Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Shelticka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 17:53
- Nahlásit

Biluška
Jaktože rok? tak to abych tu přihlášku na bonitaci už poslala žé a platí se to na místě že?

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 18:24
- Nahlásit

Shelticka
Jo, to abys ji už poslala . Já taky . Platí se asi na místě, alespoň mám takový dojem. Neboj, oni se o prachy určitě přihlásí

Shelticka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 19:02
- Nahlásit

Biluška
tákže asi tamtu z webu www.collie-sheltie-club.wz.cz že

Shelticka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 19:09
- Nahlásit

Biluška
ahá už to tam mají v novinkách

Shelticka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 19:41
- Nahlásit

tak už jsem to poslala

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 16:47 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

All
Zdravím po lyžovací dovolené.

rendik
poslala jsem ti mejlíka s prosbičkou

Biluška
kamarádce jsem dotaz přetlumočila, pokud odpoví, dám ti vědět, ale radši na mejl.

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 16:51
- Nahlásit

Jimmi
helejte se, paní, udělejte něco s tím svým vkládáním fotek, nebo se neznám

rendik
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 17:18
- Nahlásit

gabifi
Tvé přání budiž splněno

rendik
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 17:19
- Nahlásit

Teď se ještě dokopat k celkové aktualizaci...

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 17:30 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

rendik
díky, díky, díky

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 18:03
- Nahlásit

Biluška
Kamarádka mi napsala, že testy dělala chovatelka v 6 týdnech a že potvrzení o testu má.

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 13:38
- Nahlásit

už to tak vypadá, že ke kraťandářům přibyl další počertech dobrý fotograf:

ICY Krásná louka

younglady
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 14:12
- Nahlásit

Jimmi
jsi tu???? jak se menuje ta knížka o krmení masem, kterou máš domaaaaaa???

Madabiš
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 14:17
- Nahlásit

gabifi
teda fotky sou krásný a modelka na nich úžasná

Kukuč
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 15:36
- Nahlásit

Jůů ta kraťanda na té fotce je super Do budoucna - tak cca za 5 let plánuju mojeho agilitáka (Dle mého výběru) Bude to buď kraťanda nebo borderka

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 16:48
- Nahlásit

Kukuč
v tom případě je ta fotka šitá přesně tobě na míru

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 17:56
- Nahlásit

gabifi
já mám problém, že mám fotky na estránkách, které tady prostě nejsou a galerii se mi zakládat nechce

Jinak fotka je nádherná...tedy pes

younglady
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 18:49
- Nahlásit

Jimmi
hele já mám taky fotky na estránkách a vkladat sem jdou

rendik
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 17:34
- Nahlásit

Co myslíte, že je to za zvíře?

Kukuč
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 18:34
- Nahlásit

rendik
I podle popsání obrázku typuju šeltieNemáš ty náhodou i funďu (teda jestli je to zvíře na obrázku tvoje ?

rendik
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 18:52
- Nahlásit

Kukuč
Tipuješ správně (ten popis je jako nápověda, no ). Zvíře na obrázku je moje a fundláka mám

rendik
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 07:37
- Nahlásit

Koukněte, co jsem našla: šeltie-štěnˇátka bez pp,venkovní odchov,očkované,odčervené temperamentní chlupatí tvorečkové vhodní pro sport i jako společníci celé rodiny.Zbarvení trikolor a bluemerle s širokým límcem,krátkým čumáčkem a pěkně zaklaplíma ouškama.Máma a roční sestra k vidění.Odběr možný ihned,TF565397256,607953471,déle zvonit. . Co to asi bude za šeltie s krátkým čumáčkem?? Není náhodou tatínek mops? A ten venkovní odchov se mi taky moc nelíbí...

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 10:50
- Nahlásit

younglady

vkládat jdou, ale za chvilku zmizí a někteří je nevidí vůbec

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 10:52
- Nahlásit

gabifi
Kříženci šeltie daruji za 6 kg Persilu já bych tý krávě nasypala do persilu chlor, ať si užije

Kukuč
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 12:55
- Nahlásit

Já viděla inzerát na šeltky bez PP,byly to tři štěnata,jedno Bílo černé,druhé Blue merle a třetí Bi blue (ta třetí barva nevím jak se přesně píše)...Celkem mě to zarazilo,to jde,aby byl vrh takhle barevný?U bez Papíráku jde vlastně všechno Já zapoměla...Když může bát i Angl. Amerik. Kokr-čistokrevné štěně!!!

rendik
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 15:17
- Nahlásit

Kukuč
Takhle barevný jeden vrh být podle mě může. Teoreticky by takováhle štěňata mohla mít moje Florí, ona je blue merle, údajně by měla mít i bi-blue vlohu a pokud by krycí pes byl bicolor (černobílý) nebo s bicolor vlohou, teoreticky by se tyhle barvy mohly v jednom vrhu objevit... Do té genetiky zas tak moc nevidím, ale takhle si myslím, že by to mohlo fungovat. Nebo ne?

Kukuč
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 21:11
- Nahlásit

rendik
No já se nad tím taky zamýšlela,jako podle mě to možné je,jen jsem se pozastavila nad tím že takoví hezcí bez papíráci,no měli štěstí a hezky jim to vyšlo,jen aby z toho ta šeltie doopravdy vyrostla... Jinak tvoji Hafani jsou moc hezcí už sem dávněji jukala na váš web.

rendik
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 19:33
- Nahlásit

Kukuč
Co víme, pokud v inzerátu bylo jen štěňata bez PP, mohli rodiče být klidně s PP... Nebo prostě měli štěstí a kdoví, co z toho vyroste, no. Děkuju za pochvalu pejsků

gabifi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 20:05 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

rendik
aby ti nebylo líto, jak dopadla vaše první výstava, napíšu něco o našich prvních závodech agility: Dcera večer před závody zjistila, že nutně potřebujeme s sebou vzít domácí buchtu. Umíchala těsto, nechala ho na konferenčním stolku v obýváku a někam odkráčela. Když se vrátila, Kendyk vylizoval zbytky. Z buchty nic nebylo, zato já vstávala přesně v 24:00 a začala se psem obíhat kolem baráku. Zhruba během 5 hodin to z něj vylítalo a pejsek spokojeně zalezl do pelíšku, aby se ještě trošku prospal. Ráno se spokojeně přihlásil o snídani a cestou na závody se opět prospal (já řídila, pochopitelně). Na závody dorazil jeden veselý pejsek plný energie a jedna naprosto zdevastovaná psovodka. O našem výkonu na parkuru nebudu vyprávět. Aby toho nebylo málo, hrála jsem si asi 10 metrů od parkuru se svým psem s míčkem. Zrovna závodící pejsek to nevydržel a přišel si pohrát s námi. Za ním přiběhla jeho naštavaná majitelka plus jejich trenérka a seřvaly mne, že jsem pejskovi zkazila závod. Jako vyvrcholení se Kendy porval s dalším přítomným psem KK. Zpráva o rvačce pochopitelně během 48 hodin oběhla celou republiku. Další drobné lapálie onoho víkendu popisovat nebudu Hlavu vzhůru, bude hůř

rendik
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 20:47
- Nahlásit

gabifi
Ááá, koukám, že čteš mujpes . Tohle ale nebyla naše první výstava a naštěstí jsme se ani nepřihlásily (čekala jsem hárání). Ráno mě to děsně štvalo, že se tam jedeme jen podívta, navíc posuzuje zahraniční rozhodčí, ale když jsme ještě v půl 12 byly v Táboře, byla jsem ráda, že jsem nevyhodila 700 (nebo kolik) oknem...
Taky dobrá příhoda ta tvoje

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání