Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2017 14:48
- Nahlásit

Slůňo svítí, ze sněhu je firn - takže psisko nadšeně řádí. Zítra výlet nebude, neb jsem celý den ve škole - máme den otevřených dveří. A v neděli slavíme opožděně taťkovi narozeniny...
Ale chci si vzít místo soboty volno nějaké dopoledne příští týden a vyrazit na ledové víly a ledopády do údolí Křinice. Má být krásně, nebudou tam víkendové davy... snad to vyjde

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2017 15:20
- Nahlásit

Xerxova
nevim teda kde slunicko sviti tady teda rozhodne ne a vypadato ze vyjde vikendova predpoved na prsosnezeni

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2017 17:35
- Nahlásit

xerxova
sem slysela z3 lwtos ledopady dst nici vandalove

maya
u nas neni

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2017 18:44
- Nahlásit

Xerxová
tak něčím takovým by se i člověk propíchnul, asi je to dost nebezpečný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2017 19:27
- Nahlásit

sou nadherny

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2017 20:02
- Nahlásit

"Lucko, neprovokuj jí"
"ale já jí neprovokuju. Co to vlastně znamená provokovat?"

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2017 21:11
- Nahlásit

kachna Mám to tady skoro v přímém přenosu... Mládežníci šli na tradiční jeden ples v roce - a tudíž hlídáme Trpajzlíky. Ta malá je děsná potvora O dva roky starší brácha na ni prostě nemá... a to je podle mě opravdu chytré dítko - ale holt chlapeček V tomhle věku jsme holky rychlejší a ta jeho ségra (co se narodila jako ředitelka zeměkoule) zvlášť

ZOO Liberec utratila labutě a husy...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2017 05:47
- Nahlásit

s tou ptqci chripkou je to naprd.

kachna
doufam, ze teda maja z nejhorsiho venku kdyz se zlepsuje a dovcu zvladnete

dneska.sem videla desnej vtip.
holcocka s kotatkem a vedle pan. pan se pta Muzu ji pochovat? - holcicka ji preda a posledni obrazek brecici holcicka a pan nad hrobeckem.s.ko ickou. cestina je strasna, furt nevim zda je to paradni slovni hricka v cernym humoru nebo des

jedu do brna a.hadejte co nemam. fotak nemam

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2017 06:35
- Nahlásit

čaj tak musíš fotit alespoň na mobil... Hezký výlet přeji, já půjdu v osm do školy...

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2017 07:45 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
des
děs.
Černej humor je to podle mě ve chvíli když pán vypadá jako evidentní hrobař a stojí opřenej s lopatou o hřbitovní zeď. Prostě mnem méně loženej

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2017 07:48
- Nahlásit

Xerxová
á půjdu v osm do školy...
tak ať ti to rychle uteče

birma
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2017 09:24
- Nahlásit

Zdravím z práce.
V úterý mám mít pohovor, ani radost nemám, protože dali jedinej termit a ten je v čase agi tréninku. Navíc firma do který chci asi nejmíň z těch, kam jsem psala...
Zítra máme v plánu výlet, snad vykoukne aspoň na pár vteřin oskar, tohle je už na palici :/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2017 18:07
- Nahlásit

tak ale jestli to bude financne lepsi tak aspon tak a treba se jeste dalsi firmy ozvou? agi treninku je blby, ze se to dotkne.

dneska "jen" 14km. snih byl pevnej a nqmrslej takze se slo celkem dobre, neborili sme se skori ale i tak chuze nebyla uplne leharo. nqhore nas zastihla brutal mlho mrak a snezeni, cerna tma tqk sme bezeli hned dolu kratsi variantou, ohraly se v hospode a kamarad snad posle par fotek. z telefonu jich par bude...

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2017 18:26
- Nahlásit

U nás sníh zmrzej taky, ale meunese, takža zatímco Loki si běhal krásně povrchu, já se bořím, takže procházka jen hezky na vodítku v civilizaci, to by mě odrovnalo
ta ptačí chřipka si myslím, že je všude díky divokejm ptákům a jde jen o to, kdo to nahlásí a kdo ne, nepochybuju ,sže je x lidí, kterým doma pochcípali slepice a nikde to nehlásili
birma
tak nevím jeslti mám přát ať vyjde pohovor, když tam moc nechceš, ale zase ve zkušebce můžeš klidně vyměnit práci za jinou

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2017 18:45
- Nahlásit

Maya
nepochybuju ,sže je x lidí, kterým doma pochcípali slepice a nikde to nehlásili
jj, maj se uvařit (i s peřím, vším), než se zakopou (páč ten virus dobře snáší nízké teploty.
Je to poněkud demotivující, když si člověk uvědomí, že to divoký ptactvo taky nikdo nepochytá a nezlikviduje (myslím tím třeba labutě z toho rybníka, kde se najde uhynulá labuť)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2017 19:24
- Nahlásit

kachna_
tak asi proto to resej tema soukromyma, to uhlidat mzou...

birma
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2017 19:45
- Nahlásit

Maya
tak nevím jeslti mám přát ať vyjde pohovor, když tam moc nechceš, ale zase ve zkušebce můžeš klidně vyměnit práci za jinou
v případě, že je možný si vzít ve zkušebce dovolenou. Jinak je to na to skončit a hledat dál a to člověk ani nemusí nastupovat
ale tak kdyby mě chtěli, tak mi to aspoň zvedne sebevědomí když nic jinýho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2017 19:47
- Nahlásit

birma
ale tak nejhůř můžeš být chvíli na pracáku, ne? nějakej základ člověk dostane a i ta dovolená tam je

birma
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2017 20:07
- Nahlásit

cernej caj
na pracáku nebudu určitě - musela bych pozastavit živnost. to radši budu nějakou dobu chodit po brigádách..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2017 20:27
- Nahlásit

birma
ajo to me zas nedoslo s tou zivnosti. Tak drzim palce, aby to klaplo s dovolenejma ve zkusebce ono je to vetsinou jen o lidech

Jinak uz plodim povidani a fotky ,i kdyz jen telefenovy

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2017 22:19
- Nahlásit

birma
a jo, to mi nedošlo s tou dovolenou, je vidět, že nejsem zkušenej hledač práce tak jedině se hodit marod

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2017 22:51
- Nahlásit

zajímavý článek
http://byznys.lidovky.cz/jak-se-stala-balena-voda- zlatym-dolem-aneb-proc-jsou-francouzi-chic-1ch-/fi rmy-trhy.aspx?c=A101208_152815_firmy-trhy_gh

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2017 08:24
- Nahlásit

Xerxová
když i najtík zapadne po bříško

pár fotek zevčera

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2017 08:38
- Nahlásit

Maya
zajimavej clanek. Ja si obcas vodu koupim, kdyz potrebuju lahev nebo zapomenu. Ale nechapu lidi, co kupuji JEN balenou a voda z kohoutku je max na vareni...

jinak znas? se na to divam, slozeni vypada dobre a cena celkem zajimava.

ferina je zas tlusta, nemohla sem ji ani dopnout obojek rano

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2017 13:39
- Nahlásit

Maya
vyfotila sem ti ten obojek, jeslti bys ho nechtela pro Lokiho
zeleny od trixie s maskacovou stuzkou, 2cm sirka, cca 58cm by mohl být maximální obvod krku.

je to takovej ten jak se jedna půlka přezky provleče tím kolečkem, nevyfotila sem to nejlíp

Tak si případně řekni, jinak ho hodím na net.

Přišel mi pro ferinku ten novej, takže už ho nepotřebuju

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2017 19:32
- Nahlásit

cernej caj
neznám ty granule, ale teda výrobce na stránkách nic a není tam nic o konzervatech, asi by to chtělo se podívat na nějaký žebříček. Každopádně mám obavy, aby Lokin nezůstal jen na Nutramu a Black Canyon, když to Annamaet mu tak nesedly. Dorin po těch Annamaet teda dost zhubul, ale naštěstí po tom jak se vykrmil s Lokinem při tom krmení několikrát denně mu to vůbec neuškodilo.
Obojek dík, ale už jsem koupila novej, červenej, prodavačka prej ten bude fenečce slušet, já To je pro psa.
A myslím, že ten tvůj mu byl zbytečně velikej, já kupovala tu střední dýlku 35 cm a má ho povolenej jen kousek, on je fakt menší než vlčí špic a navíc nemá takový límec na krku.

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2017 19:34
- Nahlásit

Hádejte koho mám doma. Máju

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2017 19:41
- Nahlásit

Maya
no tak lokimu bude taky sluset

sem feri objednala marp, mela jednou i po operaci a celkem OK

no to je maximalni delka, ze jo. Ferina to mela nastaveny na tech cca 42cm

jinak pro me je tezky premyslet o nem jako o mensim vlcim spicovi. takze bys rekla ze je vic jak drobna feri velikosti?

kachna_
no supeeeeer!

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2017 20:00
- Nahlásit

kachna_
tak to je super, byla asi ráda co?
cernej caj
no zkoušela jsem ho měřit, on teda blbě stojí, ale naměřila jsem mu 46 cm, mám ho ke kolenům, Kim byl větší, ale má takový mohutnější tělo a silnější tlapy, u špice ten objem dělaj chlupy, Lokin je takovej doopravdy , na krku má krátký chlupy a ani podsady nemá tolik, takže fakt ten krk má o hodně menší

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2017 20:02
- Nahlásit

cernej caj
teda jako v podstatě doteď nosil obojek, co měl Kim jako dorostenec a pak mu byl malej, akorát je to rogz a má takovou prolamovanou sponu, že se to blbě v těch chlupech zapíná kor když s tím zapínáním obojku ještě trochu bojujem, tak jsem chtěla jsen stejně dlouhej, ale s normální rovnou sponou

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání