| Autor |
Zpráva |
pigie
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:29
- Nahlásit
Gája
Ved pisete, ze to robi z lasky, tak asi ma velmi nemiluje Som potesena, ze to nerobi cudzim ludom, ale aspon mne by troska lasky a priazne prejavit mohol Ale nie, je to tak ako pise aren Já myslím, že Pigie je normální. Třeba nám závidí, že jsme viděly Olomouc...
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:36
- Nahlásit
pigie
Já vůbec netuším, jesli trtká z lásky, z nenávisti, nebo z nadřazenosti, ale trtká. A myslím, že každý si tvého Huga (známe ho důvěrně z fotek) dokáže barvitě představit s křehkou pigie (tak si tě představuji podle přezdívky, já) při trtkání, které my, co tu píšeme nějakou chvíli, důvěrně známe. Není v tom žádná zvrácenost, škodolibost, je to trošku humorem nadnesený téma.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:39
- Nahlásit
Gája
Pigie je křehká. Já jsem ji viděla na fotce.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:44
- Nahlásit
aren
Já ji sice neviděla, ale myslím si to.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:45
- Nahlásit
aren
Gája
Ja vobec nie som krehka. Ja som uslachtilo stavana Nie, teraz vazne, ja by som to uz psychicky neuniesla, keby sa vrhal aj na ludi, lebo uz pri fenkach nic ine nerobim, len kazdu tretiu sekundu ho ztahujem z ich chrbta
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:52
- Nahlásit
pigie
U těch psů, mezi sebou, mi to připadá naprosto přirozené, mě spíš zajímala ta anomálie pes + člověk.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:54
- Nahlásit
pigie
Tak to se nám Brut teď vrhá na lidi a fenky s ním zatím nic moc nedělají. Dneska se mohli moji miláčci umlátit smíchy, když se pesan rozběhl za pánem - cizím- a mně táhl za sebou. Bohužel jsem v té chvíli sbírala jeho h***o. Pán se zdál být docela pobaven, ale jen do té doby, než si Brut začal o jeho kalhoty otírat zablácenou tlamu. No a zbytek si domyslete.....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:54
- Nahlásit
pigie
"...uslachtilo stavana..."
Máš hluboký hrudník, rovný hřbet, silnou záď a správné úhlení ?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:56
- Nahlásit
Gája
No, ja som mala predtym u babky maleho orieska a ten mi tuto priazen preukazoval vzdy a este pri tom krasne prizmuroval ocka Bohuzial, vzdy musel z tej nohy zliezt Je pravda, ze ten to vtedy robil iba mne, nikomu inemu. Mal ma proste rad, co je svata pravda Ale fakt, fakt, fakt som rada, ze Hugo na mna neleze, uz teraz, ked ma dobru naladu a chce si ma zakusnut do pleca, tak poposkocim o par metrov a som rada, ze som to ustala
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:57
- Nahlásit
pigie
Nebo jsi, jak říká známý, dočasně osvalená???
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:58
- Nahlásit
Ketrin
Tomu se snad říká kompaktní, ne???
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:59
- Nahlásit
Gája
Nebo v příliš dobrém výživném stavu (to jsem já
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 22:03
- Nahlásit
Ketrin
Ne, to jsem já. Tebe, jestli jsem to dobře odhadla na vašich stránkách, jsem viděla jako drobnou, hezkou tmavovlásku a určitě ne, v příliš dobrém výživném stavu. Spíš bych řekla, že vážíš míň, než Bresta a trošku víc než postel, nebo postýlka??
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 22:05
- Nahlásit
Ketrin
Presne takto som to myslela, si ma prekukla
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 22:07
- Nahlásit
Tak vám musím sdělit, že mě tak dlouho muž uháněl, ať už s tím přestanu (drbáním s vámi), až z toho chudák usnul, nevím jaký to bude mít důsledek zítra...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 22:08
- Nahlásit
Gája!!!
Ja mam 170cm, takze nie som drobna. Hezka, uz tu vidno, ze si videla zle. Ale tmavovlasku si uhadla. Moj stav je taky, ako mama hovori, ze keby sadlo zo mna opadlo, tak so mna nic nezostane. Cvicit, cvicit by som mala
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 22:09
- Nahlásit
Gája
Uplne normalny, vstanes skor nez manzel, urobis ranajky a pojdes do prace A este s dobrym pocitom
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 22:14
- Nahlásit
pigie
Moc se mi líbí tvůj optimismus. Zítra mimořádně vstávám později, jdu k lékaři a tak si vychutnám to přispání. Snídaně pro manžela se tedy nekoná. Možná v sobotu. S tím cvičením, před 14 dny jsem dostala k svátku i narozkám rotoped. Ještě jsem na něm neseděla. Ale ono to přijde, chce to jen čas. Je to nejdražší věšák co máme.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 22:15
- Nahlásit
Gája
Ještě jsem na něm neseděla. Ale ono to přijde, chce to jen čas. Je to nejdražší věšák co máme.
No, vidis, aspon na nieco to je A na lekara bud dobra, nech ti nahodou nejaku chorobu nenajde
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 22:18
- Nahlásit
pigie
Dobře, beru si k srdci. A přeji krásnou, dobrou, vysněnou noc tobě i Hugovi a taky ....(no, někoho si tam domysli).
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 22:20
- Nahlásit
Gája
Dakujem, poviem to potom sefovi, ked ma nachyta spat v praci Dobru noc
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 22:23
- Nahlásit
pigie
Věřím, že máš šéfa pěkně pod pantoflem a zobe ti z ruky, pakliže ne, tak ať si dá pozor na všechny psy a lidičky z Cz.pes.
|