Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 11:59
- Nahlásit

maya
me ae nq fb zas ty fotky blbe nhravaj takze za me je to oboji podobny...

to je blby s praci...

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 12:39
- Nahlásit

cernejcaj
no ty si psala ne nepouzivas tu fb apku? bez ni to asi pujde blbejc
s apkou je to jen zalezitost tuknuti na fotku
z pc v podstate totez
fb je proste delanej pro blbce aby tam ty fotky mohl nahravat kazdej a tim byl zajimavejsi

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 12:51
- Nahlásit

zajimavy hlavne ta pasaz ohledne vuni a oleje
http://archiv.ihned.cz/c1-65719270-valach-ktery-de la-svicky-pro-japonskeho-cisare?utm_source=www.sez nam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 12:54
- Nahlásit

Maya
to mě mrzí s prací

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 13:23
- Nahlásit

kachna
no jo dik
ale zase tu bude hodne volnejch mist kdybyste nekdo hledal praci

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 13:31
- Nahlásit

Maya
zase tu bude hodne volnejch mist kdybyste nekdo hledal praci

Nj, to byste se ještě museli přesunout na druhou stranu Prahy.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 14:24
- Nahlásit

maya
tak hlavme qby vas nezrusili jak si mela sttach

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 14:32
- Nahlásit

kachna
ty nadelas
cernejcaj
no jestli ono byx to nebylo lepsi
znas?
https://magazin.aktualne.cz/oldrich-bubak-polarnik -fotograf-cestovatel/r~5a9399942bfc11e7b2a40025900 fea04/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z -internetu&redirected=1494332911

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 14:39
- Nahlásit

maya
ale tak zas jistota prace se taky hodi ne? alw pokud delas neco s cim v poho sezenes novy misto tak to je taky jiny

neznam, vypada huste

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 15:28
- Nahlásit

mám si vybrat novej telefén, co pěkně fotí.
Nemůžu se rozhodnout mezi
Huawei P9
a
Honor 7
resp. jestli mi dražší huawei stojí za to, že se mi líbí víc.
Ještě jsem koukala na Nubia Z11 mini, ale tam si nejsem jistá výdrží baterky a celkovou kvalitou a spolehlivostí.
Nemáte někdo tipa, zkušenost?
Předem hlásím, že na samsunga nechci ani pomyslet (čistě subjektivní důvod, prostě mi nesedí)

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 15:58
- Nahlásit

cernejcaj
no ja prave nedelam nic extra tudiz sehnat novy misto z fleku jako ty je nerealny a to uz ani nemluvim o veku
kachna
podle tohodle ma lepsi fotak Honor ale zas ma horsi OS a dal uz jsem to moc nezkoumala
kazdopadne oba fotaky mi pripadaj dost slusny na bezny fotky
http://mobilni-telefony.megaduel.cz/porovnani-huaw ei-honor-7-vs-huawei-p9.htm

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 16:09
- Nahlásit

Maya
lepsi ... ale zas ma horsi ...
jo, to řešim celou dobu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 16:13
- Nahlásit

maya
ale tak zas jistota prace se taky hodi ne? alw pokud delas neco s cim v poho sezenes novy misto tak to je taky jiny

neznam, vypada huste

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 16:15
- Nahlásit

kachna
huawei... znqm.par lidi s tim (p8 lite, p9 2017 lite) a spokojenost velka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 16:16
- Nahlásit

maya
tak v tom pripade asi dobre zw vas nerozpustili pokud v prahe nic moc s nabidkou pro tebe

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 17:04
- Nahlásit

cernej caj
tos mě potěšila, kamarád má toho Honora, mně se líbí Huawei, ale zas jsem si říkala, jestli nevyhazuju litr z okna jen tak (navíc, když to je, jak jsem zjistila, stejná značka)

žanda
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 17:13
- Nahlásit

tedy kočky po přečtení vašich informací moje sebevědomí kleslo na nulu.
jediný co vím je, že mám chytrej telefon, tedy někdy se tak tváří

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 17:25
- Nahlásit

žanda nic si z toho nedělej. Telefon mám chytrý a využívám jen dvě simky (služební, osobní) na pár telefonátů za měsíc a pár sms. Jo a poctivě si na něm nařizuju budík (abych ho ráno zase vypnula neboť vstávám brzičko a zaspat neumím...). Připojit se umím - ale jelikož doma i v práci mám všude wifinu, tak jsem se poprvé a naposled přihlašovala ve Skotsku na cz-psa s hlášením z cest. Takže chytrá mašinka to asi je, ale využívám jen málo z věcí, co nabízí...

žanda
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 17:34
- Nahlásit

Xerxová
tak můj telefon umí být nařízený celopracovní týden. vstávám v 5 a řve každý ráno spolehlivě, pokud ho nezapomenu nabít tedy- stalo se jednou.
sms, jasně, a ted používám i stažený whatsapp,protože syn je daleko,abych věděla, že je v pořádku. občas net,ale to raději pc, v telefonu je to malý a furt s tím musím hýbat,abych to přečetla,tak že fakt nouze jenom.
jo občas nějakou upomínku,abych ráno nezapomněla a tím asi končím, ale on toho asi umí víc, že stejně kam ta technika došla, za mé mládí byl bomba tranzistorák na baterky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 18:55
- Nahlásit

žanda
tak to chce jen vymyslet, jak poslat tu fotku - treba pres ten whatsup nekomu, kdo to da na net

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 19:16
- Nahlásit

žanda
pokud máš android a posílaj se ti fotky do googlu, tak tam to jde přehodit do sdílenýho alba a dát sem odkaz, ale přímo fotka nejde, to se musí jedině uložit do pc a pak to sem hodit přes nahraj.to
ale v pc to je jednoduchý, jen to nejde přímo přes telefon
whatsapp nemám, jen messengra z fb

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 19:20
- Nahlásit

Maya
whatsupp je v podstate messenger na posilani zprav, fotek...

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 19:23
- Nahlásit

cernej caj
no whatsapp je applu ne? ani nevim jestli je to ke stažení i na googlu, u androida vím že lidi víc používají viber
každopádně jestli má žanda ty fotky v cloudu na googlu, tak stačí požadovanou fotku uložit do pc a hodit to sem z pc
jestli má apple, tak tam nevim jak to je

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 19:26
- Nahlásit

Maya
jj, normalne ina google play. Ja znam lidi s whatsupem i viberem cca stejne, ja teda moc nepouzivam nic. Otazka je, jestli zadna ma fotky v cloud a jestli si to umi nastavit a jestli by spis nezvladla nekomu, kdo by si to nainstaloval, nejakou fotku poslat.

me se teda fotky na cloud google automaticky nezalohuji, takze by se to stejne asi muselo nastavit

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 19:31
- Nahlásit

cernej caj
no já to taky moc nepoužívám, mám to že bez toho messengeru nejde číst zprávy na fb na mobilu
ty automatický zálohy musej bejt nastavený v telefonu samozřejmě
ale celkově dostat fotku z mobilu na net bez pc a fb je skoro nemožný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 19:46
- Nahlásit

Maya
no ja nepouzivam nic na zpravy, takze moc nemam prehled celkove. z ty moji opery by to ale bez mesengeru slo pripadne, takze to pouzivam ja.

no dostat fotku na net je v pohode, pres cloudovou sluzbu ala fotky google, dropbox, to rajce, co kachne nefunguje, zoner... da se taky poslat pres mobilni totalcommander na ftp nebo sdilenou slozku (to pouzivam ja)... ale jen chci rict, ze pokud uz zanda pouziva whatsupp, tak su ochotna si ho treba nainstlaovat, pokud pres to umi pridat fotku a nekam ji vrznout

worick
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 21:44
- Nahlásit

Kristýnko, tak už jsem se pročetla k tomu, co se semlelo. Je mi to strašně líto, asi už se k věku i něco hnusného přidalo. Možná měl Vokounek i víc let, než jste si mysleli. Každopádně jsem moc ráda, že jsme se s ním ještě potkali. Snad už tam někde brblá na Beruška. Co Ferinka, jak to snáší? Je jak Worka, spokojený rozmazlovaný jedináček? Feri posílláme pac a pusu a vy se držte..

worick
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 21:47
- Nahlásit

K mobilu: nemám páru o chytrých mobilech, ale nějaký Huawei má brácha a nevím proč, ale když mu pošlem zprávu či MMS, tak se stane, že mu přijde třeba za měsíc. Vůbec nechápem, nikomu z nás ani známých to mobil nedělá. Taky jsme přemýšleli, jestli je to přístrojem, nebo třeba sítí? Má tuším Vodafone.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 21:51
- Nahlásit

worick
moc dekuju!
jo, urcite s berynkou se tam budou vyhrivat nekde

feri se zda, ze nebude mit problem byt rozmazlivanym jedinackem myslela sem na tebe a na to, ze jeste v prosinci sme stihly s klukama vylet...

birma
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2017 23:48
- Nahlásit

Adam se pokusil sežrat dítě. Protože mi Petr nevěřil a věřil Ádovi, má dítě modřiny na ruce - prej... Je mi z toho smutno, už to neudělal x měsíců...5

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání