| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 20:50
- Nahlásit
zamilovala jsem se - díl miliontý prvý
hlavně že plán na další zvíře (až někdy bude příležitost) zní drobnější, lehce stavěný, aby to byl agiliťáček a nepokoušel můj strach o zdraví kloubů a pak se mi líbí takováhle obluda jen o 3 cm nižší než Adam a snad ještě mohutnější než on
vlk
oni si hrajou a maj přitom všech 8 nohou klidně na zemi to nenám a je to krásný
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 20:51
- Nahlásit
Xerxová
jo a jinak ani jeden výstavní výbor neodpověděl na můj včerejší dotaz. Dám jim čas do víkendu a pak se poptám přímo na ČMKU
To bude asi lepsi, dle myho oni sami nevedi, jak to vyresit. Kdyz budes mit posveceno z mista nejvyssiho... Ale teda dobra pakarna, fakt.
vlk
zpievanie je to co máme spoločnéééééééééé.......
Ona je proti nemu tak pidi. Ale krasne se Asokpes smeje, okavidne velmi spokojen s novou partackou.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 20:54
- Nahlásit
birma v libereckém útulku mají štěníka "kraťandy kolie" - na agi jako dělaný a nezkažený
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 20:55
- Nahlásit
birma
zamilovala jsem se
Tak platonicka laska, proc ne. Sympatanda!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 20:55
- Nahlásit
birma
oni si hrajou a maj přitom všech 8 nohou klidně na zemi
to je spíš vyjímka...většinou křepčí a válejí se...
Fifi
Ale krasne se Asokpes smeje, okavidne velmi spokojen s novou partackou
jj už se začíná i chovat galantně....jsme došli z prochajdy a pustil ji k misce s vodou jako první ...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 20:56
- Nahlásit
Fifi no ale přihlášku mi musí přijmout výstava... abych nezaplatila a pak se nedozvěděla, že nic nebude...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 20:57
- Nahlásit
Xerxová
dík, ale nezkažený by mě asi nebavily a kraťandy se mi moc nelíběj, přijdou mi jako 2D psi (a Adam je nerad)
Fifi
Sympatanda!
žejo
třeba by si jí mohla pořídit Fajková, na mě totiž holčička působí krapet akitím dojmem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 20:58
- Nahlásit
vlk
jj už se začíná i chovat galantně....jsme došli z prochajdy a pustil ji k misce s vodou jako první ...
ještě netuší že z něj za chvilku bude podpantoflák
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 20:58
- Nahlásit
Xerxová
už se začíná i chovat galantně....jsme došli z prochajdy a pustil ji k misce s vodou jako první ...
jůůůůva! to bude tahleta počínající láfka asi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 20:59
- Nahlásit
Xerxová
no ale přihlášku mi musí přijmout výstava... abych nezaplatila a pak se nedozvěděla, že nic nebude...
Tak to by ti v tom pripade meli ale vratit pripadne poplatek? A jak to delaji zahranicni chovatele, vzdyt u nich taky staci to PP, co maji, ne?
Mi to pripomina nektery akce, kde si opisovali poradatele propozice z let minulych a vzdycky tam byla ta glosa o rocni platnosti ockovani na vzteklinu. Pricemz nadrazeny vet zakon hovoril jasne. Ted uz se preucili aspon to psat na "platne ockovani" proti...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 21:01
- Nahlásit
birma
na mě totiž holčička působí krapet akitím dojmem
To na me vubec. A kazdopadne by babofka pruhata byla z cizi feny veeeelmi nadsena.
Fajka
Vid, to ty cuby umej, rychle a kvalitne, ani si toho pes nevsimne.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 21:01
- Nahlásit
birma
třeba by si jí mohla pořídit Fajková, na mě totiž holčička působí krapet akitím dojmem
no tak Fájuška má fenečky ráda! tak maximálně na česneku... to fakt ne-eee děkuji,
já jsem přešťastná že nám doma vládne klid, pohoda a vzájemné porozumění
a krom toho nemám na to čas ani nerf řešit dalšího čtvernožce...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 21:03
- Nahlásit
fifi jojo - taky mi to připadá "akce vzteklina". A taky stačil "blbec" na přejímce a s tříletou vakcínou tě vyhnali...
Takže je možné, že předpis nepředpis... oni napsali že musí být přeregistrován a basta.
Mimochodem - mezinárodní rozhodčí všech plemen taky nevěděl, že se něco změnilo. A divil se, že můžu jít na výstavu bez přeregistrace... Takže velká informovanost o nových řádech nebude mezi lidem psím...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 21:03
- Nahlásit
Fifi
A kazdopadne by babofka pruhata byla z cizi feny veeeelmi nadsena
jo jo kor na vlastním pozemku
Vid, to ty cuby umej, rychle a kvalitne, ani si toho pes nevsimne
jo přesně
u nás to mělo jelito jednoduší v tom že byl podpantoflák a taky jím zůstal takže ani nic jinýho nezná a nepříjde mu to
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 21:04
- Nahlásit
birma
zamilovala jsem se
jedno ucho nahoru, druhý na křivo
plán na další zvíře
hmmm, muj byl kavkazák...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 21:05
- Nahlásit
Fajka
nejspíš jo
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 21:08
- Nahlásit
vlk
jéé, ten musí bejt šťastnej, prostě dáma s ideálními rozměry
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 21:09
- Nahlásit
ssshhhhh
hmmm, muj byl kavkazák...
z čistokrevnejch to bude lapina
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 21:11 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
ssshhhhh
jéé, ten musí bejt šťastnej, prostě dáma s ideálními rozměry
jo a to se první den tvářil že "jen přes moji mrtvolu".....a hlavně čupka je přešťastná, ty dva roky sama na pidizahrádce se musela kurvanudit....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 21:12
- Nahlásit
Xerxová
Takže velká informovanost o nových řádech nebude mezi lidem psím...
Mno, tak treba je nastartujes.
Fajka
u nás to mělo jelito jednoduší v tom že byl podpantoflák a taky jím zůstal takže ani nic jinýho nezná a nepříjde mu to
Ono to neprijde ani tem, ktery to neznali, ma to tak byt. Slecna sadlo kdysi takhle nenapadne opanovala sveho tatika, sice si myslel, ze ma navrch, ovsem zkusenost byla jinde.
vlk
nejspíš jo
Ne, fakt, neni nad dva jedince stejnyho vemene, spolecne krve jsou, stejny hratky, stejny figle.
ssshhhhh
Tobe jsem neco sepsala na minuly strance, kdyz si chtela "babo rad" .
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 21:17
- Nahlásit
Fifi
jé dík, jojo, si to ještě několikrát přečtu a budu se tím řídit. Zní to vše jasně, logicky a pesan bude snad ok
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 21:27
- Nahlásit
vlk
jo a to se první den tvářil že "jen přes moji mrtvolu".....a hlavně čupka je přešťastná, ty dva roky sama na pidizahrádce se musela kurvanudit....
No to musela, chudak, si ted pripada jak v raji. Amina jedna.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 22:17
- Nahlásit
Fifi
po popaleninach bejvaj nepekny jizvy.
paní nestraš! to si budu muset dát vytetovat hodinky asi...
vlk
to je perfektní
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 22:27
- Nahlásit
vlk
vlkuuuu, to je úžasný!!!!
Spěj. Všichni kromě mě.
Trvalo to dvě hodiny
- v osm jsme je dali spát - Lucka že bude spát u nás, Gábinka v její posteli, Kačenka ve svý, já dole s Marťou na rozkládacím gauči
- výsledek: Kačenka a Lucinka spěj u nás v posteli, Gábinka se mnou dole na gauči.
(Švagrová si udělala něco s nohou a má nechodící sádru a tchyně, která se o Gabču starala je v nemocnici, protože jí vylít cukr - takže by se teď chvilku měla pokud možno šetřit. Proč není u tatínka nevím a neřeším to, kdyby to šlo, tak by tam byla, tím jsem si celkem jistá).
Zatím mě to stálo jeden hrnec, protože jsem si chtěla na zítra připravit rýžovou kaši a mléko se vařilo, vařilo, vařilo, až už bylo pozdě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 22:36
- Nahlásit
kachna_
Spěj. Všichni kromě mě.
Ja se hlasim na bohnickou canisterapii. At to zvladnes, 4 maly deti+zbytek zvirectva, huuuf!
výsledek: Kačenka a Lucinka spěj u nás v posteli, Gábinka se mnou dole na gauči.
Nejak jsem minus jeden, kde spi Martinek?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 22:46
- Nahlásit
Fifi
dole na gauči, jak má ten pitomej ekzém, tak se občas vzbudí svěděním, takže ho mám dole, aby nebudil holky. Ale ten je pořád na svym, tak nebyl započítán.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 23:03
- Nahlásit
Kachna = borec krz starání se vo smečku dětí!
Vlk = borec krz spokojenou mamutí kavkazkou dvojku!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2015 05:59
- Nahlásit
kachna
dobra divocina teda
vlk
skvely vypsfaj moooc spokojene
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2015 06:29 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Morgen, tak dnes se nám to půlí...tvl, to ták utíká
Pstroužci byli skvělí, venku na vohni, naložení, kámoš je dokonce jí i syrový . Vlčice (kříženec ČSvéčka) si hlídala před Bukí svůj kastról (teda on byl její dřív, včera byl náš ) a Bukáč na ní povrkával z lavičky . k temu Svijánky 11-ctka
Vono to jaro přece jen má něco do sebe-např, to, že nám ani po 2 hodinách neteplá pívo .
Pět kousků jsme spapali, i zvířátka si pochutnala
PetraK
víš na co jsem narazila na tu tvou storku s toaletkou
dle očekávání na to došlo i včera, že
Říkám, potřebuju na vécko, já tam stejně z týhle strany zahrady netrefím, tak jdu raději za boudu..a kočkolit máš?
Ujistil mě, že oby hajzlíky v baráku jsou plně funkční....nezkoušela jsem to
rozmazaná vlčice, nějak nechtěla pózovat
cestou ....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2015 06:32
- Nahlásit
birma
díky, mrknu na odkaz, jen si říkám, když je někde moc psů tak bude Bukís vystreslej, chtělo by ho to zvykat pomalu....
vlk
krásná dvojka, jakoby spolu byli odjakživa, super
cernej caj
takže už zítra se jedete zničit, jak to vypadá s počasím?
|