| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 14:07
- Nahlásit
Jandula
nikdy jindy ze me nic jineho vuci tobe taky nemluvilo .... ty jsi mlada, krasna, uspesna, bydlis mezi elitou .... to vis, mne nezbyva nic jineho, nez jen zavidet ....
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 14:09
- Nahlásit
pomooooooooc nemam vsechny prispevky, wami nabizi agrouskovi vlozeni fota na net a ja vubec nemam prispevek o tom, ze je agrousek na ten net nemuze dat, Argousek
pokud chces, neni problem posli mejlem a udelam ti galerii tady na cz-pes
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 14:11
- Nahlásit
Aknah
prispevek v 13:12 hned na prvni strance ...
|
Jandula
Člen |
- Nahlásit
Aknah
neblbni, jsou mu tři měsíce, cvič ho, ale nechtěj zázraky...
|
Aknah
Člen |
- Nahlásit
Jandula
dekuji za pochvalu fotecek, Mnisek je uszasne fotogenickej, tak foceni jde samo
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 14:12
- Nahlásit
Jirikovo
že jo... no konečně jsi to pochopil... ale přeháníš...
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 14:12
- Nahlásit
Jirikovo
no, jenze ja ho tam nemam, nebo aspon nemela zobrazuje se mi to postupne a zpomalene
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 14:13
- Nahlásit
Jandula
no dobra, tak jsem si trosicku zaprehanel ...
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 14:16
- Nahlásit
Jandula
ja vim, ze je genialni, louzicky delame venku, v noci uz vydrzi bez problemu, bobky udelal doma vseho vsudy tri a to mel jeste reakci na ockovani, posloucha uzasne. ale bojim se, aby se nerozebehl ke psovi, ktery nemusi stenata a ten ho nezakousl, na vodiku nechodime, zatim se jen popelime okolo baraku, byslim na starem sidlisti, takze zelene je tady dost, nechodime na silnici
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 14:17
- Nahlásit
Aknah
Já už vím... že ty bydlíš na staráku na 596?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 14:18
- Nahlásit
jandula kousek vedle 595 jak to vis?????????
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 14:21
- Nahlásit
Aknah
Náhoda... my jsme v tom samým baráku, vchod 597... Jsem si vzpomněla, jak máma říkala, že se tam někdo přistěhoval a pak stačilo kouknout na tvé stránky (na příjmení)...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 14:22
- Nahlásit
Jandula
zacinam mit pocit, ze v tom Chorvatsku jsi fakt vyslana jako spion ...
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 14:25
- Nahlásit
Jandula
jenze s tim panem ve vchode 596 nemam nic spolecneho, to je jen shoda jmen. I ze stavebniho uradu ho zvali k jednani
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 14:26
- Nahlásit
trhac se probudil, tak jdeme ven
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 14:27
- Nahlásit
Aknah
Já vím... taky mě to překvapilo... Ale na 596 bydlí taky někdo se stejným příjmením jako ty, ne?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 14:30
- Nahlásit
Jandula
jo jo bydli, proto jsem si me tam asi zaradila, nebo ne, do 596 se prostehovali lidi do pronajmu, zacatkem mesice, my uz v zari
prtcek mi zere snuru od notase, tak jdem ven at se probehne
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 14:33
- Nahlásit
Aknah
Nevím, mám v tom bordel... V tom bytě na 596 už totiž dřív (resp. hned od začátku) bydleli manželé se stejným příjmením jako ty... pak nejdřív zemřela on a on se snad odstěhoval (vím já, někdy v roce 2000). Teď se tam nastěhovala prý nějaká paní (příjmení znáš , do toho stejnýho bytu, s tím samým jménem...
No nic, je to komplikovaný... To zjistíme, až se vrátím natrvalo do ČR...
|
evina
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 14:58
- Nahlásit
Můžu si ve vaší diskusi i pobrečet?Můj pes se chová jako naprosto nevycválaný puberťák!!!Připadá mi,že ta práce co jsem si dala s přivoláním od mala,je naprosto v pr....!!!Všude háraj čuby a on najednou neví co se s ním děje...je úplně mimo!Nedělám nic jiného,než ho venku jenom "dusím"aby věděl,že "volno" neznamená-bejt v čudu!Je tu někdo stejně postižen?Ať vím,že nejsem úplně sama...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 15:00
- Nahlásit
evina
ja si myslim, a vychazim z vlastni zkusenosti majitele feny, ktera taky obcas hara, ze stejne postizeno je priblizne 90 % majitelu psu. proste harajici fena je prilis velke lakadlo oproti beznemu povelu ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 15:04
- Nahlásit
evina
já sice mám fenu, ale jsem postižena podobně, ale díky operaci, kterou Sára prodělala... Dřív přivolání na jedničku, v lese, od psů, prostě pohodička...
Teď po třech měsících od operace (tzn. krátký procházky, bez psů atd) je jak šídlo pokaždé když jí pustím...
Několikrát se mi stalo teď na cvičáku, že cvičíme bez vodítka a ona se najednou rozhodne, že už toho bylo dost a zdrhne, běhá a běhá a běhá, provokuje štěňata, a nevrátí se do tý chvíle, než uzná za vhodný... Taky jsem z toho zoufalá...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 15:06
- Nahlásit
evina
Tak nas mladej zatim nezdrha...
Ale ze bych byla nejak odvazana z toho, ze neustala ocumlava kdejaky pocurany misto, a pak s nepritomnym pohledem slastne pocvakava hubou (jeste mu teda nekape pena od huby, to uz jsem taky ale u psu videla), tak to teda odvazana nejsem...
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 15:08
- Nahlásit
no to me cekaj perne dny, doufam, ze tady po okoli je samy pes: o))))))) ted mi prave reze mobil, co jim na na tom tak chutna???????
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 15:10
- Nahlásit
Aknah
musím tě ujistit (i když my se Sárou tam ještě nejsme), že není... je tam spousta fen...
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 15:11
- Nahlásit
wami
ty mas, ale starsiho, ten muj prcek ma taky nejradeji hodne pocurana mista a kdyz najde hovinko, tak je nejstastnejsi pes na svete
Da si nekdo kavu??????
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 15:18
- Nahlásit
prcek uz mi ted zdrha za kockou, sousedi pode mnou maji kocourka, koucour je vetsi jak ten nas ratlik, chce si s matyskem hrat, matysek pred nim zdrha a prcek s huronskym stekotem za nim a neni sance na odvolani, to susteni pytliku s bonbonkama nezabira
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 15:20
- Nahlásit
Aknah
Ja mam dva, jednomu je 8 let...
Mladymu je rok... Idealni vek pro vzbourene hormony...
|
Břetislava
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 15:22
- Nahlásit
Zajímalo by mě, proč všichni psi (teda všichni, co znám) při vítání berou okamžitě něco do huby. Nevíte proč?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 15:24
- Nahlásit
Břetislava
ja to beru tak, ze mi ®onie ukazuje, co si kde zase ulovila a zapomina, ze tu hracku jsem ji tam rano polozil ja ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 15:24
- Nahlásit
Aknah
Téměř každý pes ti vystartuje na kočku... Sára si s nima teda chce hrát a je rozčílená, když číča nechce...
Ale jinak s těma fenkama, myslím, že přímo u nás v baráku žádná není, ne??? Bývala tam jedna, ale ta už nemůže být živá...
|