Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 10:14
- Nahlásit

Maya
tak to nevadi, ne? ja myslela ze de o vlozeni odkazu abys nemusela nejak dementne to nekde nahravat

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 10:34
- Nahlásit

cernejcaj
no to taky ale jsem myslela ze kdyz uz budu mit trn odkaz primo na fotku tak by se za fotks ukazovat mohla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 10:37
- Nahlásit

Maya
ja vlastne ani taky nevim, jak se to zobrazuje me, pouzivam to vyjimecne, spis davam odkazy z fb kdyz su na telefonu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 10:58
- Nahlásit

PetraK
skvela!

nasli ste neco zajimavyho? a je supr, ze mamca ma brejle a treba budes mit taky

s tim zampuskym si mi pripmela medovinku ve statebnich sklenicach (sme dostali od brantrance se zenou takovy malovany barevny vino sklinky akorat 2 kusy) jak byla na rohu stolu, ja chtela pochvalit za neco muze, otocila sem se od pc a jak ta sklinka byla netypicky na kraji stolu a ne az dal, tak jak sem mavla rukou od klavesnice do prostoru, sklinka letela s rukou, zastavila se az o skrin a bylo nutno teda umyvat a vysavat nechtene podlahu

jojo, uzij si patek a vykend

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 11:05
- Nahlásit

cernej caj
.
skvela
byl to vrchol výkonu, páč jsem chtěla dvě věci, poslat Ti peníze a něco si prověřit, na tu druhou věc už nedošlo, na tu jsem si nevzpomněla, byla jsem ráda, že jsem udržela tohle!!

zajimavyho
tohle byl druhý domov, mně se to tam tolik nelíbilo. Ten první byl lepčejší, pokoje buď s balkonem a nebo přímo s vchodem dolů do zahrady, celý mi to přišlo takový lepčejší, tohle v něčem připomínalo nemocnici. Takže za mě je zatím favorit ten první, ale ještě máme dva před sebou. Každopádně sebelepší, sebeútulnější domov důchodců je horší, než být doma.

jak byla na rohu stolu, ja chtela pochvalit za neco muze, otocila sem se od pc a jak ta sklinka byla netypicky na kraji stolu

nenááávidim věci na kraji stolu!! KDO TO TAM DAL???? Kterej neinteligent asi??? Brtnika furt za tohle "citýruju" páč při mým stylu aktivity, pohybu a práce je furt nebezpečí, že něco sejmu a on má nějakou úchylku všechny věci dávat na roh a kraj nábytku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 11:29
- Nahlásit

PetraK
to me se stalo nejak omylem, no

jinak nekdy to ale bohuzel taky jinak nejde, no...

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 11:34
- Nahlásit

PetraK
pani vod toho mame chytry telefony aby nam blbejm pripominali co kdy mame udelat
jinak s tou mamkou myslis stopro ze je ji lip samotny v byte nez s vrstevnikams v peknym duchodaku?
jako znam par lidi ktery v takovym duchodaku pookrali a zpatky do bytu bys je nedostala ani za nic

birma
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 11:39
- Nahlásit

jáááá tralaláááááá utavila jsem Adamááááá
Napřed jsme se courli po cyklostezce a trénovali kolisty, až jsme došli na pláně, kde byla koroptev a bažant a toho jsme stopovali, pak jsme hledali další zvířátka (který jsme ale nenašli), potom jsme cvičáli, pak jsem ho honila za citronem (poprvýýýýý si tam se mnou hrál a jak nadšeně :biglol, pak jsme ještě cvičáli, pak jsme si chviličku hráli přivolávačský hry, pak zase aportýroval a pak už si lehal No a tak jsme to zamířili domů a potkali jsme bažanta (asi toho samýho co na začátku) a křepelu další a už ho teda tolik nerozstřelili, jako ráno no a pak už jenom dva kiláčky domů
doma dostal snídáni a odpadnul holomek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 11:39
- Nahlásit

Maya
ja myslim, ze esuska to vnima tak, ze doma ses ve svym, delas si co chces kdy chces a nikdo te neomezuje, nebuzeruje, nediktuje...

ale asi problem, ze jak clovek prestane se o sebe nejak starat a v domove si zvykne ne peci, muze naopak mu to dost ublizit a muze rychle stradat...

i kdyz nekomu to pomoct muze, ale to zas zalezi i na povaze, jetli je druzna a zajde s ostatnima na prochazku, na kafe, coz ja chapu, ze esusky maminka spis moc nechce?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 11:50
- Nahlásit

birma
skvely! to zni paradne, aspon ze vam snad moc neprselo

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 11:59
- Nahlásit

cernejcaj
no je prostd spousta lidi ktery chatraj samotou a v kolektivu pookrejou tak jen jsem chtela rict ze zavrhovat duchodak s tim ze doma je cloveku lip neni az tak stoprocentni
jedna mamy znama odesla do duchodaku sama jak rika doma jen sama cucela do zdi a nebo na telku ted si mize pokecat hrajou hry a i chodej babky spolu i po nakupech a nebo si sednout do parku a kritizovat kolemjdouci

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 12:00
- Nahlásit

birma
ja tudle taky u nas videla bazanta snad po 20 letech

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 12:09
- Nahlásit

Maya
jasne, ja myslim, ze esuska to myslela hlavne pro svoji mamu - jinak sou lidi, kterym to tak asi vyhovuje vic.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 12:28
- Nahlásit

cernej caj
to me se stalo nejak omylem, no
to si jako nezvykej!! je to nezbezečnej zvyk!!

Maya
e je ji lip samotny v byte nez s vrstevnikams v peknym duchodaku?
jako znam par lidi ktery v takovym duchodaku pookrali a zpatky do bytu bys je nedostala ani za nic

znám jí, není úplně společenskej typ, měla svůj okruh známých, který už nejsou a najít si nový neumí. Jo , kdyby to bylo všechno vyloženě jednolůžáky, taaaaak ještě třeba, ale dostat se na jednolůžák je skoro nemožný . A taky znám jí jaká je, takhle by měla všechno pod nosem, nědělala by vůbec nic, jen by přežívala, kdežto když si doma musí udělat snídani, ohřát oběd, umýt po sobě pár kousků nádobí.... tak musí něco dělat. Nemůže jen tak ležet. Ne na ní musí bejt fakt bič .

a tohle co říká čajda:

ja myslim, ze esuska to vnima tak, ze doma ses ve svym, delas si co chces kdy chces a nikdo te neomezuje, nebuzeruje, nediktuje...

to je hodně silnej argument, protože když máš někoho n apokoji musíš se přizpůsobovat, starej člověk už se nerad přizpůsobuje, chce mít svoje vlastní pohodlí, zázemí, jet si v zajetých kolejích.

tak jen jsem chtela rict ze zavrhovat duchodak s tim ze doma je cloveku lip neni az tak stoprocentni

nenene to ne, navíc fakt ten první ten v Rudný, byl hezkej příjemnej, ale jednak ještě není čas a druhak máma není ten typ. Nebude si tam hledat kamarády, bude hnít. nic takovýho.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 12:38
- Nahlásit

PetraK
ja ani nejsu zvykla to tam prave davat ale tak stalo se

tak at se mamca snazi

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 13:01
- Nahlásit

PetraK
tak jestli je mama az tsk nekontaktni tak to chapu, msm to stejne a bejt na pokoji s nekym by me zabilo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 13:06
- Nahlásit

Maya
ja kontaktni su a byt na pokoji s nekym by me taky zabilo

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 13:14 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
Hele Fifi - žiješ?
Mam takovej pocit, ze ano.
A kdyz je nejhur, uklidnim se pohledem na orlatka morsky, ktery sleduju uz pekne dlouho, od sneseni vajec. To by se libilo Enyky Denyky, orlice majestatni.
Edit - mrkni v emila!

Maya
Tak at pajda prestane pajdat a setri sily na stekanatko.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 13:14
- Nahlásit

Petrak uffff - jak jsem ráda, že máme rodičovstvo doma. Naše má ségra a já tchány... Sice to je někdy hodně náročné (fakt HODNĚ )... ale přeci jen jsou "pod dozorem" a zároveň jsou nuceni "pracovat" a "spolupracovat".
Dneska přijedou mládežníci - a oba Trpajzlíci dokážou zvednou psychickou i fyzickou aktivitu všech na maximum.

Nejhorší jsou řečí - kdybyste nás neměli, měli byste míň starostí... A já tvrdím, že lítat za nima někam do dálky by bylo ještě horší. Takže jsem ráda - že to zvládáme a jde to.

Nedivím se Petře, že raději maminu doma, než v domově, i když někdy je to jediné řešení.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 13:16
- Nahlásit

jdu uklízet, vařit, píct a smažit...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 13:29
- Nahlásit

Fifi
to je husty s tim hnizdem

Xerxová
tak si uzijte s mladeznikama

jo, ty reci sou hrozny "ty by sis ani nevsimla ze sme umreli" "ty sem vubec nechodis" "ty nas nemas rada", no proste nechapu, ze kdyz chodim do prace a mam svoji domacnost, ze by moje hlavni napln dne mela byt chodit bavit babi, at se nenudi celej den doma...

ja osobne bych teda radsi prispela financ mit babi v domove nez prestat chodit do prace a zacit se starat o ni v domaci peci... ale to je asi fakt hodne o nastaveni a moznostech, ale s hypotekou proste nejde prestat chodit do prace, kdyby bylo nejhur...

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 13:31
- Nahlásit

cernej caj
to je husty s tim hnizdem
Je to uzasny, nakouknout takhle pod poklicku - zrovna mami krmi... rostou jak z vody, pipiny Pry je unikat, ze maji tri orlatka, vetsinou tak jedno, dve mladata.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 13:31
- Nahlásit

Maya
ja tudle taky u nas videla bazanta snad po 20 letech
to asi nebydlíš moc blízko Konopišti, co?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 13:35
- Nahlásit

Fifi
tak to je skvely, ze se jich narodilo tolik, zkusim na to obcas hodit oko

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 13:48
- Nahlásit

birma
no to ne tam he obora?
u nas fakt bazanti kdysi bejvali ale to uz je hodnr davno

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 14:00
- Nahlásit

Maya

tak jestli je mama az tsk nekontaktni tak to chapu, msm to stejne a bejt na pokoji s nekym by me zabilo

mám to taky tak. Soukromí je moje hodně důležitá veličina a příjít o něj, velkej trest.
a protože jí právě znám, nedovolím to, dokud to půjde- teda dokud to budu zvládat. Máma tam chce jít kvůli mě, má výčitky, že mě v tom ségra nechala samotnou. Což ale není její vina, nevím proč by kvůli tomu, že moje sestra je nebetyčná mrcha měla totál udělat veletoč ve svým životě.

Fifi
Mam takovej pocit, ze ano.

jee, to je dobře, říkala jsem si, že jestli se něco neděje.
Orlátka se mi nepohybujou, mám tam statickej obrásek . Enyky mě taky napadla hned jak jsem to četla.

emila
jo jo, kouknu, nějak jsem ráda, že dýchám.

jéééééééééééééééééééé už mi to jedééééééééééé!! už to vidííím. Mladej tam rumpluje s nějakou větvičkou,

Xerxová
Naše má ségra a já tchány... Sice to je někdy hodně náročné (fakt HODNĚ )

mě mrzí, že není ten domek,bylo by to jednodušší, bylo by jednodušší mámu aktivizovat, zapojit.

i když někdy je to jediné řešení.

až to pro ni bude nebezpečný, tak to asi jinak nepůjde.ale ještě je čas.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 14:04
- Nahlásit

Teo orlík vlevo, ten bude nejmladší co myslíte?

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 14:07
- Nahlásit

Maya
pani vod toho mame chytry telefony aby nam blbejm pripominali co kdy mame udelat
Viď?
Máme tam oba kompletní kalendáře synchronizovaný přes e-mail. A pokud nenastavim připomínku na 3 hodiny ráno, tak spokojenost náramná.
Fifi
boží ptáčátka!

birma
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 14:11
- Nahlásit

Maya
tam je přímo bažantnice. O bažanty tam člověk zakopává na každym kroku

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2016 14:11
- Nahlásit

kachna_

ale jo, já si taky fůru věcí dávám do přípomínek, ale.... nechci tam mít úplně celej mozek.
No a místo toho ho pak mám v řiti

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání