Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tak jsem přišla o psa
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
Bugs
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 18:57
- Nahlásit

Je mi to strašně líto a nebyla bych člověk,když bych nebulela taky.Přeju hodně moc sil!!!

shiba
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 19:46
- Nahlásit

Myslím, že tady bulíme všichni, kteří jsme někdy jakkoliv přišli o psa. Je mi to strašně líto. Aspoň to je plus, že to byl mžik, že netrpěl, neumíral v bolestech. I když nevěřím na Duhový most, věřím, že všechna láska, kterou jsi mu dala, je někde "uložená" a vrátí se ti v podobě dalšího skvělého psího kamaráda. Zkus utřít slzy (to neznamená zapomenout) a začít hledat. Držím ti palce - i tvému budoucímu hafovi.

aren
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 22:41
- Nahlásit

shiba
Bulili jsme i ti, kteří ještě nikdy o psa nepřišli.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 22:50
- Nahlásit

Ahoj holky, asi jsem perverzní, ale dala jsem to právě přečíst své 12 leté dceři. Teď místo spaní tady sedíme, obě bulíme a posíláme Dzerzimu malou modlitbičku. Kolem nás nechápavě pobíhají naše dvě feňulky a já si uvědomila jak jsem strašně šťastná, že je mám.
Na Duhový most věřím a tobě Sterkule ze srdce přeji ať to co nejdřív přebolí a za novýho pejska se taky moc přimlouvám. Uvidíš, že se zase budeš smát a radovat se.

Syska
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 07:54
- Nahlásit

No já si jenom přečetla příspěvky ze včerejška, který tady přibyly a mám opět slzy v očích....

monika
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 08:27
- Nahlásit

Já tady včera nebyla a dneska tady sedím a brečím. Všichni na mě čumí, ale já se za to nestydím. Je mi to moc líto a nedovedu si tuhle situaci ani dost dobře představit. Motorkáři nepřeji nic dobrého a tobě štěrkule přeju ať najdeš brzy psí kožišek, který tě bude milovat a ty jeho.
Když jsem si to tak přečetla, tak se za duhový most moc těším. Mám tam pár kamarádů. Doma mám kokřici, která už to má asi taky za pár a já se té chvíle děsím, ale jak tady už někdo napsal, tak nějak se s tím má člověk čas srovnat dopředu, ale když příjdete o prcka je to hrozné.

brut
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 10:50
- Nahlásit

jorkaAmálka
Perverzní určitě nejsi, já to dala včera přečíst 16letý dceři a 13letýmu synovi. Oba u toho buleli stejně jako všichni ostatní.

Mám vyřídit Sterkuli , že je jim to moc a moc líto. Taky přání, aby si co nejdříve pořídila nového psího kamaráda, že nebude tak sama a pejsek jí pomůže bolavou dušičku alespoň malinko pohladit.

jira_hera
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 11:00
- Nahlásit

Je mi to strašně moc líto, cítím s tebou Sterkule. Vím, jaké to je přijít o psího přítele, i když já to měla jednodušší v tom, že můj staroušek umřel v 16-ti letech a měla jsem čas se na to připravit. I když je fakt, že na tohle člověk není nikdy dost připravený. Ale asi je taky fakt, že takhle je ta ztráta asi snesitelnější, protože je to přirozený koloběh života, v tvém případě to byla strašná - nečekaná rána. Buď silná, všichni jsme s tebou.

shiba
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 11:30
- Nahlásit

monika
Motorkáři nepřeji nic dobrého
Myslíš, že je to řešení?

monika
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 11:52
- Nahlásit

shiba
Myslím to obrazně. Ať se mu třeba rozpadne motorka na samotě u lesa, ať mu ji třeba někdo ukradne (přišel by tak o svého mazlika), ať mu třeba vemou řidičák (to bude zřejmě brzy), myslím tím prostě aby na tu motorku až nikdy nemohl, páč by ji neměl nebo by na ni nesměl.

Myslíš, že kdyby ho někdo z nás, co to tady píšeme, nebo bychom byli u toho nachytali, tak by to pro něj bylo dobré. Přečti si, co by s ním udělali ostatní.

Sterkule
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:38
- Nahlásit

díky všem k tomu není co víc říct

Gábuše
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2006 20:29
- Nahlásit

Sterkule
všechno co se stalo je hrozné. Chápu, že nemáš myšlenky na jiného pejska, ale na světě je tolik utrápených srdíček..tolik bolesti...zklamání.... Určitě by si nějaký pejsek zasloužil tvojí lásku.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2006 20:54
- Nahlásit

Sterkule
Je mi to moc líto. Určitě to věděl. Kéž by si sám ten vaz zlámal. Ještě že Džerzi o tom neví...

pajisek
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2006 21:33
- Nahlásit

Sterkule
To me strasne moc mrzi.Asi se budu opakovat ale taky mi vrhly do oci slzy...preji hodne nove sily...i kdyz to nebude lehke...novy pejsa bude to nejlepsi co muzes udelat...takze drzim palce...at to zvladnes...

Gábuše
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2006 10:39
- Nahlásit

Moc ráda bych ti pomohla ( Jestli budeš potřebovat tak se můžem sejít nebo ti potom pomůžu při hledání po útulkách nebo ch. stanice.

Hlavně se drž!!! Buď silná holka a snaž se to překonat

Ono se to kecá, ale nic jiného se ti ani poradit nedá. Zachovala bych se stejně jako ty (

dejavu
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2006 12:10
- Nahlásit

To je moc smutne povidani, z tehle lidi mam taky trauma, nekolikrat mi v lese malem porazili dcerku a jeden do mne celne naboural na lesni ceste k nasi chate a svezl se mi po kapote, uz to neubrzdil, prestoze ja jsem uplne stala. Nechapu, jak nekdo muze takhle bezohledne nicit prirodu a zabijet zvirata. Jedine, co je zastavi, jsou jen hrebikove pasy, ale na to nemam nervy

Sterkule
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2006 16:15
- Nahlásit

Díky všem za podporu.Pořádně to asi nikdy nepřebolí,ale to nejhorší je za mnou a už vím, že bez psa být dál nemůžu.No, pokud to vyjde, tak už se mi rýsuje malý prcek.Krásný chlupatý klučina.

monika
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2006 23:51
- Nahlásit

Sterkule
Tak to je bezva. Přeju hodně radostí s novým chundeláčem.

shiba
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2006 09:18
- Nahlásit

Sterkule

Verca
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2006 13:24
- Nahlásit

Dneska jsem se bavila s paní, která se rozplývala nad mou pejsou a začala mi vyprávět, jak jí nedávno zemřel pes na nemoc, vyprávěla mi o něm a tekly jí slzy a já jsem jí pak vypravěla se slzami v očích o Duhovém mostě a že tam je její pejsek zdravý, běhá si po zelené louce a určitě čeká na ní a to chudák brečela úplně, ale šlo vidět, jak jí to uklidnilo a "zvedla se jí nálada" a moc mi děkovala. Ještě teď mám z toho husí kůži. Musí to být hrozné ztratit pejska, mě se to nikdy nestalo, ale bulím s vámi.

Verca
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2006 13:25
- Nahlásit

Sterkule
to je super, přeji hodně štěstí s novým pejskem.

Teriik
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 08:42
- Nahlásit

Je to hroozne smutny a vubec si neumi predstavit to ze by se tohle nekdy stalo me,fakt sem mela slzy v ocich ... lidi sou fakt hnusny [motorkari] ... ale pockej on se na tebe Dzerzik teka urcite tam nekde ze zvireciho nebicka kouka a co je pravda ze tedka ho nic neboli a uz mu je dobre a mel krasny zivot.Tak drzim pesti at se z toho vyhrabes co nejdriv.Papa

wami
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 09:27
- Nahlásit

Sterkule
tesim se, az nam noveho chlupace predstavis...

abby
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 12:43
- Nahlásit

Sterkule

To je dobře.Tak ať vám to dobře dopadne a pak nezapoměň hodit nějakou fotečku.Hodně štěstí

Berčová
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2006 21:39
- Nahlásit

Sterkule
Ahojky, teď jsem si dočetla tvůj říspěvek...Je mi to líto...Někdo reagoval, že "to encháš jen tak?aby mu to prošlo?" ... ono s tím bohužel nic dělat nejde, i kdby sis zjistila kdo byl, tak mu nic nedokážeš...ale ber to z té ""lepší"" stránky-víš co se s ním stalo.Víš, že netrpěl, že zemřel bez bolestí... Mě se kdysi ztratila fëka která sice nebyla moje, byla tety ale milovala jsem ji a ona mě... nikdy, nidky jsem ji neměla na vodítku kromě začátků kdy neposlechla nikoho... a jednou, kvůli blbýmu hárání poprvý utekla a už se nevrátila. Nevím co se s ní stalo-jestli někde u někoho spokojeně žije, nebo jestli umřela, a jestli jo, tak jak?rychle a bezbolesteně jako Dzerzi, nebo jestli se někde trápila... Ty víš jak zemřel, já o ní nevím nic... Je mi to líto, a držím palečky aby se ti to (ani nic podobný) s dalšímy pejskama nestalo...
Berča a Andrea

brut
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2006 22:13
- Nahlásit

Sterkule
držím palce, ať mrně vyjde a těším se na fotky

tmark
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 20:35
- Nahlásit

Sterkule
Je mi to líto jak už tady někteři psali chce to nové štěňátko i když dzerzi zustane v tvem srdíčku i když jsem chlap ale u tveho zažitku mi taky upadla slzička

Oggy
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 22:14
- Nahlásit

Sterkule

jak ti tady lidi píšou.. doporučuju pořídit štěňátko.. sám vím, jaké to je přijít o tak věrného kamaráda.. sice u mě už měla Kessinka na čase a v 1Oti letech se s tím člověk nějak smiřuje, že to prostě přijde.. moc s tebou cítím, i když to ti nepomůže a ani ti kámoše nevrátí.. ale budeš moct dát svoji lásku nějakému jinému tvorovi a bude se ti s tím líp vyrovnávat.. já po smrti Kessinky pořídil hned štěňátka dvě a oni mi ani nedají čas nad tou ztrátou nějak přemýšlet..

Pupy
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 08:02
- Nahlásit

Sterkule
No vidíš, pak sme hnedka hod fotku až ho budeš mít

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání