| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2017 20:13
- Nahlásit
Maya
jojo, vim, ze si psala, ze je mohutnejsi. Feri ma v kohoutku asi 48 tak to loki bude tak podobne asi velikej ale mohutnejsi.
Si myslim, ze proti ferine by ho asi moc mensi nemel
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2017 20:21
- Nahlásit
Maya
no ten by mu podle me byl paradne, ale nejak sme to zamluvili a ja na nej ted znova narazila pri uklidu psi krabice.
Jinak teda zacatkem tydne prujem u feri, ted dobry, a vokoun pozvracel postel... sem ho chtela rychle odsoupnout hlavou nad dlazbu ale uz pozde. nastesti si to uklidil tak sem jen prevlikla postel, jinak bych to hodila asi hned vedle tohle je jedna z veci, kterou fakt nedavam. Jen ucitim ten smrad a je to
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2017 20:23
- Nahlásit
kachna_
Huraaa, slava! Tak at se pacientka vzorne dolezi, je-li to potreba! Huuf, cuza flekata, at uz si zadny choroby nevymejsli.
Maya cernej caj
Vy mate takovy trpasliky. Vorech ma urcite nekde k 56-7? cm. Prouzky moje majinkaty...
Jinak teda hlasim, ze harani Bajitka probiha pomerne v klidu, zatim. On musel mit fakt pindik totalne zatmeno testosteronem, kdyz porovnam to jeho chovani pred a ted.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2017 20:25
- Nahlásit
cernej caj
Jinak teda zacatkem tydne prujem u feri, ted dobry, a vokoun pozvracel postel...
Fujho, ze by naka virozka? Dietka prospeje urcite i Vokounovi.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2017 20:32
- Nahlásit
Fifi
to sou prouzky malinkaty ale aspon zustali stihloun, kdyz uz ti moc vyrostl
tak to je dobre, ze harani OK, a ze teda pindik uz je v pohode diky fik fik.
jojo, prospeje. doufam, ze jen moc hltal, ale jeste dokoupim nejakou rejzu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2017 22:07
- Nahlásit
Fifi
to je teda vysokej pruhatec, no Loki co nemá na vejšku má na šírku
to ani Kim nebyl tak velikej, ten měl 53, ale něco navíc mu přidávaly chlupy narozdíl od pruhatce
tak super, že už hormony poklesly, tak bude v klidu a normálně čůrat
cernej caj
no já to taky nemusím, ale holt to člověk musí uklidit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2017 22:09
- Nahlásit
cernej caj
včera mě kluci ukecali na hraní onlinovky forge of empires, byla reklama tv, takže zatímco já se odvčera furt potácím na prahu doby bronzový a jsem ráda, že jsem vykoumala kolo a kopí, tak voni už budou pomalu v době železný a se mi smějou
fakt nevím jak to ty děti dělaj, že jim to tak jde, mě připadá, že se mi nic nedostává a víc dělat nejde
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2017 06:13
- Nahlásit
maya
tak tem detem to de dycky lip, jeste si vsechno dobre pamatujou
nemam rada tyhle skokuly rano -6 a odpo 5, jako ty rozdily sou normalni ale tyhle co skacou kolem nuly uz nejde nosit zimni bundu moc
timicek uz v noci dobry.
kachna
kdy teda vyrazite dovolenkovat? a ma maja spesl rezim na rekonvalescenci?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2017 06:53
- Nahlásit
kachna gratulace k návratu rekonvalescentky do domácí péče
Hvězdičky svítí, je úplné jasno, mínus sedm...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2017 06:56 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
Fifi Vy mate takovy trpasliky
Taky máš trpajzlíky To je ten úhel pohledu Night oficiálně z bonitace 89 cm (plus dlouhý krk a ta krabicojdní hlava), na kila mu myslím do osmdesátky moc chybět nebude. Hovado moje hubený...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2017 07:37
- Nahlásit
Xerxová
tak u nas mlha, sem chvili premyslela, kdes videla hvezdy a pak sem si vzpomela, ze tu mame neco mezi smogem a mlhou
no jako me stacil, kdyz byl stenatko, co vazil o neco min nez ja, ho udrzet
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2017 08:30
- Nahlásit
Xerxova
uhel pohledu takova civava je jak Najtikova tlapicka
tady je slunicko taky jenze vyleze kdyz uz jsem v praci takze je mi to naprt
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2017 08:42
- Nahlásit
Maya
vcera sem videla paradni vychod slunce. Nad obzorem lezel mrak od nevidim po nevidim a jen v miste kde slunko vstava byla mezirka, kterou bylo videt asi 15 minut nez zmizelo za tim mrakem zas.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2017 09:11
- Nahlásit
cernej caj
kdy teda vyrazite dovolenkovat?
Ve středu (plánovaně)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2017 09:13 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
kachna_
tak to je super
kamarad byl na tydennim prechodu sneznicovym na ukrajine tak se muzete pokochat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2017 10:33
- Nahlásit
kachna_
supéééééééééééééééééér!!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2017 11:52
- Nahlásit
cernejcaj
vychod slunce vidam akorat cestou do prace a to jeste spim to fakt neocenim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2017 11:55
- Nahlásit
cernejcaj
no musim teda rict ze tyhle hromadny vyletici fotky se mi vic libej letni tady je to furt bila bila bila a nejde ani poznat jeslti uz jsou jinde nebo ne kdyby to clovek nafotil na jednom kopecku a vydaval za expedici tak to ani nikdo nepozna
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2017 12:01
- Nahlásit
Maya
to ja uz su vetsinou davno v praci
stesti, ze te kamarad neslysi, mu tam zmodraly palce a prijde o jeden nehet a ty napises tohle
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2017 12:53
- Nahlásit
cernej caj
mě ty fotky nadchly jakou vzdálenost to měli? Na sněžnicích to musel bejt strašnej záhul....
Já chci takýýýýýýýýýýýýýýý!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2017 12:58 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
když máme tu kulatou, 500. stránku, tak hodím pozdrav a info o tom, co u nás nového:
Cácorka si "střihla" minulý týden dilataci žaludku naštěstí to nepřešlo v přetočení, tzn. v torzi - ale vyděsila nás teda pořádně. Paní doktorka nás pochválila, že jsme na nic nečekali a okamžitě jeli - udělala rtg, dala injekce na "splasknutí", nařídila nepřetržité pozorování přes noc (stalo se v pět odpoledne během procházky, prostě z ničeho nic byla jak balon jinak byla ale veselá, žravá, až jsem si říkala, jestli nezmatkuju a nehysterčim zbytečně ...).
Naštěstí se žádné horší scénáře nekonaly, Cácorka si užila dvě noci spaní v posteli a už zase skáče přes kaluže (teda to ona by bývala skákala i s balonem místo břicha ...)
a další info od nás - doufám, že se teda ukáže foto:
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2017 12:59
- Nahlásit
jak vysoky byste meli skrine, kdyby meli byt z boku hned u postele? a pak vodorovne s delsi stranou, jen cca pul metru od lozne plochy, aby se dalo do skrine dostat... nejsu si jista, za 250cm neni moc, abych nemela pocit, ze me to "zapadne"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2017 13:01
- Nahlásit
birma
no kolik toho usly nevim, byl to asi tyden a je to zajezd od alpiny jsem zjistila.
Janiii
chudinka, to chapu, ze vas dost vydesila, a je dobre, ze ste rychle resili a uz je zase doma! i kdyz teda, i u tak mladyho psa?
a gratulujuuu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2017 13:04
- Nahlásit
Janii
jakoze budete mit dalsiho psa??
a k tomu mate pekny veselo teda, Lokin se po jídle vzdycky vali na zadech, tak se utesuju ze tak maly plemeno torze nemiva
cernejcaj
vyrid kamaradovi ze kdo chce kam pomozme mu tam
ale byla by to docela sranda nafotit takovou jako zimni expedici kolik lidi by to poznalo ja myslim ze moc by jich nebylo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2017 13:05
- Nahlásit
cernej caj
taky jsem jí říkala, že na takový "výmysly" je dost mladá
ale hlavně, že to takhle dopadlo.
a děkuju. vlastně můžu o sobě napsat, že mam taky pomalu balon místo břicha? ale torze to nebude
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2017 13:05
- Nahlásit
cernejcaj
jako u postele u postranice? si to nedovedu moc predstavit
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2017 13:06
- Nahlásit
Maya
jooo, reakce známé na tuhle fotku byla taky "ty čekáš štěně?"
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2017 13:06
- Nahlásit
Janii
tak ja myslela stenika a ono toto tak to grauluju
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2017 13:07
- Nahlásit
janiii
co by taky jineho cloveka melo napadnout
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2017 13:07
- Nahlásit
Maya
a jinak, Cácorka nebyla po jídle, žrala ráno cca v 7:30, tohle bylo v 17h. Žaludek prázdný, "jen" nafučený plyny - netušim, kde se tam prostě najednou vezmou ...
Doktorka říkala, že se to prostě nedá nijak ovlivnit můžeš být preventista, ale přirovnává to k autonehodě - prostě se stane, ač řídíš sebeopatrněji a dodržuješ vše, co máš ...
|