| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 09:11
- Nahlásit
isdpch
no momentalne je rec o tom, kdo je z jake visky v okoli naseho hlavniho mesta ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 09:12
- Nahlásit
Jirikovo
Ty pražská naplavenino... Mníšek není vesnice...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 09:15
- Nahlásit
Jandula
ja vedel ze se na to ozves ale vzdyt ja proti vam nic nemam, ja tam k vam rad jezdim na vylety ... to jenom ty tady mas snahu udelat ze me nejakyho nafoukanyho prazaka, coz ti nastesti ostatni nebasti, tudiz tva snaha je marna ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 09:15
- Nahlásit
Zaujalo mě jméno tohoto tématu, avšak pro některé přítomné by bylo lépe přejmenovat "Pokec o čemkoliv u piva, nebo piva, případně piva, pro slabší žaludky piva, pro tvrdé nátury piva, aneb nic než pivo se tu netočí"
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 09:16
- Nahlásit
Garfield
Jandula, nejcastejsi a nejhorlivejsi prispevatel do tohoto fora, jak jiste sama dobre vis, pivo zasadne nepije. Tudiz by ji prejmenovani fora pripravilo o moznost sem prispivat a my ostatni jakozto ohleduplni (zejmena ja jakozto skutecny gentelman) jsme tedy rozhodne proti ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 09:20
- Nahlásit
Jirikovo
Já pivčo taky nerada, resp. ochutnala (doslova) jsem je jen 2x v životě a už víc nemusím. Ale s ohledem na Tvou komínkovou fotku, tady - u kávy, čajíčku či čehokoliv tvrdšího - nemáš takřka co dělat.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 09:21
- Nahlásit
Garfield
pojd na chat, musim se s tebou na necem domluvit a zaroven te musim durazne pokarat za tvou drzost zde prezentovanou a jakozto ohleduplny, jak jsem jiz psal vyse, to nechci delat verejne ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 09:21
- Nahlásit
Garfield
Děkuji ti náčelníku, že ses mě zastal...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 10:16
- Nahlásit
Jandula
ona Garfield povysila, ze je zde jiz nacelnikem???
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 10:18
- Nahlásit
Jirikovo
No samo...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 10:19
- Nahlásit
Jandula
by me zajimalo, cim si to vyslouzila .... tyden se nekde flaka a ty ji mezitim klidne povysis ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 10:21
- Nahlásit
Jirikovo
To je ženská solidarita. Ale především má inteligence a charisma, jímž Tě zde drtíme na počkání.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 10:23
- Nahlásit
Garfield
drtíme na počkání
chapu to dobre, ze to znamena, ze si budete muset jeste chvili pockat, nez me zdrtite?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 10:28
- Nahlásit
Jandula
Diky za doporuceni, byla jsem u ni 3x, jednou pro odcervovaci pripravek, na tom neni co zkazit, pak mel psik zazivaci problemy a ted ockovani. docela mi vadilo, ze pri tech problemech s travenim mu pichal injekci a mne nerekla co mu picha a proc mu to picha. Po ockovani mel reakci, mel by ji kdekoliv, ale jeji reakce, kdyz jsme ji volala se mi nelibila: pokud se o nej bojite nekam si zajedte grrrrrrrrrrrrrrrr, chapu, ze ma i soukromy zivot, ze nemuze byt porad k dispozici, ale kdyz jsem s ni mluvila a popisovala priznaky, mela rici, zbalte ho a jedte hned, na pohotovosti jsme dostali vynadano, ze jsme nezatukali a cekali frontu, jenze ja nabyla dojmu, ze jsem hystericka panicka. Na doktorku Storkovou jsem tady jiz cetla doporuceni, ale je mozny, ze to bylo od Tebe: o)))))))))) kdyz ona ma velmi kratkou pracovni dobu, jak byl ten pruser tak jsem ji volala, ale v ordinaci uz nebyla a na Pribram, kde je spolupracujici pohotovost, je to jiz daleko, to je lepsi ta Zbraslav, tam jsem po dalnici za par minut PS jinak krasny den vsem
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 10:29
- Nahlásit
Jirikovo
...nechápeš to dobře...
My jsem Ti dali čas ještě pár dní (slovy do soboty) než budeš zdrcen zcela.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 10:31
- Nahlásit
Garfield
mam pocit, ze to bude takova ta klasicka hospodska situace: "pojd ven a vratis se sam ... " uvidime, kdo z koho ...
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 19:08
- Nahlásit
Mám jeden dotázek (netýká se psu ani jiných zvířátek),,,,chtěla jsem vytvořit prezentsci...napul ji mám ale 1)chtěla jsem tam vložit mlodii ta se vloží a dokonce sama spistí ale jen při 1stránce...při další se vypne(jak udělat aby byla melodie po celé prezentaci?...2) Chtěla jsem, aby prezentace se prmítala sama(abych ji nemusela poposouvat já.-....neví někd jak na to nebo nějaký odkaz kde je napsáno jak vytvořit prezentaci... Jinak kdo poraí tak rovnou všem děkuji
|
besinka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 19:13
- Nahlásit
dobry vecer,nevim jestli mi nekdo dokaze poradit ale budu rada i za kazdy nazor.Mam rocni holcicku bernaka a vzdycky bylo vsechno v pohode s kazdym si hrala a niceho se nebala a najednou se zacala bat lidi.malych deti a mam pocit ze je porad nejaka vystrasena.nejsem si vedoma toho ze by ji nekdo ublizil
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 19:19
- Nahlásit
Pořádně si projdi,,,opravdu ji někdo neublížil, nebyl s ní náhodou někdo venku kromě Vás?(zeptejte se jetli ji venku někdo něco neudělal...), dusledkem muže být mnoho věcí..mohla se leknout, někdo na ní zadupal, něti ji mohly něco udělat..muže být toho mnoho..
|
berča
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2006 08:28
- Nahlásit
Ahojky lidičky, poraďte mi jak sem vkládáte fotečky, taky bych vám něco poslala, ale nevím jak na to!!!
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2006 09:13
- Nahlásit
berča
v prvni rade musis mit fotku nekde na netu, zkopirovat jeji adresu a ctvrta ikonka zleva nad oknem kde pises ti napise prikaz [imgs] [/imgs] a mezi tyto dva prikazy vlozis tu adresu fotky, cely prikaz bude vypadat [imgs] http://www.utrojice.cz/fredy_soubory/a_fredy_venku .jpg [/imgs] jen bez mezer a vysledek bude vypadat takhle
|