Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jak na chlupy
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:09
- Nahlásit

Anu
jen aby na té benzínce měli dost pytlíku
ja myslel, ze napises dost pytliku na zvraceni ... jsem si rikal, źe tohle bych si o Garfieldovi netroufl napsat ani ja, protoze bych asi brzo dostal pres tu svoji nevymachanou usta ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:11
- Nahlásit

Jirikovo
Škoda, že tam máš tu síťku, kdybych tohle všechno věděla, tak jsem síťku shodila a psa si přivolala z kufru přes zadní sedadla, přes sedadlo řidiče až k sobě ke spolujezdci... Pochvala a hodný Gafíčku, zase běž zpátky na místo.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:12
- Nahlásit

Garfield
jo jako ze bys chtela uklizet to auto polonaha o to dyl?? no tak dobrovolnosti se meze nekladou, muzes ho fakt uklidit cely ...

Anu
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:16
- Nahlásit

Garfield
né že bych chtěla urazit Jirikovo,ale tomu auto by to vůbec neuškodilo ho umýt.Na to že je nový a vozí takové zvířeny si zaslouží trochu úcty a né vypadat jak pojízdná psí bouda.

Garfield
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:17
- Nahlásit

Anu
Když jsem do něj v Brně prvně usedla a podívala se před sebe, taky jsem se ptala, jak se dají ty žaluzie vytáhnout (nebo že už by byla noc?).

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:21
- Nahlásit

Garfield
byl den, a to ze jsi na prednim skle auta videla neco, co jsi povazovala za zaluzie svedci o tom, ze jsi do auta rozhodne neusedala ve stavu, kdy bys nebyla pod vlivem nejakych navykovych latek ..... nic vic, nic min ....

Anu
prave protoze jsem vedel, koho v nem povezu, tak jsem se ocistou vozu rozhodne nezaobiral ...

Syska
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:22
- Nahlásit

To je asi ta pemza:
http://www.ocean.cz/katalog/Y08058CZ.HTM

Anu
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:25
- Nahlásit

Garfield
buď ráda že nepustil fukar.Já si takhle půjčila od rodičů taky takové "čistotou nezaobírané auto" a když jsem spustila větrák tak vylítly z předního skla takové ty listy a bordel z břízi mě přímo do ksichtu.Dupla jsem na brzdu,způsobila málem nehodu,vylítla z auta ze zrcátkem vydělávat bordel z očí a čekala 5minut než to svinsto se z toho auta nevyfouká..zlaté žaluzie...

Anu
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:27
- Nahlásit

Jirikovo
máš ale pravdu ,neboť mi jak blbí vždy myli auto před útokem psů a po akci jsme dorazili a auto vypadalo jak kdyby se 2měsíce nemylo.tak jsem se poučila a myji ho až po příjezdu-vidím,že ty jako zkušený pražák ale víš jak se věci mají a nemusí tě nikdo poučovat.Ještě že nejsi astmatik,by jsi asi nedojel...

Garfield
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:38
- Nahlásit

Anu
Nedojel by jedině tehdy, kdyby umřel.
Kdyby umřel, vykopla bych ho na sjezdu z dálnice do příkopu.
Převzala doklady od vozu, převzala řízení, umrlčí rukou si jím podepsala kupní smlouvu a auto bych pak vyčistila sama.

Já alergií netrpím.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:44
- Nahlásit

Garfield
Nedojel by jedině tehdy, kdyby umřel
no priznejme si naprosto uprimne a otevrene, ze v tve spolecnosti toto neni zadny problem ....

Anu
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:46 - Změnil/a: Anu
- Nahlásit

Garfield
a není to auto náhodu na leasing? Já že by sis spíše zavařila,pokud je koupené tak to je super nápad pro příště

Jirikovo
no priznejme si naprosto uprimne a otevrene, ze v tve spolecnosti toto neni zadny problem ....
ještě bych dodala v přítomnosti Gafa byť za síďkou a jedoucího v třetí cenové skupine-v kufru

zuzka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:46
- Nahlásit

Syska
já váleček koupila u barona
http://www.baron.cz/cz/shop/kat_list.asp?CV=3565&K ATG=X000180&BACKKAT=X000137

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:47
- Nahlásit

Anu
Ale i jako astmatik by dojel.....stačily by stažený okýnka
Máme s tím praxi........v autě a nejen tam samý chlup a astmatické dítko ( a stále ještě žije )

Anu
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:54
- Nahlásit

brut
jenže Brut musíš si uvědomit,že tady se nejedná o obyčejné zanesení auta chlupama ale totální invazi a zamoření a přes chlupy nebylo vidět ani v hospodě,stačil jen malý váneček....já nejsem vůbec žádný astmatik,ale todle je fakt síla. Připomíná Garfield (myslím pes)pohádku o nekočných vlasech,kdy je ustříhneš a za 2minuty jsou 2xtak větší...

Garfield
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:03
- Nahlásit

Anu
...já si vždycky myslela, že velký oči a schopnost abnormálně přehánět mám jen já, ale jakože ještě 3 věty o mém psu a jeho chlupech a už mě docela jako i triumfneš...

Anu
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:07
- Nahlásit

Garfield
já nepřeháním.Já prala jen naše věci,tedy spíše Jirkovi a vím co mi dalo za práci ty chlupy z toho trička dát dolů!!

Hele teď vážně,fakt takhle líná furt? Pro mě jakožto majitele naprosto nelínající kočky to je síla

Garfield
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:11
- Nahlásit

Ukaž mi na něm jediný "nedržící" chloupek!!!

No nelíná, Ti to říkám porát, fakt takhle nelíná, to jen tak 2x do roka má takový období, že i kdybych ho zavřela na ÖMW do myčky, tak jim to tam normálně ucpe. Trvá to vždycky tak 2-3 týdny, kdy to prostě vyčesat a utlumit nejde, čím víc to češu, tím víc to padá. Takže češu až do podoby Peruánského naháče a pak to jaxi přestane samo...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:12
- Nahlásit

Anu
neboj, nelina takhle furt. jenom v pritomnosti milych a sympatickych a veselych a chytrych lidi. takze vlastne linal ted uplne poprve ... driv takovou spolecnost nikdy nepoznal ...

pigie
Člen
- Nahlásit

Garfield

Ceses ty vobec toho uboheho psa?

Syska
Člen
- Nahlásit

Garfield
Kurňa, ten má ale jazyčisko...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:13
- Nahlásit

Garfield
Ukaž mi na něm jediný "nedržící" chloupek!!!
vyber si na te fotce jakykoliv ....

pigie
blaznis? ta cese jenom sebe, zato ji to trva minimalne pul hodiny. na psa pak proste nema cas ....

Anu
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:13
- Nahlásit

Garfield
a můžeš mi říct,proč si mě neupozornila že zrovinka ty tři týdny jsou hergot tydle tři týdny,co ho zažiju já? Vzala bych nám na sebe igelitové oblečení a na Anuba se ty chlupy nabalovali,že si ho zachvíli mohli lidé plést se šétlií...a nepustili by nás na dráhu

pigie
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:15
- Nahlásit

Jirikovo
Ja som si to aj myslela.

My doma v plznucom obdobi mavame v rohoch vravim tomu zajacie hniezda. Spravi sa to tam, kym som v praci. Ked pridem z prace, tak ich pozbieram, zanesiem do chovproduktu a spenazim.

Anu
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:17
- Nahlásit

pigie
a vidiš na té fotce že by Gaf vypadal jak naháč,když ho tak poctivě češe?

Garfield
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:20 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Anu
Nikdo vám nebránil, abyste chodili nazí. A kočka? Ta se votřepe a je v suchu. Kočky jsou na tom s hygienou velmi dobře, natož kočky africké.

Já ho fakt většinou vyčesávám téměř nahá (tedy ve spodním prádle pokud možno saténovém) a mám o práci míň.

pigie
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:22
- Nahlásit

Garfield
Ja tak psa striham

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:22
- Nahlásit

Garfield
a mám o práci míň
no a jelikoz to dela u otevreneho okna, aby mohla vyhazovat chlupy rovnou ven, tak sousedi maji zase o zabavu vic ...

Anu
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:25
- Nahlásit

Jirikovo
možná mají o koberec víc.....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:25
- Nahlásit

Anu
jestli tohle sleduji dobrovolne, tak bych spis rekl, ze o kolecko min .....

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání