| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 23:11
- Nahlásit
birma
třeba mě je z námahy i na normálnim dlouhym výletě (nad 40 km) natolik blbě, že nemám chuť k jídlu. Po longu se mi vrátila až dneska...
No ste masochistky. Co k tomu dodat, aby mi bylo na vyletu blbe tak, ze nemam chut k jidlu... To je mi milejsi Xerxova se svyma rizkama a termoskama, na pohodu si neco odtapnout.
Nemluvim o longu, tam je to asi davova psychoza (mysleno v dobrym), kterou fakt obdivuju a vim, ze nikdy nezaziju. A kdyz poprvy clovek i s bivakem bez ohledu na pocasi to da, juu, to musi bejt adrenalin a bezva pocit. Pred tou silou, ktera cloveka na longu sune kupredu, smekam.
A ja jsem se ptala jen ze zvedavosti, cim clovek ziv byt muze, longarsky, kazda to mate okavidne jinak. Oblozeny housky se mi libej, byt je pak sezere Jelito.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 23:16
- Nahlásit
Fifi
Vy botky, oni hole nohy ( i kdyz naky psi jsou asi povinny, vid? ).
tyjo mě už ty daně lezou na mozek ted něpanimáju your Question
Teda, oproti vydeji a prijmu asi masakr
údajně to prý počítali že by si člověk mohl dát 8 velkejch porcí kachny se zelím a s knedlíkem aby čék dojedl ty kalorie co během longu vydal... ale tož to nikdo nesní že jo najednou takže je to dycky výdej větší než příjem...
musi bejt pak tezko, pretezko.
já začínám taky dycky opatrně polívka nebo něco menšího,pak byl dortík se šlehačkou alžírek a ták
mě nejde totiž během akce skoro jíst ...
A kdyz nedojdes, tak se nedozeres, za trest
já sem zatím všecko došla jen jednu akci jsme z longa zkrátili ale stejnak dokončili MID , ale nevzdala jsem to zatím nikdy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 23:18
- Nahlásit
Fajka
tyjo mě už ty daně lezou na mozek ted něpanimáju your Question
Psi botky, ze jsou asi naky povinny ve vybave?
údajně to prý počítali že by si člověk mohl dát 8 velkejch porcí kachny se zelím a s knedlíkem aby čék dojedl ty kalorie co během longu vydal...
Mnoo, to by pak asi bylo v alejich... to chnapu, ze nejde najednou pak doplnit hnedka.
ale nevzdala jsem to zatím nikdy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 23:29
- Nahlásit
Fifi
Psi botky, ze jsou asi naky povinny ve vybave
jsem dement! už panimáju jo dvě musí mít každej pes
Mnoo, to by pak asi bylo v alejich...
to bejvá krz knihovny aj tak
kdyz poprvy clovek i s bivakem bez ohledu na pocasi to da, juu, to musi bejt adrenalin a bezva pocit. Pred tou silou, ktera cloveka na longu sune kupredu, sm
tak ten pocit když dokončíš a překonáš sama sebe a svoje problémy na záludnosti tratě jsou při vstupu do cíle kde ti všichni tleskaj je nepopsatelný to za prvý.
Pro mě osobně je velký lákadlo, že trat dělají lidi co okolí dobře znají takže se dostaneš na opravdu nádherný místa, a když máš kliku tak i ve dne za světla
a další věc která je pro mě těch všech psích sportů nejvíc lákající je že opravdu je pes parťák člověk s ním po těch dvou třech dnech v terénu odkázán téměř na sebe a psa tak nějak splyne zase o kousek víc...
Krom toho teda jestli někdo hledá socializaci pro svého pséka tak to co zažívaj psiska na longách je nalejvárna socializace na 1000 možných situací ...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2015 23:54
- Nahlásit
a pak, že my jsme blázni
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2015 02:00
- Nahlásit
Tož daňové hotové tak tu máte tu naháčovu story.
Když jsme došli do cíle tak jsme se přesunuli do penzionu převlíknout a zkultůůrnit a pak jsme se vrátili do hospůdky na start najíst, oslavit dokončení, pokecat s dobrejma lidma a ták. Mezi tím nás navštívil číf a dokonce i zatleskal dojitému čaji a Birmě , to ani nevim essi postřehly no a kolem půlnoci jsme se odebrali zpátky na penzion že jdem spát. Byli jsme dvouma autama první vyrazilo o chvilku dřív a no a pak já se Stáňou co jsem tak spolu šly aniž by jsme to plánovaly bo ona měla jít s někým jiným kdo nakonec nedorazil a já měla jít sama. Ještě jsme vyvenčákovali pséky, vzali věci na přespání a šly do penzionu, vlezly jsme na chodbu otevřely dveře na točité schodiště a Stáňa se zarazila já zvedla hlavu a proti nám se po tom schodišti dolu sune chlap komplet bez aj bez čepice, nohy rozkročené jak...ehmehm a sune se schod po schodu dolu. Instinktivně sem chytla Stáňu a zatáhla ji zpátky a schovaly se za ty dveře, slyšely jsme jak se zvedá udělá krok a z těch schodů spadl přímo před nás na dlažbu přičeš hlavou narazil na stolek a židli co tam byla na tý chodbě a zůstal tam ležet bez hnutí na studený dlažbě... no krve by se ve mě nedořezal žáno... vylítnu teda schodama o patro vejš běžím po chodbě až dozádu (a že v ten moment čék uplně zapomene že ho něco bolí) a ryčím na jedinýho chlapa v našem týmu ať nám jde pomoc nebo zavolá záchranku bo mám vybitej mobil, že tam leží chlap a má bud záchvat a nebo to s ním seklo... Olda přiběhl a když k němu šel tak se naháč začal hejbat načeš se zjistilo že asi nemá záchvat ani infakrt ale že je totálně na mol a pod vobraz. Olda se ptal zdaliž něco nepotřebuje ?, ten samo že néé že je všecko ouuukej... a jak sem ryčela a běžela krz tu chodbu tak se už šinuli dolu asi jeho kámoši s kterejma chlastal dole v hospodě že se teda jdou vo něj postarat. no tak dobrý my se zdekovali všici do pokoje jeenže jsme chtěly ještě do koopelky na hygijénu a ták tak jsme šly já s Pavlou a nutně s náma musel jako bodyguard i Olda. tak nás vyprovodil ke dveřím a šel si do své můžské kóje a ted teprv nastalo to pravý peklo. Naháč začal bejt tak agresivní, začal se prát a ryčel že všechny zabije až se jeho kámoši rozutekli a on začal chodit po chodbě (furt nahej!) a bušil na všecky dveře a dobejval se násilím dovnitř a my s Pavlou v tý koupelce . Na poslední chvíli jsme si všimly že ve dveřích je klíč a zamkly se a tak jako doufaly že ty dveře to ustojej a myslely na to že Stáňa je na pokoji sama Olda taky fuč... ... pak ho nějak zpacifikovali a odvlekli naštěstí, za náma se dostavil Olda a dovedl nás zpátky do našeho pokoje... no ač jsme byli z toho longu slušně unavení...nepodařilo se nám usnout do tří do rána ...
tož tak... já tydle situace prostě přitahuju
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2015 06:06
- Nahlásit
fifi
treba ja mela k jidlu 3x 100g schwarcwaldskou sunku takovou tu susenou mstnou, 3x 45g pidi klobasky, 2 jabka, 200g orisku, 150g domaci cokolady a 5 datlovejch tycinek... zustala mi pulka orisku, pulka cokolady, jedna sunka a jedny klobasky s tim, ze proti zasobam sem na zivy kontrole mela kofilu a 4 kulicky hrozna. ani sem se nemusela nastesti moc dojidat.
vero
podle me by bylo zajimavy, kdyby fajka mela zvazeno pac objem baglu nic nerika o tom, jak je to tezky. ja mela 10,5 kg komplet, to podle me neni tak moc kdyz beznej bagl bude mit mezi 1-1,5kg, spacak 1-1,5kg, alumatka-karimatka-nafukovacka 100g-200/500g-1kg, lekarnicka a botky treba 300g, ses na 2500-4500g a pritom treba nafukovacka je mbohem tezsi ale velky to je jak destnik skladaci a to ze nekdo ma malej bagl jen Tim ze ma alu/nafukovacku tak ho muze mut o dost tezsi nez ty.
ja pouzila vsecko krome celty, ale nelituju ze sem ji nesla.
fajka
tvl to je teda story, prvnicast nechutns a infarktova, druha nebezpecna a desiva. to gakt asivpritahujes, hlavne ze se nic nikomu snad od sgresora nestalo a nastesti ste se mohli zsmknout. uf...
sikulka s danema
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2015 06:08
- Nahlásit
fajka
jo a cifa sem vyignorovala, rimto se mu mooooc omlouvam ale sem ho tam ani neceksla, tak by me nenapadlo ze je to on I kdybych ho videla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2015 06:23
- Nahlásit
fifi
a zapomela sem na 150g zrajiciho syra, toho sem snwdla pulku.
kdyz se nad tim clovek zamysli, to nic moc. fajciny jachny se zelim by byly mnaaaaaam
fajka
jinak mas pravdu s tim, ze trat byva zajimava pac te provefpu mistni lidi tama, co je supr a mrzi me lezaky ze sme fosly po setmrni a nic nevidrly...
ale teda ja su asi neochotna opustit svoji komfortni zonu, pac ja dosla 2x ze 4 longu, a 1x ze dvou midu, asi proste lidi jako ja nejsou moc vhodny na takovy sporty, pac ja proste pres caru nikdy nejsu ochotna jit. a obdivuju fakt vsechny, co chodi pravidelne, to je proste uzasnej vykobn
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2015 07:41
- Nahlásit
Morgen ve spolek,
krásná choumelenice venkuuuu
Jelikóže chci od čtvrtka volno, tak už dnes pařím na výplatách
cernej caj
fotos snad stihnu během dne juknout se, páč jsem moc zvědav
hmmm teď mi zrovna volal známej, že jestli bude takhle, Vysočina ani nebude
By mě fakt nasralo totok
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2015 07:42
- Nahlásit
Fajka
dobrá story s naháčem, mně by teda napadlo že je nalitej, nic jinýho bych v tom neviděla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2015 07:51
- Nahlásit
denyk
no makej, makej, aby nikdo nebyl osizen
hm, tak doufam, ze se to zlepsi, at si to uzijete... a to by se upa zrusilo nebo se to posune na jindy?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2015 08:04
- Nahlásit
cernej caj
tak výlet se posune, ale střelby třeba né, jde spíš o to že teď prostě potřebuju odjet někam do pryč. Za měsíc mi to už bude jedno....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2015 08:09
- Nahlásit
vánice!! co to má bejt totok??
denyk
já dovču v pátek, chtěla jsem i ve čtvrtek, ael mám smolíka a má bejt hnusně
Fajka
to je teda storka s naháčem, adrenalin ještě po longu. ale tak hlavně že to dobře dopadlo
to jako byl nějakej účastník, že někdo dojde long a ještě je schopnej se takhle zlískat?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2015 08:11
- Nahlásit
neco z ceske prirody uz chapu kdo pije na nas skoro abstinenty
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2015 08:12
- Nahlásit
denyk
tak snad to klapne, drzim palce aby se pocasi vyjasnilo
Maya
sem myslela, ze vanici maj jen tam u nemecka, u vas tez? tady jen zatazeno a jinak to de.
me by na tom fajcinym story nejvic prudilo ze nemohla zamhourit oka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2015 08:17
- Nahlásit
cernej caj
potkat prase a ještě vožratý
vánice tady též, jako na zemi samo nic, ale chumelí dost
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2015 08:30
- Nahlásit
Maya
ještě je schopnej se takhle zlískat?
pak už mu asik stačilo málo, nebo byl tak rád, že to přežil
já dovču v pátek,
já mám náhradní volno, když nepojedem tak valím do praséééé.
A jestli nevýjde tenhle výlet, jedu do Hobitína a hotovo
cernej caj
palce aby se pocasi vyjasnilo
taky držím palce
A to chci péct tvarohový mazance a vůbec, chjo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2015 08:41
- Nahlásit
denyk
a tak jet můžeš kamkoliv
našla jsem chovku, kde maj kráásný buhundy a malý buhunďátka, ještě že už je maj prodaný
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2015 08:47
- Nahlásit
Maya
a tak jet můžeš kamkoliv
jako že bych jela někam jen tak a spala jak šlapky někde v zastávce? Na to jsem moc rozcapená
Kámošky mám docela daleko a navíc, víš jak ty Velikonoce jsou o rodinných návštěvách atd...tak nechci nikoho opruzovat.
malý buhunďátka, ještě že už je maj prodaný
ty bys do něj šla?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2015 08:48
- Nahlásit
denyk
jj, das si aspon nejakej voraz no ber to tak, ze kdyz je neupeces, stropro to vyjde pac budes za dementa zes je neupekla, byt tebou nepecu
Maya
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2015 08:51
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek..
tak já pojedu na ten finančák a pak můžu vzít jelito na lyže a vyzkoušet ten postroj ....u nás je snad 10 čísel sněhu a vánice jako kráva!
denyk
naháčem, mně by teda napadlo že je nalitej, nic jinýho bych v tom neviděla
no tak já dycky hledám na všech a všem to lepší (u prvního naháče sem myslela že je chudák že ho vokradli vo šaty )takže moje myšlenka byla že má nějakej záchvat že mu je špatně...
no a i kdybych zjistila že je vožralej tak jak se omlátil hlavou o ten stolek a zůstal ležet jako mrtvej tak to nešlo odejít a říct prase vožralý... krom toho byly furt varianty že ven jsou jen jedny dveře co se nedaj zamknout on nahej a venku mínus šest stupňů a kousek od těch dveří bylo volně přístupný koryto potoka...takže mohl zmrznout a nebo se utopit a bylo potřeba ho pořešit...
Maya
[i][/byl nějakej účastník, že někdo dojde long a ještě je schopnej se takhle zlískati]
ne-eee to nebyl trekař to byla nějaká partička co tam taky přespávala v tom penzionku vo který jsme ani netůchali že tam je..
no mě na tom nevíc nasralo s prominutím že ráno se na mě chodili dívat a ukazovali si na mě že to je ta hysterka co ryčela jak kdyby měl choleru
debilové co ani nejistili že jejich kamarád odešel z jejich pokoje....to by ráno bylo divení kdyby venku zmrznul a nebo se fakt utopil
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2015 08:56
- Nahlásit
Fajka
tak hlavne nezapadni! at se na tu testovaci jizdu dostanes
tak jak se omlátil hlavou o ten stolek a zůstal ležet jako mrtvej tak to nešlo odejít a říct prase vožralý se ti naprosto nedivim, ze jo, co kdyby potreboval fakt zahranku. Statecne si to vyresila i kdyz teda ta odmena za to
ukazovali si na mě že to je ta hysterka co ryčela
tvl dementi, by se divili kdyby ho tam rano nasli zmrzlyho, ale holt parta a jeste vozralejch, co cekat za me si statecna fajfka ze si to tam osefovala, a nenechala ho tam jen tak lezet
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2015 09:03
- Nahlásit
cernej caj
hlavne nezapadni! at se na tu testovaci jizdu
ještě že furt máme na jetíkoj zimní kola někdy se nestíhat vyplatí
ze jo, co kdyby potreboval fakt zahranku
přesně !
ale holt parta a jeste vozralejch
no ale jako ráno už tak vožralý zas nebyli že jo...se předvedli jaký to jsou kretýna
me si statecna fajfka ze si to tam osefovala, a nenechala ho tam jen tak lezet
dík
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2015 09:06
- Nahlásit
cernej caj
jestli pojedem tak to už zítra odpo snad budu vědět,
páč večer by měl přijet sem a měli bychom ráno jet z díí píí.
Každopádně esli nevýjde plán č. 1 výjde plán č.2, v pátek Velemín. Mazance strčím do pátku do mrazáku.
Majitelce krčmy jsem volala, pokoj má volnej, to by bylo aby nebylo
dneska dovalí termoprádlo, tak ho vodpoledne můžu vyzkoušet a ještě sněžnice jsem si měla vobjednat
Fajka
tak to nešlo odejít a říct prase vožralý
jo tak jasně to chápu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2015 09:07
- Nahlásit
Fajka
tak to je supr, aspon pojedes bezpecne mam pocit, ze muz loni menil na letni snad v cervnu
jinak proste nekteri lidi sou kreteni samo o sobe a jeste v grupe kretenu to stoji za to i za strizliva
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2015 09:15
- Nahlásit
Fajka
no jo kreténi, měli spíš poděkovat, ale tak normální člověk ani vožratej nechodí nahej po hotelu
denyk
ty bys do něj šla?
neee, ale chtěla bych a měla bych z toho depku, že to nejde
Kámošky mám docela daleko a navíc, víš jak ty Velikonoce
ale tak jsem myslela, třeba nějakej welnes hotel na zvednutí nálady a tak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2015 09:22
- Nahlásit
nekup buhunďátko
ještě se ani nenarodili a jsou už prodaní, cena 1300 euro, taky docela drahá sranda
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2015 09:24
- Nahlásit
Fajka
Teda to je zážitek dementi takhle se střískat, měli se druhej den stydět vytáhnout frňák z pokoje . Kdybys na agresivního vola zavolala cajty, tak se nad účtem za noc na záchytce smíchy neudrží.
denyk
Držim palce, ať se počasí umoudří a výlet se koná
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2015 09:27
- Nahlásit
Maya
nekup buhunďátko
Jeziiiiiiiiiis to je sladký!
|