| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:04
- Nahlásit
Prosím prosím, nějakou osvědčenou radu na ty krátký malý potvory, který se všude zapíchavaj. nějakej "recept", jak je dostat z deky by taky bodl....
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:06
- Nahlásit
sysko-koupit novou deku! )
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:09
- Nahlásit
žanda
A nebo chlup po chlupu vybrat, že...takovou radu už jsem taky obdržela...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:10
- Nahlásit
žanda
A navíc! to je deka, kterou přehazujem přes postel, aby aspoň v posteli ty chlupy nebyly...ale co když přijde návštěva a bude se muset tou dekou přikrýt?
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:11
- Nahlásit
Syska
a) sušička
b) lepící váleček
c) výkoný vysavač s rotačním kartáčem
nic není 100%, ale aspoň něco
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:11
- Nahlásit
sysko, mě se je ještě nepodařilo ani vybrat ........jsou všude a držej ( dokonce jsem měla i v noze-patě-zapíchnutej a ani tam odtud nechtěl ven,hajzlík (
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:12
- Nahlásit
Syska
A navíc! to je deka, kterou přehazujem přes postel, aby aspoň v posteli ty chlupy nebyly...ale co když přijde návštěva a bude se muset tou dekou přikrýt?
jo a ještě pečlivě vybírat potahové materiály
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:13
- Nahlásit
zuzka
Sušička???
Výkonný vysavač s rotačním válcem kupovat nehodlám, tak snad ten lepící váleček. Kde ho seženu? Kromě teleshoppingu...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:14
- Nahlásit
Nefunguje nic, kde se zapíchnou,tam zůstanou, v tomhle je dlouhá srst daleko lepší. Takže se s tím smířit a zvát jen návštěvy,kterým to nevadí
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:15
- Nahlásit
sysko návštěva holt musí být ráda, že vůbec může přespat )
zuzi-sušičku nemám,váleček mi moc nezabral, ale mám takovou ruční fifinu lux-ta docela sežere chlupů dost........tou to beru ještě když normálně vyluxuju-nějak víc zvedá chlup koberce....
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:18 - Změnil/a: zuzka
- Nahlásit
Syska
já ho koupila u barona, takový ten, co odtrháváš jednotlivé samolepky, vydrží celkem dlouho (ale ten co psal popisku u zboží, neviděl moje auto)
Sušička???
dobré na oblečení, ty chlupy z něj vyfouká
my vysavač s rotačním válcem zatím taky nemáme, jen si půjčujeme asi 2x ročně takový čistící stroj
a jinak rotační kartáč nahrazujeme "ruční prací", tj. na vysavači přecvaknu na "klouzavé povrchy" a tím kartáčkem přejedu kousek koberce, vyberu záplavu chlupů, hodím do trubice a tak pořád dál
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:20
- Nahlásit
Syska
Myslím, že nejjednodušší je vyměnit textilie, ale chlupů se stejně nezbavíš....nepomáhá nic
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:20
- Nahlásit
holky na koberec je docela dobrý taky zelí- vamačkat z něj vodu, rozházet po koberci a houbou pak stahovat....dost se na něj nabalí a koberec dostane i oživlou barvu......ale nezbaví stejně.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:21
- Nahlásit
jojo, je to boj. Hlavně v těchle vedrech to furt vytřepávat, luxovat, třepat lidem na hlavu, sousedům na prádlo....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:27
- Nahlásit
Syska
já mám koberec jen v obýváku, jinak je všude dlažba nebo plovoucí podlahy
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:29
- Nahlásit
kup si "pemzu pro zvířata" je to normální pemza jako pro lidi(na ztvrdlou kůži) ale velkej kus, jde to s tím výborně úplně ze všeho a nepoškrábe to...a když s tím "vyčešeš" Tessila tak bude mít krásnou lesklou a čistou srst bez starého podrostu )
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:34
- Nahlásit
blanulinka1
fakt? a to mají normálně v pet-shopu?
naše pesina nesnáší takové ty drátěné kartáče a gumové jsou skoro na prd ...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:39
- Nahlásit
blanulinka1
To slyším poprve......
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:43
- Nahlásit
zuzkabrut
my to kupovaly na výstavě psů v Litoměřicích je to cca měsíc, zkusáím zjistit jaká je to firma, kdo to dováží a tak...,ale je to děláno i na hřebelcování koní, česání koček...teda, podle obrázků na obalu...takže zjistím co a jak a hodím vám to sem
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:44
- Nahlásit
jinak je to vyzkoušeno na srst RR a fakt nic zatím nepomohlo jako toto...samo že sem tam chloupek zůstane, ale úplně minimum..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:45
- Nahlásit
blanulinka1
Díky moc...
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:46
- Nahlásit
blanulinka1
to budeš moc hodná
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 15:48
- Nahlásit
Na srst typu labrador je nejlepší trimovací pilka - ovšem zapichování chlupů do gauče,dek a všeho ostatního to stejně nezabrání
|
abby
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 16:14
- Nahlásit
jana33
A je dobrá i na retrívra?Chci si ji teďka na výstavě v brně koupit
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 16:20
- Nahlásit
Na jakýho retrívra? Myslíš na zlaťáka? To bych spíš viděla na nějaký normální kartáč,ta pilka je pro hladkosrstý psy s podsadou,ale třeba kamarádka s ní kartáčuje i fenu křížence lajky,takže srst typu malamut,husky... takže to chce asi zkusit.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 16:26
- Nahlásit
hm, takze vsetko dajte do satenu a mate po probleme
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 16:36
- Nahlásit
Syska
Já jsem si koupila výkonnej vysavač... prodavači jsem vysvětlila, že ho chci hlavně, na ty psí chupy... hihi... myslíš, že to pomohlo?? Nee
|
abby
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 16:40
- Nahlásit
jana33
Určitě.Kdyžtak ho dám našim,ti ho na labrouše upotřebí Nechám si tam poradit.Už se vidím,jak tam nechám majlant
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 16:46
- Nahlásit
abby
no já si pokaždý říkám - nesmíš, nesmíš a jak to dopadne? Blbě
No poraď se tam,nevím,jestli to u dlouhosrstýho pesana bude fungovat a aby mu to ty dlouhý chlupy nepoškodilo
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 16:49
- Nahlásit
jak na chlupy? normalne. pul roku nechat a neuklizet, protoze to nema stejne cenu. potom byt vyhodne pojistit, polit benzinem, zapalit a zacit nekde znovu ....
pro mene chapave, nenabadam nikoho k trestnemu cinu zharstvi a pojistneho podvodu, je to ftip, prosim, neposilejte na me udani na policii ...
|