres pismenka...

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:52 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

A taky to u vás funguje, že u každého nicku přemýšlíte, co asi znamená a jak na něj dotyčný přišel?
Např.
fromeli - majitel je Eliška a má znamenat "od Elišky"
u většiny tipuji na jméno psa
milovnikpejsku - prostě nevěděl co napsat
Lájoš - chce provokovat či rozesmát
Sali - dozajista jméno psa (to pak bylo překvapení)
Tchor - .... přezdívka od přátel

fromeli
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:55
- Nahlásit

formeli - majitel je Eliška a má znamenat "od Elišky"
Garfield
nee, vedle
je to fromeli a je to počátek mého příjmení, jak přízemní

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání