Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 15:04
- Nahlásit

Zdravím drásalice drásavý
Máme za sebou skvělej skorem individuální trénink u Katky, takže se Adam projel metrem i s eskalátorama a pak cizim autem s cizim psim chlapečkem a pak si s tim úplně cizim psiskem ujasňovali, kdo je kdo, na úplně neznámym místě a lítali u toho jak dva hovádi a pak Adam na tom cizim a neznámym místě cvičál a pak zase lítali se Škvárou a pak jel domu zase autem a pak metrem a doma co? Doma se pak objevil páníček :jump:
Celý to dohromady znamená, že mám tuhýho psa

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 15:09
- Nahlásit

birma
tak to je skvely adamek je sikulka a aspon mas odpo trochu cas

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 15:13
- Nahlásit

Fifi?? Fifi???

pročítám znovu tu starou debatu a víš co? Moc Ti děkuju za tvoje postřehy a náhledy.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 15:23
- Nahlásit

denyk

víš na co jsem narazila na tu tvou storku s toaletkou

, zežrat pstruhy, vykonat potřebu do nefunkčního toalety a jet domů,

jehehehéééééé směju se tu zas!

birma
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 15:27
- Nahlásit

denyk
Soukromý život psů tu nejspíš někde mám, klidně půjčím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 15:28
- Nahlásit

neeee na to s uz zapomrla

birma
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 15:29
- Nahlásit

cernej caj
aspon mas odpo trochu cas
To nevim. Umrtvila jsem i sebe a nejsem schopná dojít ani Ádoj pro maso

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 15:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

na pstoužky a toaletku??? dobrý že jo? jeeee, hehehehehehe poooomoct!

edit:

A ten debil, prej v pohodě, já koupím Kočkoli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 15:32
- Nahlásit

birma
muzes odpocivat ja zacnu balit vecer.

petrak
jojo, to hned zlepsi naladu ta historka

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 15:37
- Nahlásit

cernej caj

sem jí se měla překopčit

birma
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 17:00
- Nahlásit

denyk
Akce, která by tě možná mohla zajímat

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 17:36
- Nahlásit

Zdar drásalky
Budeme mít čtyři děti Chvála nadbohu pouze dočasně, páč mi Michal přiveze na hlídání tříletou neteř. Kdybych se dlouho nehlásila, tak mě trefilo a přijďte mě prosím zkanystrovat do Bohnic

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 17:38
- Nahlásit

PetraK
Jak to zpětně pročítám, tak jsi měla prostě taky brouka v hlavě, co. Prostě vidíš pesana co ti na první pohled padne nějak do oka a nevíš co s tím. Já ho tam prostě taky nemůžu nechat.
A koukám, ty jsi měla mnohem víc starostí, mě je třeba ouplně putna jestli bude dělat brajgl, tady to nikomu neva, když pes štěká celou noc.
Separační úzkost taky řešit nemusím,protože makám z domova, takže se psy jsem nonstop, krom občasných návštěv lékařů.

Co se cesty týče, jsem prostě rozhodnutá je dát do jednoho kufru. To daj. Holky nejsou zas až takový drsňačky, spíš budou znechucený.

Teď nevim co doma. Přijedem za tmy. Přijde mi dost hardcore nechat ho samotnýho na zahradě po tmě. Od štěněte je zvyklej bejt s fenou. Holky jsou na noc doma, většinou, takže ony budou vevnitř, byl by venku samotinka. Fajn, tak si říkám, vezmu ho dovnitř, ale on není zvyklý, byl vevnitř jen párkrát, prý se bojí. Takže předpokládám, že zvuky domácnosti jako TV, pračka atd nezná. Babo raď...
Teda jako fakt, baby raďte Dík

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 17:39
- Nahlásit

birma
mám tuhýho psa
a ten je vždy nejlepší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 17:48
- Nahlásit

kachna_
sem si rikala,jestli cekate ctvrty tak neni trileta neter lepsi nez ta zavisla ns fcb?

ssshhhh
pokud je zvyklej jlavne venku, muze vevnitr konat potrebu. dpis mozna kdyby ses nebala nevhat ho s holkama venku? pripadne zkusit zda by nesel dovnitr a spat s nima nevim, v kuchyni (my tima vzali dovnitr a taky zacal vevnitr kalet a mocit...)

