| Autor |
Zpráva |
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 15:35
- Nahlásit
gabifi
no já bych tu trvalou péči ráda přehodila na naší též Veroniku, která miluje zvířátka ...
ona by toho potkana moc ráda, ale já trvám na slušným příbytku pro něj a to bude problém
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 15:54
- Nahlásit
Jimmi
Cauky, jdete dneska vencit? Co pacicka?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 16:04
- Nahlásit
younglady
bohužel dneska bude jenom rychlovka, jednak s ním chodíme ještě pomalu a moje dcera má dneska svátek
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 16:06
- Nahlásit
Jimmi
aha tak vsechno nejlepsi! A drzime palce na vystavu, tak az Abby dohara, tak uz se snad sejdeme
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 16:19
- Nahlásit
younglady
určitě moc se na tebe a Abby těším budete pro Jima a mně osvěžení v té Ďáblické nudě
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 09:56
- Nahlásit
Práce s aportekem už od ranýho věku
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 10:48
- Nahlásit
Madabiš
hezkýýý a teď napiš, kdo a co aportuje
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 11:35
- Nahlásit
Madabiš
Bíďa s Dagýskem si asi říkají: "ježiši, zase mají nového pejska"
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 11:57
- Nahlásit
gabifiJimmi
Zatím aportuje Bíďa, ale nebude to dlouho trvat a bude to i naopak
Mrcha Dagík ho bohužel bere jako konkurenci, ale už je to lepší, dala jsem na rady Ivči a je to fakt o hodně jiný.
No a Bíďovi je to jedno, hlavně když si bude mít s kým hrát
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 13:06
- Nahlásit
Další příhoda z deníčku chovatele různé zvěře
Veronika dostala včera k svátku od přítele pískomila. Ve zveráči mu poradili, že ho má přidat do klece k pískomilkám, že to bude v pohodě. Tak jo. Veronika pískomilovi ustřihla trošku srsti, aby byl mezi Ambrou a Ajšou k poznání a s tušením rvaček ho přidala k holkám do klece. Holkám se nový nájemník vůbec nelíbil, i když byl jiného pohlaví, a začaly mu to vysvětlovat pomocí cvičeného chrupu. Chudáček byl odloven a vrácen do zveráče a přítel přišel zpět s džungaráčkem a klecí
Poučení: I pískomilové dokáží udělat pěknou smečku
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 13:09
- Nahlásit
gabifi
...měly jste na pískomilky použít elektroniku, popřípadně je polejt vodou
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 13:18
- Nahlásit
Jimmi
jako že by v kleci pobíhaly s obojky na dálkové ovládání
Veronika má pískomilky v Praze, kde bydlí v bytě s dalšími kamarády ze střední školy. Domů je vozí na vánoce a prázdniny. Ostatní spolubydlící žádná zvířátka nemají a pískomilek se bojí Pokud Veronika jede někam pryč, ochotně jim do klece hodí jídlo, ale nikdo tam nechce strčit ruku. Teď jsou holky A & A kvůli zmíněné rvačce u spolubydlících v nemilosti
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 13:51
- Nahlásit
gabifi
vidíš, kdo by to do nich řekl, jsou to takové moc mile vypadající zvířátka, jednou jsem o nich uvažovala, ale dostupnější byl křeček
Jinak ještě jednou gratulace k závodům a Ditě samo taky, jste holky šikulky
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 13:54
- Nahlásit
Já bych někdy chtěla nějakýho fakt pěknýho papouška, nemusel by být nutně největší, mám docela hrůzu z představy ucvaknutýho prstu, ale nějaký hodně barevný
|
petl
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 15:24 - Změnil/a: petl
- Nahlásit
ahooj všicí
Jimmi
nestraš, dopadneš jak já
nejsi v bezpečí ani zdola ani shora
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 15:27
- Nahlásit
petl
jéé ten je hezkej...co to je?!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 16:49
- Nahlásit
petl
vy krmíte živým?
Jimmi
původně jsem chtěla andulku, pak chameleona, pak agamku....a je z toho džungaráček Ferda
U nás je problém s uložením terárií a klecí. Musí to být mimo dosah Kendyho, ale zase aby nebyla zvířátka někde sama zavřená. A takové místo se nehledá lehce.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 18:07
- Nahlásit
gabifi
už jsi vyzkoušela kouli? a jestli jo, jak se líbil křeček pobíhající po pokoji?
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 19:14 - Změnil/a: Madabiš
- Nahlásit
Já bych chtěla hada, ale už by k nám asi nikdy nevkročila moje mamina, tak aspoň nějakou ještěrku. Terárko nebo akvárko mám povolený jinak jiný zvíře než pes do chalupy nesmí. A já to moc nepokouším nebo mi ten můj zatrhne i ty venku
Ten potkánek by ale nebyl vůbec marnej nebo zakrslej králíček by se mi taky líbil
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 19:21
- Nahlásit
tak ted jsem vám tu napsala slohovku o našich zvířatech, ale prej kombinace jmnéna a hesla byla nesprávná a při návratu zpět už tu ta slohovka nebyla a znovu psát se mi to fakt nechce navíc přišlo Konče, že se jí chce ven, tak máte smůlu
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 19:22
- Nahlásit
Jimmi
ještě nemám, já jsem si ji přála k svátku a ten mám až v sobotu
a ještě si přeju k narozkám takový ten polostan pro psy, co dělá stín, ale nevím, kde bych ho sehnala.
Madabiš
v Táboře ve zveráči u Dvořáka mají i hady a hadice
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 20:02
- Nahlásit
gabifi
jednou měli v Táboře zmiji albínku - slintala jsem tam pěkně dlouho, ale pak si vždycky představím, že bych jí musela krmit těma krásnýma bílýma myškama tak si nechám zajít chuť hadi vegetariáni asi nejsou co?
Shelticka
na tvojich stránkách obdivuju jak si hraje potkánek se psama to je naprosto neuvěřitelný
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 20:14
- Nahlásit
Madabiš
chov myšek na krmivo si taky nedokážu představit. Já zase chtěla ještěrku vegetariána, protože chov cvrčků a moučných červů by asi nebylo moje hobby.
Sakra, nemůžu otevřít smajlíky......
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 20:28
- Nahlásit
gabifi
jj mě by se líbil chameleonek - překrásná oblůdka
|
petl
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 08:08
- Nahlásit
Jimmi
To je náš Pepa, papoušek nádherný alias Parrot The Wonderful
Nejbarevnější a nejagresívnější člen naší domácnosti
gabifi
Jo, psi si na něj musejí dávat velký pozor
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 09:46
- Nahlásit
petl
aha...u nás by to bylo obráceně
|
petl
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 13:49
- Nahlásit
gabifi
hele, bez legrace...když má Pepa na stolku nějaké zobání, třeba kus brambory nebo trochu rejže z talíře a Kulajz nebo Nanu přijdou že si taky zobnou tak se Pepa výhrůžně nachocholí a drzounka má tak vteřinu na ústup, jinak hrozí drzému čenichu klofanec
Ale jinak se nechává celkem ochotně pást a zahánět na zemi mezi skříň a ledničku, supluje nám ovce
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2007 12:36
- Nahlásit
první zpráva z Brna je příznivá
Ivčulín s Bekynkou CAC a tím splnily Českého šampiona
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2007 19:05
- Nahlásit
Madabiš
jj oni se milujou
další zpráva z Brna ode mě je taky příznivá, s Connie máme VN1 z dorostu nějak mi stoupá sebevědomí, bacha na mě, 3x po sobě VN1, dobrý ne? Jé já se ale umím chlubit Já se stydim
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2007 19:42
- Nahlásit
Shelticka
jste šikulky
Samé dobré zprávy, Jimík má taky dodělaného šampiona a Nanynka má CAJCe.
Všem gratuluji
|