Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2016 22:20
- Nahlásit

maya
nektery se povedly a fakt na hmyz a motyly hooodne bohata oblast

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2016 22:29
- Nahlásit

cernej caj
jdu se kochat a pak konečně vyvenčim toho chudinku zanedbanýho, nakrmim ho hladovce a půjdem chrnět pěkně do vlastní postele

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2016 23:02
- Nahlásit

cernej caj
tak jsem neodolala a už je na FB album mejch a Adamovejch fotek. Klobouk dolů, jsi jeden ze dvou nebo tří lidí, na jejichž fotkách se na sebe můžu dívat bez traumat a občas se i sama sobě líbím

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2016 05:52
- Nahlásit

čaj něco ti asi určím - jen musím dohledat v encyklopedii druhé části jmen... Jen tedy kytky k určování se fotí i s listím, a měřítkem (třeba dlaní...) Zvonky, jestřábníky či pryskyřníky asi rozlišit jen z takovéhle fotky a místa výskytu nepůjde...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2016 07:21
- Nahlásit

Xerxová
tak priste, bylo tam toho celkem dost, ale me obecne staci i ten zvonek klidne

birma
to se asi na me tolik neksichtis, kdyz fotim

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2016 09:45
- Nahlásit

cernej caj
to nenni mym ksichtěnim. Leckdy nevím, že mě někdo fotí a u tebe se mi třeba 1/4 - 1/2 takovejch fotek líbí, u zbytku lidí je to tam 5% max

pro ostatní Adámko spam na fotkách od kafe

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2016 10:10
- Nahlásit

chybu jsem našla - ten tebou určený páperník na fotce č.13 jsem vynechala... takže od čísla třináct to má být číslo plus jedna...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2016 10:26
- Nahlásit

xerxova
ses husta! diky! ja si to popisu vsechno, at to mam pekne komplet

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2016 10:29
- Nahlásit

birma
to me tesi a grozne se mi libi jak se opiras o tu hulku nahore na grunu,

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2016 10:33
- Nahlásit

cernej caj
tuhle myslíš? Ta je super!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2016 14:55
- Nahlásit

birma
jojo, tu

tak huraaaa domu. praseci kejta byla mnam, su precpana az na pudu a snad teda v 6 budu doma a vyrazim s vlkama ven

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2016 16:40
- Nahlásit

cernej caj
Já před chvílí vstala z poobědovýho šlofíčku Adam byl venku za strašnýho šprta a teď další kolo vybalování a úklidu. Včera jsem vyprala ten batoh. Jsem na sebe hrdá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2016 17:03
- Nahlásit

birma
ses dobra, ja su totalne vystavena, za hodku snad doma... unavny 3hodky, na hlavaku vyluka, posilova salina necekala na o minutu opozdenej vlak takze hodinka cekani ve meste (fakt nechapu, ze kdyz vlak nezajizdi na hlavak a muzes vystoupit o 10km jinde takze cesta na hlavak ti misto 5min vlakem veme 30min dvouma ruznyma prostredkama, ze tu posilovou salinu co jede jen jednou za hodinu nemuzou synchronizovat s prijezdem toho vlaku...)

chystam se jak prijdu domu yaky vyklidit batoh. na moje meritka si toho vcera stihla tunu na yo zes byla v praci

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2016 19:02
- Nahlásit

Night je neuvěřitelný - asistoval celé odpoledne dětem při zahradních hrách - a i když padnul na pelech, tak zcela v pohodě zvládnul nájezd "cizího" (neteřky dcerka, kterou vidí tak třikrát ročně) dítka na svoji osobnost. Prý když hajá, dá se po něm válet...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2016 19:25
- Nahlásit

Xerxová
tak to musi byt skvelej valeci partak, sikovnej najtik!

darenka na fb pise, ze adelka ma dneska svuj prvni rok takze
darenka
Vsechno nejlepsi!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2016 19:32
- Nahlásit

čajmně trochu zatrnulo. I když ho znám a vím, že nikdy nezavrčel, nevyjel... tak stejně to byl kiks, který se stát nemá... Naše dítka to nedělají (jsou vycepovaná a vědí, že spící pes je tabu), a tohle nám ujelo. Prostě když dogoun odpočívá, má právo na klid. Teď děti šly spinkat a on odpadnul a chrápe placatej na koberci...

Adélce vše nejnej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2016 20:12
- Nahlásit

Xerxová
jo to chapu, ze cloveku zatrne, aby se nic nestalo, porad je to zvire, i kdyz dobrak od kosti... ale deti se urcite taky nauci, ze pes ma svuj klid, kdyz je v pelisku ale dokud to nevedi, je dobre, ze najt to takhle krasne zvlada i s cizima detma

mam popsany vsechny fotky, cos mi identifikovala. Jeste jednou moc diky, ja z toho davam zvonek a preslicku, + ty dve v raselinisti co byly popsany na tabuli, jinak teda vubec... a skoda toho mozna prastevnika, sme ho meli v pexesu jako deti a fakt by to mohl byt on ale tak skoda, ze se nevytahl se vsim arzenalem

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2016 20:32
- Nahlásit

huf. snažim se nahrát fotky na rajče. Všechno je rozmatlaný. A už mi asi 5x zbuchnul firefox. Mám vzteka.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2016 20:35
- Nahlásit

birma
tak snad to tam vleze, mozna po mensich davkach? ja du ted plodit galerii... ufffff....

ja se uz tesiiiim!

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2016 20:38
- Nahlásit

cernej caj
když to nahrávám po dvou fotkách, tak to nepadá, ale já se vždycky zapomenu...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2016 20:41
- Nahlásit

birma
tak to je solidni vopruz

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2016 20:53
- Nahlásit

cernej caj
kecám, po třech to jde taky, po 4 tak v 50% případů...

a víte, kdo je chudáček zanedbanej pejsáček? Ano! Adámek to je už se chudinka lituje, musim mu na zítra vymyslet nějakej program

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2016 20:55
- Nahlásit

birma
tak to bych zkusila bud fotky zmensit (moc velky?) nebo jinej prohlizec...

chudak adamek, kubisku na tebe ze ho nevemes ani ven na to agi pudete?

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2016 20:57
- Nahlásit

cernej caj
nepůjdem, zjistila jsem, že bylo jen dneska a to jsem nestíhala s prací. Asi si dáme NW trénink (zvažuju zkoušky za pár dní, jestli to stihnu po práci) a k tomu nějaký plování

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2016 21:01
- Nahlásit

birma
tak to se bude hodit, pokud ty zkousky budou, tak doufam, ze je zmaknete

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2016 21:48 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Tak jsem dneska byla za pitomce, zase. Kačenku bolelo v pátek bříško. A protože v dneska jí začalo bolet zase, bála jsem se, že by to třeba mohlo být vážné, tak jsme jeli na pohotovost (i teda proto, že na pohotovost je to 33 km jedna cesta autem a jet tam vnoci, kdyby se to zhoršilo, se mi teda fakt nechtělo).
Sestřička byla příjemná a milá, já nervózní, což je při neempatickym doktorovi vždycky tragedie a takže jsem ještě dostala přednášku, že mám už před vstupem do ordinace vědět, co jedla, kdy byla na záchodě a ne to zjišťovat až v ordinaci a mám ho nechat domluvit a blá blá blá.
To je sice všechno hezký, ale já prostě se vstupem do ordinace přestávám fungovat, pokud ten doktor nejedná vysloveně empaticky a z nervozity mluvím. Samozřejmě, že taky vím, že kromě toho bolavého bříška jí nic nebylo.
NO ale výsledek super, na nic vážného to nevypadá.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2016 21:56
- Nahlásit

kachna_
to chapu, taky kdyz su nervozni tak mluvim a k tomu blekotam zmatene obcas, to nepomaha...

je dobre, ze kacence nic neni... me vezli se slepakem ve 4letech, takze urcite je lepsi to pro jistotu zkontrolovat, i kdyz u neempatickyho doktora, zazitek naprd ale mas jistotu, ze kacenku prohlidl

195fotek... dneska galerie taky nebude

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2016 21:57
- Nahlásit

cernej caj
mám 202 a ještě mi chybí poslední den procházet to znovu odmítám

kachna_
tak hlavně, že to není nic vážného! na doktora se můžeš zvysoka

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2016 22:07
- Nahlásit

naše album tady - zatím bez popisků a bez Košic

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2016 22:08
- Nahlásit

birma
jo, vsimla sem si, ze posledni den neni uz sem je prosla a nahodou, myslim, ze mas dobry fotky, nektery se mi z tvyho uhlu pohledu libi mnohem vic nez moje, a neco me vubec nenapadlo vyfotit

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání