| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2017 16:49
- Nahlásit
Xerxová
dnešním "narozeninkám" přeji vše nej nej. Hlavně zdraví a dobrou náladu.
díky moc
pár foteček z Pecky aneb když netrekař porazí trekaře v trekařské soutěži
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2017 16:53
- Nahlásit
trekařská nebo trakařská disciplína ?? Na trakaři bych Najtidlo asi nepřevezla, neb by přečuhoval na všech stranách
Doktor je profík
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2017 16:56
- Nahlásit
Xerxová
trekařská nebo trakařská disciplína
kombinace obojího
Na trakaři bych Najtidlo asi nepřevezla, neb by přečuhoval na všech stranách
to asi jo ale spousta psů se odvést nedalo a klusali vedle a to i těch menších...
Doktor je profík no na fotce tak možná vypadá ale v reálu je to pořád jelito
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2017 17:22
- Nahlásit
Fajka
hehe na trakarove fotce vypada na obou totalne stejne
Xerxová
tak super, ze i na obed doslo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2017 18:14 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Fajka kachna_ brut
Mile damy, preju vam vse nejlepsejsi k narozeninam, hodne zdravi a dusevni svezesti.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2017 18:20
- Nahlásit
Fajka
Aa, peckovice se konaly - byla tam i Janiiii?
Jelito ma s vama teda svatou trpelivost.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2017 19:50
- Nahlásit
Fajka
super fotky s kolečkem
kdysi náš Aran jezdil rád v kolečku, co já se s ním najezdila po dvoře Dorin ani Lokin nechtěj, hned seskakujou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2017 19:53
- Nahlásit
Maya
si vzpominam, jak kdysi kluci stehovali takovou uzkou skrinku, neco jako vetsi botnik... nesou skrinku uzkou chodbou a muz rika "divej co ti nesem" cumim na skrinku nechapave, pak ji otevru a tam ferinka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2017 20:11
- Nahlásit
a zjistila sem, ze mam regulerni zavislost na pizze z lidlu. Ja, ktera pizzu i tak mela tak 2x za rok ke spokojenosti mam ted problem se udrzet, kdyz vim, ze mam v lednici jeste jednu, ju nejit sezrat po tom prvnim chodu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2017 20:18
- Nahlásit
cernej caj
ze mam regulerni zavislost na pizze z lidlu
Na kterou? Ja si tam obcas nakou koupim a dobry.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2017 20:23
- Nahlásit
Fajka
a co vubec trek? bylas? birma jeste nedavala zadny info, tak ani nevim, zda ste se tam stretli
Fifi
margaritu. Rikal kolega, ze maj bezlepkovou tak sem jich koupila nekolik a uz sem jich vetsinu snedla navic mam rada to tenoucky krupavy testo a to tyhle maj. No ale krz cenu asi spis to vidim do lidlu jezdit jen, kdyz bude vyprodana
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2017 20:32
- Nahlásit
cernej caj
tak se je nauč dělat doma, pizza je strašně jednoduchá a když tu placičku uděláš dost tenkou, tak vůbec nevadí, že pečením nenabyde
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2017 20:46
- Nahlásit
kachna bezlepkové těsto na pizzu si neumím moc představit (ale evidentně to jde). Vždyť se normálně dělá z hodně "lepkové" mouky.
Jinak já taky ráda pizzu a taky tu tenoučkou vypečenou. Prostě italskou
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2017 20:49
- Nahlásit
Xerxová
bezlepkové těsto na pizzu si neumím moc představit
to, co děláme my, úplně jako pizza pravda nechutná, je to tenká křupavá placka se spoustou zeleniny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2017 20:59
- Nahlásit
kachna_
jj, je to v planu ja o nich vim od predminulyho tydne a uz sem snedla 4
puvodne to melo byt neco do mrazaku az prijdou ukrutny hlady ale
a nedas recept? to zni totiz dost dobre, krupava placka se spousou zeleniny je neco presne pro me
Xerxová
bezne se da koupit chlebova mouka, ta je na to pry dobra. Dokonce v ty restauraci kam nekdy jezdime ji taky delaj z chlebovky a je vazne dobra, takze by to urcite nebylo nic tezkyho.
bych si mela jit nakrajet jeste salat na rano.
Jo a nic pro alergiky, kteri me ted pujdou kamenovat, ale krasnej svezi vecer po desti s vuni repky (jo, fakt nam kvete uplne vsude), takze takova jemne vonava prochazka... musela sem na ni dost myslet na timicka...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2017 21:41
- Nahlásit
Fifi
díky moc
Jani byla, sice jen proběhla a já neměla ani moc času pokecat ale snad to napravíme, páč ted o víkendu se tu stavovali a já zas byla fuč, tak aspoň pakecali s číífem ...
cernej caj
co vubec trek? bylas? birma jeste nedavala zadny info, tak ani nevim, zda ste se tam stretli
jo jo byla, bylo tam nádherně, pěkně jsem si to užila a jelítko šlapalo dobře i když ted už má zase citlivý tlapičky, tak doufám že do těch 14 dní zase zregeneruje...
já sice zase s puchejřem ale dneska už dobrý, už zasejc skáču přes kaluže páč musim..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2017 21:44
- Nahlásit
Fifi
Jelito ma s vama teda svatou trpelivost.
von je kašpar, ono ho takový to převlíkání a kravinky fakt bavě a dovede si to náležitě užít a tvářit se u toho
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2017 21:50
- Nahlásit
Fajka
tak je moooc pozdravuj, doufam, ze se maji dobre, vsechno v poradku se smeckou i potomkem
tak to je super ani nevim presne, kudy ste sli, moc fotek sem zatim nevidela, ani trasu... doufam, ze jelitko bude mit brzo tlapatka OK, ted tech akci mate hromadu nacpanejch na sobe, tak snad regeneraci stihne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2017 21:51
- Nahlásit
Fajka
Jani byla, sice jen proběhla
Takze se zatim nekutali, stale pobiha?
von je kašpar, ono ho takový to převlíkání a kravinky fakt bavě a
Ona i Babofka umi bejt vyznamna teda. Umim si predstavit ty utrpny pohledy, kdybych tohle zkousela tady.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2017 21:54
- Nahlásit
cernej caj
krasnej svezi vecer po desti s vuni repky
Grrrrr! Hnus zlutej, to neni vune, to je smrad. Tady vonej seriky, to je jinsi kvalita.
musela sem na ni dost myslet na timicka...
Aby ne, dyk je to chvilka a schazet bude... Ja i po letech musim myslet na Dorotku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2017 21:59
- Nahlásit
Fifi
sem psala, ze alergici me ukamenujou loni sme tu meli obili, tak je to zas prijemna zmena... holt ziju mezi polema, my tu seriky nemame
to je jasny, vsichni zustavaji a je potreba na ne myslet ta dnesni prochazka si o to uplne rikala, sem si ji dneska fakt krasne uzila, s cervankovym zapadem slunce a s timickem s nama
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2017 22:01
- Nahlásit
Fifi
Takze se zatim nekutali, stale pobiha
tak napůůůl
Ona i Babofka umi bejt vyznamna teda. Umim si predstavit ty utrpny pohledy, kdybych tohle zkousela tady.
jako tohle jim nevadí, někde mám ještě lepší fotky ale asi ne na rajčeti, je snad někdy vyhrabu...
cernej caj
pozdravuj, doufam, ze se maji dobre, vsechno v poradku se smeckou i potomkem
jo když je potkám vyřídím
jelitko bude mit brzo tlapatka OK, ted tech akci mate hromadu nacpanejch na sobe, tak snad regeneraci stihne
jo jo je to ob víkend a někdy to prostě nestačí ty dva tejdny mezi tím já taky doufám
Cesta byla krásná rovinatá a nejhezčí úsek byl údolí řeky Doubravy to byla fakt nádhera!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2017 22:21
- Nahlásit
fajka
tak doubravka je mega bozi, to souhlasim
nonprabe, se mi to zda docela na sobe, to sou snad 4 treky v kuse neli vic? tlapatka urcite budou ok
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2017 22:30
- Nahlásit
cernej caj
tak doubravka je mega bozi, to souhlasim
jo jen nesmí bejt těsně po dešti , čék nesmí mít v nohách 55 km a jít tam když se začíná stmívat to je pak trošku o držku...
mi to zda docela na sobe, to sou snad 4 treky v kuse neli vic?
jo jsou, proto jsme ten jeden vynechali letos už nemám za čím se honit takže to beru volnějc a mám stanovené jen drobné cíle...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 00:12
- Nahlásit
Marja, zensky, proc se snazite ucit tu anglictinu?! Kdyz pak clovek vidi toto ... Mam se smat, nebo plakat?
Tak dobrou noc, s Maršal plejn...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 06:47
- Nahlásit
fajka
pravda tak k veceru uz nic moc, nektety useky tam hlavne kdyz sou kokry chtej sakra pozornost...
fifi
nastesti nevim co na tom je spatne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 06:47
- Nahlásit
fajka
pravda tak k veceru uz nic moc, nektety useky tam hlavne kdyz sou kokry chtej sakra pozornost...
fifi
nastesti nevim co na tom je spatne
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 07:42 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Fifi
proc se snazite ucit tu anglictinu?
tohle je myslim spíš otázka pít nebo nepít (nebo nemoc), toť oč tu běží. Zrovna vědomosti bych jeho chtěla mít (jenom ty vědomosti) a přízvuk asi lepší mít taky nebudu. edit. a samozřejmě nejsem hlava státu, která si myslí, že její projev je dostatečný pro veřejné vystoupení .
cernej caj
je to recept na pizzu s práškem do pečiva
http://www.recepty.cz/recept/nekynute-testo-na-piz zu-17298
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2017 08:01
- Nahlásit
Fajka
jelítko je boží, jak si to užívá
|
Maya