Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2017 16:43
- Nahlásit

Maya
to je skoda, no. mozna presnout na zdarma hosting aspon at ty clanky nezaniknou.

jinak sem si vcera koupila 4ks veprovejch rizecku, jeden sem snedla, jeden sem chtela na dnes a muzi sem rekla, ze ty dva muze snist... no samozrejme prijedu dom, a v lednici nic. Muz to prej sezral vsechno. Asi budu vrazdit, protoze mam hlad a muzu si tak jako zajet hodinu do brna, neco si koupit a hodinu jet dom... to by toho cloveka fakt tak obtezovalo kdyz to sni mi napsat esemesku, at si koupim veceri jinou, ze to snedl? to clovek fakt musi zjistit, az kdyz je doma?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2017 16:46
- Nahlásit

Maya
jinak jasne, dava smysl, ze na to clovek nema cas ale skoda, ze to aspon nekde nehnije funkcni

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2017 17:19
- Nahlásit

čaj pořiď do ledničky dvě plastové dózy... a podepiš je

Pro mě nepochopitelné - já, když přijdu pozdě z práce, tak mám od Pepy navařeno Naopak - když jsem doma dřív já - vařím já...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2017 17:24
- Nahlásit

Xerxová
Muž přišel v 5ráno, když jsem vstávala s tím, že do práce půjde až po poledni. Přijde mi lepší, když si to jen hodí na pánvičku a má to pěkně čerstvý sám, když je to za 5 minut hotový, než abych mu to udělala a on si to stejně místo toho ohříval 3 minuty a už to měl ohřívaný...

Původně to byla hromadná večeře na včera a dnes, ale nějak nedochází k tomu bytí doma hromadně

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2017 17:40
- Nahlásit

čaj my se doma taky včera vůbec nepotkali... já jen že mi oběd nesnědl - co víc, on mi ho uvařil. Já si ho jen ohřála, když jsem odpoledne dorazila domů. Prostě je mi nepochopitelné to, že ti sní tvoji porci... a tedy i to, že máte zřejmě v ledničce hlavně zimu , když chudáku hladovíš

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2017 17:55
- Nahlásit

Xerxová
jj, to sem pochopila mě muž taky někdy udělá jídlo, ale zrovna to maso, co se naprudko jen zlehka udělá z obou stran je lepší čerstvý, než ohřívaný.

No mám tam šunku a hermelín na sobotu na výlet, protože zítra budu mít hodně nabitej den a nestihnu už jít nakoupit, tak se mi to vymstilo On muž v tomhle je že co vidí, to sežere. Já když uvařím oběd + večeři tak je schopnej vyžrat hrnec do dna už k tomu obědu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2017 18:27
- Nahlásit

Maya
stahla sem si teda spice cz do komplu

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2017 19:41
- Nahlásit

cernej caj
stahla sem si teda spice cz do komplu
jako celý??
jako tady doma se mi tam ty fotky ukazujou
s večeří teda lity lity, jedině do lednice trezorek na klíč

birma
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2017 21:31
- Nahlásit

cernej caj
kam razíš na výlet?

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2017 21:58
- Nahlásit

blíží se ptačí chřipka, už je 40 km od nás, teda jestli nás připravěj o slípky a tím vejce, tak mě klepne

birma
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2017 22:12
- Nahlásit

Maya
myslím na vás. Myslím teda na všechny, co maj drůbež...

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2017 06:43
- Nahlásit

Maya
simtě, dostaneš přece STOFKU!!! za každou slepici, tak co se bojíš. Já mám objednané a zaplacené slepičky, čekají na nás až přijedeme z dovolené (teda pokud vůbec pojedeme, to je zatím ohledně Máji dost ve hvězdách)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2017 06:43
- Nahlásit

maya
lity lity s ptaci chripkou ale 40km vzduchem to je jak nic

jj celej web sou na to aplikace a celej web mas u sebe v pc. na ty wordpresovy weby to uplne nejde ale tyhle jako spic, tvuj nebo muj starej v poho

birma
na kralicak na otocku a jen 15km nastesti

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2017 08:46
- Nahlásit

kachna
jen stovku?? ja nekde cetla 250, ale to je jedno i kdyby davali tisisovku tak prachu se nenazeru
tak sna Maju pustej a budete moct na tu dovcu
cernejcaj
tak prej se ten web snad jen predelava tak mozna presli na ten moderni minimalistickej dizajn

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2017 09:06
- Nahlásit

kachna_
A jak mája? jinak teda kam se chystáte?

Maya
tak ale lepší, než nic... je to ale fakt blbý s tou ptačí chřipkou

no treba me ten novej web vyhovuje hodne v rychlosti vkladani clanku, nemusim tam mlatit html kod pro kazdej clanek nove, nebo kazdej rok zvlast navic, a ohledne fotogalerie je to mnohem lepsi, protoze se fotky automaticky prizpusobujou velikosti okna, coz ja nikdy nedosahnu...

na druhou stranu je to vetsi, ma to vetsi naroky na misto, pomaleji se to natahuje a tak... proste nebyt toho, ze ja mam hlavne fotogalerii, tak asi do toho nejdu ale na fotky to pomohlo dost. a i nekomu kdo ma velkej komplexni web to muze usetrit hromadu casu, protoze jen nakopirujes text z wordu nebo mailu, trikrat kliknes a je to tam

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2017 09:37
- Nahlásit

Maya
web downloader kdyby se ti to nekdy hodilo.

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2017 09:47
- Nahlásit

cernej caj
A jak mája
nevím, budu volat po desáté. Dýchá snad prý líp
250,
tak to už je trošku bližší realitě. Možná stovka byla za masné brojlery?
nekomu kdo ma velkej komplexni web to muze usetrit hromadu casu
a co to máš zač. Já mám velkej komplexní web a potřebuju ho nějak řešit.
kam se chystáte?
od středy do soboty na Lenoru. Máme tam zamluvenou chalupu. Se psama se tam smí... Přizpůsobit dovolenou plně Máje by nebyl problém.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2017 10:02
- Nahlásit

kachna_
tak to je dobre, ze dycha lip, tak su zvedava co na veterine ti reknou

no ja mam wordpress, nasadit mi to pomohl kamarad, takze to bych ti mohla zaridit vypomoc, pokud ti na hostingu bezi nejaka databaze, ktera je na to potrebna. Jinak me to dost ulehcilo spravu vseho vpodstate, protoze jen parkrat kliknu a hotovo. Ze zacatku teda mi dalo dost prace to nejak nastavit k obrazu mymu, ale zas casove to urcite nebylo horsi, nez kdyz sem kdysi tunila tu moji html verzi. Obecne asi redakcni systemy sou na velky weby docela dobry

Na šumavě? týýjo tak to by bylo skvělý, tak doufám, že už budete mít Máju doma, abyste mohli a určitě by si to tam všichni moc užili

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2017 10:11 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Musím se pochlubit. Zabila jsem včera u mamči na PC WPS office. Bylo to těžké, náročné a bránil se. Hajzlík
cernej caj
aha. wp mám na dětech, jen tam celý vzorník nacpat..., ejch

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2017 10:18
- Nahlásit

Tak Mája se pomaličku polehoučku lepší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2017 10:35
- Nahlásit

kachna_
šikovná. vůbec to neznám ten sofp.

tak s majou to je skvely!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2017 11:10
- Nahlásit

Maya
postovny zdarma kdybys resila ten sampon, nedavno sme se o tom bavili ale nevim, zda si rikala ze ti dochazi nebo tak...

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2017 11:33
- Nahlásit

Maya
cernej caj
jak dlouho vydrží a je fakt protidrbací?
cernej caj
vůbec to neznám ten sofp.
buď ráda. Na androidu je to takovej docela příjemnej skoroword, ale ve windows se mění na zdivočelou příšeru

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2017 11:53
- Nahlásit

kachna_
nevim, ale já, co používám už jen ty tuhý šampony, protože ani po 3dnech mě nesvědí hlava (i kdyz vlasy hnusny a mastny) a po beznym me svedila furt, tak tenhle mam doma jako nouzovku a na cesty a je to v pohode. Jak dlouho vydrzi nevim, ale prijde mi dost srovnatelnej na mnozstvi s normalnim.

tak to teda bych taky nechtela aby mi neco v pc divocilo

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2017 12:01
- Nahlásit

cernejcaj
dik za tip na ten obchod urcite se bude hodit i pozdejc
kachna
ten čtvrtlitrovej me vydrzi dlouho prodavaji i mensi baleni
me hlava po nem nesvedi a vlasy nejsou vysuseny oproti normalnimu samponu z drogerky i treba elseve uhlazujici s vysokym leskem atd. je to nebe a dudy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2017 12:03
- Nahlásit

Maya
ja tam asi neco objednam krz to postovny, potrebuju jeleni luj a furt se mi nechtelo na luj za 60 davat jeste dobirku

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2017 13:15
- Nahlásit

cernejcaj
ja ted nic nepotrebuju ale tipuju ze tu dopravu zdarma budou mit castejc tak je dobry o tom obchode vedet
ja jdu zjistovat kde objednat ty klavesy na mallu se mi nechce a idealne aby k tomu meli rovnou i tu knizku

birma
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2017 13:38
- Nahlásit

kachna_
To jsou skvělý zprávy o Máje!

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2017 13:48
- Nahlásit

http://petr.juracka.eu/kalendar/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2017 14:35
- Nahlásit

Maya
tak at sezenes.

peknej vikend vsem!

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání