| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 10:18
- Nahlásit
Fajka
až do září se dělá jednak u shellky kruháč a druhak ve směru od Prahy jsou semafory a průjezd je jen jednosměrný, takže od Člípy se na Prahu se jezdí pod nemocnicí. Kolony od Prahy bývají tak na 15-30 minut.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 10:24
- Nahlásit
kachna_
až do září se dělá
ajajaj, díky za info, tak to se mu letos v létě raději vyhnu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 10:38
- Nahlásit
mám volnóóó - tak 5 minut předpokládám. Dítka jsou s maminou a Pepou v bazénu, kuře je v troubě, brambory oškrábané, polívka je už od večera hotová, pohledy namalované, psík spinká )konečně klid - má to náročné, on se musí hodně krotit v projevech a fakt ho to vyčerpává)... už přijeli, slyším vrata od garáže...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 15:49
- Nahlásit
Fajka
Já se tu ted dva dny potácela jak se mění to počasí tak sem měla tak nízkej tlak, že sem myslala že to se mnou švihne, a nepomohlo ani kafe ani alkehůl , no krize už prostě ale jako při 93/50 už se fakt fungovat skoro nedá
Twe, tos uz musela mit namale a jen se plazit jak hadice chladnokrevna s takovym tlakem, teda spis netlakem, podtlakem? Je divne, ochlazeni o vic jak 10 stupnu nesvedci nikomu. A krasnyho zajicka mate na zahrade, to by se cubkam libilo. :x
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 16:34
- Nahlásit
fajka
bozi zajuc, ze psi nehlasili?
ja su pekne od ohne vyuzena, spekone a klobasky prokladany vybornym zelnym salatem od tatinka, pekne ztravenej cas a ted hura domu. selmicky nicmene chodili dost mlsne kolem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 16:48
- Nahlásit
Tak máme za sebou výlet. Mohla bych říct, že byl Adam celkem hpdnej. Kdyby si neudělal výjimku. Bohužel na blbym místě a v blbou chvíli, takže má první a rozhodně poslední zářez. A zejtra pošupajdík vetovi, ať máme pro paní potvrzení, že je zdravej... Takže tak
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 16:49
- Nahlásit
birma
Koho sejmul?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 16:53
- Nahlásit
Fifi
Cyklistku. Na místě, kde jsem nikoho nečekala, takže byl Adam asi na 5 m stopce a paní se mi vynořila zpoza zad, vůbec jsem si jí nevšimla, dokud nebylo pozdě....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 16:59
- Nahlásit
birma
Ty brdo, ja myslela psa... A to se leknul nebo proste sel do ni? No snad zadnej velkej zakus to nebyl.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 17:02
- Nahlásit
Fifi
Neleknul, prostě cyklista. A když nemá vteřinu na to to vstřebat a zapnout mozek, tak jde. Zubama prvně tedy a myslím, že to, že z toho něce bylo byla souhra blbejch náhod. I tak bych se nejradši někam propadla.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 17:21
- Nahlásit
birma
ach jo, přeju, ať se z toho brzo oklepeš, myslím, že pro páníčka je to nejhorší
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 17:34
- Nahlásit
Dík! Hlavně mi štve, že v poslední době to docela zvládá a teď tohle. Dřív když nás míjel cyklista na x metrů, tak hysterčil tak, že skoro nešel udržet. Teď mu většinou stačí říct, že jede kolo a on si sám přijde za mnou a pokud to neni šílenec (echt rychlej s odletujícím štěrkem), tak prostě dřepí a kouká na mě. V okolí domova mi leckdy sám přijde říct, že vidí cyklistu.. Oproti dřívějšku pohoda. Akorát dřív jsem to dokázala ohlídat...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 18:22
- Nahlásit
birma
teda tak snad z toho pani nebude delat nejaky drama, jak moc ji sejmul? doufam, ze nic vaznyho
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 19:24
- Nahlásit
Paní vzal zubama do holeně. Bohužel do krve mluvila jsem s ní odpoledne. Je strašně milá (v tom průseru plus pro mě). Oteklo jí to, tak byla u doktora...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 19:32
- Nahlásit
taky přeju Fajce, brut i kachně všechno nejlepší!!!
birma
ty jo, to je blbej zážitek teda, snad to paní alespoň vzala nějak relativně v pohodě?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 19:34
- Nahlásit
birma
já měla oteklý celý předloktí dva tejdny a bolelo to jak sviň a to to ani do krve moc nebylo, podle mě je to tím stiskem, je tak pak asi jako když se člověk praští
tak snad to paní bude mít OK
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 19:36
- Nahlásit
birma
tak ono to asi trochu natece, doufam, ze bude pani brzo OK a su moc rada, ze kdyz uz se to stalo, zes natrefila na pani, co to vzala tak nejak rozumne...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 19:42
- Nahlásit
tady je úžasné světlo - zapadá slůňo, a do toho prší. Jsou nad náma dvě duhy... krása.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 19:44
- Nahlásit
Maya
Tos mě nepotěšila
Doufám, že jí to bolet dva týdny nebude..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 19:47
- Nahlásit
birma
se obavam ale, ze maya ma pravdu, jak sem mela kousnuti od feri jak v dlani tak u kolene, tak to sice treba nejak extremne nebolelo, ale hojilo se pomalu... i kdyz sama o sobe ta rana nebolela vic nez jina rana
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 19:52
- Nahlásit
maya já myslím, že nejen stiskem - ale na zubech masožravců je spousta bakterií, které způsobují blbě se hojící rány...
birma máš pojistku na odpovědnost ??
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 19:54
- Nahlásit
Xerxová
Jasně, dokonce je krytej dvěma.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 19:56
- Nahlásit
birma
Stane se, kousanec u holene boli vzdycky. Psi kousanec natece vzdycky a zlata cerna mast, co vytahne hnusaky. Pani to urcite brzo splaskne a nebudou komplikace. A kdyz vzpominam, tak kousance od psu sem vzdy vylecila nejak samodomo hlubokou desinfekci a tou cernou masti ci visnakem, zato kdyz sem se rizla kdysi na tabore o nejakou travinu nebo i treba o psi zub, flegmona jak vysita a atb.
Maya
podle mě je to tím stiskem, je tak pak asi jako když se člověk praští
Este, ze Adamit nema asi stisk rtw, to by pani neodjela.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 20:06
- Nahlásit
Fifi
Podle mě nestisknul vůbec, spíš narazil na holeň spodní čelistí...
Doufám, že to bude rychle za náma.
Paní po mě ani nechtěla telefon, ten jsem jí skoro vnutila a ještěže tak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 20:18
- Nahlásit
birma
tak drzim palce, at je to brzo za vama a adamka to snad nejak negativne s cyklistama nepoznamena...
jedna selmickoidni, bude mit letos 12 ale uz je to sedivej pan
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 20:27
- Nahlásit
cernej caj
Potkali jsme pak v průběhu dne asi 20 cyklistů - všichni projeli v klidu a pohodě...
Krásnej šelmiáček! My jich dneska 5 potkali, tak jsem na tebe myslela
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 20:50
- Nahlásit
cernej caj
Selmik vypada moc hezky a sediny ke stari patrej.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 21:01
- Nahlásit
Fifi birma
diky, je celkem v kondici na svuj vek, kdyz si vezmu, jaka to byla kulicka malinka kdyz sme jeli tenkrat s maminkou chovatelce ukazat hrosika a oni tam meli tohohle asi 4mesicniho pejska... no doma se docela divili, ze sme s maminkou prijeli a bylo nas o jednoho vic
tak uz taky nemam moc prilezitosti si selmicky takhle venku vyfotit, tak su rada, ze sem to dneska zmakla (v obyvaku na gauci je to tmavej flek
birma
tak to je supr, ze dalsi v pohode, tak snad to bude jedinej jeho zakus
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 21:29
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Moc Vám všem děkuji za přání Jste úžasné a já ač nemám čas, tak na vás stále myslím
U nás je stále velký blázinec, prcek roste jako z vody, řádí, všude leze, na vše leze, ale je naprosto úžasný svým neustále rozzářeným kukučem Já jsem na tom stále hůř, ale co nadělám..
Brutík se stále počůrává a tak mám vychytanou dobu, po jakou vydrží a pak musí ven. Naučil se čůrat na podložky, které máme v koupelně pro případ nehody.... Maličko kulhá na zadní nožky a je hluchý, jinak je v naprosté pohodě. Prostě stařeček ale vypadá spokojeně, což je nejdůležitější...
Clo je potvora je komediantka a naprosto šílený skokan
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2016 05:53
- Nahlásit
brut
tak malej at je s nim porad dobre, brut je sikulka ze se to naucil a clo teda taky bude krizena s jlokanem, ne?
tak at se vam dari a uzijte si paradne leto
|