Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / NAPOSLED - náš příběh
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
nika00
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 11:47
- Nahlásit

to muj tata je flegmous....takze ten to nikdy moc neresil...mama remcala...ale ja ty 4ky nenosila schvalne..a kolikrat jsou ty psychicke tresty horsi nez fyzicke...to uz dceta bude maturovat nebo za rok? ja uz si to nepamatuju

VlastaK
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 12:00
- Nahlásit

nika00
Až za dva roky. Nějakou dobu už je zase povinná devítiletá docházka. Ale pokud bude chtít na vysokou, tak na přihlášku se píšou vysvěčení ze všech čtyř ročníků (to konečné). Ale s hrůzou očekáváme, co zase naši milí politici vymyslí s tou maturitou. Pořád se laboruje s tím, že bude státní, která bude ze tří předmětů a pak školní, která taky bude ze tří předmětů. Já si teda neumím představit, že bych maturovala z šesti předmětů. Měla jsem dost těch čtyř

nika00
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 12:10
- Nahlásit

aha ja myslela ze ji je uz 17....jinak ja taky chodila jeste do devitky jinak ta vysoka...to je desna pakarna...furt jen zkousky zkousky..knizky, ucit se ucit se....a na nic cas..vidim to u kamaradek..ty nemaji jinou vymluvu nez ze se musi ucit, ze maji zkousky...
jinak ja maturovala ze 4 +jeden odbornej...a ten odbornej byl vlastne slozenej ze 3predmetu....no bala sem se jak tygr...poradne sem se ucila az o svataku...a nakonec sem to neudelala z ucetnictvi...takze v zari znovu a to uz bylo ok..mela sem stesti...z tech otazek co tam zbyly sem umela jen dve no a tu jednu sem si vytahla znamky sou dulezity jen na prihlasku...ale ucit se muze zacit az ve ctvrtaku..stejne se pak znovu berou ty 4 roky... a skola neni vsechno..je sice dulezity neco mit...to je fakt...matura je dulezita..to uz si pak muzes vyskakovat. ale sou veci ktery te proste v zadny skole nenauci

Cezar
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:11
- Nahlásit

nika00
Víš já přestože už jsem starší baba, tak jsem i tak trochu blázen a svá léta si snažím moc nepřipouštět a říkám si když můžu dobíhat autobus, tak mi neuškodí ani když popoběhnu za pejskem. Já jsem vždy zvířata milovala, takže jsem ráda, že si to teď můžu dovolit. Kdyby bylo na mě tak jich mám i víc, ale bohužel mám muže, který je od března do listopadu na chatě a psa samozřejmě má sebou, no nevím jak byse mu líbila smečka. I když v létě tam mívá a ségřinnýho psa. No možná, že se mi ho časem ještě pokusí ukecat a nebo do důchodu už není tak daleko, tak pak už tam budu také, tak pak už to snad bude bez problémů. Akorát teď se nám s Beníkem navzájem stýská, dokonce prý chudinka v neděli naříkal, když jsem odjela. On muž je na něj hodný, ale on se potřebuje dost mazlit a na to ten můj moc není, ale snad si zvykne, že se pravidelně vracím, o to víc se mu to snažím vynahradit kdyť i mě to schází. K té vejšce, promiň že Vám do toho kecám, ale loni v září měl můj synovec promoci a k VŠ chodil celých 5 let k nám do vrátnice dělat ostrahu a nemůžu říct, že by mu dělalo problémy řádně i flámovat. Neteř dělá také vejšku a vím, že pořádně musí zabrat jen o zkouškovým, to pak fakt zabírá, ale ona je sprtka a musí mít vše aspoň nejhůře za dvě. Myslím, že v dnešní době, když rodiče nejsou moc majetný, tak aspoň když jim můžou dát to vzdělání, všem, který se do toho pustěj, tak fandím. Já sama když ksem vyšla ze základky, tak jsem měla školy plné zuby, tak jsem se šla učit. No skončilo to tak, že jsem nakonec maturoval v 36 letech, abych si ke své práci doplnila vzděláni. Ale je fakt, že nejví naučí život.

Cezar
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:14
- Nahlásit

Omlouvám se za překlepy a chyby, blbec čtu až když to odešlu.

nika00
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:27
- Nahlásit

cezar...tvuj pristup je fakt super.....moc ti fandim
jinak k te skole..je to individualni...ja uz bych ty enrvy s ucenim nechtela a navic potrebuju penizky

Cezar
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:36
- Nahlásit

nika00
Já právě, že jsem ty penízky také potřebovala, tak jsem si tu maturu dodělala, ale u mě to bylo o něčem jiném, měla jsem na starosti jen manžela, děti jsme neměli, né že bysme nechtěli. Takže pak jsme za dítě měli Cezarka o to to bylo horší rozhodnutí ho nechat uspat. No a teď máme rošťáka Bena, už se zase těším, že je zítra pátek a pošupu za nima.

VlastaK
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 14:58
- Nahlásit

Cezar
nika00

Ahojky obě. Já vím, že nejvíc naučí život, už ho mám taky kus za sebou. Ale taky jsem děla vysokou a musím říct, že je to taky škola života, ale moc hezká. Takže pokud na to moje děti budou mít dost vůle a chytrosti a my dost peněz, tak jim to chci umožnit. Mladej už je prvním rokem na VŠE a dcera je blázen do sportu, tak chce na FTVS. Na starosti je vždycky dost času, tak se jim snažíme to mládí prodloužit a trochu je rozmazlit. Ale jsou oba super. A když tu školu nedodělaji, tak je pod most nepošlu, ale bude to jejich rozhodnutí a jejich budoucí život.
Pošimrejte za mě ty vaše chlupatý zlatíčka. Já když mám nějaké starosti, tak když přijdu domů a prcek se na mě vrhne, tak je hned ten svět veselejší.
Jinak s odstupem času musím říct, že už bych taky na školu neměla nervy. Obdivuju všechny, kdo pracujou a ještě choděj do školy a úspěšně ji dokončí. Cezar máš můj obdiv.

Cezar
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 07:55
- Nahlásit

VlastaK
Takže jsem zase v práci tak jsem to dočetla. Ale něco veselejšího dnes konečně jedu zase za tima svýma chlapama, už se na chlupatý torpédo těším. I když je to hroznej lump, tak stejnak ho mám ráda. Děláš dobře, že dětem umožníš studia, pokud to jde. Já vždycky říkala jak synovci tak neteři, aby koukali makat a tu školu dodělali, protože rodiče jim nic jiného než to vzdělání dát nemůžou a dnes člověk bez VŠ není pomalu nic, střední školu už má dnes skoro každý.

VlastaK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 08:41
- Nahlásit

Cezar

Tak si ten víkend moc a moc užij. Snad už bude konečně teplo.
Připomínáš mi mojí tetu, která neměla svoje děti, ale mě s bráchou měla moc ráda a měla nás jako vlastní. Měli jsme jí moc rádi, byla skvělá.

Cezar
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 09:01
- Nahlásit

VlastaK
Je fakt, že je mám jak vlastní, protože když jsme koupili chatu, tak tam s námi hned začali jezdit, neteř s mámou tam dokonce byla o tří týdnů a s vyjímkou takové té doby dospívání, když už mládež nechce s rodiči jezdit jezdí až dodnes, přestože jsou už dospělí. Naštěstí je má rád i můj muž, který je bere víc než svoje příbuzné. Dokonce teď tam už jezdí i se svýma partnerama, takže vlastně s nima furt žijeme. Naštěstí je ta chat poměrně velká tak, že se tam všichni vejdeme. No už se fakt těším až padne 14.00 vlítnu do auta a jedu. Naštěstí to máme necelých 30 km takže tam za chvíli jsem.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání