Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Renata a Celine
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 11:51
- Nahlásit

Jimmi
gabifi
petl

No jo, už to asi tak bude, Celine taky vbíhá do každý sněhový kopice a prorývá ji čumáčkem.

Renata a Celine
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 11:53
- Nahlásit

Jimmi
To ano, pro začátečníky jako jsem já super, protože nabízí možnost si vybrat.
No, spíš právě něco chytla, protože včera lítala na cvičáku, jak blázen a sníh miluje.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 11:56
- Nahlásit

Renata a Celine
já jsem věčný začátečník - už několik let pořád něco začínám, docela si v tom lebedim

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 12:01
- Nahlásit

Renata a Celine
snad to nebude nic vážného, třeba se jenom víc unavila

Jimmi
hm, já jsem chronický začátečník v agility. Sice furt cvičím, ale nikde to není vidět. A tohle bohužel není z mé strany obvyklá srandička....jéé, já mám nějakou agi depku...nebo co

Renata a Celine
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 12:06
- Nahlásit

Jimmi
Jestli myslíš věčné začátky i v jiných oblastech života, tak to jsem na tom podobně.
Jinak si určitě ostřílený kynolog.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 12:37
- Nahlásit

gabifi
Jinak si určitě ostřílený kynolog slečna mě nezná, ale to nevadí, však mě pozná a společně se zasmějeme

Renata a Celine
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 12:41
- Nahlásit

Jimmi
A je jej, řekla jsem něco nevhodnýho?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 12:59
- Nahlásit

Renata a Celine
ne já jsem postřelenej kynolog

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 13:14
- Nahlásit

Jimmi

Renata a Celine
Přijeď někdy v neděli do haly a uvidíš. Taky nejsem OSTŘÍLENÝ kynolog, pouze STŘELENÝ kynolog.

Renata a Celine
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 13:38
- Nahlásit

Ok, tak já zajdu. Včera se zrovna bavily holky na cvičáku, že se byly podívat v neděli na agility (s beaglem a foxteriérkem). Byly nadšený.

Madabiš
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 13:39
- Nahlásit

gabifi
doufám, že ti Ferdu v kouli neumlátí hovínko
pro všechny
sníh je super, dneska nefouká a je tam krásně. Bíďucha taky pořád něco loví ve sněhu, loni jsem ho naučila na povel hrabat tvrdej sníh - přece se nebudu namáhat s odhazováním
já jsem momentálně procházky zkrátila jen na dosah prohrnutejch silnic, ten prdlej kočár mi prostě ve sněhu nejede a nejede

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 13:43
- Nahlásit

Madabiš
hoď dítě na sáňky néé?? a Bíďu zapřáhni ať to nerveš sama

Madabiš
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 14:32
- Nahlásit

Jimmi
malej ještě nesedí a je ještě dost vratkej

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 14:48
- Nahlásit

Madabiš
...až bude umět sedět, bude téměř nemožné ho přimět, aby seděl

Shelticka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 17:02
- Nahlásit

zkrátit procházky? To by holky nepřežily Teda Beša jo, ale ted v zimě je taky čipernější. Connča ted žažívá sníh poprvé a byla to láska na první pohled tak jako u Beši Milujou házení koulí do dálky i do výšky-chytají, když na ně sypu sníh, tak se můžou pominout běhání v hlubokým sněhu je pro ně mnohem větší sranda než na trávě...

gabifi
no hovínko by se ještě dalo přežít, ale jak tam bude plavat v loužičce... předpokládám, že tam jsou aji nějaký dírky na dýchání a těma to poteče...

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 19:13
- Nahlásit

No skvělý, Ferda umlácenej hovínkem a z koule potečou loužičky

Před chvilkou se Kendy z vyšilování v závějích vrátil s kulhavou nožičkou...jsem v očekávání, co z toho zase bude. Chjo, nemůže být chvilku klid

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 09:06 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

Včera jsem upekla podle receptu Jimovi játrový sušenky.
recept jsem si opsala tady na fóru a těšila se jak pejska překvapím.
Je to jednoduchý, umixuješ játra, česnek, majoránku a přidáš obyč vločky. Potud recept. Všechno jsem udělala a dala péct. už u přípravy Jim asistoval. Pekáč jsem vyndala a dala vychladnout. Tou dobou už Jim kňučel. Opravdu to nádherně voní.
Pak jsem šla vyndat prádlo z pračky a pověsit.
Vrátím se do kuchyně a co nevidím! Moje dcerunky mají nandaný Jimíkovi sušenky a dojídají....
Jenom se smály, že jsem to zapomněla osolit..........
..no JÁ se nesmála, snědly půlku plechu
Chudák Jim, dostal svoje sušenky a já abych pekla znovu. Tentokrát dvojitou dávku a jednu určitě osolím

petl
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 10:01
- Nahlásit

Jimmi
Hele, aby chudák Jimmík nezhubnul když na něj nezbylo...
já chci receeeept!!!!

Petra
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 10:19
- Nahlásit

petl
ahoj jak se máš už jsem tě dlouho neviděla, co ty tvoje chlupatice na sníh, ty moje dělali jako blázni.
Nepojedeš na sraz???

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 10:41
- Nahlásit

petl
1/2 kg jater, jedno vajíčko, majoránka česnek, 200-1/2 kg ovesných obyč. vloček - všecno umixuješ, naplácáš na plech a pečeš 10 min při 160 stupních - je to fakt dobrý, jinak ty recepty jsou tady v rubrice zelí a něco....

petl
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 10:49
- Nahlásit

Petra
Zrovna jsme to tu rozebírali jak máme na sněhu místo psů ryjící a válející se divoká prasátka
Jak je?

Jimmi
Super, díky, budu muset asi procházet i ostatní rubriky. Přes víkend asi budu dělat hospodyňku už slyším mou drahou polovičku že pro rodinu se nepeče, ale pejskům se dělají i dezerty

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:02
- Nahlásit

Jimmi
ta játra jsou syrová, nebo je předem uvaříš? A naplácáš to jako placku nebo sušenku?

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:03
- Nahlásit

Jimmi
recept musíš napsat tak, abychom ho pochopily i my, "hospodyňky"

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:12 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

gabifi
játra jsou syrová a hmotu naplácáš na plech a pěkně rozetřeš na placku a upečeš

ještě ti doporučím do mixéru ty syrový játra nakrájet na kousky, líp se to mixuje(já mám takovýho stařečka, tak se bojím aby mě neopustil), po chvikách mixování přidávej vajíčko, česnek, majoránku, od každého tak dvě lžičky, vločky jsem nakonec do mixéru nedala, ale v míse do jater zamíchala a potom to celé vyklopila na plech a stěrkou rozetřela po plechu

uff už nic nepíšůůů

petl
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:36
- Nahlásit

Jimmi
gabifi
Hele mi napadlo vylepšení receptu mám takový formičkovač že to na plech vytlačuje tvary - třeba kosočtverce nebo hvězdičky To by manžela asi trefilo

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 17:16
- Nahlásit

petl
já nemám momentálně ani mixér. Koupím mixér, rozdělám těsto, začnu vytlačovat vánoční tvary...taky by rodinu asi trefilo, ptže jsem naposledy vytlačovala na plech nějaké tvary cirka před deseti lety

Madabiš
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 20:12
- Nahlásit

Jimmi
Tak příště udělat dva tři plechy promazat to paštikou a mají z toho řezy

Madabiš
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 19:47
- Nahlásit

Pro všechny
Jak ste na tom se sněhem - my sme, po dnešku, totálně zapadli

gabifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 19:55
- Nahlásit

Madabiš
ahojky
my jsme zapadaní a doufám, že se mi zítra povede vyjet s autem

Shelticka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 22:03
- Nahlásit

gabifi
naše auto od včerejška nemá zadní sklo, jsem zvědavá, kolik v něm bude sněhu pokud s ním nědo neodjede...

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání