Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pokec o psech u kavicky ci cajicku ci necem tvrdsim: o))
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 15:27
- Nahlásit

wami
krasny skorovlky, videla jsem fotky. ten nas prcek po navsteve 4 leteho bisonka, ktery mu dovolil vse, to ted zkousi na me, taky mam pocit, ze se mu bouri hormony

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 15:31
- Nahlásit

Jandula
nejaky pes tam je, protoze sousedka povidala, ze v kazdem vchode je ted jeden, ale kdo ho ma a co to je za psa netusim, vsichni vi vsechno o mne, ja nevim nic o nikom. jsem tak naucena z Prahy, nestaram se o okoli a je mi sumak kdo ma kolik aut ale preventivne zdravim kazdyho, protoze vim prd, kdo je muj soused, tak aby nevznikl problem, hele Vona je nafoukana, Vona nezdravi

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 15:33
- Nahlásit

Aknah
Joo, na to bacha... Já radši preventivně zdravila všechny několikrát...
Až přijedeme i my se Sárou, tak bude u nás ve vchodě taky psisko... (myslím, že Pozděchovi už tu svojí potvoru nemají, ale nevím...)

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 15:39
- Nahlásit

Jandula
opravdu nevim jak to je s tema psiskama, venku je nepotkavam a i kdyby ano, tak nevim, ze to sjou sousedi, znam jedineho psika a to pudl maminky petry z 596, s nim si ten nas obcas hraje, ale jinak nevim, zatim se nikde moc nepohybujem, nejsme jeste doockovani, tak se bojim a nejake dlouhe tury pro nej zatim nejsou, parkrat si obehne dum a pak spi cely odpoledne

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 15:42
- Nahlásit

Aknah
No jo, já úplně zapomněla, že ona si pořídila pudla... když jsem byla ještě já v ČR, tak měli něco malýho, bílýho...

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 15:42
- Nahlásit

taky je vas pejsek straka zlodejska? kdyz nemuzu neco najit, tak jdu kontrolovat Fredyho pelisek, tam se najde pokladu. Byl u nas instalater, Fredy se mu chvili motal pod rukama a instalater pak povida, kde mam sroubovak, vzdyt jsem si ho sem pokladal, ze neuhodnete, kde jsem sroubovak nasla?

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 15:43
- Nahlásit

Aknah
Sára se mi vždycky vloupá do pokoje pro hosty a vytahá tam čerstvě vypraný ponožky, kalhotky atd....

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 15:49
- Nahlásit

Jandula
To je taky dobry, jsou to darebaci ti nasi milackove

Ghianika
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:16
- Nahlásit

tak vás tu tak pročítám, celou dobu co sem nebo jinam chodím si říkám, že nikdo z mého okolí na web nechodí, a najednou hups a hned dva lidi z Mníšku

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:25
- Nahlásit

Ghianika
no parada ))))))))))))))))))) co mas za psika

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:25
- Nahlásit

Ghianika
ty jsi taky z Mnisku?? no tak to zitra uz Jandula uplne praskne pychou, ze polovina obyvatel (3) jsou tady na netu ...

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:28
- Nahlásit

Jirikovo
ono zase tolika psich for, ktery by za neco staly, nejni, tak lidi co maji psi a chteji si o nich povidat musi chca nechca zaskocit
sem

Ghianika
ja jsem jedine rada, neznam nikoho v Mnisku, bydlime tady chvilicku, tak budu jedine rada, kdyz navazu nejake kontakty

Ghianika
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:29
- Nahlásit

Jirikovo
no sem osm kiláků od mníšku, ale to je vlastně jako bych byla tam....Jak jenom Jandula...MNÍŠEK VIVAT!!!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:32
- Nahlásit

Ghianika
a kde presne, jestli se muzu zeptat??

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:37
- Nahlásit

Ghianika
mas rozkosny stenatka, jsou uzasnyyyyyyyyyyy, proc to jen vyroste

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:43
- Nahlásit

Ghianika
a jeste prosim zeptam, kam chodis na veterinu?

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:55
- Nahlásit

Ahojky holky, tak se taky hlásím... sice jsem pod kopcem, ale Dobřichovice taky dobrý ne? Já vím, Mníšek je Mníšek.... ale přesto...

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 18:00
- Nahlásit

Eda
Dobrichovice taky super, rodice bydli nahore na Rovinech

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 18:04
- Nahlásit

Aknah
tak to nevím, kde to myslíš...? jinak i já jsem pražská naplavenina... of course...

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 18:08
- Nahlásit

Eda
no kdyz jedes na karlstejn, tak nahore na kopci nad Letama je malicka viska Rovina - Hlasná Třebaň, na rohu je kovarna a hospoda a na navsi je Hospudka na navsi

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 18:11
- Nahlásit

Aknah
jo jasně, sem blbá, včera jsem tam zrovna supěla na kole... ale já mám radči tu hospůdku ve vsi, ne tu u silnice, ještě když ji vedla Míša Bobková...

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 18:14
- Nahlásit

Eda
taky ji mam radsi, ale chodime tam spis v lete, protoze je tam jinak hrozne nahuleno, na krizovatce jsem byla asi vseho vsudy 3x

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 18:17
- Nahlásit

Aknah
tak na léto se teším, akorát že dole u řeky zase budou davy turistů-cyklistů a bude to pěkný maso.... ještě že se dá vyjet i mimo turistický značky, kde to moc našinec nemá prošlápnutý a za celý den nepotkáš živáčka... jo jo, léto budiž pochváleno...

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 18:22
- Nahlásit

Eda
ja to tady taky zatimmoc neznam (((( ale chystame se s kamoskou, ze z jara zacnem jezdit na kole a budem poznavat. copak mas za psika ci psiky, jezzli s emuzu ptat a jeste jedna otzaka, kam tady v dohahu na veterinu? mas nekoho vyzkouseneho? znas veterinu na Zbraslavi?

Ghianika
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 18:57
- Nahlásit

Jirikovo
Bratřínov

Aknah
jasně, my jsme tu asi čtyři roky, teď jsem doma, protože jsem šíleně nachcípaná, ale klidně přijeď na štěníky, potřebuju spousta hodnejch lidí na mazlení, ať jsou dobře oscializovaný

S tou veterinou jak na co. Na běžný věci vedle do vesnice k bezvadnýmu doktorovi, jinak na Zbraslav, hodně si tam vyhráli s čubinkou když rodila a nedám na ně dopustit

Eda
Dobřichovice bezva...je to kousek do Let jsem chodila na cvičák

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 19:10
- Nahlásit

Aknah
na Zbraslavi jsou min. 2 veteriny, myslim. my jsme jeli na Nový rok akutně na tu, která NENÍ na náměstí. nikde jinde nebyli... jinak chodíme k nám do Všenor k MvDr. Dvořákové. Je dobrá. Ale u vás bude něco bližšího, myslím. Na kastraci se chystáme do Jinonic. Jinak máme hnědou LR.

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 20:10
- Nahlásit

Ghianika
dekuju za pozvani, pokud by Ti to neda neva, tak rada prijedu, stenat neni nikdy dost, ale az pristi tyden, tenhle to uz nezvladnu
Eda
no doktorka je i v Mnisku, ale jsem z ni zklamana, tak chci nekoho jineho. N pani doktorku Dvorakovou jsem slysela chvalu a na Zbraslav taky a tu mam kousicek po dalnici jsem tam za par minut. Volala jsem tam a pan doktor bican byl i po telefonu moc prijemny a poradil a vysvetlil, tahle veterina taky neni na namesti

Jandula
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 08:33
- Nahlásit

Aknah
Nechoď na Mníšek na veterinu, ona ta doktorka není moc dobrá, její manžel má veterinární ošetřovnu v Kníně (a je super)... Já chodím na Dobříš k L. Štorkové (nemůžu si jí vynachválit)...

Ghianika
Zdravím další krajanku, já měla prababičku v Lečici, to je coby kamenem dohodil...

Eda
Všímáš, jak Jiřina žárlí... My jsme tu všichni z Brd a on jen smutně kouká...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 09:08
- Nahlásit

Jandula
neboj, kouka, ale rozhodne ne smutne ...

Aknah
Rovina - to je takova ta vesnice, ktera me vzdycky pri jizde na kole desne stve svym nazvem? Par baracku rozhazenych na kopci, ale vyjet k nim ...

Ghianika
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 09:09
- Nahlásit

Aknah
jasně, na stránkách mám mejlika, icq i telefon, tak se ozvi až budeš mít čas.

Jandula
jj to je kousek, občas tam zabloudím na procházku

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání