| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2016 13:58
- Nahlásit
PetraK
ja vidim album na rajceti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2016 14:16
- Nahlásit
cernejcaj
ted mi dosly data takze mr evidentne tech 400 mb stacit nebude ale v ty apce zmobile slo odkliknout surfovani snizenou rychlosti a nirmalka to funguje tak jsem zvedava jestki to bude zadara kdyz prej fup zrusili
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2016 14:40
- Nahlásit
ještě poznámka k té Betce- napsala jsem to blbě, jako že raději umřít než operovat - nejdřív se měla zkusit u zánětu ATB léčba a pokusit se tím vyhnout operaci.. Ale nejen že ATB nezabrala, ale během tří dní se zánět rozšířil a zasáhl i břišní dutinu. Po kontrolním sonu a zjištění rozsahu průšvihu už nemělo cenu operovat...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2016 14:41
- Nahlásit
Maya
a vydrzelo ti to teda aspon dyl, nez na tech tvych starych prohlizecich? (mas nastavenou nejnizsi kvalitu fotek v opere?)
Xerxová
nekdy to tak bohuzel je, no...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2016 15:11
- Nahlásit
cernejcaj
jj opera facha suprove ale me x desitek mb sezerou i ty vyukovy apky a taky lezu na fb ores tu apku a to taky zere dost
jsem se nijak neomezovala s tim ze kdyz tak za stovku 200 mb dokoupim ale zda se ze ten zpomalenej na opere funguje skoro uplne nirmalne a nic o oenezich tam nebylo tak je to asi nirmalni fup zdarma me by to uplne stacilo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2016 15:43 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
Tak my jedem v neděli na výlet s Katkou Lerlovou - prvně uvidim její útulkovej poklad chtěla fenku maximálně do M v agi (takže kohoutková výška tuším max 45 cm no a přivezla si vovčounku
edit: má ji snad týden a prý čuba našla oblibu v lovu cyklistů - věřím, že s Adámkem si budou dobrými kamarády
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2016 17:30
- Nahlásit
birma
věřím, že s Adámkem si budou dobrými kamarády
no, kdybys potřebovala, tak máme kola můžete přijet a udělat si u nás cvičení. Chtěla jsem napsat, že bychom vám dělali figuranty, ale nejednoznačnost takového sdělení mě znejistěla
Holky za kindervajce nebo zmrzlinu udělají cokoliv
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2016 17:32
- Nahlásit
birma
budou si sekundovat?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2016 17:48
- Nahlásit
birma a jak reaguje Adam, když si na kolo sedneš ty ?? Nebo někdo známý??
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2016 17:51
- Nahlásit
kachna_
nám vede kolem baráku cyklostezka - figurantů máme milion
cernej caj
no to uvidíme možná po neděli nezbude u Labe jedinej cyklista
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2016 17:52
- Nahlásit
Xerxová
no mě právě ještě na kole neviděl :/ Mám ho u Honzy, kterej ho půjčil před lety kamarádovi a nějak ho z Honzy nedokážu vymámit zpátky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2016 17:58
- Nahlásit
kachna
nabizet vlastni deti jako obeti?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2016 19:45
- Nahlásit
cernej caj
nabizet vlastni deti jako obeti?
mám už ten dropbox a už se mi to ukazuje u fotek, tak to snad půjde
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2016 20:09
- Nahlásit
tak jsme dali podvečerní lesní procházku a bylo tam moc krásně. Potkali jsme datla. U nás je hodně žlun a strakapoudů, ale datla moc často nepotkáme... Psisko vzorné.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2016 20:40
- Nahlásit
My se vykašlem na procházku a zalezem do dutýho vlákna už se toho nemůžu dočkat..
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2016 21:49
- Nahlásit
Dorin pajdá, skoro trojnožka, asi převzal štafetu nebo co
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2016 00:40
- Nahlásit
Rrumstajn, dobry vecer ci rano.
Maya
Dorin pajdá, skoro trojnožka, asi převzal štafetu nebo co
I kus, to jen prechodna nejaka indispozice, prohlidni chlupace esli nema neco nekde zamotanyho a nestresuj, spici chlupy si este radu let budou vychovavat toho zmutovanyho kone ci kyhovyra.
To samy u dalsich psich starecku, staricek zdejsich - nestresit se z prechodnych zalezitosti a nezkoumat, neprepinat.. Kremyl ted zacal vic pajdat a pospavat a me hlava bolet - asi mame stejnej barometr v mozku a nahly zmeny a vykyvy v pocasi nam nedelaji dobre.
Nestihavam vas nejak vic procitat, takze jen zdravim a pozdravuji a vlastne sem se chtela podelit o radostny moment pred chvili, kdyz sem Kremylovi zatrhla skalpovani jezka - a ze do jezecka sla zase natvrdo. Takze jaro/leto je asi opravdu tady a velkej pichlac prolezl do nebezpecny zony a prezil, byl odnesen dukladne daleko.
Opatrujte se zitra, tedy dneska pri tom trinactym patecku specialne a predem krasny vikend vsem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2016 05:56
- Nahlásit
maya
tak snad jen neco docasnyho, nema treba kliste nebo kaminek v tlapce?
fifi
tak snad u vas bude vse brzo zas lepsi se zmenou tlaku k lepsimu a gratuluji k zachraneni jezecka!
jinak tady prsj a prsi, snad to nebudou zas jen mijry dny aby se voda stihala vsakovat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2016 06:54
- Nahlásit
Maya kolik je Dorinovi ??
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2016 07:15
- Nahlásit
Maya
Držím palce, ať to Dorina brzo přejde.
Fifi
U nás všem mizerně od tý doby, co proletěl Merkur před sluncem... Teda všem krom Adama, ten je stále připraven ve startovních blocích
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2016 07:41
- Nahlásit
birma
sem premyslela, kde budes spat dneska ve spacaku
kdy proletel merkur pred sluncem? jako ted nekdy?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2016 08:12
- Nahlásit
taky o Merkuru nic nevim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2016 08:18
- Nahlásit
Xerxova
Dorinovi je 10 a nikdy s nohama problemy nemel kdyz nepocitam vykloubeny koleno od psa a herecky etudy na tema umiram po slapnuti na kaminek
ted pajda na levou predni a nic viditelnyho na ni nema dala jsem mu vecer rimadyl a uvidim dneska
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2016 08:20
- Nahlásit
Fifi
jezecek byl urcite rad ze je zachranen Kremylovi preju at brzo pajdani prejde a tebe bolehlav taky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2016 08:26
- Nahlásit
Maya
a nemohl uz slapnout na vosu, mit neco zabodlyho do tlapy? blbe skocit a natahnout?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2016 08:40
- Nahlásit
cernejcaj
tak mohl cokoliv to je jasny viditelnyho tam nic nema jen na tu nohu vcers skoro nedoslapovak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2016 09:03
- Nahlásit
Maya
tak snad uz dneska to bude lepsi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2016 09:50
- Nahlásit