Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2016 21:02
- Nahlásit

kachna_
Postel už tam asi nebude, ale kdyby Maya chtěla knihovnu, skříň, regál nebo lednici případně starou televizi, je to dobrá volba

birma
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2016 21:10
- Nahlásit

cernej caj
V povídání vidím jen čtvrtek a pátek. Ale zasmála jsem se dost

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2016 22:35
- Nahlásit

birma
knihoven, skřni a regalů bych nasla dost u nas
kachna_
no prave bych chtela nejakou kvalitni, no budu si muset o tom neco nacist asi

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2016 22:45
- Nahlásit

krasny fotky vsechny, bobri hraz jsem videla jen jednu???
ja bych chcipla už prvni den

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2016 05:50
- Nahlásit

Maya
ja jich tam vic nemam, ale birma tam myslim ma vic hrazi v jejich fotkach.

birma
dik, bihuzel uz sem sla na vecerni ocistu a dospat se pred praci. zbytek snad so konce tydne

kachna
ja mam celocalounenou na miru, a su s ni spokojena velmi, i kdyz na ni spime teprve asi 3 roky, u byvalyho sme meli od stejny firmy a tam uz slouzi paradne 10. ale to ne kazdej chce zas. sami stavet jako ze si sami koupite drevo a budete kmitat sroubovat a vrtat?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2016 06:32
- Nahlásit

slibovali déšť a za celou noc ani kapka... A to jsme včera nezalévali... že se zalije samo...
čaj textík dobrý...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2016 07:24
- Nahlásit

Xerxová
tak snad by mohlo prset dneska? v radiu cosi hlasili, ze snad deste pro vetsinu cr?

nasla sem si tam nejaky chyby, kdyz sem se divala cestou do prace, budu muset opravit.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2016 09:57
- Nahlásit

U nás opět dusno k zalknutí. Nesnášim to

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2016 10:06
- Nahlásit

birma
u nas teplo a zatazeno, dusno nee...

kolega se vratil z japonska, tak sjizdime fotky a myslim, ze lidi v panelacich by nemeli o svych koupelnach rikat, jak sou maly, pac kolega na hotelu mel v prostoru koupelny z panelaku (s wc zvlast) integrovan i ten zachod

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2016 10:14
- Nahlásit

birma

U nás opět dusno k zalknutí. Nesnášim to
tady taky a já se navíc dost oblíkla páč poránu byla dost zima a pršelo jsem idiot, peču a vařím se.

Xerxová
slibovali déšť a za celou noc ani kapka...

no tak u nás na chalupě slejvák jako kráva. Hezky tak pršelo celý den, občas se ani venku nic dělat nedalo jen venčit Bubrdli s břichabolem , Zahrada je krásně zalitá. A když jsme jeli domů, tak ledva jsme došli k autu - v dešti - tak přišel takovej liják, že nebrali stěrače, a pršelo docela dlouho, zastavilo se to až u Prahé, tam ani ťuk.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2016 10:28
- Nahlásit

birma
a než jsem se stihla nadechnout, obejmul ho a přitulil se mu obličejem k hlavě. No a pak se rozloučil a odešel prodělala jsem si menší srdeční zástavu...

to znááám, tohle se mi stalo s Murphym. Ten měl taky ráda děti..... na smetaně . Dovedu si představit, jak se ti zastavily veškerý procesy v těle, zvlášť tím, že byl Adam unavenej. No a krásně to dopadlo teda. Asi měl klučík fluidum nějaký

tomu se nedá nesmát

kachna_
jsem ještě dostala přednášku
hm, tak blbý teda. Já chápu, že .... ,ale on by taky mohl chápat, že matka bude asi nervozní, když dítěti něco je. Já si nedokážu vzpomenout, když jde o mne, natož o druhýho. Aspoň teda, že Kačce není nic vážnýho.

mamiii, já si jdu hrát se švihadlem a klavírkem"
prááááásk
"to byl klavírek"

která z nich to byla?

ježiš ty krásný houby!! Xerxováááá!!! to je nádhera a ty krásný fotky z Lužek jakbysmet, tam je krásně snad úúúplně fšade.

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2016 10:31
- Nahlásit

kde ty deste furt berete u nas nic
jsem se dneska svezla asi po 20 letech vlakem teda jako malym vlackem motorackem od Arrivy a co to ma jako bejt ze to nedrnca jako vlak??? to je nejaka moderni inovace??? chci zpatky to drncani
jinak jako super skoda ze na nejaky oravidelny jezdeni jezdej v blby casy
PetraK
tak skveky ze ty Bubrdli nic neni chudinka mela brichabol
a Rumicek je teda borec

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2016 10:53
- Nahlásit

Maya

chci zpatky to drncani

já si zase jednou ve vlaku vymohla to, že mi klasicky štípnul průvodčí jízdenku

nic neni
no - snad ne, víš jak... je jí, kolik jí je, může někde něco být, protože moc nechápu, z čeho by jí bylo blbě, měla to stejný, co v sobotu k večeři. Když bobkovala, tak u toho prej děsně mručela a vypadla z ní děsná nálož. /takhle to měla, když jsme si ji přivezli z útulku a to z ní navíc padal extra humus, až jsem se bála, že má někde zánět/ No hlavní je, že teď je jí dobře, jak včerejší večeři, tak dnešní snídani spucla s nadšením, venku běhala, nechrčí, neslintá... tak snad. Já jsem si vědomá toho, že můžu čekat kdykoliv něco, ale pokaždý moji racionalitu rozpráší neskutečnej strach o ni

Člověče myslím, že se to vždycky zastaví před Prahou

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2016 10:57
- Nahlásit

PetraK
která z nich to byla?
Lůcadlo
ale on by taky mohl chápat, že matka bude asi nervozn
spíš myslim, že by to chtělo učit doktory efektivně komunikovat s různými typy lidí.
Maya
u nas nic
tady jooo, Michal instaloval sud na vodu, tak bude pyšen, že tam je voda (esli teda utáhnul ten kohout dole)
co to ma jako bejt ze to nedrnca jako vlak?
kdybys jela z Mělníka do Lysé, tak bys nejenže drncala, ale měla i ty vysoké stupínky, jako bonus asi

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2016 11:06
- Nahlásit

PetraK
Já jsem si vědomá
a tak to jsme asi všichni
děsná nálož. /takhle to měla, když jsme si ji přivezli z útulku a to z ní navíc padal extra humus
podle mě to je v útulku tim nekvalitním krmením a hlavně teda nedostatkem pohybu.
Jinak asi nějaká zlobaktérie?
OT:
U Cira je třeba neskutečnej rozdíl v odpadu, když mu dám konzervu (to je tak jednou za měsíc), to je toho hromada. Jinak mu trávicím traktem prochází leccos a je to zpravidla vytvarováno a odloženo (ten vůl žere hračky, plastový pytlíky, dřevěná měchačka - jako já se snažím to nikde nenechávat, ale občas se nezadaří). Nicméně plastový pytlík (dětská hračka......) mu zjevně prochází traktem snáz, než docela voňavá konzerva

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2016 11:07
- Nahlásit

kachna
tohle melo nejaky schudky, vysoky ne ale prikry dost a nepohodlny sedacky s debilnima bocnima operkama hlavy vi ktery jsem si malem rozmlatila brejle kdyz jsem se chtela kouknoit z okna
jako jinak stolecek a zasuvka a voda a noviny zdarma to clovek podle nich na tu pul hodku vic oceni nez pohodlny sezeni
ale dobry ze to je fakt rychly a levny

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2016 11:10
- Nahlásit

kachna_
spíš myslim, že by to chtělo učit doktory efektivně komunikovat s různými typy lidí.

to bys chtěla moc. Takhle začasto neumí uvažovat v souvislostech - myšleno v širších souvislostech. a pak ještě nějak komunikovat? Neblázni.

Lůcadlo

čekala jsem že Moriarti

Mimochodem - chtěla jsem dát echo že v SOBOTU JDE DALŠÍ OBLÍBENEJ ČŮRLOK

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2016 11:14
- Nahlásit

kachna_

Nicméně plastový pytlík (dětská hračka......) mu zjevně prochází traktem snáz, než docela voňavá konzerva

ešivá to nejni víc bio, než ta konzerva

podle mě to je v útulku tim nekvalitním krmením a hlavně teda nedostatkem pohybu.

jo to jsem si říkala taky, tehdy to teda byl zelenej hnus, ble. No naštěstí masíčko vykonalo své

Jinak asi nějaká zlobaktérie?

myslíš tetkon ? No hm mohlo by, ale to bylo divný. Hlavně, že je to fuč.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2016 11:17
- Nahlásit

Rrrumstajn.
Tady neprselo a neprselo a pred chvili, kdyz privezlo Falko maso, tak prutrz prevelika, ze jsem po skladani masa sla zdimat obleceni. Kremyl je kradarka, kdyz jsem furtrovala maso do mrazaku, ukradla z kolecka vemeno (svuj k svemu) a ve slejvaku si ho ohlodavala za rohem. Chvili trvalo, nez jsem ji odhalila.
PetraK
Tak huuf, ze Bububu jen briskabol, halt jim nekdy neco nesedne nebo se prd zasekne...
cajdobirmo
Krasny fotos mate, co jsem prolitnula. Nadherna priroda.
Maya
Jak Dorin, furt chrchla nebo to s ochlazenim preslo? Uz se tesis na drakulu? Eee, totiz stenitko?

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2016 11:25
- Nahlásit

Fifi

ukradla z kolecka vemeno (svuj k svemu) a ve slejvaku si ho ohlodavala za rohem.

ščastná to fena!!

Chvili trvalo, nez jsem ji odhalila.

si slabej Čůrlok Džouns

Tak huuf, ze Bububu jen briskabol, halt jim nekdy neco nesedne nebo se prd zasekne...
no hele zas jsem byla dohoukaná, nejvíc chrčela když chodila, chrčela když stáal i když ležela, to by mě s pupkem nenapadlo si spojit. A ty příšerný opratě - koukali jsme do krku - čistej. No tak hlavně, že jí její dvorní rytíř Brtnik zas zachránil . Se mnou se jí ven jít moc nechtělo, říkala jsem si, no jestli je jí blbě, tak se nedivím, pokud zlobí srdce, nebo se jí blbě dejchá, nějaká potíž.....musíme na veterinu.....Brtnik byl krutopřísnej, vytáhnul jí v deštíku (mírnej příjemnej) a vyléčil ji. Asi je Dr. Voštěp

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2016 11:34
- Nahlásit

PetraK

hlávně že je Bubík zasejc ready!

a tu hromadu vyrobila předem nebo zadem?

Páč kdyby vrhla předem, tak chápu že měla vopratě a slinila...bo já taky slintám před tím než vrhnu
a když mě něco nesedne tak taky přmejšlím kerou stranou to půjde..tak to snad bylo fakt z jídla a né nic horšího!

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2016 11:36
- Nahlásit

Fajka

zadem právě - proto taky nechápu to slinění. A chrčení. (sem fakt už čekala nějaký zavodnění někde)
Moc jsem měla radost, jak ráno švihala za balonkem, sama si řekla, protože viděla Rumouše a tak čupla na zadek a čuměla na ledvinku . pipi moje malá bláznivá.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2016 11:37
- Nahlásit

PetraK
teda to je zážitek s Bubinkou. Mě by kleplo...
A Rumíček je prostě nejlepčejší
v SOBOTU JDE DALŠÍ OBLÍBENEJ ČŮRLOK
pro mě budou nový až v zimě. Škoda přeškoda.

kachna_
Michal instaloval sud na vodu, tak bude pyšen, že tam je voda (esli teda utáhnul ten kohout dole)

Fifi
Nadherna priroda
úplně neskutečná

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2016 11:39
- Nahlásit

PetraK
tak my teda budem chodit k Brtnikovi misto k vetovi
Fifi
chrchlani preslo, jestli ochlazenim nebo tema kapkama asi uvidim jestli se to vrati az se zase otepli
zcela vazne se stenetem nevim jestli se vuc tesim nebo bojim neb jsem nemela stene 10 let a taky to jako dost zatrese s moji pohodlnosti ktera je mnohem vetsi nez tenkrat
nevazne to je tak ze uz se neda nic delat a vono to nejak dopadne a lepsi je to neresit i kdyz oro nas katastrofisty je to fakt tezky

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2016 11:41
- Nahlásit

PetraK
myslíš tetkon ? No hm mohlo by, ale to bylo divný. Hlavně, že je to fuč.
mrňata maj teď taky takový divný břichaboly

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2016 11:42
- Nahlásit

xerxová
!!!! grrrrrrrrrrr, houbyy! Beeeee!
PetraK
čupla na zadek a čuměla na ledvinku
To je docela ohebna.

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2016 11:45
- Nahlásit

PetraK
zadem právě - proto taky nechápu to slinění
a tak to je takovýto že si myslíš že to půjde vrchem se na to chystáš a pak si to žaludek rozmyslí a pošle to dolu
ale jak píše kachna..může fakt lítat něco ve vzduchu...ale vzhledem k věku bych se vyděsila taky to naprosto chápu

Fifi

To je docela ohebna
taky mě to napadlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2016 11:52
- Nahlásit

PetraK
tak skvely, ze bubitka je zdrava a stacilo jen povolit sverac!
a rumicek taky sikula, ze to zmakl, stesti, ze pri rvani mikiny z plotu ji nenatrh

dekuju za pochvalu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2016 12:01
- Nahlásit

chcijeeeeee a jako dost

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2016 12:13
- Nahlásit

Maya
prize ze psa - teta mi poslala boziii fotky jeji kamosky, ktera byla v bukovkach a poloninach v kvetnu a ja u ni objevila toto

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání