| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2016 12:34
- Nahlásit
cernejcaj
to je dibra ze si to spredla sama
my si kdysi nechali sprist chluoy z Arana a nakonec jsme to dali sousedce protoze ti strasne kousalo a po namoceni byli cejtit a one si z toho ustrykovala polstarky ze u tech to nevadi
podle me je to skoda prace a jako lepsi vyuziti mi prijde to plsteni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2016 12:34
- Nahlásit
cernejcaj
to je dibra ze si to spredla sama
my si kdysi nechali sprist chluoy z Arana a nakonec jsme to dali sousedce protoze ti strasne kousalo a po namoceni byli cejtit a one si z toho ustrykovala polstarky ze u tech to nevadi
podle me je to skoda prace a jako lepsi vyuziti mi prijde to plsteni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2016 12:50
- Nahlásit
muzete se mi smat, objednala sem neco 1,cervna na dobirku, minulej tyden poslali mail ze furt cekaj na platbu, v patek prvni den na netu sem poslala ze to mela byt dobirka a v sobotu mi prislo, ze objednavka byla stornovana... no tak sem ji udelala znova ale prihodila sem tam neco navic, kdyz uz a dneska mi pisou ze se omlouvaj a objednavku odesilaj... takze budu akorat za kokota, pac vyzvednout si ju neplanuju, kdyz mam objednanou tu druhou s darkem pro muze k svatku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2016 12:52
- Nahlásit
tady konečně pořádně dopoledne pršelo. Hurááá - klidně by mohlo pršet i odpoledne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2016 13:18
- Nahlásit
cernejcaj
se neboj vsak oni to u sebe vidi ze to meli blbe oni
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2016 14:09
- Nahlásit
cernej caj
co jim napsat, ať teda odeberou to zdvojený z týá druhý a tu ti pošlou, aniž bys platila poštovný? Je to jejich chyba a oni tim i tak nejspíš ušetřej (v závislosti na velikosti a váze tý zdvojený věci)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2016 14:12
- Nahlásit
Maya
tak poslou jen novou tak dobry, stesti ze jeste neposlali, ono i tak by bylo blby, ze s tim maj starosti, musej platit postu a pak se jim vrati balik... z pohledu prodejce proste taky nic moc.
birma
dobrej napad, nez sem prisla z aj tak uz mam mail ze poslali jen tu druhou, takze uz stejne nic nevyhandluju, ale tak nakonec i tak je to pro me plus, nemusim tu vec muzi doobjednavat zvlast, takze se mi ta jejich bota nakonec trochu sikla jen mi zatrnulo kdyby poslai obe
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2016 14:20
- Nahlásit
krásný fotky surfujícího psa
pro ty, co nejsou na FB ukázka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2016 14:23
- Nahlásit
kachna_
Michal instaloval sud na vodu, tak bude pyšen, že tam je voda (esli teda utáhnul ten kohout dole)
ehm, to se nám tehdá taky stalo tetkon budeme kupovat další, tak snad tentokrát... to půjde?
Fifi
To je docela ohebna.
no! a co? Je to hadí fena!
birma
. Mě by kleplo
já se snažila být tak jako tooo, že jsem jako v klidu, což mi moc nešlo , což aktivovalo asi Brnika a šel
A Rumíček je prostě nejlepčejší
musím říct, že fakt potěšil. Tohle jsou takový ty rozdíly mezi psem kotcovým / zahradním a tím byťákem. Protože prostě má naposloucháno a ten kontakt je prostě jinej a taky těsnější.
pro mě budou nový až v zimě. Škoda přeškoda. .
jak to ? proč? To neuvidíš? nebo jak?
Maya
tak my teda budem chodit k Brtnikovi misto k vetovi
čoveče asi jo
nebo bojim
bojíš! Páč tě zabije, vokouše za živa, zmorduje, zničí.... no prostě tvůj konec se blíží
chrchlani preslo
ááá tak hurá!!! a teď už na to nebude mít čas
uz se neda nic dela
ne, ne, nedá, můžeš jen čekat neodvratnej konec jeheheéééééhehehe.
Fajka
že si myslíš že to půjde vrchem se na to chystáš a pak si to žaludek rozmyslí a pošle to dolu
cernej caj
ze pri rvani mikiny z plotu ji nenatrh
on je takovej Miloušek jemnej, není v takových momentech moc zbrklej, takže bere opatrně /myslivci by ocenili jeho velmi jemnou tlamičku/, zbrklej je pak, když se raduje, to je pro okolí nebezpečnej
JÁ CHCI KURNIK TAKY VIDĚT FOTKY A NE PRT!!
jo to mi teď taky říkala paní náměstkyně, asi to bylo tak. Hlavně, že už je tetkon za tu ohebnou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2016 14:32
- Nahlásit
PetraK
jak to ? proč? To neuvidíš? nebo jak?
