Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Madabiš
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 13:11
- Nahlásit

gabifi
nesedíte na prameni?
snad na to brzo přijdete, my máme zatím jen vlhkou podlahu a snad to horší už nebude, loni na jaře při tání sme tam měli říčku.

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 13:55
- Nahlásit

Madabiš
Ivča už mi radila, ať to přehradíme a uděláme bazének. Jenomže je to v kotelně a koupat se s kotlem a bojlerem se mi moc nechce

A aby toho nebylo málo, klukům přestal chutnat Proplan

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 14:03
- Nahlásit

gabifi
vidíš vidíš, tohle by se v paneláku nestalo
...a klukům se nedivím, mě proplan taky nejede

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 14:06
- Nahlásit

Jimmi
v paneláku by to nebyl bazén ale vodopád do přízemí

Sakra večer musím na Můjpes najít nějaké jiné granule

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 14:29
- Nahlásit

gabifi
kup jim Eagle Pack - tedy jestli si ode mne necháš poradit

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 14:36
- Nahlásit

Jimmi
už jsem na něj myslela. Krmíš jím Jimíka?

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 14:39
- Nahlásit

Jimmi
já teď musím do terénu. Pokud ho kupuješ na internetu, tak mi prosím poraď nějaký e-obchod. Na Můjpes jsem to nenašla.

Renata a Celine
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 14:40
- Nahlásit

Ahoj, já kupuju pro Celine taky Eagle Pack.
Než jsem se rozhodla pro krmivo, tak jsem prostudovala všechny možné značky a tahle mi přijde ok podle složení.
Když jsem se ptala, každý majitel mluvil o jiné značce, i když jenom od renomovaných firem. Veterinář mi řekl, že je důležité vybrat nějákou prověřenou značku, která je dlouhou dobu na trhu a jinak je to jedno.
Hodně lidé chválí taky Proplan, ale nevím jestli to spíš není o značce. Každopádně, když sousedi přešli na Proplan u jejich psa má o hodně lepší srst a i celkově vypadá líp.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 15:09
- Nahlásit

gabifi

http://www.maxcanin.cz/ jenže já nevím, jestli ti to přivezou jako mně

jo Jim teď má Eagle Pack Holistic Select LAMB MEAL & RICE 22/15

Jinak další obchody jsou ještě tyhle
http://www.holisticshop.cz/obchod/sindex.php
http://www.exo-eko.cz/Vyrobci/Eagle-Pack

Renata a Celine
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 15:41
- Nahlásit

Já kupovala přes Exo-eko. Došlo to asi do tří dnů od objednání a jsou lacinější.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 15:57
- Nahlásit

Renata a Celine
jenže já si to z pošty sama neunesu, takže to mám i s donáškou do domu

Renata a Celine
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 16:07
- Nahlásit

Jimmi
No, tak to je obsluha.) No patnáctikilový pytle nic moc.

Madabiš
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 17:32
- Nahlásit

Taky budu muset přejít na nějakou jinou značku, tak že bych zkusila taky tyhle?

Může mi někdo vysvětlit, proč jsou kočičí granule ve srovnání se psíma tak drahý? zrovna tady koukám na těch odkazech - 15kg psích kolem tisícovky a 1,3kg kočičích za 250,-!!! Docela by mě zajímalo proč to tak je? Chtěla bych i kočkám kupovat nějaký aspoň trochu lepší, ale při počtu koček bych se nedoplatila

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 20:21
- Nahlásit

naši kluci jsou jako dvojčata....Proplan jim přestal chutnat najednou, přitom Kikimek má kuřecí pro malá plemena a Kendy jehněčí

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 09:41
- Nahlásit

Madabiš

Bude to myslím tím složením, mají víc bílkovin, tudíš větší podíl masa.
Já teď kočičákovi kupuju CHristopherus od Barona. Ale já mám jednoho starýho kocourka, takže ta dvoukilovka je tak na tři měsíce. Jo a hodně mu dávám konzervy, má špatný zuby.

Jinak kočičák je hrozně mlsnej a mám doma nejmí tři druhy který musím střídat

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 09:43
- Nahlásit

gabifi

Ivana kupuje Skipovi Trainer a je spokojená, protože Skipovi se po dost upravilo zažívání.

Madabiš
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 10:05 - Změnil/a: Madabiš
- Nahlásit

Jimmi
upravilo zažívání - to znamená, že by přestal prdět??????

s těma kočičákama - k poměru k tý ceně by to muselo být jen čistý maso.
My máme kočky venkovní a sežerou cokoliv. U nás panuje tržní hospodářství, takže jim nic jinýho nezbývá. Máme čtyři stálý kočky a počet kocourů se střídá. Teď jsou tam tři takže sedm kousků už něco zblajzne

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 10:28
- Nahlásit

Madabiš
upravilo zažívání - to znamená, že by přestal prdět??????
ne, přestal mít průjem a přibral, jak je na tom s prdama to nevím, doma máme vlastní, ale po Eaglu skoro nejsou

Znám holku co kupuje kočičákům Acanu a je spokojená....hele a neměli by si náhodou ti tvoji vystačit s tím co uloví?

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 10:34
- Nahlásit

Jimmi
Madabiš
no tak prdíky máme taky, dost hustý. V mládí to bylo horší, teď prdlíkuje tak akorát, příležitostně. Když dávám moc vařeného. Šeltie krká a pokud prdlíkuje, tak o tom nevíme...při té jeho minivelikosti.
Objednala jsem na zkoušku 3 kg EP jehněčí, holistic. Nenašla jsem ale granulky pro malá plemena. Holky, jak jsou velké ty granulky Eagle Pack? Aby nebyly pro Kikimka moc veliké

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 10:35
- Nahlásit

Madabiš
počkej, my teď budeme zkoušet nové krmení a to znamená spoustu zbytků granulí, které klukům nesednou. A to si venkovní kočičáci pošmáknou

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 10:43
- Nahlásit

gabifi
jsou malé, na Jima až moc

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 11:01
- Nahlásit

ještě jednou jsem se podívala na výsledky z Českých Budějovic a Akimek nebyl třetí ale druhý. Je to jediná kategorie, kde dokážeme urvat nějaké místo a taky je to jediná kategorie, která se při vyhlašování výsledků na místě nevyhlašuje

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 11:53
- Nahlásit

gabifi
tedy to je pech a přitom by ti to na bedně tak slušelo

Madabiš
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 12:01 - Změnil/a: Madabiš
- Nahlásit

Jimmi
Lovej jak draci, ale asi jim to fakt nestačí někdy mám pocit, že nás sežerou. Acanu jsem kočkám taky jeden čas kupovala od jedný chovatelky koček a ta jim fakt jela
no občasnej průjem má Bíďucha taky a hlavně je pořád hrozně hubenej a to žere snad třikrát tolik co Dagula, ale ten se doráží fujtajblíkama z hnoje
gabifi
třeba to maruška přetlumočí a bude se vyhlašovat až do třetího místa

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 12:08 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Jimmi
Madabiš
no příště to napíšu do přihlášky, že chci vyhlašovat i tuhle kategorii a že medaili i bednu si přivezu

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 13:22
- Nahlásit

gabifi
jsem si vzpomněla na fil: Jáchyme hoď ho do stroje " kde museli Nárožnýmu, který hrál závodníka znovu přehrát celý obřad s udělením první ceny

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 13:27 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

Madabiš

Co jim hodit kousek masa? já našemu dědkovi koupím kousek hovězího a rozsekám na kaši, zbytek dojede Jim
(jenže to asi není levná varianta co?)

Taky mě vet říkal o tučným mlíku, ne šlehačku

Odstředěný mlíko jim prý dělá problémy

právě jsem našla tenhle obchod http://www.happyanimals.cz/

a tam mají 10kg Roayl Canin za 1400,- to vypadá na slušnou cenu

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 14:49
- Nahlásit

Jimmi
přesně takhle si to představuji....i s hymnou

Včera jsem viděla ve zveráči nádhernou agamku vodní. Právě jedla akvarijní rybku a roztomile se u toho olizovala. Pak jsem se v chytré knížce dočetla, že musí mít v terárku bazén - ten už máme, ještě jej vytopit na 28 stupňů

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 14:52
- Nahlásit

gabifi

já bych zase ráda potkana , ale svádím to na dceru...

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 14:56
- Nahlásit

Jimmi
potkánka jednou přinesla dcera a já ho odnesla zase zpět do zveráče. Pán v obchodě mne ukecával, že je to roztomilé zvířátko, ale já byla neoblomná. Naše Veronika sice zvířátka nakupuje ráda, ale tu nepodstatnou část, trvalou péči o ně, v klidu přehodí na ostatní.

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání