Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 10:40
- Nahlásit

je středa - to neučím a tak se zase flááákááám a mám dovolenou. Hečheč

Proběhla jsem teď město a v drůbeží prodejně koupila něco krků s kůží (kilo za 8 Kč) a dvě velká čerstvá "kuřata bez prsou" - za 35 za kilo. Je na nich hodně masa (stehna i zbytky po ledabyle odstraněných prsních řízcích), takže se chlapec bude mít dobře.

Už si vyřval svačinu - že to přece neuklidím všechno...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 10:56
- Nahlásit

Fajka
tak sem se uz prihlasila, patri tam i autoradio a 45kc me nezabije. necham si to pres sipo automaticky a bude to bez starosti.

denyk
skvely

Xerxová
uzij si den

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 10:59
- Nahlásit

Xerxová
a dal ??
ano dobrovolně

tak on je to páník od té výmarandy, ta je klidnější než Buk, seděla z druhé strany, na zemi teda
"Pán" mu říká důvěrně "otrapo"

Maya
kdyby byl nevychovanej, tak pánovi zedrápe ucho minimálně
ahááá

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 11:00
- Nahlásit

Xerxová
a mám dovolenou. Hečheč
vrrrrrrrrrrrrrrr

cernej caj
skvely
aspoň vidíš, co tě čeká

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 11:02
- Nahlásit

cernej caj
patri tam i autoradio
jo jo my právě platíme hlavně autorádia...

tak sem se uz prihlasila
no vidíš že nikam nemusíš

necham si to pres sipo automaticky a bude to bez starosti.
tak my právě na firmě sipo nemáme tak to sfouknu jednou za rok plaťákem a je celej rok pokoj...

[b][/Denykb]
to je dobá fotka...
mě to připadá...jak kdyby říkal:
Ty hele kámo..a není ti blbý se tak cpát dyž já tady hladovim?

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 11:05
- Nahlásit

Fajka
Ty hele kámo..a není ti blbý se tak cpát dyž já tady hladovim?
maléj, tejranéj, hubenéj
jo asik tak nějak, oni jsou kámoši

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 11:09
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

strýček Tilda k vám světlem promlouvá

Fčéra byl krasavý den Albertice. Potkali jsme v polích zasejc klubíčko Džejmsbonda. Opět lítal jako podervanej a pánčička poslouchala a koukala. Lidi bohužel neumí pracovat s hlasem,ale paní se učí. Nicméně když jsem já volala zrzavce a ona Džejmsbonda, dofordil tento ku mně a tam společně předsednul, neb její volání nejni úplně tak výrazný a přivolávací. To budem muset eščd vypilovat A Rumíček nám dospívá, nejen že včera chtěl předstírat, že nemá uši. A že ho taky nebaví vůbec ten balonek,ale dneska ráno stál, ichtyl jeden, nad trsem trávy,naprosto nepřítomnej, držka mu jela, sliny odkapávaly a vypadal, že je z něj betonová soška, co se nikdá nehne. Začíná býti veselo. Nicméně jsme si pilovali nástup do auta - pořád ho ne-úplně oblibuje, což ještě neuvědoměle podpořil Brtnik a dostal za to důtku s výstrahou páč já to teď musim rovnat. Jak s nevzdělaným je to s nim občas, ví a zná a stejnak nedbá. Asi ho vezmu traverzou , ať neleží ladem . Bubi se stala závislou na aportýrování. Jak něco někde upadne, už to zvedá a nese. Vč. balonku, kterej si odloží Rumíček a dělá na něj borderu a číhá, až ho kopnu, občas není do čeho kopnout, když nechcu z Bubi vyrobit boxera, páč ona se tam nařítí, drapne ho a už mi ho podává

jdu vás dočíst
Joooooooooooo a MÁM JÉÉÉDNIČKŮŮŮ Z TESTIKU, ovšem teda po pravdě řečeno, tyhle nový a moderní testy - kdo to nedá, tak to je naprostej imbecil, je to hrozně lehký, a stačí jet na půl plynu ve svý kategorii a člověk to udělá.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 11:18
- Nahlásit

cernej caj
no ale nalnit se me dnazil prkne
ani se neptej co jsem četla

Vero

krasavý fotky! a ten lom!! a ovšem Čajda u tyče

a Buldozééérek přenádherný sošný!

birma

mě nenapadá s tím čůráním nic víc, než co už tu pa

denyk
nějaký erupce v díí píí

tadyk sou taky erekce.

dej tataráček, déééééj

aááá doma nedaj napapat

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 11:19
- Nahlásit

Xerxová
Už si vyřval svačinu - že to přece neuklidím všechno...

jak to , že mu nedáš "piškůtek" jen tak, jako návštěva, he?

a mám dovolenou. Hečheč

nezajímá, nezajímá, nezajímááááááááááááá!!!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 11:27
- Nahlásit

hele návštěvo - dostal piškůtek (tedy kvalita piškůtku ala Ešuska) dostal... a prý můžu pokračovat... Zmetek je to. Ráno nechce snídat a pak je celý den jak kyselina... Já ho to ale naučím, že se žere ráno a večer... a ne v poledne...

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 11:31
- Nahlásit

"Tati, proč Slunce vychází na východě a zapadá na západě?"
"Funguje to, tak to nech to bejt"

(znám jenom tu druhou půlku, coby zlaté pravidlo, ten začátek mě dostal

cernej caj
Člen
- Nahlásit

denyk
krasnej, hodnej vychovanej peeef kterej zpusobne sedi kdyz se u nej ji

Fajka
jj, me prave rikala na poste kdyz sem si sipo zakladala, ze se muzu rovnou prihlasit ale to sem nechtela

PetraK
sikovnaaaaa a supr odpoledne teda

Maya
Člen
- Nahlásit

Xerxová
tak jako správnej Španěl má v poledne ráno, ne?
PetraK
testík z germánštiny? tak to gratuluju

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 12:04
- Nahlásit

Xerxová
Já ho to ale naučím, že se žere ráno a večer... a ne v poledne...

to víš že jo!! Já taky plánuju, že naučím Rumíčka, že aby nelezl na klín cernej caj

sikovnaaaaa
šikovná jo, ale.......... jak říkám, dal by to i momentálně zavostalej, zrovna jsem to probírala s kolegyněma, že když my jsme psali test nebo písemku, že to bejval brutál, tohle je lechtando grando,

Maya
tak jako správnej Španěl má v poledne ráno, ne?

no jooooooooooooo!

testík z germánštiny? tak to gratuluju

díkec, jen teda jak říkám - v podstatě to člověka ani nenutí moc se učit, pokud člověk nefláká hodiny a koukne na slovíčka - tak fakt to dá, není to podle mě vypovídající o tom, co se člověk doopravdy naučil a co umí. To podle mě je jen čistě v překladu, nebo třeba když máš napsat dopis na téma, nebo email, nebo já nevím co. A ty se dneska nedělaj. Něco doplníš, něco poškrtáš, dokončíš věty a všude máš příklad, to prostě udělááááá i debííííííííííííííííl.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 12:14
- Nahlásit

PetraK
no tak zas ale jestli ty testy sou pro zamestnavatele hlavne ze mate ty lekce - tak dobry, ze on je spokojenej ze vy umite a vy se nestresujete tim, ze neprojit testem by znamenalo prijit o hodiny?

Maya
tak aby to nevysvetloval on xerxovy kdy se podava snidane

birma
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 12:16
- Nahlásit

Miluju středy! Napřed cca 20 minut procházka k vlaku, pak 1,5 hodiny procházka na trénink, hodinka tréninku a busem a metrem zpět. Potkali jsme cyklistu, už nebyl tak pomalej a vynořil se relativně náhle a naprostej nezájem prej a na tréninku byl skvělej přidali jsme do slalomu třetí branku a tvářil se, že normálka, že tam byla přece vždycky

Xerxová
Spíš bych zvažovala kombinaci tepla a tedy většinou většího příjmu vody
von furt pije jak dán. Ale proč by nepil víc přes den? To by měl mít spíš logicky potíž vydržet ve dne a ne v noci, kdy teplota klesne, ne?
nebo nástup koupání (zmiňovala jsi Rokytku). Prochladnutí nebo nalemtání... jsou taky možnosti.
to spíš ne. V Rokytce byl naposled v pondělí a to sám, takže voda po lokty a to nastuzení podle mě nehrozí a když se nalemtá, tak to vypustí nejpozdějc do dvou hodin...

Fajka
co jídlo?
jo to by mohlo bejt. Dávala jsem včera i předevčírem dršťky. Tahle souvislost mě nenapadla. Dík!

birma
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 12:21
- Nahlásit

cernej caj
pac povinnost vznika tusim kdyz mas zarizeni ktery to umi prijimat, coz me mp3kou vznika, ze jo...
povinnost vzniká automaticky s domácností a naopak když přijímač nemáš, tak to musíš nějak dokládat dle mýho...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 12:22
- Nahlásit

birma
skvely ste sikulkyyy

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 12:22
- Nahlásit

birma
přidali jsme do slalomu třetí branku
huf, to jsou krůčky, to bych asi nezvládla, udržet si tak dlouho motivaci

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 12:25
- Nahlásit

cernej caj

nenene, to jsou ofiko testy z Goethe institutu, které se dávají při ukončení každé lekce, jako test znalosti probraného.

birma

hele dost dobrej den teda!!

birma
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 12:26
- Nahlásit

kachna_
to jsou krůčky, to bych asi nezvládla, udržet si tak dlouho motivaci
to neni obecně, to je jenom s Adamem když ho vydržim víc jak dva roky učit, že se nežerou cyklisti, tak nějakej ten měsíc sem měsíc tam u slalomu mě nerozhází

birma
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 12:27
- Nahlásit

PetraK
dost dobrej den teda!!
to jo, jen bych to dopoledne radši zakončila v posteli a dospávala únavu a ne, že sedim v kanclu nad dovolenkama
a Bubitka pobaviláááá! Úplně vidim, jak bere Rumadlu balonek

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 12:33
- Nahlásit

birma
bejt. Dávala jsem včera i předevčírem dršťky
tak to by mohlo bejt ono zkus to pozorovat já v tom souvislost u nás vidím zřetelnou

když ho vydržim víc jak dva roky učit, že se nežerou cyklisti
nám teda na nestartování po čiklistech nejvíc pomohlo paradoxně běh u kola....najednou zjistil že není nebezpečný dyž se valí a dělá zvuky a že je s kolem vlastně sranda...

a to sem byla pře první jízdou na 150% přesvědčená že bude to moje kolo lovit a zabíjet a kousat do pneumatik..a vono ani prdlačky..už při první jízdě jsme dali 8 km najednou a běžel jako profík a byl vysmátej jak lečo bo i dyž přidal tak ho panička furt stíhala! řekla bych že nám to šlo líp jak na lyžích bo já sem si na kole mnohem jistější než na těch lyžích

PetraK
Něco doplníš, něco poškrtáš, dokončíš věty a všude máš příklad, to prostě udělááááá i debííííííííííííííííl.
ještě že mě už se žádný testy netýkaj..vokázalo by se že jsem ještě větší debíííl než všici doufali

birma
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 12:37
- Nahlásit

Fajka
nám teda na nestartování po čiklistech nejvíc pomohlo paradoxně běh u kola....
to věřim, že by nám pomohl. Má to bohužel dvě velká ale - nemám tu kolo (prakticky ho nemám vůbec) a nemám tady kam vyrazit, aby tam nebyli ti další cyklisti aspoˇˇn na prvnim kilometru. Na vodítko bych si ho ke kolu nedala, stačí, když se mě snaží zabít na kolobce...

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 12:37
- Nahlásit

PetraK
nenene, to jsou ofiko testy z Goethe institutu, které se dávají při ukončení každé lekce, jako test znalosti probraného
fuj, ještě že nic takového nemáme a dřív jsme mívali půlroční testy a to byl masakr, x stránek všeho možnýho včetně překladu, psalo se to celou hodinu a půl, naštěstí nám každej trochu napověděl a teď už to pár let nikdo nechtěl, tak doufám, že to tak zůstane

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 12:42
- Nahlásit

birma
bohužel dvě velká ale - nemám tu kolo (prakticky ho nemám vůbec
jo tak to je škoda, páč já tam u nás vidim obrat o 100% k lepšímu

Na vodítko bych si ho ke kolu nedala, stačí, když se mě snaží zabít na kolobce
já zkoušela 2 varianty připnout ke kolu (no to jsem ale po 100 metrech zjistila že stači aby malinko víc cuknul a je schopen mě ho z podzadku vyškubnout tak to sem zavrhla) a ted ho mám na bederáku na sobě a to je pro mě mnohem lepší..jen ještě musím objednat ten držák aby se mě vodítko nenamotalo do předního kola a mám teda to štěstí že tu mám krásnej okruh kde se dá jezdit krásně...
škoda že nemáte ty klidnější prostory někde..no je mě jasný že vfprahé se todle hledá blbě

birma
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 12:48
- Nahlásit

Fajka
ted ho mám na bederáku na sobě a to je pro mě mnohem lepší..
to je super, že vám to funguje. Já když vidim, že u kolobky je to schopnej za myšičkou vzít z rychlosti 15 km/h najednou do protisměru, tak ke kolu půjde akorát na volno, protože z kolobky se setupuje narozdíl od kola dost dobře a i tak je to hraniční občas.

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 13:03
- Nahlásit

PetraK
a ten lom

v tom lomu se suprově koupe a plaví pes, pokud není úplně sezona, že se tam nahromaděj lidi

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 13:08
- Nahlásit

klik na zeměgulu, já jsem včela
https://www.google.cz/

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2015 13:13
- Nahlásit

http://www.akstancl.cz/stancl/200-proc-nepit-matto ni.php

<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání