Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tak jsem přišla o psa
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
bea
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 11:36
- Nahlásit

Sterkule: Neznala jsem tebe ani tvého pejska, ale rozumím ti, Na mne čeká u Duhového mostu můj starý kokr Abar a dva kokříci mých rodičů. Po smrti prvního jsme si také říkali, že tohle už nikdy neprožijeme a psa už nikdy v životě...Vydrželi jsme dva roky a začalo všechno znovu. Kdo někdy nějaké zvíře měl, dostalo se mu pod kůži a už se toho nezbaví. Mojí Aidě je 14 nebo 15 a bojím se, kdy mi odejde, ale zároveň vím, že bez pejska by to už nešlo, i když si nedovedu představit, že nebude. A pejsek ti dá hodně práce a víš" dělání všechny smutky zahání" a kolem pejsů je toho dělání hodně.

Pupy
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 11:42
- Nahlásit

Achjo. Mě je to taky moc líto:'( ,ale jeho dušička bude navždy s tebou.
Je to opravdu hruza, chudáček malej:'(

Sterkule
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 11:45
- Nahlásit

Vím že je sraz kousek, že jste všichni hrozně fajn a že to tam znám,ale nevim, jak bych tam zvládla být s tolika pejskama.Jenom bych vzpomínala a kazila náladu.To by asi nebylo fajn.Ale je to smutný,ale smrt patří k životu.Vím to, jenže si to nechci připustit.Aspoň že se netrápil.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 11:48
- Nahlásit

Sterkule
Je mi to moc líto. Upřímnou soustrast.

Garfield
Mě umřelo devítiměsíční štěně a jedenáctiletá ovčačka. Přesně jak píše Wami - s tím štěnětem to bylo horší.

Hafina
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 11:53
- Nahlásit

Sterkule
Taky tady brečím, hned jdu volat domů, jak se Arisek má. Nedokážu si představit, že by se to stalo mě. Budeme na tebe myslet, aby ti brzy bylo líp.

Jsem tou bezmocí přímo naštvaná. V těhle chvílích doufám, že boží mlýny melou...

aren
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 11:56
- Nahlásit

tosca
Díky moc.
Myslím, že tohle se sem docela hodí. Ale asi se to nedá dočíst pro slzy:
Ale ať už zvolíš jakoukoliv
cestu, tvůj kamarád tě nakonec opustí a budeš se cítit sám jako jediná
hvězda v temné noci.
Jsi li moudrý, necháš slzy volně téct, tak často a tak hojně jak budeš
muset. A obyčejně zjištíš, že málokdo
z kruhu tvé rodiny či přátel bude schopen pochopit tvůj zármutek, nebo
tě utěšit. Ale jestli jsi své zvířátko
opravdu miloval, staral se o něj v té spoustě radostných let, najdeš
jeho dušičku, menší než je třeba tvoje,
bude se zdát že tě doprovází v osamělých dnech, které přijdou. A ve
chvíli kdy to nejméně čekáš, ucítíš
jak o tvou nohu něco lehounce zavadí. Pohlédneš na místo, kde tvůj
drahý, možná nejdražší kamarád lehával -
a rozvzpomeneš se na Tři významné dny. Vzpomínky budou možná bolestné a
přinesou ti bolest do srdce.
Jak jde čas, bolest přichází a odchází, žije vlastním životem - odvrhneš
ji nebo přijmeš může tě to pak splést.
když totiž bolest odvrhuješ, skličuje tě. Když ji přijmeš, prohlubuje
tvou duši. Tak jako tak pořád je to bolest.

Ale přijde, ujišťuji tě, den čtvrtý. Láska tvých přátel s tebou totiž
zůstává, to nemůže nic změnit. Láska, kterou
sis zasloužil. Odkaz lásky přátel, kteří nás opustili. Je jenom tvoje.
Je to láska která umožní abyste se znovu
setkali. Láska která přemůže všechno. Ta láska je totiž Duhový most.

aren
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 11:57
- Nahlásit

Sterkule
Jenom bych vzpomínala a kazila náladu.To by asi nebylo fajn
Myslím, že se mýlíš. Myslím, že by to bylo dobře, kdybys přijela.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:03
- Nahlásit

Sterkule
Nevím,co říct,všechno už řekli ti přede mnou..

Upřímnou soustrast..

Zas tu bulim jako kráva,ach jo

ko4ka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:04
- Nahlásit

aren
taky jí to říkám, třeba jí přemluvím, že by jsme tam zajeli až budu doma, jen tak na ten jeden den. Třeba by jí to spíš pomohlo

Syska
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:06
- Nahlásit

aren
Ježišmarjá to je hezký...

aren
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:09
- Nahlásit

Syska
To je úryvek z toho, co poslala Tosca.

Ghianika
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:13
- Nahlásit

Sterkule
ahoj, moc dlouho jsem tu nebyla, nějak jsem kvůli zdraví nemohla, je mi moc líto co se ti stalo, napsáno tu už bylo hodně věcí, zkusím malý citát z Tibetské knihy života a smrti, zkus se nad ním zamyslet, párkrát si ho přečti a třeba ti pomůže

Potíže a překážky, pokud je správně chápeme, se mohou změnit v nečekaný zdroj síly

aren
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:14
- Nahlásit

ko4ka
třeba jí přemluvím
To by bylo dobře.

JanaF
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:14
- Nahlásit

Musím se připojit k ostatním, brečím tu jak malé děcko a jen s hrůzou si představuju, co asi prožíváš.

U nás tady v Brně v Soběšicích, jezdí taky kreténi jak šílení na motorkách po lese a protože jsme tam poměrně často, mám z toho teď ještě větší hrůzu než doteď.

Ode dneška začnu čučet po značkách a hned volat policajty...

Moc držím palce, zvládni to, drž se a co nejdříve nového psího kamaráda...i tak tě to bude bolet a slzy Ti asi ještě dlouho nepřestanou stékat, ale bude vedle Tebe sedět kulička, která Tě bude povzbuzovat, že to spolu zvládnete a že bude líp.

moll
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:24
- Nahlásit

JanaF
hned volat policajty
soused zavolal poldy na kluky co jezdili po lese ve starém autě, poldové přijeli a klukům řekli:"támhleten pán nás zavolalm že vy tu jezdíte....."
a navíc v tom fofru a šoku je ti nějaké číslo úplně u.........

JanaF
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:29
- Nahlásit

moll

Nemluvím o tom, že je měla zavolat Sterkule, to by mě ani ve snu nenapadlo, protože dost pochybuju, že by to kdokoli z nás v takové chvíli zvládnul...já teda osobně určitě ne.

Ale my ty kretény potkáváme dost často, nemluvě, nechodím do lesa nikdy sama, takže prostě odteď čučím po značkách.
Možná ty značky ani nemaj, nevím, nikdy jsem se nedívala, ale zkrátka aspoň něco.

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:35
- Nahlásit

Sterkule
Ted jsem si to přečetla a nevím, co říct... K tomu se snad totiž ani nic říct nedá... snad, že fakt bude líp...

aren
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:39
- Nahlásit

JanaF,moll
Já jsem loni padla na kraji města pozdě večer na poldy, byla ve mně malá dušička, že budu pokutovaná skrz vodítka nebo tak něco, ale oni řekli, že tam číhají na motorkáře, co prý tudy jezdí. Takže to by znamenalo, že to umí brát i vážně.

Frog
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:39
- Nahlásit

Sterkule
I já s Agátkou se připojujeme k ostatním a přejeme ti, aby se rána v srdíčku co nejdříve zahojila. Je nám to moc líto. Hlavně se drž a věř, že na toho haj.la taky jednou dojde...

ira
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:49
- Nahlásit

Sterkule
Je mi to líto ...,
brečím před monitorem a kolegyně nechápou ...

Verca
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 13:00
- Nahlásit

Duhový most (od Medvídka)

"Na nebesích je místo, kterému se říká Duhový most. Když umře zvíře, zvláště takové, které bylo někomu blízké, odchází za tento Duhový most. Pro naše milé kamarády tam jsou louky a kopce kde mohou běhat a společně si hrát. Je tam spousta jídla, vody, slunečního svitu a naši přátelé jsou v teple a pohodlí.

Všechna nemocná a stará zvířata jsou opět zdravá a při síle, kdo byl zraněn nebo zmrzačený, je nyní opět silný a zdravý - tak jak si ho v našich snech pamatujeme z dávných dnů a již minulých časů. Zvířata jsou šťastná a spokojená až na jednu maličkost: všechna postrádají někoho velmi zvláštního, někoho koho opustila.

Hrají si a běhají spolu, ale přijde den kdy se jedno náhle zastaví a hledí do dálky. Jeho jasné oči pátravě pozorují, netrpělivé tělo se začíná chvět. Náhle vyběhne ze skupinky zvířat, letí přes zelené louky, rychleji a rychleji.

Až se nakonec ty a tvůj kamarád sejdete v nesmírné radosti. Déšť šťastných polibků pokrývá tvou tvář, tvé ruce opět hladí milovanou hlavičku, znovu hledíš do těch přenádherných důvěřivých očí jež nadlouho zmizely z tvého života, ale nikdy z tvého srdce.

A přes Duhový most půjdete spolu a nikdy se už nerozejdete."

To je nádhera

Sterkule
Je mi to strašně líto, jsem v práci a slzy v očích, nikdo nechápe proč. Tvůj pejsek bude vždycky s tebou. Pořiď si co nejdřív nového parťáka pro život.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 13:16
- Nahlásit

Verca
lidi neblázněte, teď už jste mě ale fakt dorazili, jdu na záchod ať nejsem moc na očích šéfovi....

jitka HS
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 13:19
- Nahlásit

STERKULE,právě jsem si přečetla co se stalo.Je mi to moooc líto a přeji také upřímnou soustrast.Brečím s tebou a držím palečky,aby jsi našla nového kamaráda.

Klárča
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 13:27
- Nahlásit

strekule
je mi to taky strašně líto... Kor když ještě odešel tak náhle
Vyhrkly mě slzy... Nenapadá mě nic jiného než se řádně vyberčet a poohlednout se po dalším hafovi

Vistra
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 14:29
- Nahlásit

Sterkule
Je to strašně smutný, ale on se vrátí, nenechá Vás tady samotnou.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 14:46
- Nahlásit

je mi to strašně líto, musíš být silná, a věř, že za Duhovým mostem na tebe čeká bezva parťák...spousta lidí se na tuhle jistotu spolehnout nemůže a i když jste tady byly spolu jen chvilku, vynahradí ti to tam...hodně sil...

Venuše
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 15:19
- Nahlásit

Sterkule
Co na to říct? Že je to hrozně moc nespravedlivý, a že se to nemělo stát.Taky mi umřel kámoš, bylo mu 14, a hrozně moc nám pomohl ve smutku malej štěník, kterýmu je teď půl roku.Vydrželi jsme to bez pejska 14 dní.
Slzy v očích, stažený hrdlo a velkej strach o toho malýho, to jsou teď moje pocity.Je mi moc líto co se stalo,hodně síly.

Tami
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 15:40
- Nahlásit

Sterkule
Moc je mi to líto, řvala jsem u toho jak malá když jsem to četla.Před půl rokem nám umřel pejsek, ale já věděla že se ta smrt blíží.
Tohle musí být´strašné.
Počkej až největší bolest odejde a pořiď si nového kamaráda, jedině to je náplast na bolest.Mimi ti přinese novou radost ze života a budete spolu na něj vzpomínat, jaký byl, co dělal..
Nikdy bych tomu nevěřila, že nový pejsek může člověku tolik pomoci, ale je to tak.
Neuspěchej to, poplač si a posmutni a pomalinku se těš.

Smečka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 17:42
- Nahlásit

Taky jsem přišla takhle blbě o fenku,desetiměsíční ,srazilo jí auto ... měla přeraženou páteř,přerušenou míchu....žila,ale byla ochrnutá...bylo to nejtěžší rozhodnutí v mém životě....Buď ráda,že konec byl tak rychlý,Sterkule.

StaHi
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 18:02
- Nahlásit

jezis to je priserny, placeme s vami...aspon ze se moc netrapil...prejeme pokud mozno brzky uzdraveni tobe strekule a tomu sycakovi sycackymu prejeme, aby mu ta jeho motorka taky brzo nadelila....

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání