Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Slunce, seno, pes a dovolená...
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Gája
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 10:57 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit

Tak jsme včera řešili dovolenou...Přiznávám, byla to trošku bouřlivá diskuze, no možná ještě bouřlivější než občas proběhne na zdejších stránkách... Zvláště, když muž zjistil, že s naší Sárou počítám. Je pravda, že když máte děcka, muže a psa, tak to není úplnej veget a možná si tím člověk zadělá i na další starůstky, ale .... snad to pochopil. Na závěr zkonstatoval, že ta Berounka se psem ve stanu a následně na lodi, nemusí být špatná a třeba bude i nějaká legrace. A tak se vás ptám, kampak se chystáte se psem vy???

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:06
- Nahlásit

Na turistování po Alpách ( s fenou v nejlepších letech)
a na psí tábor do již.Čech s tou samou fenou a jejím synem, který je teď ještě mimino a v těch Alpách by nic neušel
Veteránka už zůstává doma, má nejradši svůj klid a přiměřené procházky.

Gája
A co, choť chtěl jet na dovču bez psa? To už máme taky za sebou tyhle dohady. Je potřeba se skamarádit a jezdit na dovču s někým, kdo má též minimálně jednoho psa.

ira
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:07
- Nahlásit

Gája

My jsme to doma vyřešili snadno, jedeme na psí tábor.

wensday
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:09 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit

My jedem taky na psí tábor a pak na chatu do Beskyd - všechno se všemi 3 psy.....

Zdenka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:12
- Nahlásit

My jsme dovolenou vybíraly taky podle toho abysme mohly vzít čubinku sebou.Chtěly jsme nejdřív, tam kde jsme byly minulej rok, mluvím o Chrvatsku, ale tam nám řekly, že pejsek ne.Tak jsme našly kde ji můžem mít sebou a doufám,že to zvládnem včera jsem jí nechala očipovat a pas a očkování, takže to je doufám všechno.Jinak mám sedmiletýho syna(ďáblíka) a přítele velkej (ďáblík), takže to je prakticky, jak kdybych měla sebou tři děti, ale je s nima sranda a ty starosti beru jako svůj úděl a všichni už se moc těšíme sice to je 1500 km, ale chceme to jet na dvakrát, stavíme se na plitvickejch jezerech tam přespíme a druhej den to dojedem na těch plitvickejch jsem koukala, že pejsek taky není problém, takže v poho.Nemohla bych jí nechat doma a my abysme si užívaly je součást naší rodiny.

Gája
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:18
- Nahlásit

Ketrin
Když jsem mu spočítala, na kolik by vyšel psí hotel (jiné hlídání nemáme), tak to pochopil. To víš, na něj musíš fikaně... Ale chceme do Chorvatska a tam Sáru brát nebudeme, tam mám problém uhlídat děti a nevím, jak bych to zvládla. Navíc jsem slyšela o těch nebezpečných komárech a ty vedra by jí asi vážně neprospěly...a jelikož jedeme "nablint", tak by možná byl problém s ubytováním.
Na dovču jezdíme nejraději bez známých, po určitých horších zkušenostech.
Teď ještě zvažuju, že požádám sousedku, která má ke psům kladný vztah, jestli by se mi o Sáru nepostarala....možná by jí v domácím prostředí bylo líp, než v psím hotelu...Ale po Čechách - jedině se psem.

Gája
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:22
- Nahlásit

Zdenka
Tak jsme to taky jednou udělali a bylo to super. Loni jsme se byli na řece Krka a shlédnout její vodopády....Nic hezčího jsem ještě neviděla.. vřele doporučuji.

Aknah
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:27
- Nahlásit

tak my jedem na psi tabor a uz se moc tesime, vsichni tri

Orry
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:38
- Nahlásit

my jedem na tury do Jizerek s Rockyskem a kocicakem (Orrycek si bude uzivat zahrady u dedecka a dovolene bez vecne otravneho Rockyse ) a pak jedem do Italie, ale to uz bohuzel bez pejsku

nels
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:48
- Nahlásit

my jedeme do Itálie a už se nemůžu dočkat až Nelson poprvé půjde do moře

Orry
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:54
- Nahlásit

nels
kam do Italie?? taky bych chtela videt svoje pejsky v mori...

Gája
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:56
- Nahlásit

Orry
videt svoje pejsky v mori...
A já si myslela, že je máš ráda...

fromeli
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:58
- Nahlásit

No jelikož odmítám bez špagety někam vyjet a někomu ji svěřit, já preferuju hory a muž moře, jedem na chatu na Sázavě
No a další část dovči bude kolovýletová, kdy budeme z domova vyjíždět na výlety, takže to není problém, špagetka to bude mít jako když jsem v práci.

Gája
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:01
- Nahlásit

fromeli
to je super kompromis....

Pastelka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:07
- Nahlásit

Máte někdo zkušenost se psem na dovolené u moře?

nels
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:12
- Nahlásit

Orry

východní pobřeží,asi na úrovni Říma, tzn. dooost dlouhá cesta. Je to v kempu,budeme mít moc hezkej bungalov a písečnou pláž. takže plánuji ráno v 6 budíček, 2 hoďky se psem na pláží dokuď tam nebude moc horko a pak to samý večer. moc se teším,myslím že se mu to bude líbit ráno si běhat kolem moře. Cestu bereme najednou,to jest asi 15 hodin v autě Nelson to ale zvládá dobře, takže s 2 velikýma přestávkama na vylítání to snad zmáknem.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:21
- Nahlásit

nels
A kde budete během dne?

wami
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:27 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Gája
Chystame se na tyden na vandr do Bialowiezskeho pralesa. Ja, chlap, moji dva skorovlci a kamarad s huskounem...

Gája
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:29
- Nahlásit

wami
To je v Polsku?? Jsem světa neznalá.. je tam hezky, nebo poprvé...?

Frog
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:32
- Nahlásit

My zas jedem s dogou a s kamarádama do chatek na Vysočinu. Kemp se jmenuje Prudká a je to tam móc fajn. No a odtam budem vyrážet na tůry a procházky

Gája
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:37
- Nahlásit

Je fakt, že dovolená u nás je pro mně fakt nejhezčí, k móři jezdíme kvůli dětem, vzduch a moře jim svědčí... ale na Slovácku je stejně nejlíp...

fromeli
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:40 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

Frog
v Prudký jsem byla s našima, v tom kempu je bazén? A je to u Svratky? tedy bazén - koupaliště s vodou z řeky

nels
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:44
- Nahlásit

Pastelka

na pláži pod stromama. Nelson bude buď v bungalovu nebo s náma, chci mu na to pořídit takouvou tu látkovou "klec",kterou někdo nosí třeba na výstavy. Tam si může lehnout do stínu. budeme ale stejně impovizovat až na místě a podle toho jak to bude šmudla snášet.

wami
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:47
- Nahlásit

Gája
To je v Polsku?? Jsem světa neznalá.. je tam hezky, nebo poprvé...?

Jedem tam poprve, hezky by tam byt melo...
A ano, je to na hranicich Polska, Ukrajiny a trochu Slovenska...

Gája
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:50
- Nahlásit

wami
A není problém se psy?? Myslím různá očkování, čipování, europasy, atd..? Já bych se bála, aby mně na hranicích nevrátili.

wami
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:51
- Nahlásit

Gája
Slovensko i Polsko jsou v EU, na Ukrajinu nepojedem...
Oba psi jsou ocipovani a europasy mame misto ockovaku...

Frog
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:54
- Nahlásit

fromeli
Jo jo už jsem tam byla kdysi se školou, tak se chci podívat,jak se to tam za ta léta změnilo Mě se tam tehdy hróóózně moc líbilo, tak uvidíme

Gája
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:56
- Nahlásit

wami
Já jsem slyšela, že různé státy mají specifické požadavky a nezáleží zda jsou v EU. Ale možná to není pravda, já byla se psem na Slovensku a tam si ani nevšimli, že mám pejsu v autě. Někam dál bych se trošku bála, nikdy nevíš .

Terri
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:57
- Nahlásit

wami
To se mi líbí! Že by tip...
My pojedem asi na Slovensko, akorát nevím, zda pejsa ty Roháče zvládne
A taky nemáme projitou Šumavu, tak možná..?

fromeli
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:57
- Nahlásit

Frog
no takový klasika rekreační středisko
Jen problém s mobilama, rekreanti bloudili po pozemku a lovili signál. Nejlepší byl na empiru u tenishřiště

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání