| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 15:07
- Nahlásit
ssshhhhh
Tak snad ho nesežerou doma
to držím moc palce. Jak bude převoz? Já si mohla risknout stavit se v útulku pro Bubi cestou z dovolený a nacpat je s Ešátorem do jednoho kufru. SIce se "poblil", ale to bylo všechno. Nicméně to bylo o tom, že domů pak šli už jako zvenku společně. Určitě bych pokud nebudou spolu cestovat v v autě třeba v kufru v přepravkách, nebo nějak odděleně, po příjezdu dom vzala nověpřišlíka nejdřív samotnýho povenku a pak za ním i holky aby se poseznámili v neutrálnu a domů už pak šli pospolu. Prostě klasickej postup, což asi znáš
tak ať všechno klapne!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 15:07
- Nahlásit
ssshhhhh
Manžel se na něj těší
hodnej
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 15:14
- Nahlásit
PetraK
Hele právě jsme to dneska probírali. V autě máme holky v kufru, on by se tak vešel taky, máme kombíka, ale nevím, zda je to dobrej nápad. Zase si říkám, že by je ta cesta mohla spojit. Nebo ho dáme na zadní sedačky, to by taky šlo.
Nebo jak píšeš, doma seznamka mimo pozemek, ale to by muselo být tak 10km od domu, holky vše kolem považujou za svý.
Navíc bych asi raději aby jsme pro něj jeli i s nima, alespoň budou po cestě unavený a nebudou ho řešit, že je doma s nima.
Já bych to klidně lajsla a strčila ho k nim do kufru, malá hyena má v autě trochu blicí, takže celou dobu jen čumí do předu a nehejbe se a větší normálně vždy celou cestu prospí. A to i když jedem s kámoškou a skáčou po ní jorci který úplně nesnáší.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 15:21
- Nahlásit
ssshhhhh
tak to je supr, ze se na nej tesite oba
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 15:40
- Nahlásit
ssshhhhh
ad ta cesta v autě - to záleží na povaze holek. Můžou brát auto čistě jako svůj majetek, kam nikoho nepustí. Neznám je, těžko můžu soudit. Ešus bral auto jako svůj domeček na kolečkách, ale byl to gentleman a byl zvyklý občas v kufru vézt někoho, kdo byl trochu mimo smečku. Ale vždy to byly feny. Když jednou vezl úplně cizí fenu, nadával, nelíbilo se mu to, ale neudělal nic.
Určitě bych je měla ale oddělené, oni jsou dvě-jsou smečka, on je přišlík, bylo by to v malém prostoru.... spíš tedy on na té zadní sedačce. Když se bude něco mlít, jak to za jízdy řešit??? Ale záleží na tom jaké holky josu, ty je znáš nejlíp.A venku pak vodítka, společná procházka.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 16:43
- Nahlásit
denyk
doufám, že dnes už ruka moc nebolí, spáleniny jsou nejvíc fuj
doktor přes něco jinýho,co jsem ho dneska viděla, zvidhl vobočí, že musím na chirdu. striktně jsem odmítla, tak mi aspoň doporučil, co a jak s tím mám dělat a jak to obvazovat
fuj fuj fuj
hezký opíkáníčko na fotce!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 16:46
- Nahlásit
ssshhhhh
doufám, že se krásně sžijete všichni a jsem zvědavá na fotky
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 17:15
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Není šance dočítat, ale prohlídla jsem všéééécičky fotky a jsou krásný všechny do jedný Děkuju, zvedlo mi to náladu.
ssshhhhh
Gratuluju k rozhodnutí a držím pěsti, ať jsou čtyřnožci všici v pohodě a vytvoří supr partu.
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 17:42
- Nahlásit
PetraK
Ešus bral auto jako svůj domeček na kolečkách, ale byl to gentleman a byl zvyklý občas v kufru vézt někoho, kdo byl trochu mimo smečku. Ale vždy to byly feny. Když jednou vezl úplně cizí fenu, nadával, nelíbilo se mu to, ale neudělal nic.
Hele já jim taky věřím, jako nepokoušou ho, to by si nedovolily, zas tak vostrý nejsou.
Prvně když jsme vzali psa do auta, tak to byl jejich kámoš, čuměly jak puci, ale neprotestovali. Pak jsme vozili další psy, vždy teda ty které znaly, ale kolikrát takové co je sice znaly, ale rády je moc neměly a vždy ok.
Auto berou každá jinak, větší jako něco čím se přesunujem někam za atraktivní činností a celou cestu prospí, malá to bere jako nutný zlo, který nemá ráda a celou cestu čumí do předu, stojí nebo sedí a dejchá jak blbec.
Vero
Darenka
Díky
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 17:43
- Nahlásit
Nové info, jedem pro něj ve čtvrtek odpo.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 18:06
- Nahlásit
ssshhhhh tak to na Vás budu ve čtvrtek myslet. Ať vše klapne, holky ho cestou nesežerou a on se brzy rozkouká. Vedle pohodových psic mu to půjde rychleji, než kdyby byl jedináček
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 18:10
- Nahlásit
já si dopisuji momentálně s výstavními výbory dvou výstav, které jsem myslela, že bychom letos absolvovali (doufám že posledních, možná zvážím ještě klubovku)... On je od 1.1. nový výstavní řád, ale propozice výstav si toho nevšimly...
Podle starých propozic "bezbarvý Night" na výstavy nesmí, podle platné legislativy (a konzultováno s plemennou knihou) ano. Tak se uvidí, co mi odpoví...
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 18:13
- Nahlásit
Xerxová
Dík
bezbarvý Night
Budu znít jako blbec, ale vůbec nevím o co jde, jakože černá není barva...? Jéžiš, teda já těmhle věcem vůbec nehovím, ale to je nějaká nevýhoda nebo cokoliv špatného, že je doga černá? Nějak nechápu tedy.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 18:22
- Nahlásit
ssshhhh néééé - on je černý MACHO NEGRO se tam píše. Ale jen u něj. Problém máme se španělskými papíry, které neobsahují některé pro nás povinné údaje (u každého předka minimálně ve třech generacích musí být uvedena barva - v jeho případě pouze černá nebo hárlekýn (ne žlutá, žíhaná, modrá)). No a Španělé - tedy jejich hlavní plemenná kniha na to dlabe a uvede jen u nás nepostačující výraz: varianta negro...
Aby tady mohl do chovu, musíme to splnit. Pracujeme na tom, není to snadné - takový boj s větrnými mlýny... Pro chov to chápu - pravidla (když už jsou) se plnit musí.
Do loňska ale platilo, že pokud dovezeš psa (a jsi tedy uveden v exportním PP jako majitel), pak ho nejprve musíš přeregistrovat na plemenné knize a pak teprve můžeš nejen do chovu, ale i na výstavy. Takže třeba cizinec na výstavy mohl, Čech se sourozencem ze stejného vrhu nee... No a to se zrušilo. Na výstavy můžeš s libovolným PP vydaným FCI. Jen výstavní výbory si nevšimly změny legislativy a používají stále stejné propozice
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 18:31
- Nahlásit
Xerxová
Jéje, no já si říkala, že to bude nějaká administrativní "blbost", ale teda věřím, že to je pěknej vopruz tohle řešit s "vrchnostma".
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 18:32
- Nahlásit
Ale MACHO NEGRO to zní dobře
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 19:57
- Nahlásit
Xerxová
tak to ani nevím, že je od letoška nový výstavní řád, ale logiku to má, PP má, tak proč by nemohl na výstavu? stejně ta přeregistrace je jen razítko
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 20:16
- Nahlásit
maya já bych jinak musela přeregistrovávat dvakrát... podruhý, až budu mít "vybarveno". To, že se mám nyní na přeregistraci "vybodnout" mi poradili na plemenné knize. Uvidíme, co na to organizátoři výstav
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 20:38
- Nahlásit
xerxovs
tak to je supr, ze to opravili, pro vas jednodussi
ssshhhh
tsk to slo rychle ctvrtrk mste zs par
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 22:07
- Nahlásit
ssshhhhh
jedem pro něj ve čtvrtek odpo
huráááá!
a máš na něj nějakej odkaz, ať se taky pokocháme?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 22:09
- Nahlásit
ssshhhhh
fotky, my chceme fotky!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 06:09 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
birma, vero pokud se nemýlím, tak si ssshhhhh má jet pro chlupáče, kterého před pár dny přihazovala do "zajímavých darovacích psů" Tak je i s obrázky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 06:29
- Nahlásit
Xerxová
Díky
ssshhhhh
Jestli je to on, tak je to fakt fešák
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 06:53
- Nahlásit
birma
jaky bylo divadlo?
jinak su jelen, ale papirovy kapesnicek zustal po rannim testu suchy a cisty... Je mozny, ze sem mela vlci mlhu, nebo jestlise feri nejak vic blemcala, mohla se skrabnout nebo neco a mit trosku vytok?
pac se mi zda, ze nic a ten fifitest to asi potvrdil, ja su z toho fakt magor
ssshhhhh
mam doma kabel NK-01 na nokii co sem si pred par lety koupila kvuli zaloze a den pote mi telefon ukradli (nokia z roku 2004 tzn by to mohlo +/- odpovidat tomu tvymu pokud mas jednu z prvnich z fotakem?) podporovany telefony jsou: 3100, 3108,3120, 3200, 3220, 5100, 5140,6020,6021,6100, 6108, 6200, 6220, 6560, 6610, 6610i,6800,6810,6820,7200, 7210, 7250, 7250i,7260
pokud je nekterej ten tvuj, muzu ti kabel poslat postou zadarmo...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 07:14
- Nahlásit
cernej caj
Moc hezký one woman show mám ráda a Vaculíková je fakt dobrá
se mi zda, ze nic a ten fifitest to asi potvrdil
Huraaaaaaa! Takže se ve čtvrtek uvidíme s Ferinkou?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 07:20
- Nahlásit
birma
to ja vubec nevim tyjo s tema psama teda co a jak ale kdyz nebarvi vubec, tak asi v poho?
tu herecku asi vubec neznam, ale taky bych rada zasla nekdy do divadla, i kdyz fakt mooooc rada bych videla na zivo chylkovou, tu mam mooooc rada z telky
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 07:42
- Nahlásit
Morgen ve spolek,
jsme byli včera dlouhé prochajdě, vono jak delší dobu nepršálo, tak už se nemusíme brodit bahnem a je to prostě gut
ssshhhhh
tak ať to ve čtvrtek klapne podle představ
cernej caj
pac se mi zda, ze nic a ten fifitest to asi potvrdil, ja su z toho fakt magor
to mi připomíná tvoje story s blechama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 07:47
- Nahlásit
denyk
no to mi nepripominej, uz bych mela zas luxovat
tak supr, ze ste si uzili prochajdu
ja pramyslim, jak se budu balit na long, kdyz bych potrebovala k batohu jeste nejakou kabelu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 08:01
- Nahlásit
Uz zase longujete? Uz se vam to krati
Sedim u zubaka, jsem az na pul devatoj tak jeste chvilj nud
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2015 08:07
- Nahlásit