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 17:53
- Nahlásit

cernej caj
muze vevnitr konat potrebu
tak to je to poslední co by mi vadilo, spíš aby se prostě nezbláznil strachy. Holky budou chtít v noci být doma, to pak řvou, že chtěj dovnitř, že nemůžu chrápat.
Asi až přijedem je dáme z auta rovnou na zahradu, dostanou nažrat (bude už asi dost hodin, počítám tak desátá večer) a pak uvidím. Holky jdou vždy po véče chrnět do postele, tak ho zkusím přesvědčit, ať jde s námi, třeba ho i donesu dovnitř (nevím, zda někdy viděl schody...) a pak, kdyby bylo jasný, že to nedává, ho pustím na zagrádu.
Když jsme tam v neděli byli, jen co ho vypustili z toho prostoru kde byl, tak běžel do sadu a hned kadil, takže tam by to mělo být ok, ale jak říkám, s nehodama se počítá, to je to poslední.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 18:01
- Nahlásit

ssshhhhh
nemuzes nechat na noc otevreny dvere, aby si i mohl sam kdyztak sefovat jit ven?

tak s tim znecistovanim me to spis napadlo, zda na to myslis i z tehle stranky, ze to proste muze byt.

muzes mu zkusit udelat cesticku z neceho fakt dobryho dovnitr do domu a zkusit, jestli by sel sam

birma
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 18:14
- Nahlásit

ssshhhhh
Když jsem dotáhla Adama, tak byl dost možná prvně v životě v bytě. Schody sice neznal, ale směrem nahoru s tim neměl problém. V bytě problém měl, ale byl to spíš totální stres, než strach, takže furt někam přecházel a nedokázal si lehnout a odpočinout si. Po nějaký době přišel na to, že ho to tu nijak neohrožuje a dobrý.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 18:23
- Nahlásit

já bych asi volila metodu "náhlé změny". Prostě od počátku najet na vaše zvyklosti. Spí se doma. Kdyby ho adoptoval někdo z bytovky, tak ho taky nemůže nechat v noci venku. Jasně - pokud by to neustál ani maličko (roztřesená troska nevnímající), tak se dají dělat ústupky různými směry (až po spacák a bivak pod hvězdičkama). Ale zkusila bych nad tím moc nepřemýšlet - třeba chlapec překvapí...
Jídlo bych taky moc neřešila - a pomalu přecházela na to, čím krmíš holky. Myslím, že trocha zeleniny a masa přidaného na granule by mohla být dobrý začátek. Prostě vzít ten Brit jako přílohu... asnižovat rychle jeho podíl

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 18:34
- Nahlásit

Xerxová
náhlé změny
vyšlo mi to zatim pokaždý

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 18:42
- Nahlásit

kachna_
tedy lity lity, my budem mít na víkend dvě a myslím, že mi to úúúplně bude stačit

jeden domácí miláček
https://www.facebook.com/video.php?v=9430030957446 73&fref=nf

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 18:52
- Nahlásit

cernej caj
S tou cestičkou z ňamek to mě taky napadlo, to by mohlo bejt dobrý Máme do domu ze zahrady asi deset schodů a je vidět skrz, on prý schody nezná, tak jsem zvědav.

Xerxová
já bych asi volila metodu "náhlé změny". Prostě od počátku najet na vaše zvyklosti.
Dík, taky myslím, že to bude nejlepší, když šok, tak pořádnej.
Chudák bude úplně vedle, bez feny co je na ní zvyklej, bez lidí co zná.

Dík moc děučata

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 18:59
- Nahlásit

cernej caj
nemuzes nechat na noc otevreny dvere
hele můžu, ale to si teda musím vyprat spacák, páč to bych tu jen pod peřinou zmrzla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 19:03
- Nahlásit

Maya
to je bozi

kachna_
my taky vzali tima rovnou dovnitr a moc nepremysleli o tom ale zas nerikam, ze to bylo dobre

ssshhhhh
to nejak zvladnete

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 19:04
- Nahlásit

cernej caj
Už se těšim, snad ho čubky doma nebudou terorizovat.

birma
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 19:04
- Nahlásit

Maya
jeden domácí miláček
to je sladkýýýýý

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 19:09
- Nahlásit

ssshhhhh já bych ho venku samotného nenechávala. Může panikařit a zdrhnout. Mnoho psů je neuvěřitelně šikovných, když chtějí opustit uzavřený prostor. A stres dokáže hodně...

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 19:15
- Nahlásit

Xerxová
ok, máš recht. (je teda fakt, že naše holky kvalitu plotu otestovaly zdatně)

Vero
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 19:16
- Nahlásit

kachna_
Budeme mít čtyři děti

ááááááááá, začíná se naplňovat proroctví černého čaje

bylo to jak? 6 + 0 ???

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2015 19:19
- Nahlásit

Vero
nedes kachnu

co ruka? jestli te to pobavi tak kes taky nesla ze ji neni dobre a vecer se oparila cajem

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání