Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2017 06:35
- Nahlásit

birma je mi tě líto. Nezlob se na Adama - udělal obrovský pokrok a holt někdy ještě se v něm minulost probudí. A nezlob se ani na Petra - pokud neznal Adama v počátku, nemůže být ve střehu jako ty...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2017 06:41
- Nahlásit

birma
tak to me mrzi, cvakl ho zubama?

worick
to muze byt cimkoli, ale spis operatorem, pokud mu jjny mms chodi... taky pokud nema nastaveny mms, tak za cca 3 tydny po odeslani mms prijde od operatora zprava o vyzvednuti na webu (ja mms nemam aktivovany treba takze vim ze tam cca ty 3 tydny jsou) pac se najdou lidi, co mi je posilaj

a kamoska treba kdyz posilala sms svoji mamce tak napil chodili me a naopak... delalo to par let a pak to samo prestalo a mobil nemenila...

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2017 09:06
- Nahlásit

birma
to je mi lito ale tak jestli jen modriny tak to bylo od Adama jen varovsni?
kazdopadne doufam ze jsou rodice rozumni a nehodlaj to nejak moc resit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2017 09:44
- Nahlásit

ja si zatidila u cp tu nemovitost s pojistenim zodpovednosti. zodpovednost je za 300 a prej to plati i na manzela a hlavne na psy, tak sem si to dala k tomu pac mam teda spis strach ze frrina stekne na silnici se zubama na cyklistu, ten hopne pod auyo a bude... tak sem to zaridila dohromady vse.

nemovitost sem si dala jen ty zivelny pohromy. nejaky zlodeje, domacnost, to se dle me neyuplati treba pracka atp.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2017 10:00
- Nahlásit

cernejcaj
jj ty psy mam taky clovek nikdy nevi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2017 10:18
- Nahlásit

maya
no prave dycky nad tim zvazuju tak sem to tak udelala hned, kdyz uz su u toho

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2017 10:34
- Nahlásit

cernejcaj
jsem se registrovala u esusky na webu a strjne mi furt nejdou zmobilu pridavat komentare pise to ze captcha is wrong i kdyz jsem si nspriklad ted to 5x2 prepocitala nrkolikrat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2017 10:47 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

to je fakt divny, a nestihl se refreshnout? me to funguje normalne...

zkus si ulozit komentar, nekdy se stane ze ses na strance dlouho a on uz je neplatnej ale nerekne ti to...

worick
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2017 10:53
- Nahlásit

Co se týče pojištění psa: pojišťovala sestřenice, páč má CSV fenu a celkem potvoru na jiné psy, hlavně feny. Párkrát jí vystartovala, tak ji pojistila tajně, aby muž nevěděl, páč by brblal. Už nebrblal, když k nim šel soused, nedovřel bránu a fena ošklivě zvalchovala sousedovic malou feňulu. Léčebné výlohy 50tisíc...To pojištění ohledně Worky jsem také zvažovala. On sice nevybíhá ani na cyklisty, ani auta, ale klidně se tady na té naší cestě od Javorníka přimotá pod kolo, či auto. Když ho vidím, ještě jakž tak ohlídám, ale jak mi zajde za zatáčku, vidím houby. Lidi ho tu znají, ale je to cyklotrasa, takže někdy jedou i úplně cizí lidi, kteří se ho můžou i leknout. A co mi udělal před nějakým měsícem...ještě teď je mi šoufl, když se mi to vybaví. Jdeme po cestě i s mamkou a její Mandy, po takové boční nefrekventované, mezi barákama a máma se najednou ohlédne a jé, to je Vlasta, ne, že je to Vlasta? Tak se točím taky, koho myslí a dojíždí nás stará paní na kole, ale Worka šel s náma po druhé straně. Jenže uviděl naproti v humně husy a přeběhnul na stranu, kde jela paní. Já ho zahlédla koutkem oka, tak jsem zařvala, paní se lekla, že seskočila z kola. Ona myslela, že jde Worka po ní, já se lekla, že jí před kolo natáhne flexi...to by byl semelec..ani nedomýšlím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2017 10:58
- Nahlásit

worick
no si prave spis myslim, ze se mi muze stat nehoda ze se feri nekdo lekne a pruser nez ze by sla a nekoho sezrala, tak sem to tam pripojistila a je to.

birma
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2017 11:43
- Nahlásit

cvakl kluka do ruky a asi dost, když Petr děkoval bohu za triko, mikinu a bundu. Kluk prej jenom šel okolo a nijak se neprojevoval. Maminka prej byla v pohodě. Vlastně jsou všichni v pohodě, jenom já mám tiky...

cernej caj
Bacha, pojištění domácnosti má často zahrnutýho jen jednoho psa. Kdybyste pořizovali dalšího, zkontroluj si to.

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2017 12:30
- Nahlásit

birma
Adam se pokusil sežrat dítě. Protože mi Petr nevěřil a věřil Ádovi
ach jo, to mě mrzí, tak snad teď už ti uvěří a bude to dobrý.

