Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 15:00
- Nahlásit

PetraK

birma
ja to mam tak, ze me to jeste musi tesit mit to obcas jako zpestreni a ne si zlikvidovat koleno at za par let nechodim... viz holka co ji odvezli z trate s tou kycli v pr... a ted 14dni bude doma.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 15:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

čemu se řehtáš čajdo - medaili, nebo rčení?
to rčení miluju, házíme si ho s Brtnikem vždycky v momentech, kdy se jeden nemůžem hnout z místa a ten druhý má od věci odstup

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 15:03 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

birma
nechápu to, ale v životě mě ještě po bivaku nebolely záda. I když jedu s rozhašenejma, tak po bivaku je to lepší než po spaní v posteli...

problém zad není v samém bivaku, ale v tom, co je potřeba donést na bivak na těch zádech...

no asi bych měla tedy vyzkoušet pomalý zvedání zátěže a né si výletit s batůžkem s vodou a mikinou, jenže jenže jenže

edit:
jinak vysvětlení vidím v redukci počtu hodin v leže, ne?
jinak mě po spaní v posteli záda nebolej, mám kvalitní bolej ale po zátěži v batohu...

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 15:06
- Nahlásit

v naší kategorii došlo 24 a 20 vzdalo - jsme dobrý!

GRATULACEEEEE,
jste dobrýýýýý

birma
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 15:14
- Nahlásit

cernej caj
me to jeste musi tesit mit to obcas jako zpestreni a ne si zlikvidovat koleno at za par let nechodim...
Tak to je jasný. Já chtěla hodně na ten psymorfův, ale zas nechci jít sama, to si moc nevěřim, že bych psychicky dala a spolíhat se na to, že pojede Honza...
Šlapky samotný mě až tak nelákaj (pletu se, nebo je to ta Biluščina akce?), ale zas mě láká to, že bych po dlouhý době viděla Katku...

další možnost na ten víkend je jedna větší voříškiáda tady v Praze, ale to je pro mě snad větší stres, než celej long

birma
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 15:16
- Nahlásit

Vero
problém zad není v samém bivaku, ale v tom, co je potřeba donést na bivak na těch zádech..
tak to jo. Mně bolí akorát nasazování a sundavání, jinak nic.
vysvětlení vidím v redukci počtu hodin v leže, ne?
To si úplně nemyslím, občas zařezáváme celkem dlouho

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 15:17
- Nahlásit

birma
občas zařezáváme celkem dlouh

to já jsem ani ve stanu nikdy nebyla schopná spát dýl jak do úsvitu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 15:19
- Nahlásit

birma
biluska je na severu, slapky sou kk slapanice. na psymorfa budu na sumave...

petra
rceni

birma
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 15:23
- Nahlásit

Vero
já jsem ani ve stanu nikdy nebyla schopná spát dýl jak do úsvitu.
tak ono třeba v březnu nebo říjnu, když jdeš spát se setměním a vstáváš s úsvitem, tak si docela poležíš

cernej caj
slapky sou kk slapanice
a když jsi je šla, jaký to bylo? Děsí mě, že je to hned takhle u Brna, že tam budou davy lidí a tak...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 15:33
- Nahlásit

v poho, ten brezen duben neni jeste sezona navic se startuje v patek. jako nejsky lidi v sobotu potkas ale zadna traga rekla bych pripadne jen mistne kdyz pudes v dobotu kolrm echt pamatky. blby ze stratujes a fochazis asfaltovyma cca 8mi km urco nez vylezes z vesnic

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 15:55
- Nahlásit

birma
když jdeš spát se setměním
to je fakt... to se mi ale nestalo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 17:14
- Nahlásit

vero
mozna by se daly zkusit neofiko zavody kotary, predloni to byla etapovka, kdyby to zas byla etapovka se spanim v kempu, tak ti to dost snizi vahu baglu. navic ja tu prvni etapu krz koleno zarizla tak na 45 km a druhej den sla steneci 16tku s prazdnou krosnou a paradoxne diky skvelym zadum jrosny to bylo prijemnejsi jak malej batoh

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 17:34
- Nahlásit

cernej caj
zavody kotary
co to je?
ale tak víš co, já si chci pořídit ten zážitek pod širákem páč to patří k životní zkušenosti co mi dosud ušla no a uvidím, jestli mi bude stačit ten jeden nebo budu mít chuť vymýšlet, jak moc uskutečnit další.

moudrej by mi taky určitě poradil začít pořádně posilovat hřbet

birma
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 17:50
- Nahlásit

Vero
moudrej by mi taky určitě poradil začít pořádně posilovat hřbet
podle mýho jde hlavně o batoh - pokud ti perfektně sedí, nikde nic netlačí, nic netáhne a správně rozkládá váhu, tak člověk unese hodně skoro aniž by to vnímal

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 17:59
- Nahlásit

birma
noooo tak s tim taky uplne nesouhlasim jako treb 16kg bych nosit nechtela pac bych umrela i kdyz batoh mam luxusni

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 18:04 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Vzpomněla jsem si, jak jsem za blahého mládí vezla opravdu obrovskej a těžkej batoh plnej těžkých věcí, ne že spacáček, a vystoupila na nádru špatnýma dveřma do kolejiště, jakýsi ochotný podnapilý pán mi za mnou podal ještě ten batoh ze schodů (protože vyl fakt problém ho zvednout) a zmizel a já zjistila, že stojím potmě v kolejišti, mám rozseklou nohu o vlakovej schod a ještě ke všemu nemám sílu ten bágl zvednout, abych z toho blbýho kolejiště zmizela... Jó bejvávalo

edit: ale asi lze potvrdit birminu teorii potud, že člověk může nosit na zádech i hmotnost, kterou neuzvedne, aby si ji na ty záda nasadil, to jooo... jen nevím esi i v lesích do kopců

birma
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 18:15
- Nahlásit

cernej caj
treb 16kg bych nosit nechtela pac bych umrela
to já taky ne. Ale s blbym batohem, co mi nesedí, bych nechtěla tahat ani 10, ačkoliv normálně nosim víc.
Třeba teď jsem měla s batohem větší problém v pátek, jak jsem měla u něj hnutý záda, než v sobotu ačkoliv to jsem byla výrazně unavenější a zas o tolik lehčí nebyl...

birma
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 18:22
- Nahlásit

problem solved. Přihláška a platba na šlapky odeslány

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 18:24
- Nahlásit

Ráno vánice - kalamita v dopravě největší za celou zimu. Během chvíle napadlo 15 cm mokrého těžkého sněhu. Pak liják, který skoro všechen sníh rozpustil. Lijavec se střídal s ostrým slunkem - nápor na oči - zářící čístý sníh všude kolem odrážel ostré slunko... No a nyní opět vichřice... a liják do zbytků sněhu. Jestli tohle zmrzne... tak bude ráno opět veselo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 18:37
- Nahlásit

chicht - k těm ruksakům... nejčastěji nosím v poslední době (jako tedy těžší bágl - o normálním výletním nemluvím) krosnu s dítkem. A kupodivu musím říct, že je velmi dobře udělaná a fakt dobře se nosí. Třeba před rokem a půl Pepa vynesl v chorvatské Paklenici náročným terénem nahoru Viléma (tehdy tak 15 kilo) a navíc plnou kapsu (pití, jídla a oblečení do jeskyně) která je součástí toho nosítka. Takže tak 18 kilíček určitě.
Já těch 15 kilo taky bez potíží nosila - o 12 kilové Fanče ani nemluvím - to je pohoda. Fotky jsou z té Paklenice a taky jedna Fančí rok stará

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 18:45
- Nahlásit

birma
Ale s blbym batohem, co mi nesedí, bych nechtěla tahat ani 10
tak to ne, no.

ses hustaaaa

Xerxová
snad to roztaje.

tak to ja bych teda nechtela nosit 18kilicek i kdyz pro cloveka toho nejvetsiho pokladu teda... na to, ze nejsi vyssi nez ja te teda obdivuju

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 18:45 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Xerxová
to máte nikko nebo jinou?
my jsme s nima ušli 20km kokořínskem (fakt nahoru dolu, žádný šetření ), to máme jako rekord
nechutnej byl zimní Ještěd do kopce, ale jinak jsem taď taky v pohodě nosila až do nějakého 6.-7. měsíce (pak už se mi blbě nahazovala krosna

birma
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 18:49
- Nahlásit

Xerxová
tak to obdivuju, na Paklenici jsem měla co dělat abych vylezla i bez batohu

cernej caj
ses hustaaaa
asi mi chybí nějaká důležitá část v mozku, co by mi řekla, že tohle nebude dobrej nápad

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 18:53
- Nahlásit

birma
bych jela skoro taky

aspon sem dneska diky Terce pregenerovala kyjev a pripjat do vetsich fotek... ono to je teda tak nejak inprogress od vanoc, ze vsechny galerie zvetsuju, ale ty stary, ktery jeste nemam mym vymazlenym zpusobem delany sou pekna pakarna, prace na hodinu a pul kdyz tak vidim kolik je hodin ta jedna zabrala

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 18:58
- Nahlásit

kachna já nevím jakou máme - tu, co mi darovala kolegyně v práci Na kapse je vyšité Trend Line...
Na Paklenici byla psina - před jeskyní čekali samí takoví nabušení vysokohorští mládežníci (šli dál do hor, samá kvalitní výbava, pohory, hole...) a my s tříletým Vilíkem... Jeskyňáři z něj byli u vytržení... tolik dítek asi praštěný dědečky nemá. On toho ale i hodně uťapal - dolů to šel skoro celý sám.

A že jsem ho tam nosila - tohle je den předtím na Plitvičkách. Chtěla jsem občas Pepovi ulevit - a navíc jeho fotobatoh se mi nosí snad hůř, než ten s živým nákladem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 19:07
- Nahlásit

Xerxová
to ses fakt husta a jeste v tkaovym zrejme teplym pocasi, bych tam snad nevylezla ani sama

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 19:26
- Nahlásit

ty woe, někdo byl prudce inteligentní a vymyslel, že uzavírka na dálnici před Prahou začne dneska před velikonocema, ještě že v pátek mám dovolenou, ale v úterý to bude masakéro, doufám, že se dostanu do práce do oběda, pověsit za koule do průvanu fakt málo

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 19:27
- Nahlásit

Xerxová
teda popravdě mě se zase děti nosej blbě, protože se melou, ale u nás naštěstí žádný šlapky nejsme a odťapat pár kiláků ty děti zvládnou celkem brzo

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 19:33
- Nahlásit

Xerxová

hned bych brala takovou babičku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2015 19:52
- Nahlásit

Maya
nezavidim teda;(

<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání