| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 08:31
- Nahlásit
Vero
pěkná fotka a péf, u nás maj dva a ten starší je stejně starej jak Kim, tak má už celej šedivej čumáček
birma
tak teoreticky očkováním by to mohlo být asi taky, ty reakce na to můžou bejt podle mě různý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 08:35
- Nahlásit
Maya
me prijde, ze buldozer vypada dobre a ja bych mu ten vek ani netipovala
jo a vzpomela sem si, mam metabolickej vek 25 a chlap rika "no to jako nic moc, my mame s manzelkou 40 a metabolickej vek mame 19" a ted s tou jeho manzelkou sem se vitala a teda jo, borec mohl mit cokoli mezi 35 - 40 ale zenska teda vypadala spis k 50tce, nebo co znam 40tky tak proste vypadaj mladsi, tak nevim jaka je vyhoda mit metabolickej vek 19 a ve 40 vypadat jak zenska pred duchodem teda...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 08:42
- Nahlásit
Rumštajn
o2 mi zdražilo televizi, nemáte někdo tip na nějakou novou možnost? O2 po mně chce tři stovky a já chci jenom základ.
Nejradši bych přes Internet, ale nemůžu nic najít (u nás jiný poskytovatel nefunguje)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 08:56
- Nahlásit
kachna_
hm, pokud u tebe neni jinej, tak muzes zkusit jim rict, ze od nich odejdes kdyz ti to zdrazili? ze za tech par programu jim tolik platit nebudes a radsi si pichnes antenu na barak
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 09:06
- Nahlásit
buldozérkovi vyřídím pochvaly
birma
tipla bych dle nás - oteplilo se, víc se pije, víc se pouští.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 09:06 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
cernej caj
tak nevim jaka je vyhoda mit metabolickej vek 19 a ve 40 vypadat jak zenska pred duchodem
když jim zaplatíš hodně prachů, tak ti to nejspíš prozraděj
ono takovej mladickej metabolismus dá 40letýmu tělu asi pořádně zabrat, tak je brzo zhuntovaný zvlášť esi metabolizujou jak v 19 pivo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 09:10
- Nahlásit
Vero
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 09:15
- Nahlásit
cernej caj
ze za tech par programu jim tolik platit nebudes
nj, ale o ni vychytrale zvýšili nabídku - zrušili O2 start a nejnižší možnost je O2 Flexi s hafo programama.
Jenže my to prostě nevyužijem
Vero
19 pivo
no ale to by nebylo marný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 09:23
- Nahlásit
kachna_
tak jim rekni, ze to platit nebudes, programy nechces a at ti daj slevu nebo des pryc (a proc si teda nekoupite antenu na barak?)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 09:24
- Nahlásit
kachna_
a vy normální pozemní digitál zadara nechytáte?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 09:27
- Nahlásit
Maya
to nechytnes, kdyz nemas antenu - ale si prave myslim, ze ta antena je dobra jednorazova investice a pokud ti fakt staci to co chytis nejakej zaklad, tak je to asi lepsi
- ja pokud bych mela nekdy telku, tak radsi po ty antene, protoze s tim zdrazovanim to je hrozny..,
taky mi loni vodafone zvysil cenu tarifu skoro 4x a pridal tam ale nejakou sluzbu zdarma, kterou ale samo nikdo nepouziva, ze jo a to zdrazeni je jakoze mas navic tu sluzbu, pekny zlodeji
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 09:34
- Nahlásit
cernej caj
to nechytnes, kdyz nemas antenu - ale si prave myslim, ze ta antena je dobra jednorazova investice a pokud ti fakt staci to co chytis nejakej zaklad, tak je to asi lepsi
my to chytáme aj bez antény..akorát u jedný telky máme takovej čudl jako anténu asi 10 cm dlouhej ...a základ programů mme takhle jednoduše..
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 09:39
- Nahlásit
cernej caj
no mě právě přijde lepší koupit jednorázově anténu než platit takový poplatky měsíčně s tím, že ti je zase můžou kdykoliv zdražit
a když by nebyl signál, koupila bych satelit, tam se platí furt mnohonásobně míň
Fajka
ono asi záleží na příjmu, my třeba musíme mít anténu a ještě zesilovač a i tak to při blbým počasí vypadává, proto to radši jistí ještě satelit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 09:44
- Nahlásit
Fajka
jakoze vubec nemate antenu ani na telce? tak to neco chytat asi muzete ale obecne staci treba i takova ta mala antena do mistnosti a aspon neco se na to da chytit... a s antenou na strechu uz mas celkem jistotku, pokud nejses fakt v doline mezi kopci s tunou plechovych strech na tech kopcich...
Maya
ale proste si myslim, ze i kdyz za antenu na strechu das treba 5ku tak neresis poplatky do konce zivota prakticky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 09:44
- Nahlásit
no my to měli zadara pres O2 doteď, takže jsme to neřešili, ale jasně, když nenajdu to, co bych chtěla, pořídim si anténu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 09:55
- Nahlásit
cernej caj
jakoze vubec nemate antenu ani na telce?
jo na dvou není nic a na jedný ten malej čudl jen..ale je fakt že my jsme na kopci 650 m n.m. a jen jeden směr je za kopcem jinak otevřená krajina... tak to asi dělá hodně...
ale zas střechu máme plechovou komplet.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 09:56
- Nahlásit
cernej caj
ale proste si myslim, ze i kdyz za antenu na strechu das treba 5ku tak neresis poplatky do konce zivota prakticky
jj, však úplně stačej ty koncesionářský poplatky, co člověk platit musí
včera jsem četla, že se začíná digitalozovat rádio, až to dojde, zase se budou moct všechny starý přístroje vyhodit, což mě teda nakrknou, protože tady v práci moje 30 let stará čínská bednička hraje furt skvěle
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 10:05
- Nahlásit
Fajka
tam asi nevadi, ze vy mate plechovou strechu (nebo je to nevyhoda, ale vetsi problem je kdyz ses v doliku a kolem tebe jen kopce a plechovy strechy, to je na odrazy signalu ktery se k tobe nikdy nedostanou mor
kachna_
sou to zlodeji, no asi potrebujou prachy. zkus jim pohrozit a kdyz se nedomluvis...
Maya
musim si je jit taky nahlasit, hruza. uz sek tomu chystam asi rok ale teda na rozhlas jenom, pac mam mp3ku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 10:08
- Nahlásit
cernej caj
jen kopce a plechovy strechy, to je na odrazy signalu ktery se k tobe nikdy nedostanou mor
to jo..na todle jsou hory zlatý...
musim si je jit taky nahlasit
tam nemusíš chodit..já to řešim všecko po mailech
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 10:14
- Nahlásit
Fajka
ja teda mam za to, ze staci prijit na postu, rict jaky mam to SIPO a nejak se to tam uz zaridi...
pac povinnost vznika tusim kdyz mas zarizeni ktery to umi prijimat, coz me mp3kou vznika, ze jo...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 10:17
- Nahlásit
tak hele
V těchto případech nejste povinni platit rozhlasový poplatek:
vaše domácnost nevlastní či nedrží rádio
tak je mozny, ze mp3 neni vnimana jako radio?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 10:18
- Nahlásit
cernej caj
akorát musíš tvrdit, že sis to zařízení koupila až teď
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 10:22
- Nahlásit
Čau děcka, dnes nějaký erupce v díí píí ku*va dráááát!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 10:26
- Nahlásit
Vero
mooc fešák, buldozérek
K nám se dnes vrátila zima, jsou 3 stupně...kdy já vodložím tu krásnou modrou bundičku to fakt nevííííím.
A chce někdo vidět jak mám nevyhovanýho psa?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 10:28
- Nahlásit
denyk
ukaaa psa a snad bude brzo po erupcich
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 10:28
- Nahlásit
cernej caj
ja teda mam za to, ze staci prijit na postu, rict jaky mam to SIPO a nejak se to tam uz zaridi...
buď tak a nebo se mailem přihlásim přímo u nich a pošlu jednou za rok řevodem z banky částku na celej rok ... tak to dělám já.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 10:29
- Nahlásit
denyk
a to seš ráda, že tu bundičku máš, co?
A chce někdo vidět jak mám nevyhovanýho psa?
jj, pochlub se, ať nemáme mindráky jen z těch ešusovic vychovanejch
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 10:30
- Nahlásit
cernej caj
dej tataráček, déééééj
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 10:35
- Nahlásit
denyk a dal ??
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2015 10:36
- Nahlásit
denyk
ale to je krásně vychovanej, kdyby byl nevychovanej, tak pánovi zedrápe ucho minimálně
|