| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 19:41
- Nahlásit
čau všicí
o víkendu jsme se vyblbli, Kendyk na koberci neběhal, spíš krasobruslil. Parkur jsem zapomněla jenom jednou, alzhajmr si asi vzal dovolenou. Oba kluci nakonec vybojovali cenu útěchy = třetí místo v součtu Agility + Jumping + Zkouška. Seznámili jsme se s jednou krásnou dlouhosrstou zlatou slečnou
Prezenční listina cz-pes na akci: Ivčulín, Renata a Celine a Gabifi.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 19:43
- Nahlásit
...jo a máme 1500 příspěvků
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 21:11
- Nahlásit
gabifi
teda já se taky hlásím
kdy tam byla Celine? v sobotu?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 21:38
- Nahlásit
Madabiš
jj jasně, zapomněla jsem na extra speciálního hosta, nádherné mimi Šimonka.
Ano, Celine jsme potkali v sobotu.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 09:29 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
Ahoj všichni, tak já měla víken takovej zvláštní, nejdřív procházka v Pticích se Skipem a Odiem, potom shlédnutí štěňat Balaďad, večer divadlo - Blbec k večeři- supr věc(jinak bylo to i zfilmovaný).
v neděli návštěva čerstvě narozený holčičky(3820g,50cm ) no a večer zakončený úrazem
Jim se vrátil z procházky celej od krve, a když jsem ho celýho umyla, tak jsem zjistila rozříznutý polštářek na přední pacce.
Dneska ráno bylo venčení utrpení, protože jsem ho vzala na vodítko a dělali jsme slušňáky a chodili po chodníku mezi domkama. Nejhorší je, že se na vodítku nevykadí, takže jsem ho stejně musela na chvilku pustit, no a on místo bobkování šel hledat klacík
|
petl
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 09:37
- Nahlásit
Jimmi
pořiď mu botičky do sucha i do vodičky
ne vážně je to k vzteku, Kuli měla to samé minulou zimu týden před výstavou. Koupili jsme asi za stovku botičky na suchý zip a venčili jen krátce ale aspoň venčit šlo. Na tom vodítku nám to bobkování totiž taky moc nejde
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 09:43
- Nahlásit
my občas na pacce nosíme obvázek, na tom pytlík a na pytlíku miminkovskou ponožku, ale je to pouze pro slušńáky, při běhání je to samo za chvíli v .....
|
petl
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 09:45
- Nahlásit
gabifi
to jsem zkoušela taky ale měla to dole hned. Ten suchý zip to fakticky celkem udržel, třeba i půl hodiny než jsem to musela znovu poštelovat a utáhnout.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 09:50
- Nahlásit
petl
jo, to já letím v poledne do zveráče pro botku, tak doufám, že budou mít
máčeli jste nohu třeba v heřmánku?
se přiznám, že v sobotu máme Brno a já fakt nevím, jestli se mu to zatáhne, rána není zas tak hluboká a dneska to krvácelo jenom trošičku
|
petl
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 09:53 - Změnil/a: petl
- Nahlásit
Jimmi
Nemáčej a v heřmánku už vůbec ne, ty malé kousíčky se mu nalepí na ránu a to není dobré. Doporučovali mi to mazat mastičkou Betadine (koupíš v lékárně) je to nějaká slabá dezinfekce a zároveň to podporuje hojení.
Jo a jestli máte v sobotu to Brno tak zatni zuby a Jimmimu nastol tvrdý režim venčení jen na nezbytně nutnou dobu, za pět dní se to určitě při tomhle režimu zatáhne tak aby byl Jimmi schopen odběhat pár koleček po koberci bez problému - jen ty tam asi vedle něj poběžíš předčasně zšedivělá
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 10:01
- Nahlásit
Jimmi
klid, my odběhali s nařízlým polštářkem klubovku, Kendyk kulhal ještě před nakládáním do auta. Když to není nic vážného, adrenalin většinou kulhat nedovolí.
V heřmánku bych taky nemáčela, hlavně ty botky a moc nelítat. A pokud je třeba, tak vyčistit...ale on si to stejně udělá nejspíš sám, jazýčkem.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 10:24
- Nahlásit
petl
betadinu mažu, já to plácám na každé jeho zranění, mám i tekutou, ta je silnější, problém je, že Jim jí miluje asi jako piškoty , takže mu musím zuby nehty bránit to slízávat
šediny zakrejvám přelivem - ať žije chemie
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 10:27
- Nahlásit
gabifi
petl
díky za radu s tím heřmánkem, já bych asi dneska máčela...takže nebudu
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 10:43
- Nahlásit
Jimmi
olizování krémů všech značek je Kendyho vášeň, nejradši má krém na ruce Dove
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 11:09
- Nahlásit
gabifi
kurnik co ten Kendy ještě žere? Já, že bych si to u Jima aspoň dopředu pohlídala a nebyla potom tak vyjevená
|
petl
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 11:11
- Nahlásit
Jimmi
gabifi
He, minulou zimu jsem se nachytala na mazání tlapek (proti soli atd) zakoupila jsem absolutně přírodní vazelínu s včelím voskem, voněla po medu tak úžasně že mi tekly sliny. Bohužel nejen mně, Kuli si málem sežrala nohy
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 11:35
- Nahlásit
Jimmi
žere fšecko fšecičko a s chutí
petl
vepřové sádýlko by taky nebylo na mazání tlapiček špatný
My měli i křečka, který se mi usadil na nakrémované ruce a začal s chutí olizovat. Ale co se mi zdá u 25 kilového psa jako legrace, u 20 gramového křečka je něco jako smrtelné ohrožení
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 08:30
- Nahlásit
Tak Jim dostal neoprenku botičku, byla jsem překvapená, nestála ani stovku.
Jim v tom nejdřív nechtěl vůbec chodit, skákal po třech, nakonec se rozchodil.
Ránu mu mažu betadinou, bohužel ji do chvilky olíže a náplasti je schopný do minuty sundat.
Bez botičky doma lítá a chce si hrát a "skákat"
Je mi ho hrozně líto, vypadá jako trestanej pes, protože jeho oblíbené blbiny mu teď nedovolujeme. Dala bych mu knížku nebo půjčila Psí sporty, ale moc ho ty články nezajímaj
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 09:08 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Jimmi
musíš sehnat knížku "Míček ve dne v noci", to určitě číst bude
A teď vážně: není tady mezi námi odborník na izolace? Zatéká nám do sklepa a naše stavební firma na to čumí stejně odborně jako my
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 09:43
- Nahlásit
gabifi
Kudy zatéká a co poradili stavaři?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 09:46
- Nahlásit
petl
stavaři neporadili zatím nic a kudy zatéká se nedá přesně určit, protože se voda dere na několika místech.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 09:47
- Nahlásit
gabifi
skrze zeď?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 09:52
- Nahlásit
petl
to taky a taky skrz podlahu....jenomže původní zdroj problému se podle toho nedá určit, ptže se už asi voda všude rozlezla. Budeme to řešit sice jako reklamaci, ale základní rada by se hodila...ty brďo nemůže být chvilku klid. No, pokud nejde o život, jde o houby
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 09:54 - Změnil/a: petl
- Nahlásit
gabifi
zavolej mi to chce víc info
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 09:58
- Nahlásit
petl
ok, jdu do toho
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 10:06
- Nahlásit
gabifi
vzhledem k tomu, že náš suterén je v suchu, tak děkuji prozřetelnosti za naší firmu
jinak jsem si všimla, že náš suterém byl izolován jako bazén a přesahy izolace jsou asi půl metrů nad zemí
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 10:25
- Nahlásit
Jimmi
na izolacích sklepa jsme strávili věčnost...a nebylo to nic platné
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 10:42
- Nahlásit
gabifi
mít ve sklepě vodu je moje noční můra.
Musím se přiznat, že jsme v suterénu vodu měli, ale to jsme se vytopili sami, protože se utrhl roháček v budoucí koupelně
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 11:06
- Nahlásit
Jimmi
vodu ve sklepě jsem čekala zhruba 20 let po kolaudaci....ale ne 2 měsíce po kolaudaci
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 11:56
- Nahlásit
gabifi
to je nadělení , ta firma musela něco zvrtat v technologickým postupu, nebo někde pořádně nesvařila spáry nebo co
|