Teď jsme zrovna s Michalem říkali (Piždík nějak zrovna vyhazoval Máju z gauče), že se Martínek musel narodit jako třetí, aby mu holky ty psy předvychovaly
cernej caj
eri se zda, ze nebude mit problem byt rozmazlivanym jedinackem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2017 14:00
- Nahlásit

birma
tak hlavne, ze mamina a kluk sou ok ze ty mas tiky chapu...

dik za upozorneni. spice vyhlizim kazdej den, ale s jedinackem to je jednodussi...

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2017 14:17
- Nahlásit

birma
ja mela tiky i kvuli bote natoz kvuli diteti takze se ti fakt nedivim

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2017 16:37
- Nahlásit

v lese bylo krásně - psisko poběhalo, počmuchalo, sluníčka si užilo...
A teď jdu pracovat (můžu zase "úředničit" doma). Vyhovuje mi prohození poobědové práce ze večerní.

žanda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2017 19:48
- Nahlásit

birma
asi kluk dělal, nebo šel, nebo voněl, kdo ví-jako někdo, kdo mu ublížil...
hlavně že to kluk přežil ve zdraví a maminka taky. ty to ošéfuješ.

birma
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2017 20:49
- Nahlásit

žanda
On to teď dělá tak jednou za půl roku asi. Je jedno velikost, pohlaví, věk (i dítě/dospělý).... Vodítko jsem nenašla. Kdyby aspoň viditelně varoval, byla bych happy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2017 21:15
- Nahlásit

Xerxová
to je super, kdyz se to da rozlozit tak, jak to cloveku sedi

birma
tak hlavne fakt super, ze vse OK a holt priste aspon petr fakt vi, ze by ti mel verit

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2017 21:40 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Mám pocit, že se českej svaz chovatelů definitivně pomátl. V dubnu jsem uzavřela posuzovatelskou smlouvu a teď, v květnu, vyšlo nařízení, že "Posuzovatelé NESMĚJÍ přijmout delegaci na výstavu, která se bude konat v době pořádání celostátní tvýstavy". A samozřejmě smlouvy mají být podle stanov uzavřené co nejdříve (ideálně v lednu až únoru)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2017 21:55
- Nahlásit

kachna_
co to znamena, ze nesmis prijmout delegaci?

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2017 22:07
- Nahlásit

cernej caj
nesmím podepsat posuzovatelskou smlouvu. Jenže já už jí podepsanou mám měsíc.
Je to asi pozůstatek z dřívějších dob centrálního vysílání posuzovatelů, to byl ten termín delegace logickej.

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2017 22:10
- Nahlásit

A teď jako co? zkusit obesílat své známé chovatele s tím že by nebylo špatné přespříští rok změnit vedení, postavit kandidáty?

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2017 22:14
- Nahlásit

kachna_
tak jestli budete mít volby, tak zkusit změnu neuškodí
to si vymyslel výbor?
moc tomu taky nerozumím o co jde, ale jediná šance jak to změnit v takovým spolku je vždycky dostat do vedení jiný lidi

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2017 22:18
- Nahlásit

Maya
to vymyslel ústřední výbor.
jediná šance jak to změnit v takovým spolku je vždycky dostat do vedení jiný lidi
blbý je, že už je měníme 12 let a furt blbý (před tím jsme se dalších 15 let jenom snažili je změnit).
A furt je to bota na botu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2017 06:40
- Nahlásit

kachna
evidentne vsude stejny co...

žanda
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2017 06:41
- Nahlásit

birma
no nějaký důvod to má, jen přijít na to jakej

birma
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2017 06:58
- Nahlásit

žanda
Tak jasně, ale pro mě je v podstatě nemožný ho zjistit. Kamarádka měla echt agresivního "kokra" a přitom byly dobře vypozorovatelný spouštěče (bylo jich mraky a šel natvrdo). Po jeho smrti zjistila, že měl obří nádor na mozku...

žanda
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2017 09:08
- Nahlásit

birma
ano o tom už jsem taky slyšela, u dobrmana to tehdy bylo,ale fakt neměl půlroční mezery , ten do toho šel skoro pokaždý.
tak že se nenervuj zbytečně, jo.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2017 10:03
- Nahlásit

birma
muze to byt klidne nejaky pach ktery nemas sanci poznat
hlavne asi mit dobrou pojistku a vic delat nemuzes stopro to asi uhlidat nejde
ja taky hlidam Dorina jak ostriz a stejne jednou kdysi rafnul cyklistu do kotniku nastesti to taky byla jen modrina tak on spic nekouse ale spis stipe ale bylo to v lete do holy nohy a taky nastesti byl to nas znamej kterej ho navic obcas krmi pres plot kdyz jde kolem na ryby a komentoval to akorat ze je Dorin stejnej drson jak se tvari za plotem
ale jet na tom kole nekdo cizi dopadlo by to stejne neb blba nahoda Dorin navolno na louce za zahradou zrovna na miste v zatacce ze ktery se znenadani vynori cyklista a proste zhmotni se znicehonic vedle nej

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2017 11:52
- Nahlásit

tejden cvičím s dítětem barvy česko anglicky a pak si spletu hnědou a černou!!!

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání