| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 17:00
- Nahlásit
čaj já mám pocit, že ještě v neděli byla v útulku (že to jsem na ni koukala) - takže si myslím, že to byl dárek k narozeninám
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 17:21
- Nahlásit
Xerxová
mám pocit, že ještě v neděli byla v útulku (že to jsem na ni koukala
jj brali jsme si ji v neděli hned po treku, jela jsem pro ní rovnou...
si myslím, že to byl dárek k narozeninám
to nééé to byla prostě shoda okolností a náhod a že to vyšlo v čase takto to je jen náhoda
kdyby si s jelítkem nesedli hned z první tak by nebyla...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 18:07
- Nahlásit
tak to mq druhou stranu je parqdni nahoda ;)tak at vam to doma.vsechno dobre slape
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 18:24 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Fajka
Juu, to je krasna pejskova! S Jelitem teda bezvadna dvojka, gratuluju k prirustku! To se to bude slapat, s takovym motorkem. Je vykastrovana nebo budes muset resit oddelovani?
Dneska ma Kremylek 12. narozeniny. Radila jak cerna ruka s pneu, kravicka babicka.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 18:32
- Nahlásit
Fifi gratuluju mocmoc Kremylkovi - a taky tobě. Protože dvanáctiletá rotvinka v takové kondici je od tebe parádní práce.
Tak těm babuškám (i Fáje) přeju ještě hodně pohodových dní
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 18:37
- Nahlásit
Xerxová
Mam z ni radost, kez by ji to takhle vydrzelo jeste dlouho. Fajusce samozrejme posilam veleblemcos, virtualni.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 18:44 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fifi
vse nejlepsi kremylkovi!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 18:56
- Nahlásit
maya
zajimalo by me zda ta knizka o krkonosich je jen nejakej seznam odkud kam nebo i nejak hezky zpracovana...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 19:36
- Nahlásit
Fifi
taky gratuluju Kremylkovi k parádním narozkám!
cernej caj
tak to netuším, jedině se na ní podívat někde v obchodě
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 19:51
- Nahlásit
v sídlišti bydlí vižla. Fenka. Perfektně vedená, poslušná - s jedinou výjimkou - a to jsou obří psi... Útočila hystericky na Betu, dneska opět vyjela na Nighta. Šedivá, stařičká, na klepacích nožkách. Night na vodítku nevěděl, co dělat. Chtěl se kamarádit a zároveň se bál. Ona se nechtěla kamarádit... Páník ji nemohl odvolat, měla opět zatměno.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 20:16
- Nahlásit
Xerxová
Šedivá, stařičká, na klepacích nožkách.
Asi nejaka spatna zkusenost s mamutama?
Zde Kremyluv "dort". Vypada to nevabne, ale chutove prej uzasnost, jeste ted tu triska s miskou (uz prazdnou).
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 20:37
- Nahlásit
Fifi dort vypadá úžasně. Jsem barbar - dort u nás psiska nefasují
Šedivá, stařičká, na klepacích nožkách. Špatnou zkušenost nemá. Prostě strach z mamuta a zároveň solidní sebevědomí, které ho chce zahnat. Jejich původní "lovka" - byla pohodová Němka. Perfektní na sport a dlouhé výlety, vždy na volno, dokonalost. Vrstevnice Arony a Xerdy. Tady si myslím hraje roli "labilnost" vižlí. A i když nebydlíme daleko, tak se nepotkáváme tak často, aby to natrénovali. Jiné psy neřeší - za Betou byla schopná i zdrhnout - nebylo to tak, že by "ječela" a útočila jen při setkání tváří v tvář - prostě po ní jela... Když byly holky mladé - lehké to někdy nebylo. Já klidnila Betu (vydržela hodně, fenky jí nevadily - ale prý čeho je moc, toho je příliš) a panička s omluvou lovila Maďarku.
S Najtem je to snazší - po fence nevyjede a ona už má svůj věk...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 20:41
- Nahlásit
Fifi
tak aspon je pekne barevnej a dobre, ze kremylkovi chutna
Xerxová
i u nas sme barbari.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 20:43
- Nahlásit
to víc jsem se bála na Jizerce... Brzy ráno proti nám v dáli se vynořil cyklista se psem. Připla jsem Nighta a ustoupila na kraj, vzápětí raději sešla až k ohradníku... Neb pes začal bafat a vrčet a skákat po zadních. Páník ho upoveloval - ale měl co dělat. Pes se snažil z problematického místa rychle zdrhnout... a tak kolem nás prosvištěli fakt rychle... A to jsem měla nahnáno, že budu řešit psy v sobě a ještě křísit cyklistu...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 20:45
- Nahlásit
Xerxová
Jsem barbar - dort u nás psiska nefasují
To je normalni, kazdodenni pestry zradlo, jen jsem vytvorila z vajicka cislovku.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 20:46
- Nahlásit
Fifi
tedy jestli opravdu ten hafík s pneu je 12ti letý (snad jsem pochopila dobře),tak vypadá báječně. vzhledem k velikosti je to obvzlášt krasavice. že třepu packou a přeju vše nej!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 20:50
- Nahlásit
žanda že je to zázračná babča... Bez šedivé huby, štíhlá věčně se chechtající. Křemylek je hvězda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 20:52 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fifi
vypada to fakt obri a ne jen ze miska
žanda
kremylek s pneumatikou je fakt jak mladice, moooc ji to tam slusi
dnesni prochajda
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 20:54
- Nahlásit
čajda krásný večer. To máte "za humny" nebo musíte někam popojet ??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 20:55 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
žanda
tedy jestli opravdu ten hafík s pneu je 12ti letý
Ano, opravdu je to babka rotvajleri dvanactileta. Kremylek moc dekuje za prani.
Xerxová
Křemylek je hvězda
Tady mas hvezdu, jak dneska kravnula.
A omlouvam se, ze to tu dneska prekremylkovavam, nemuzu si pomoct.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 20:57
- Nahlásit
Xerxová
no rozhodně by jí nikdo věk nehádal. jsem si říkala, že má dobrýho plastickýho chirurga
i to že není šedivá je překvapivý a hlavně že má elán a je zdravá.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 20:58
- Nahlásit
Fifi
tak to klobouk dolů, je to kočka
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 20:59
- Nahlásit
Fifi Křemyla není nikdy dost Ale tenhle ušoplesk se ti taky povedl - vypadá s tím hadrem jak strašidlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 21:02 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Xerxová
to mame prakticky za humny, kam sme popojeli je to 4km po silnici a to kdyz chodim sama, chodim na druhou stranu do poli. Tady je to do kopce a vsechno je pod nama takhle krasne. Na te prostredni fotce kdyby bylo videt lip, tak je videt kraj Brna a vyjimecne dokonce obcas vidime horni hranu dukovanskejch kominu
Fifi
ta teda radi a do toho obcas troldi ocasek radsi teda bez zvuku
navic nam kremylka zas moc casto nedavkujes, takze jen tapetuj
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 21:02
- Nahlásit
cernej caj
dnesni prochajda
Nadhera, krasny panoramata, teda az na tu repku.
Xerxová
vypadá s tím hadrem jak strašidlo
To on furt. Maly, klidny pejsek.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 21:07
- Nahlásit
Fifi
fakt, repka je tu letos UPLNE vsude. Tady na ty druhy strane za vsi jako neni skoro zadna, proti tomu co mame za barakem
tohle je muj denni vyhled cestou na bus a dokonce na to jen z jinyho uhlu koukam na kazdy prochajde
ale zas je to fakt kazdej rok jiny, loni tu byla repka na jednom poli u silnice a vsechno ostatni bylo obili a kukurice...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 21:09
- Nahlásit
čaj my takhle autem popjíždíme k lesu skoro každý den - máme to jen pár minut a je to mnohem lepší proběhnutí, než v "civilizaci"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 21:12
- Nahlásit
Xerxová
jj, ja tam sama nechodim, nez bych tu hodinu po silnici dolezla, to si tu hodku radsi uziju rovnou paradne, ale s muzem rada takhle popojizdim kolem, je to trochu zmena nejen pro me
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 21:12
- Nahlásit
Maly, klidny pejsek.......takový by tě asi nebavil
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 21:24
- Nahlásit
ach jo - tenhle inzerát se mě dotknul - naše první doga byla "z Ruprechtic"... a teď ze stejné chovky se hledá páník pro 1,5 ročního vižláka
http://archa.zooliberec.cz/cz/utulek/psi/inzerce-m ajitelu/madarsky-ohar-s-pp/0
|