protože už jsem všechny natočený viděla chybí mi jen ty, co se právě točí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2016 14:37
- Nahlásit
birma
protože už jsem všechny natočený viděla chybí mi jen ty, co se právě točí
A tak, sem se bála, že budeš velký chudáky a neuvidíš to, a ty budeš zatim jen malý chudáky, protože uvidíš to, co si už viděla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2016 15:04
- Nahlásit
nikdy jsem nevidela serloka
co je na tom tak vyjimecny?
tim teda ake nemyslim hezky ksichty
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2016 15:11
- Nahlásit
maya
je to fajn detektivka a sgerlock je fakt dobre zahranej jak silenec ale taky nepatrim do klubu jeho zboznuh fandu, narozdil od nekterych mych kamosek. ale jako detektivky si to projdi, je to fajn. ja teda jeste nevidela 2serii ani
sem se dozvedela, ze je videt, ze fotim na automat. muze mi nekdo znalej veci rict, jak se to pozna? samozrejme znam kvalitu svych fotek, do casopisu to neni, ale tento postreh me dostal teda do kolen
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2016 15:11
- Nahlásit
Maya
co je na tom tak vyjimecny?
ten maník ho hraje suprově! Je to skvělej sociopat asocíál no prostě celej Čůrkol Džouns. Jako dítě jsem tyhle knížky hltala - jsou to skvělý dedektýfky a tady je to celý suprově přenesený do dnešní doby. A makačka na bednu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2016 15:29
- Nahlásit
knizky se mi taky libily ale tam byl serlok fetak a ne asocial
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2016 15:56
- Nahlásit
Maya
ten maník, co ho hraje, je asi nejlepší herec současnosti byla jsem na záznamu Hamleta z Londýnskýho divadla a prvně v životě pro mě byla ta hra uchopitelná a pochopitelná a on byl fakt fenomenální Taky byla premiéra právě díky němu vyprodaná rok předem Taky hraje ve Frankensteinovi a alternuje tam obě hlavní role - doktora i monstrum...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2016 16:10
- Nahlásit
Maya
knizky se mi taky libily ale tam byl serlok fetak a ne asocial
ale byl, byl.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2016 19:25
- Nahlásit
pribylo dalsi povidani coz me zabilo skoro 3hodiny casu a furt mi chybí posledni dva dny. Jo a taky nevim, kdy tam budu vkladat ilustracni fotky. Ma to hacek, neumim udelat odkaz, aby si nectenar mohl hopnout rovnou k fotkam
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2016 19:44
- Nahlásit
cernej caj
Pche, a ze prej neumis psat?! Krasne ti to jde, prekrasne!
A zaujaly me zminky o birme malujici, kdypak ta se maluvkama pochlubi?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2016 19:50
- Nahlásit
Fifi
dik
to ja nevim, ale me se to teda moc libilo je sikovna
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2016 19:53
- Nahlásit
čaj fifi mě předběhla - jsem taky chtěla napsat "kdo že to tady neumí psát??" Jen první dva dny píšeš, kolik jste ušli kiláčků a pak to u dalšího dne chybí...
a tady přišla nyní přeháňka - jupíííí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2016 19:55
- Nahlásit
Xerxová
doplním, jak si to ještě čtu na webu, vidím chybějící čárky a tak, i když v textáku uz su k tomu slepá..
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2016 21:50
- Nahlásit
cernej caj
Zas jsem se chechtala nahlas
Fifi
Birmoobrázky stojej za prd, tak se prezentovat nebudou, ale byl to příjemnej relax
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2016 21:53
- Nahlásit
birma
Birmoobrázky stojej za prd,
Neverim.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2016 22:34
- Nahlásit
birma
taky chci obrázky, ukaž
cernej caj
povidani přectu zejtra, se alespoň zasmeju v praci
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2016 22:37
- Nahlásit
Fifi
Víš přece, že já nežlu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2016 06:23
- Nahlásit
birma
vis co sem rikala, ty na sebe mas vysoky naroky, protoze o tom neco vis a tak porovnavas s jinou latkou. nam, co bysme to neumeli, to prijde paradni a neuveritelny treba ten z louky se mi fakt moooc libil.
dik za pochvalu, dokonce i muz si to precet, tolik toho asi od zakladky v kuse necet
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2016 07:14
- Nahlásit
psisko dneska prohlásilo, že se vstává v půl šesté Ven nepotřeboval, chtěl se tulit a blbnout a okusoval nás... Když jsem vstala a vyhodila ho z ložnice, aby se páník dospal... tak se po procházce tryskem vrátil do patra, ulehnul na koberec přede dveře a tence plakal... Snídaně ho nezajímala, já ho nezajímala... ale k páááánííííkovi bylo zavřííííínóóóó´. Je to blb - všechny dogy spaly jak špalky... a on vstává se stráčatama (asi tak deset mladých strak si u nás na zahradě od pěti ráno dělá tělocvičnu, občas sedí i na zábradlí balkónu či nakukují do ložnice... Ale stráčata jdou vyplašit... Night nee
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2016 07:51
- Nahlásit
Xerxová
holt je to citliva povaha
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2016 08:29
- Nahlásit