| Autor |
Zpráva |
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 22:33
- Nahlásit
gabifi
tak si nemůžu pomoct, jsem zaujatá, ale Reggee si v Brně toho CACIBa zasloužil víc
nechápu, jak to zenithovi může projít
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 08:24
- Nahlásit
Jimmi
ber to z té lepší stránky. Za pár let si zřejmě při odchodu z kruhu bude moci psovod svou KK osedlat a odjet na ní jako na statném koni.....S koněm si jí ale splete málokdo, bude mít totiž stejně prošláplej stop jako dnešní šeltie a DK.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 09:48
- Nahlásit
gabifi
Co znamená "prošláplej stop"?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 10:01
- Nahlásit
Dasha
nestojí na polštářcích, ale svojí váhou má ťapku prošláplou, něco jako plochá hnáta u člověka
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 10:06
- Nahlásit
Jimmi
Aha, dík za vysvětlení, jsem v tomhle trochu mimo, ale všechno mě zajímá!
Já jsem pí. Horskou se smečkou poznala osobně v Olmiku na výstavě a nechalo to ve mně hooodně silnej(a pozitivní)dojem a Regoušek je první trikolor pes, kterej se mi vážně líbí. Jak on ke mně opatrně ňufal(ne jak vepřador, kterej je schopnej čoveku slízat kůži z ksichtu!)a měl ten sosáček dlooouhej, fakt jsem pak asi týden nemluvila o ničem jiným!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 10:13 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Dasha
Jimmi
aha...STOP je na hlavě. Je to vzdálenost a délka náběhu mezi 2 horními liniemi hlavy, čelovou a nosovou. Prošláplej stop je stop ala bordera. Jemný stop a dlouhý čumec býval jednou ze základních charakteristik kolií....už nejni
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 10:26
- Nahlásit
gabifi
Tak né že bych ti úplně rozuměla... Asi tuším,vo co gou, i když teda nerozumím řeči tohoto kmene, ale snažím se, snažím!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 10:29
- Nahlásit
gabifi
Jimmi
Tak mě napadá, nejedete některá náhodou na tábor k Pavlovi?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 10:32
- Nahlásit
gabifi
tak já už vím, který stop jsi měla na mysli
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 10:36
- Nahlásit
Dasha
na žádný agi tábor určo nejedu. Letos chce Gábi na jazykový tábor, aby se zase zlepčila a mohla vydělávat na další a další pejsky
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 10:39
- Nahlásit
gabifi
Tak to má Gábi dobrý , Dáša by chtěla na víc táborů a kurzů, ale musela si vybrat. Ona totiž ještě ani neví, kde a čím bude vydělávat, ale další a další pejsky by chtěla, nána jedna pitomá!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 10:41
- Nahlásit
Dasha
já ne
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 10:45
- Nahlásit
Jimmi
a někam jinam?
proč mám pocit, že jsem rýpla do vosího hnízda? a ne že mě teď ukamenujete!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 10:56
- Nahlásit
Dasha
proč mám pocit, že jsem rýpla do vosího hnízda?
prosím upřesni, já nechápat
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 11:02
- Nahlásit
gabifi
Ale ne, já to blbě napsala a nechtělo se mi to měnit. Ne, já totiž žiju v domnění, že všichni kraťanďáři se milujete a jezdíte všude společně a tam se objímáte a chválíte si psy...což je samozřejmě blbost a nejde to! Zvlášť u vás dvou, který máte dle mýho názoru post "těch rýpalek" , opakuji, dle mýho názoru, kterej jsem si sama vydedukovala. Takže jsem čekala, že na táboře, kterej pořádá Pavel bude KK jak nas.....a když Jimmi napsala Já ne, působilo to na mě tak, že jsem se zeptala nevhodně. Uf!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 11:11
- Nahlásit
Dasha
Jimmi na výcvikové tábory nejezdí. Já léta jezdila téměř výhradně k Tomáši Ješkemu, ke kterému už taky jezdit nebudu. Ne že bych nechtěla, ale jaksi moje smečka kvapem stárne a agility se už věnovat určitě nebudu.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 11:16
- Nahlásit
Dasha
"dovysvětlím...já hodně práce massa, proto píšu jako idiBOB"
Pojedu na tábor s coursingem, ten je v srpnu a potom chci vychytat všechny akce s flyballem, který Jim miluje, takže tomu se chci věnovat nejvíc. Dokonce tomu obětuju i klubovou výstavu v Řepči, kam bych jinak bez zaváhání zajela.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 11:16
- Nahlásit
gabifi
No však jo, mně je jasný, že důvod bude někde jinde, já prostě jenom měla pocit, že se ptám blbě A co na srdci...Tak se omlouvám...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 11:17
- Nahlásit
Dasha
jinak nás se naopak můžeš zeptat i na naprosto nevhodné věci
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 11:18
- Nahlásit
Jimmi
No jooo, dyť Jim je ten flájbólista!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 11:19
- Nahlásit
Dasha
a omlouvat se nemusíš, čím větší ptákovina, tím větší aplauz zde
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 11:19
- Nahlásit
gabifi
tak sem na forum zase něco lípla ....sem prostě neodolala
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 11:20
- Nahlásit
Tak jo, já zas něco nevhodnýho vymyslím!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 11:21
- Nahlásit
Dasha
určitě, tady ti poradí jenom odborníci....pokud dobře zaplatíš předem
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 11:22
- Nahlásit
Jimmi
Tak jak si pak čovek nemá myslet, že...že...že nejedete z jiných důvodů!
A krokodýl se tak těšil, že konečně pozná ty vaše psáky!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 11:24
- Nahlásit
Jimmi
letos žádný Řepečov?
Já asi zajedu na MVP Praha, ještě uvidím, dle situace. Posledně jsem se tam dost namíchla a udělala chybu. Zuzany přednášky u vstupu do kruhu, jak je Gill hnusná mne vyprovokovaly k ohodnocení céčkové trikolorky, což nebylo správné, protože její majitel s hulvátstvím své chovatelky nic nemá.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 11:27
- Nahlásit
Jimmi
tak sem na forum zase něco lípla
šranda muší bejt
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 11:51
- Nahlásit
gabifi
na Prahu pojeď, tam budu jenom já a nějaký dorost
- tedy v to pevně doufám
Řepeč si dám příští rok, doufám že pozvou nějakou kapacitu, která ocení Jima a Soptíkovu energii
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 11:53
- Nahlásit
Dasha
můžeme se sejít soukromě, seznámit krokouše, potom navštívit veta, aby je trochu upozašil a nakonec hospodu, kde si vylejem srdíčka, nad neschopností rozhodčích rozpoznat naše jasný favority
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 11:55
- Nahlásit
Jimmi
uvidím, dle složení naší smečky. Budeme-li mít nový přírůstek, neodvážím se ho nechat Pavlovi na krku a zmizet do Prahy.
|