Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / ...když osud dovolí...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 20:07
- Nahlásit

Garfield
Musím se usmívat
Je to v podstatě roztomile srandovní
ano, musim se usmivat a je to v podstate roztomile srandovni, ale sakra segra, co jeste delas v praci??? Mazej domu!!!!

Garfield
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 20:09
- Nahlásit

moll
U všech útulků máš v seznamu nabízených psů donekonečna opakovánu větu: "Do útulku se dostal po smrti majitele". No comment. A tihle psi mi vadí ze všeho nejvíc, protože žili celý život v lásce a v pozornosti jednoho člověka, měli stálý domov a nepoznali absolutně žádnou nejistotu. Velmi často umírají krátce po smrti majitelů.

Garfield
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 20:10
- Nahlásit

Jirikovo
Pokouším se vyhrabat ze zlatých zubů, krevních derivátů, RTG, SONO a CéTéček... Se z toho normálně regulérně poseru, to nestihnu ani do toho října.

moll
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 20:14
- Nahlásit

Garfield
Do útulku se dostal po smrti majitele". No comment. A tihle psi mi vadí ze všeho nejvíc, protože žili celý život v lásce a v pozornosti jednoho člověka, měli stálý domov a nepoznali absolutně žádnou nejistotu.

to je právě to, co mě vede k přesvědčení, že pokud by to bylo v mé moci, tak mí psi skončí se mnou.

a yároveň mi to připomíná starý film, kdy se poyůstalí příbuzní tahali o obrazy, šperky a pod a starého bernardýna nechali rodinnému oušlapkovi. a právě v obojku toho psa byly schované obrovské peníze - nebo diamanty - prostě poklad............

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 20:14
- Nahlásit

Garfield
sim te ... normalne zauctuj ztratu ve vysi 15 % z obratu firmy a jdi od toho .... tam asi nedochazi k zamene zbozi, vid? jako ze treba v delvite si splete pokladni rohlik s houskou ... tady si asi treba krevni derivaty se zlatym zubem jen tak nespletou ...

aren
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 20:17
- Nahlásit

Garfield
No to víš, že jsem se nechala vtáhnout do děje. S tím to přece píšeš, ne?
Jak píše Moll, takové situace se stávají i v realitě. Sleduju Tvůj smyšlený příběh a vím, že to samé se právě děje desítkám, stovkám jiných psů. jiných lidí. Že mně může klepnout zítra a tohle se stane těm mým čudlíkům. Brečela jsem Píďovi do kožíšku. Nepřišlo mi to roztomile srandovní.
Promiň, Garfielde, doufala jsem, že Tvůj příběh bude pohádkovým pohlazením, a je to zase realita. Ale i pohádky se stávají.

aren
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 20:21
- Nahlásit

moll
Taky jsem myslela na to, že bych nechtěla, aby mně mí psi přežili. Tak se snažím zdravě stravovat a dávat pozor přes silnici.
Garfield
Sorry, fakt, nechci Tě už zdržovat, prosím, kašli na nás a dodělej práci.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 20:25
- Nahlásit

aren
Myslím, že proti původnímu záměru udělala Garfield příběh hezčí o setkání pesana s páníčkem. Ten konec se hodí k ní ....a to jí osobně vůbec neznám.

michalm
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 20:50
- Nahlásit

Garfield
kdy to vsechno sepises na jednu hromadu? nechces udelat nejakej webik? vytipat vsechny ty nadherny basnicky a krasny pribehy na jedno misto? stoji to za to...

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 21:07
- Nahlásit

Garfield
vono Vám to vzkazuje, že přemejšlí

abby
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 21:20
- Nahlásit

Garfield

Při čtení tvého příběhu,jsem si myslela,že pána necháš umřít dřív.Nevím proč,ale čekala jsem,že umře.Máš pravdu,každý si to ve své hlavě může domyslet,jak chce.Pokud tě to zajímá,tak u mě Markétka nemohla zapomenout na kamaráda Ramira a přemluvila tatínka,ať ho jsou navštívit.A když zjistili,že je opět sám,tak si ho vzali domů.A Ramiro se u nich měl moc dobře a ještě něco nažil

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 21:20
- Nahlásit

Trotelchen
priteli, kamarade, je videt, ze osobne ji neznas ... vono to totiz bohuzel nikdy nepremejsli ....

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 21:22
- Nahlásit

Jirikovo
chces jako tvrdit, ze to video neni autentický?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 21:24
- Nahlásit

Jirikovo
a tohle?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 21:36
- Nahlásit

Trotelchen
jo, to druhy uz trochu odpovida ....

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 22:28 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit

Jirikovo

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 22:43
- Nahlásit

Jirikovo
Trotelchen
hele mi se zdá,že to ještě pořád není vono,tohle se tváří normálně spočátku což teda u výše jmenovaný nelze vždy říct

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 23:05 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit

sarax
ahoj, nedělej si z ní srandu, má těžký zaměstnání....kámoška dělá nejspíš to smý a je z toho také občas blázen...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 23:31
- Nahlásit

Trotelchen
je z toho také občas blázen...
tak to to dela kamoska jeste asi kratce, protoze Garfield uz neni jen obcas blazen, u ni se jedna jiz o setrvaly stav ....

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 23:39
- Nahlásit

Jirikovo
nikoliv dela to podsatne dele nez Gaf )))

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2006 05:46
- Nahlásit

Trotelchen
Kde jsi vzal mé fotky?
Ty vogo, že ti si Pepík vodnaproti?

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2006 05:47
- Nahlásit

abby
...u mě taky...
...a umřel jí v náručí krátce poté, co se dostal k nim domů, selhalo mu srdíčko...

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2006 05:51
- Nahlásit

Jirikovo
sim te ... normalne zauctuj ztratu ve vysi 15 % z obratu firmy a jdi od toho ....

...chchch..., zatím jsem u předlužení 60.000.000,- Kč, to de ne?

fromeli
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2006 07:00
- Nahlásit

No tak konec sem chtěla happy

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2006 07:28
- Nahlásit

Garfield
koukam, ze od ty prace sis moc neodpocinula ....
zatím jsem u předlužení 60.000.000,- Kč, to de ne
hele kdyby nebyly predluzeny, tak se nedostanou k vam, firma bude bez prace, ty bez vyplaty a tim padem by se Gaf skutecne musel zacit zivit malyma detma, aby neposel hlady ....

Petra
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2006 07:35
- Nahlásit

Garfield
je to fakt krásné prosím prosím napiš ještě něco

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2006 08:23
- Nahlásit

Garfield
Kde jsi vzal mé fotky?
Patrně myslíš ta videa?? ?D
V Belgii.
Ty vogo, že ti si Pepík vodnaproti?
Když tak Honzík nebo Karlík.....jo, ale jedině, pokud jsi z CH....nevím, jestli jsis všimla, ale nějaký koumes na mujpes.cz vyčmuchal, že vCH chová někdo pitbuly, tak nakonec ze mne bude ještě liška (Liska´s kennel)

abby
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2006 08:25
- Nahlásit

Garfield

umřel jí v náručí krátce poté, co se dostal k nim domů, selhalo mu srdíčko To beru. Až se ti bude chtít,tak nám sem ještě něco hoď

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2006 08:36
- Nahlásit

Trotelchen
Čéče, ale já se u Tebe, jak již víš, taky dopátrala k CH. a dokonce jsem i já přišla na nějakou spojistost s bulíkama, ale kvůli neověřitelnosti se tím prostě nezabývám, ale taky mi to tam vyšlo.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání