| Autor |
Zpráva |
pajinka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 15:58
- Nahlásit
U nas furt nakryva Artik Benika, ci Benik Artika... Maj to nejaky neujasneny...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 17:02
- Nahlásit
Souhlasím s Evikem, psala jsem svou zkušenost, v žádném případě netvrdím že to tak musí být vždy a u každého psa. Pokud to tak vyznělo, tak sorry. U nás ale o dominanci jedné feny nad druhou rozhodně jde.
Jiný příklad - tatáž Salina, když si hrají se sousedovic ovčákem (dost ostrým psem), tak mu ve hře ledacos dovolí, ale pak ho "nemilosrdně" oš*ká. Já si to "překládám" tak, že mu "říká": Že se laskavě uvolím s tebou si pohrát, neznamená, že si budeš dovolovat! nebo tak něco.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 17:22
- Nahlásit
Břetislava
Taky by mě zajímalo, co to může znamenat.
To by mohlo znamenat, že má nabuzenou sexualitu.
A proč, když je rozdováděný? No, tehdy srdce tluče rychleji, krev proudí rychleji, život je živější. tak i nabuzenost je nabuzenější.
|
Břetislava
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 17:27
- Nahlásit
aren
Asi jo.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 17:44
- Nahlásit
Nevim co to je u naseho prcka, ale naskakoval na partnera hned asi treti den co jsme si ho prinesli, na me to zkusil o dva dny pozdeji, byli jsme si pro nej, kdyz mu bylo 8 tydnu. Od te doby na me nic a na partnera taky nic. O vikendu jsme byli u svagrove, ma 4 letou dceru a na tu to taky zkousel. Jeste jsme potkali u kramu 9tydenni slecnu labratora tak to taky na ni zkousel, teda chvili on na ni a chvili ona na nej tak nevim zda to byla dominance ci sexualni podtext ci neco jineho, ale prckovi byly v sobotu 4 mesice, takze skoro jeste miminko.
|
Evulik
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 18:01
- Nahlásit
Aknah
Asi jste prcka usměrnili, že si už nic nedovolil. Na mě to malý taky hned zpočátku zkusil a vykázala jsem ho do patřičných mezí. Tedˇse obskakují se starším pesanem.Nedovolovat v žádném případě na lidi, není to vhodné. Psi mezi sebou atˇsi skákají jak chtějí.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 18:04
- Nahlásit
Evulik
jo jo taky si myslim, na lidi nesmi a psi si to mezi sebou srovnaj. jen me zarazilo, ze zacal tak mlady, v 8 tydnech
|
Evulik
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 18:09
- Nahlásit
Aknah
Můj prcek měl taky 8 týdnů. To nic neznamená, jen si vzpomeň, že i malá klučíci si potahují pindˇuru.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 18:36
- Nahlásit
Aknah
V osmi týdnech? Jelikož taky chovám, pozoruji, že u štěňat se začínají první sexuální projevy objevovat kolem 4. týdne věku.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 18:43
- Nahlásit
Evulik
Markét
asi mate pravdu. ja nechovam, tak jsem byla prekvapena a co jsmemeli kdysi yorka, tak ten naskakoval sice na panicka, ale o dost pozdeji. harajici fenka ho nezajimala, sel se vyradit panickovi na ruku
|
aren
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 18:48
- Nahlásit
Markét
To jsem ráda, že si to někdo všiml taky, už jsem se lekla, že ten sex vidím všude .
Měla jsem jednou štěňátka, a velice jsem čuměla, ještě to ani pořádně neumělo chodit a už si to umělo dělat dobře. Ano, bylo to kolem 4.týdne.
Holt Příroda je mocná čarodějka.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 19:05
- Nahlásit
Vidím že nakonec je možná dobře, že jsem přes svůj počáteční ostych, přece jen tohle téma nadhodila. Za sebe si z vašich zkušeností beru tolik, že s čímkoliv ano, s člověkem ne. Ještě mi ale přesně nikdo nedoporučil, jak to feňulce zatrhnout. Plácnout ji, stáhnout k zemi, nebo jak tedy, když mám neposlušnou, pubertální bíglici. Ještě jedné věci jsem si všimla, nevím zda je můj postřeh správný, ale na toto téma se chytily výhradně holky. Není to taky tím, že nemáme takový problém o choulostivých "věcech" hovořit??? Strašně moc vám díky a možná tato zajímavá debatka bude mít ještě zajímavé pokračování.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 19:07
- Nahlásit
Ketrin
Prosím, nikdy se neomlouvej, ať napíšeš cokoliv, vždy to má velkou váhu, nejen pro mě.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 19:40 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Gája
na toto téma se chytily výhradně holky
Ono tady je totiž celkově převaha holek všude. To bude tím.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 19:51
- Nahlásit
aren
To máš sice pravdu, ale občas se chlápci chytnou, není jich mnoho, ale tady vůbec, možná se stydí.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 20:01
- Nahlásit
tak jsem to zarekla, prave jsem vytirala koupelnu, hezky na kolenou a pejsacek se rozhodl, ze mi otrtka ruku dostal povel dolu a byl klid, rozhodne bych ho za to netrestala, proste pud je pud
Gája
to slovicko "trtkat" jsem uz slysela od holciny z Olomouce
|
aren
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 20:07
- Nahlásit
Tak jako dlouholetý Olomoučák si dovoluji podotknout, že jsem to slovo v Olomouci nikdy neslyšela. Tak na Slovensku možná kdysi.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 20:11
- Nahlásit
aren
no ja tam byla kdysi na vylete, takze nemuzu soudit, jen rikam co jsem slysela
|
aren
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 20:22
- Nahlásit
Aknah
Tak to vypadá, že je Olomouc velké město
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 20:24
- Nahlásit
Aknah
Možné je vše, jsme parta deseti holek, dnes už ml. paní a jedna z nás, která se s krásnou Markétou kamarádí, pracovala v Olomouci jako zdr. sestra a měla tam i příbuzenstvo. Tudíž se tam tento výraz opravdu mohl "profláknout". I když žiju v Čechách, jsem z Moravy a jsem na to patřičně hrdá. Že stále připomínám "krásnou Markétu"?? Ona totiž vždycky byla, je a bude fakt krásná. Všichni kluci, páni i starci ji obdivovali a obdivují dodnes. S ní bylo prakticky nemožné ulovit chlapa i v těch našich nejlepších letech. Dodnes strčí leckterou dvacítku do kapsy. Toliko obdiv k mé kamarádce a už se vraťme zase k vám.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 20:37
- Nahlásit
aren
no abych nelhala, ona bydli ve Stemberku, tak mozna to bude tim
|
aren
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 20:42
- Nahlásit
Aknah
No, on je Šternberk vlastně už předměstí Olomouce...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 20:44
- Nahlásit
... Ne, já vím, že není. Já taky nejsem nijak zvlášť Olomoučák. Přistěhovala jsem se z toho Slovenska.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 20:52
- Nahlásit
Ja vam zavidim Moj vehemente len olizuje a skace na fenky a stenata, obcas aj na psy, ale ti sa zvacsa tomu brania . Ludia ho nastastie nezaujimaju, lebo neviem, kto by to ustal
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:00 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit
pigie
Tak co nám vlastně závidíš?? Když nevíš, jak by to lidé ustáli. Jsem ráda, že ses taky ozvala, už jsem tě dlouho neviděla. Asi je u vás jaro, tak běháš raději s pejsanem po lukách a mezích a máš recht. Dnes bylo krásně i u nás, v průmyslem zničených, Severních Čechách.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:06
- Nahlásit
pigie
To nám závidíš, že naskakuje na nás?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:16
- Nahlásit
aren
musim se docela smat pri predstave jak se Pigie cela rozzari stestim, kdyz jeji Hugo na ni skoci to mu by fakt ruka nestacila, hezky panicce na ramena a uz to jede, jen se obavam, ze by to bylo tak akorat, aby Pigie obvinili ze zoofilie
|
aren
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:18
- Nahlásit
Já myslím, že Pigie je normální. Třeba nám závidí, že jsme viděly Olomouc... .
|
aren
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:22
- Nahlásit
Nebo třeba když si přečetla, že naskakování může být projevem sympatií, tak si třeba myslí, že ji Hugo nemá tak rád, jako naši psi nás...
To se ale bojí zbytečně, mnoho psů vyjadřuje své sympatie i jinak.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:26
- Nahlásit
aren
|