Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2016 13:58
- Nahlásit

PetraK
ja vidim album na rajceti

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2016 14:16
- Nahlásit

cernejcaj
ted mi dosly data takze mr evidentne tech 400 mb stacit nebude ale v ty apce zmobile slo odkliknout surfovani snizenou rychlosti a nirmalka to funguje tak jsem zvedava jestki to bude zadara kdyz prej fup zrusili

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2016 14:40
- Nahlásit

ještě poznámka k té Betce- napsala jsem to blbě, jako že raději umřít než operovat - nejdřív se měla zkusit u zánětu ATB léčba a pokusit se tím vyhnout operaci.. Ale nejen že ATB nezabrala, ale během tří dní se zánět rozšířil a zasáhl i břišní dutinu. Po kontrolním sonu a zjištění rozsahu průšvihu už nemělo cenu operovat...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2016 14:41
- Nahlásit

Maya
a vydrzelo ti to teda aspon dyl, nez na tech tvych starych prohlizecich? (mas nastavenou nejnizsi kvalitu fotek v opere?)

Xerxová
nekdy to tak bohuzel je, no...

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2016 15:11
- Nahlásit

cernejcaj
jj opera facha suprove ale me x desitek mb sezerou i ty vyukovy apky a taky lezu na fb ores tu apku a to taky zere dost
jsem se nijak neomezovala s tim ze kdyz tak za stovku 200 mb dokoupim ale zda se ze ten zpomalenej na opere funguje skoro uplne nirmalne a nic o oenezich tam nebylo tak je to asi nirmalni fup zdarma me by to uplne stacilo

birma
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2016 15:43 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Tak my jedem v neděli na výlet s Katkou Lerlovou - prvně uvidim její útulkovej poklad chtěla fenku maximálně do M v agi (takže kohoutková výška tuším max 45 cm no a přivezla si vovčounku
edit: má ji snad týden a prý čuba našla oblibu v lovu cyklistů - věřím, že s Adámkem si budou dobrými kamarády

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2016 17:30
- Nahlásit

birma
věřím, že s Adámkem si budou dobrými kamarády
no, kdybys potřebovala, tak máme kola můžete přijet a udělat si u nás cvičení. Chtěla jsem napsat, že bychom vám dělali figuranty, ale nejednoznačnost takového sdělení mě znejistěla
Holky za kindervajce nebo zmrzlinu udělají cokoliv

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2016 17:32
- Nahlásit

birma
budou si sekundovat?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2016 17:48
- Nahlásit

birma a jak reaguje Adam, když si na kolo sedneš ty ?? Nebo někdo známý??

birma
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2016 17:51
- Nahlásit

kachna_
nám vede kolem baráku cyklostezka - figurantů máme milion

cernej caj
no to uvidíme možná po neděli nezbude u Labe jedinej cyklista

birma
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2016 17:52
- Nahlásit

Xerxová
no mě právě ještě na kole neviděl :/ Mám ho u Honzy, kterej ho půjčil před lety kamarádovi a nějak ho z Honzy nedokážu vymámit zpátky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2016 17:58
- Nahlásit

kachna
nabizet vlastni deti jako obeti?

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2016 19:45
- Nahlásit

cernej caj
nabizet vlastni deti jako obeti?

mám už ten dropbox a už se mi to ukazuje u fotek, tak to snad půjde

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2016 20:09
- Nahlásit

tak jsme dali podvečerní lesní procházku a bylo tam moc krásně. Potkali jsme datla. U nás je hodně žlun a strakapoudů, ale datla moc často nepotkáme... Psisko vzorné.

birma
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2016 20:40
- Nahlásit

My se vykašlem na procházku a zalezem do dutýho vlákna už se toho nemůžu dočkat..

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2016 21:49
- Nahlásit

Dorin pajdá, skoro trojnožka, asi převzal štafetu nebo co

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 00:40
- Nahlásit

Rrumstajn, dobry vecer ci rano.
Maya
Dorin pajdá, skoro trojnožka, asi převzal štafetu nebo co
I kus, to jen prechodna nejaka indispozice, prohlidni chlupace esli nema neco nekde zamotanyho a nestresuj, spici chlupy si este radu let budou vychovavat toho zmutovanyho kone ci kyhovyra.

To samy u dalsich psich starecku, staricek zdejsich - nestresit se z prechodnych zalezitosti a nezkoumat, neprepinat.. Kremyl ted zacal vic pajdat a pospavat a me hlava bolet - asi mame stejnej barometr v mozku a nahly zmeny a vykyvy v pocasi nam nedelaji dobre.
Nestihavam vas nejak vic procitat, takze jen zdravim a pozdravuji a vlastne sem se chtela podelit o radostny moment pred chvili, kdyz sem Kremylovi zatrhla skalpovani jezka - a ze do jezecka sla zase natvrdo. Takze jaro/leto je asi opravdu tady a velkej pichlac prolezl do nebezpecny zony a prezil, byl odnesen dukladne daleko.
Opatrujte se zitra, tedy dneska pri tom trinactym patecku specialne a predem krasny vikend vsem.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 05:56
- Nahlásit

maya
tak snad jen neco docasnyho, nema treba kliste nebo kaminek v tlapce?

fifi
tak snad u vas bude vse brzo zas lepsi se zmenou tlaku k lepsimu a gratuluji k zachraneni jezecka!

jinak tady prsj a prsi, snad to nebudou zas jen mijry dny aby se voda stihala vsakovat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 06:54
- Nahlásit

Maya kolik je Dorinovi ??

birma
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 07:15
- Nahlásit

Maya
Držím palce, ať to Dorina brzo přejde.

Fifi
U nás všem mizerně od tý doby, co proletěl Merkur před sluncem... Teda všem krom Adama, ten je stále připraven ve startovních blocích

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 07:41
- Nahlásit

birma
sem premyslela, kde budes spat dneska ve spacaku

kdy proletel merkur pred sluncem? jako ted nekdy?

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 08:12
- Nahlásit

taky o Merkuru nic nevim

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 08:18
- Nahlásit

Xerxova
Dorinovi je 10 a nikdy s nohama problemy nemel kdyz nepocitam vykloubeny koleno od psa a herecky etudy na tema umiram po slapnuti na kaminek
ted pajda na levou predni a nic viditelnyho na ni nema dala jsem mu vecer rimadyl a uvidim dneska

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 08:20
- Nahlásit

Fifi
jezecek byl urcite rad ze je zachranen Kremylovi preju at brzo pajdani prejde a tebe bolehlav taky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 08:26
- Nahlásit

Maya
a nemohl uz slapnout na vosu, mit neco zabodlyho do tlapy? blbe skocit a natahnout?

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 08:40
- Nahlásit

cernejcaj
tak mohl cokoliv to je jasny viditelnyho tam nic nema jen na tu nohu vcers skoro nedoslapovak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 09:03
- Nahlásit

Maya
tak snad uz dneska to bude lepsi

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 09:50
- Nahlásit

ani prt no to jsem si pomohla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 09:51
- Nahlásit

Maya
po kliknuti na odkaz to je ale krasne videt, sou bozi jak se vyvalujou

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 09:53
- Nahlásit

cernejcaj
no jo ale fotka primo tady videt neni
proste ores ten tlf mi to nejak nejde, nechapu proc

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání