| Autor |
Zpráva |
Anu
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:26
- Nahlásit
Garfield
Kočky jsou na tom s hygienou velmi dobře, natož kočky africké.
mluví ze tebe čistá závist ze stále upraveného psa
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:30
- Nahlásit
Garfield
pigie
Taktéž vyčesávám Bruta ve spodním prádle. ..a líná teda fest....chuchvalce chlupů jsou všude......a dlouho.......denynka má zase jehličky a těch se taky nelze zbavit...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:39
- Nahlásit
no zacinam se na ten sraz tesit. predstava ze se vsechny osoby pohlavi zenskeho postavi doprostred mezi chaticky ve spodnim pradle a zacnou vycesavat sve psy me docela laka ... mam pocit, ze az isdpch uvidi fotky, bude horce litovat, ze s nama nejel ....
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:42
- Nahlásit
Jirikovo
Bohuzial, ja ho vycesavam v spodnom pradle doma... Vonku oblecena v smere vetra
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:42
- Nahlásit
pigie
no ale my jsme desne fajn, mezi nama se budes citit jako doma ....
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:43
- Nahlásit
Jirikovo
Hej? Aj tie styri steny mi spravis?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:44
- Nahlásit
pigie
no pri me rozloze nebude problem predstirat, ze jsem ctyri steny .... a kdybych to nahodou nezvladal, tak se urcite najdou ochotnici, kteri mi pomohou svymi tely steny predstirat ...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:45
- Nahlásit
Jirikovo
Porozmyslam.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:58
- Nahlásit
pigie
ale rozumim tomu dobre, ze bez ohledu na nutnost vycesavat ve spodnim pradle toho tvyho mamuta prevlecenyho za psa na sraz jedes?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:08
- Nahlásit
Jirikovo
Pohravam sa s tou myslienkou, ale skor to vyzera, ze nie. Na ten dalsi, vsak uz isto
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:09
- Nahlásit
pigie
no tak ti poradim. prestan si pohravat, narvi mamuta do vlaku ci auta a koukej dorazit .... protoze je jista pravdepodobnost, ze az se vsichni uvidime, tak budeme z toho tak mimo, ze zadny dalsi sraz uz byt nemusi ....
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:14
- Nahlásit
Jirikovo
Ja sa na ten dalsi spolieham! To mi nespravite! Ze nie?
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:14
- Nahlásit
z toho tak mimo, ze zadny dalsi sraz uz byt nemusi ....
má pravdu věř odborníkovi...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 16:04
- Nahlásit
http://www.ocean.cz/katalog/Y08058CZ.HTM není to přesně ta ona, ale funkci by měla splnit naprosto stejně, navíc je o dost levněnjší
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 16:06
- Nahlásit
Garfield
RR? no ti línají taky pěkně, aspoň Bassin jooo Díky němu mám zkušenosti s tou "psí pemzou"...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 21:07
- Nahlásit
jana33
v tom případě tomu neříkejte trimovací pilka, ale vyškubávací něco. Lidi to pak kupujou na westíky a myslí si, že budou trimovat :-/
|
Falco
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 22:17
- Nahlásit
Syska
1. Deky a přehozy na nábytek, kam pes smí, jsou jen psí, perou se zvlášť a lidi je nepoužívají.
2. V bytě je jen dlažba a plovoucí podlaha, které se denně ( cha-cha) smetou a vytřou. Malé odpočívací koberečky bohužel vyčistím pouze ruční prací, vyklepat to nejde.
3. Lepicí váleček (koupeno v Globusu, oddělení košťat). Jednu lepicí ruličku za 40Kč spotřebuji každý týden.
4. Snažím se nekupovat oděvy, na kterých jsou chlupy vidět (v mém případě tmavé, neb mám světlého psa)
Ale stejně to nefunguje, takže jeden lepicí váleček mám v práci a zahajuji s ním každý pracovní den, druhý v autě a používám ho před návštěvou divadla nebo klienta.
A každý den češu, češu a češu.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 23:30
- Nahlásit
Falco
taky máme psí deky...křesla kam psi lezou luxuju klepačem denně(skoro) a mám doma chlupů na výběr..starší pes..kříženec má dlouhý jemný bílý chlupy..všude a štěndo,stafík..ty osinky,který jdou odstranit ještě hůř a nepomáhá skoro nic
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 23:40
- Nahlásit
sarax
Zrovna dneska Martin čistil auto....za ten slovník, který u toho použil by se nemusel stydět ani poslední kopáč....chlupy byly všude a vysavačem se ještě zvířily...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 23:42
- Nahlásit
brut
mno já Ronečkovy i vysaju,ale od Trinči je to zapíchaný všude a když se zapíchne třeba do paty to je k pláči.....
majitelé krátkostrstejch ostnáčů pochopěj
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 23:47
- Nahlásit
sarax
Brutovi vysaju a za chvíli je mám znova, protože se usadí, jak je vysavač zvednul..
Denynka má taky místama jehličky, tak vím, jak se pitomě uklízí..
|