Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pokec o psech u kavicky ci cajicku ci necem tvrdsim: o))
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:30
- Nahlásit

orisek
cca 4-5 kg, patri do skupiny bisonku, jako je bolonsky, frise, maltezak pokusim se najit fotku dospelaka

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:31
- Nahlásit

Syska
ja myslela,ze maji mensi usi

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:33
- Nahlásit

orisek
nevidim tu fotku ((((

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:34
- Nahlásit

Jandula
samozrejme ze se tim pravidlem ridim neustale. blby je, ze to obcas prenasim i do prace ...

jinak videl jsem odkud Hanka je ... nejak se nam tady rozrustate ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:35
- Nahlásit

Jirikovo
to víš, Brdy, silný region... A Mníšek je hlavní město...

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:36
- Nahlásit

Jirikovo
Jandula je taky z Mnisku?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:36
- Nahlásit

Jandula
hlavni mesto .... jak rikal jeden muj kolega z bernaku. v Ceske republice je jenom jedno mesto a to Praha ...

orisek
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:37
- Nahlásit

Aknah
Nevidíš moji fotku, když na to klikneš, tak se Ti zobrazí fotka z galerie. Zkus to.

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:37
- Nahlásit

Aknah
Jo jo, jsem....

Jirikovo
Hele, ty pražáku... sebestřednej...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:38
- Nahlásit

Aknah
jo jo, je to takovy mniskobrdsky patriot, ktery ale radeji emigroval do ciziny, bohuzel si spletla smer (oni ty reci o zenach a orientacnim smyslu maji neco do sebe) a ted se nachazi v Chorvatsku a premysli, jak se vratit, aby to nevypadalo jako nepovedena emigrace, tudiz nas tady vsechny krmi historkama o tom, jak je tam pracovne ....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:39
- Nahlásit

Jandula
uz bys mohla vedet, ze jsem rodily moravak a jsem na to patricne hrdy a zde v Praze jsem jen obycejna naplava ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:41
- Nahlásit

Jirikovo
To je jedno, chováš se jako pražák... A ještě budeš rád až tě s Edičkou vytáhneme do Brd na procházku...

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:42
- Nahlásit

orisek
no bohuzel nevidim, tak mi napis nazev galerie, ja si ji najdu

orisek
Člen
- Nahlásit

Jinak já jsem dcérka z Moravy - ze Zlína...tak ahoj Hanko a všichni diskutující. Hani, už se Ti podařilo otevřít ten obrázek??

Jirikovo
Člen
- Nahlásit

Jandula
hele jak se chova prazak?? a jestli budu s tou prochazkou rad, to radeji nechame az po prochazce a jejim nezaujatem zhodnoceni, jo?

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:44
- Nahlásit

V Mnisku je nadherne, Jandula muzu zeptat co mas za pejsana, potrebovala socializovat toho myho, ma moc velke sebeveodmi, zatim ho zadny pes nesrovnal do late, tak bych rada, aby se to stalo kontrolovane a potom nejaky cizi, jinak ja jsme zase naplavenina do mnisku a moooooooooooc se mi tady libi

orisek
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:44
- Nahlásit

Aknah
Název galerie je Míša ze Zlínského útulku...tak na to mrkni. Dávala jsem tam dnes nějaké fotky, tak by to mělo být hned na začátku.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:46
- Nahlásit

Aknah
jak jsem psal, Jandula je skutecne neuspesny emigrant, takze na socializaci bys musela za ni pomerne daleko ...

Syska
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:48
- Nahlásit

Aknah
Néééé..buldočci mají uši jak netopýrci...

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:48
- Nahlásit

orisek
orisek je orisek, ta pod tim stolem je nadherna, vzdycky me dostane ten jejich kukuc

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:51
- Nahlásit

Jirikovo
uz jsem to cetla, zobrazuji se mi prispevky tak ruzne na preskacku, ale ty mas pejsana asi tak stejne velkyho jako je nas prcek, nebo ne? co si udelat vylet do Brd

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:51
- Nahlásit

Aknah
Socializace může proběhnout až v létě... Ale problém je v tom, že já mám retrieverku, která by tomu tvýmu sebevědomí spíš ještě hooodně zvětšila... Je to takový srábek, rarášek...

Jirikovo
Jaký zhodnocení.... ty musíš vědět, že vstupem na území brd se dostáváš do elitní společnosti... Takže žádný hodnocení...

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:54
- Nahlásit

ja toho naseho prcka asi vemu tom,u ritchbekovi, snad ho srovna, ale to je takovy nouma, necha si od nej vsechno libit a jeste ho pochvali

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:55
- Nahlásit

Aknah
vylet do Brd je zatim planovan na leto ... ale nikdo nerika, ze nemuze byt driv, jen mam obavu, ze moje RLDC neni zrovna nejklidnejsi pes na spravnou a bezproblemovou socializaci ...

Jandula
tou elitni spolecnosti mas jako byt ty a Eda? no tak to si radeji pockam na to hodnoceni ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:57
- Nahlásit

Aknah
Ale zase na druhou stranu, Sára si od malejch rarášků jen tak něco líbit nenechá... Tak uvidíme...
Spíš ale zapracuj ty na své pozici vůdce, nerozmazlovat pro hezký kukuč....

Jirikovo
no samo... já a Eda jsme elita mezi elitou

wami
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:58
- Nahlásit

Argousek
Jestli chces, posli mi fotky tvych pesu na email (najdes pod "clenem") a ja ti je nekam na net hodim a zobrazim...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 14:00
- Nahlásit

Jandula
v danem pripade rovnez zvazuji emigraci a doufam, ze na rozdil od tebe si smer nespletu ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 14:01
- Nahlásit

Jirikovo
já si směr nespletla, orientaci mám dobrou... A mluví z tebe závist....

Aknah
na stránce máte moc krásný fotky Mníšku...

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 14:02
- Nahlásit

jedna rychla z fotaku, chvili mi trvalo, nez jsem nasla hlavu

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 14:06
- Nahlásit

Jandula
ke mne si nedovoli, on si troufa na psi, teda chce si s nima hrat, jestli ho vsichni zatim berou, ze je miminko a nechtej zakrocit, kdyz ho vcas odvolam tak je to dobry, ale jakmile uz je u psa tak ho neodvolam, ale stejne si mylsim, na to, ze mu jsou tri mesice, tak posloucha uzasne, lip, jak lecktery dospely pes

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání