Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2016 19:46
- Nahlásit

maya
presne to
dobre, ze to ma dorinwk jen z t3pla

birma
ja uz usinam ale propirame vylety

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2016 19:48
- Nahlásit

birma
Takhle se nudí birma s Adámkem právě teď v Košicích na nádraží.
Se bezte trochu projit, ne?
Dobre dojedte hlavne.
Maya
slyším to teda prvně, ale poslouchal mu i plíce i koukal do krku, tak snad je to pravda a nakažlivý to nebude
A srdicko taky zkontroloval? Jinak to slysim teda taky prvne.

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2016 20:05
- Nahlásit

cernej caj
Plánujete na ten příští rok?

Fifi
Už jsme byli - něco přes hodinu v centru Košic. Krásný to centrum maj
Za hodinu a kousek má vlak přijet a pak tu hodinu stojí. Tak za tu hoďku půjdem koupit něco na zub, dojdem si oba na záchod a půjdem si najít mmísto a spát

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2016 20:07
- Nahlásit

birma
tak obecne, kdo vi, jak to bude za rok

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2016 20:14
- Nahlásit

Fifi
A srdicko taky zkontroloval? Jinak to slysim teda taky prvne.
jj, on Dorin bere prášky na srdce že má nějakou arytmii, tak to mu kontroluje vždycky, to prej má furt stjený
birma
mě by teda kleplo z toho čekání, to jako vlak do Prahy nejede přes Brno, že jste nemohli jet spolu? fakt nemám povědomí kudy ty koleje vedou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2016 20:19 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

na prahu to vetsinou lip jezdi pres olmik a ostravu zatimco z brna vetsinou trochu iny spoje sou efektivnejsi ale problem se student agency vlakama a psem... a birma zas sedne a jede do prahy, my mame navic 2 prestupy...

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2016 20:33
- Nahlásit

Maya
Jak píše čajda - sem jsem jela přes Brno a Blavu, se slevou za včasný nákup asi za 900,- zpátky horem se stejnou slevou za necelých 500,- . Kdybych si byla před týdnem jistá, že se sem dostanem dřív, nemusela bych dneska tak dlouho čekat, ale za tu úsporu mi to stojí, protože Adam dneska jen za vlaky asi 20 eur + něco za busy a peníze si netisknu (bohužel)

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2016 21:19 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

birma
Tak za tu hoďku půjdem koupit něco na zub, dojdem si oba na záchod a půjdem si najít mmísto a spát
Snad vlak konci v Praze, abys nepokracovala nekam dal.
Maya
jj, on Dorin bere prášky na srdce že má nějakou arytmii, tak to mu kontroluje vždycky, to prej má furt stjený
Enap? Mne prave srdicko prislo coby jednodussi vysvetleni, ale jestli je vsechno pri starym, jen dobre! At si mladocha pekne vychova.

Edit - jo a ad malinik a faleska - pres tejden uz to Kremyl bere, neridim se tak moc pokynama ala nechte 3 min vylouhovat. Dneska sem ji zkontrolovala ceciky a svete div se, mlecna zlaza se celkove zatahuje, osklivost v tom jednom je mnohem min oskliva, nekapne z ni celkove nic... Tak nevim, jestli by to preslo samo i bez caju, takhle rychlej ustup opravdu nalitych kozi kozi kozi jsem u feny jeste nezazila.

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2016 21:54
- Nahlásit

co je to na poli nízký a modře to kvete? vypadá to jak pole levandule ale to asi nebude

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2016 21:57
- Nahlásit

Fifi
Digoxin nebo tak nějak
tak super že je Kremylek zas v pořádku, hlavně že ti to pije, já dávám Dorinovi ty eukalyptový kapky, má to jen 2ml na granule a vofrňuje nad tím

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2016 22:15
- Nahlásit

Fifi
Neboj, končí v Praze už na příjezdu měl 30 minut zpoždění, tady to mohl srazit na nulu, ale ještě jsme nevyjeli. Tak abych zítra do tý práce vůbec stihla dojít...

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2016 22:20
- Nahlásit

birma
asi povinná přestávka jako u busů?

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2016 22:27
- Nahlásit

Maya
že je Kremylek zas v pořádku, hlavně že ti to pije
Neboj, nepije, ma tim zality zradlo.
Ad kvetouci kytka polni, taky se to tu jednu dobu modralo a bylo to jen vojteska.
birma
už na příjezdu měl 30 minut zpoždění, tady to mohl srazit na nulu, ale ještě jsme nevyjeli. Tak abych zítra do tý práce vůbec stihla dojít...
Jejej, zpozdeni pitomy - a nezavidim teda, se dokodrcat po dovoleny a hned rano do prace. Ale Adamit snad bude na den, dva mit pocit odpocinku.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2016 22:53
- Nahlásit

fifi
yak to je dobre

virma
to by stahnout snad mohl..

uz sesime ve vlaku, kdyz to klapne, za 2h v brne

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2016 08:04
- Nahlásit

tak jak slapky dorazily domu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2016 08:42
- Nahlásit

Maya

nebyla žádná lapina

tohle neni lapina, to je debil
a prej mu nic neni

a tak to je dobře!!

birma

něco přes hodinu v centru Košic. Krásný to centrum maj

fakt? Já měla vždycky představu, že Košice jsou nic moc město, takže překvápko.

Fifi
jo a ad malinik a faleska

ty jo, tak paráda, paráda, takže si prochajdě natrháš a nasušíš a máš po starostech, co?

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2016 08:46
- Nahlásit

Maya

tu kytku, jak
díky za info!! občas člověk právě vidí netradiční barvu - jako třeba červenou, nebo takhle modrou a neví o čem to je.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2016 08:52
- Nahlásit

PetraK
tak to je supr s mamou, snad poblifku dovari i s bubitkou, je vazne skvela

ja su vykoupana, povesenou pracku pradla uz mam, a pomalu probiram fotky. Je jich asi milion, nebo spis vosum, pac se mi nevesli ani disk a musim jim udelat misto (ale ja mam 3disky takze jen reorganizuju nastesti

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2016 09:08
- Nahlásit

cernej caj

Je jich asi milion, nebo spis vosum, pac se mi nevesli ani disk a musim jim udelat misto
ty bláááho!

povesenou pracku pradla uz mam
tak to seš víc než dobrá, já zpravidla takhle po návratu z dovolený nefunguju.

hele ad ten disk - to je takovej ten "venkovní"? Asi bych si měla něco koupit,chtěla bych to jen jako zálohu - počítadlo odchází - co mám vybrat? Nejsem žádnej počítačovej exprt, potřebuju jen něco obyčejnýho, na co narvu vyloženě jen fotky a články.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2016 09:28
- Nahlásit

PetraK
no mam jich asi 1000 tech fotek takze fakt hruza, no...

mam v masine sice vetsinu disku, ale ten venkovni zalezi jak to chces velky (kolik gb mista) a osobne bych koupila toto storejet tenhle je v 1tb verzi, muzes si vybrat vetsi/mensi kapacitu disku tak by byl i levnejsi pripadne. osobne mam 320gb uz asi 5let a jedina jeho vada je, ze by to chtelo 500gb

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2016 10:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

díky díííky - a je to teda to zařízení, který je připojený nějak k počítadlu, ale i když počítač odejde nezmizí mi obsah toho zařízení, jo? Je to bezpečná záloha?

1000 tech fotek

aha tak to mám čas, to to tam bude tak akorát, když budu na příjmu těším se.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2016 10:24
- Nahlásit

PetraK
jo, to se pripojuje pres USB, takze takova velika fleska

on ti obsah nezmizi totiz ani kdyz se ti rozbije pocitadlo, to jen staci sehnat nekoho kdo pripoji disk u sebe do pocitadla a data z toho vysosa, ale takhle to mas jednodussi, ze si jen hlidas aktualnost zalohy (dokonce sou softy co tu zalohu delaj za tebe treba kazdou nedeli)

jo, to mas furu casu za chvilu jedu do mesta na obed nejaky povidani chcu taky splodit ale budu davat i na web a nemam to moc utrideni

jinak:
prvni dve noci a tri dny prevazne lesy, krasny, hluboky, travnaty, hornaty, bozi proste a spani venku, treti noc na paradni "samote" u lidi, co maj doma v kuchyni jidelnu pro hosty a nahore v patre prostory pro turisty. dalsi den teda asfalt s asfaltem, obidek v pidi vesnici asi o 3domech ale bastu meli dobrou a maya oceni hromadu bobrich hrazi spali sme v drevenym pristresku, byla tam teda zima a v utery taky kratsi etapa, pekny vyhledy, polsko, opulentni zranice a spani v soukromi v paradni chaticce. pak poloniny - bozi, krasny vyhledy a proste neco, co u nas neni, spani v turisticky chate a pak uz jen sestum zas krasnym hlubokym lesem dolu do sedlice, bezlepkovy pirohy s tvarohem a akorat uz prisli mraky, deste... my meli bozsky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2016 11:00
- Nahlásit

PetraK
na to se mrknu, dik za tip.

do NP ze prej nesmej psi, ale kdyz mel adam voditko a kos, tak mohl. nahore sme u chaty potkali jeste jednoho malyho, tak to s tim zakazem asi neni tak striktni ale taky bych nespolihala na to, ze to projde...

fotek 700...
jojo, denicek sem tak nejak psala, jako v kolik sme vyrazeli, kolik sme chodili a tak. po obidku hura za tatinkem a zbytek az odpo/k veceru doproberu, musim stahnout gps logy jeste, nestiham

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2016 11:04
- Nahlásit

cernej caj

na to se mrknu, dik za tip.

je to fakt svkělý. Jak ty Jeseníky - ty jsou bomba!!! tak Středohoří. I ty órchije jsou zajímací.

Rozhodně se na to MUSÍTE PODÍVAT FŠICÍ!! musíte!

jen sedm set? proč jsi vyhodila ten zbytek?

jako v kolik sme vyrazeli, kolik sme chodili a tak

tak to je veledobře, protože takovejhle výlet stojí za zdokumentování, pořádně to sepiš, budeš jednou ráda. Nechceš to pak hodit na ZvířetníK?? to by určitě vzbudilo zájem.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2016 11:20
- Nahlásit

PetraK
tak obcas vyfotim neco vickrat tak necham nejzdarilejsi fotku, obcas je to rozmazly, lepsi pri probirani smazat rovnou, kdyz si to pak chcu prohlidnout, aspon se proberu uz peknyma. jinak teda mam hromadu kytek a motylu, budu muset si to nechat identifikovat

birma mozna by z toho napsala neco do adamovyho denicku, tak spis ona na zviretnik, ja byla bezpsi.

ai to pustim vecer ke zbytlu fotek, zato mi hybi uz jen posledni dva dny probrat, pak jeste popsat a galerie bude asi desne dlouha, mam cil vejit se do 150fotek

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2016 11:21
- Nahlásit

PetraK
Centrum jako centrum fakt moc hezký. Z hlaváku se tam dostaneš za 5 minut pomalý chůze pěší zónou. Všude kavárničky a restaurace, parčík, památky, fontána živá hudba. Prakticky bez aut. Ale tohle centrum tvoří jedna širokà ulice, dál jsme moc nešli.
Jinak mě Košice nadchly už na nádraží. Po přestupu v Blavě, kde jsem měla dojem, že jsem někde v Rumunsku, moderní čistý nádraží a na rozdíl od Blavy na mě hajzlbába neřvala, že lezu na záchod se psem, naopak byla moc milá a ještě nás pochválila za hladký průchod turniketem

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2016 11:23
- Nahlásit

cernej caj
Na tu identifikaci posílám slíbený odkaz - biolib

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2016 11:31
- Nahlásit

birma
doufam, ze z tech kosic mas nejaky fotky.

diky! zrovna sem si rikala, ze se budu must optat. vecer poslu archiv, nektery tvoje i adamkovi fotky tam sou pekny

jak to de v praci? ja su rada, ze po tech 4h spanku sem do prace nemusela a to bych musela vstavat jeste driv nez sem vstala "dobrovolne"

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2016 11:48
- Nahlásit

cernej caj
před chvilkou jsem přišla dala jsem si doma sprchu, ukázala mamce fotky, na 20 minut si dala šlofíka a šla kupé jsem měla až do zábřehu sama pro sebe, tak jsem se ve vlaku i docela vyspala, jen lístek mi kontrolovali 4x a pokaždý mě samozřejmě museli vzbudit...
fotek se nemůžu dočkat!
já jsem ze svejch zklamaná, většina je rozmazaná a ta nádhera vůbec nevynikla...

PetraK
pro tebe 2 vlaštovky, abys nám přes víkend na apaluše neseschla zvědavostí

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2016 11:51
- Nahlásit

cernej caj
jo z Košic mám jenom pár fotek a jsou z mobilu, protože foťákova baterka se prostě nedožila

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání