| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 11:30
- Nahlásit
Fajka
to bezohlední nabušení bežkaři a v létě cyklisti... obojí sorta který prostě překážíš ač jdeš bokem jak jen to jde
přesně! všechno jen já, já, já a zase já! Ono to není jen v Jizerkách- Šumava je totéž . Jak jsi pěší, nemáš místo na světě. DOnedávna byli lidi líný jak veš a dneska, kdekdo natáhne papouškovskej dréz se 30 reklamama a jede ujezdit asi tak milion km za sekundu. Vždyť tímhle stylem můžou jezdi v poho v tělocvičně, z tý přírody mají stejnak prt, když jsou jen zavěšený do řidíteka a polykaj kilometry. A pak se vylejou v první hospodě.
kachna_
Horní Vidim (za zámkem) nad Sitenským dolem
a to vypadá fakt moc hezky!!
denyk
chjo, co jako je tam snad zákaz? a zase trpí tím hlavně zvěř...
žádnej zákaz tam nebyl, ještě bych pochopila, kdyby tam měli někoho, kdo to vždy na ten moment, kdy budou projíždět uzavřou a požádaj, ať lidi počkaj, ale takhle? To jako ty mámy s kočárkama měly jet kam? grrr.Zvěř tuhle sortu lidí vůbec nezajímá. Já už se nedivím, že tam není ani jeden zajíc.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 11:31
- Nahlásit
denyk
- na pozdní oběd, včera nachytal pstruhy, mňám a dokonce snad budou na vohni,
ježiš a nech toho!!!!!!!!!!!!!!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 11:32
- Nahlásit
Xerxová
denyk
tak já tam mám přilepený oboustrannou lepenkou a drží to, ale tohle je fakt docela těžký + ještě k tomu bude rám, nevím fakt jestli by to drželo, zase bych nerada, aby mi to odervalo omítku
normální obrázek zarámovaný i se sklem je proti tomu o dost lehčí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 11:34
- Nahlásit
denyk
mnaaam pstruzici
PetraK
problem neni v cyklistech obecne nebo lyzarich atd ale tproste v lidech a blby ze nejakyho pohodovyho cyklistu vyletnika ohleduplnyho ale na takovyhle akci nepotkas, ze jo...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 11:46
- Nahlásit
cernej caj
ale tproste v lidech
já vím, je to jako se vším. ale - na druhou stranu, pohodových cyklistů na cestách taky moc nepotkáš. Zvonek nikde, jedou jak magoři, že by za zatáčkou mohlo být dítě? nezájem. Jen - jedu,jedu,jedu jako magor. Výletních cyklistů, kteří by poděkovali, že člověk uhne - minimum.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 11:50
- Nahlásit
PetraK
projíždět uzavřou a požádaj
takhle to udělali loni v NDR a my šli na Tomášov, nás vodklonili a my pak bloudili, nakonec jsem teda trefili ale bylo vedro jak prase a málem jsme cípli žízní
A hlavně nic nezprasili, němci si to hlídají.
PetraK
ježiš
ten tam asi nebude ale kámošovi teď pár lidí říká Beethovene, krz to hnízdo na hlavě
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 11:54
- Nahlásit
PetraK
tak asi mám bejt ráda za naše kopečky a tudíž žádný cyklisty
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 11:55
- Nahlásit
PetraK
ale to je proste stejny, kolik pejskaru treba ti reaguje na volani ze tvuj pes nema rad psy treba tim, ze si svyho privolaj?
ja treba vetsinou podekuju, kdyz mi uhnou lidi, nedekuju kdyz dou po strane aja po druhe, proc...
ale ted me moc v sobotu potesil pan, byl na poli, mel ovcaka. rikam, ze ten muj nema rad psy, tak si ho zavolal, pridrzel za krk, s timikem sme to celkem zvladli a jeste rika, ze na nej nema papiry - obojek - ze ani nikoho necekal a moc me potesilo, ze i kdyz pes hodnej, ze pan proste bez mrknuti oka psa zavolal a pohlidal
denyk
si mi pripomela... roky sem bydlela na ulici beethovenova a kamoska taky naproti a mela kluka ludvika a jeji tata jednou jezis, jak von se to jmenuje? jo vlastne beethovenova tak ludvik
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 12:02
- Nahlásit
Maya
u nás jich taky moc nepotkávám, leda tak na silnici
cernej caj
ze tvuj pes nema rad psy treba tim, ze si svyho privolaj?
o tom bych mohla vyprávět
? jo vlastne beethovenova tak ludvik
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 12:07
- Nahlásit
denyk
proto jen rikam, ze to proste tydle lidi sou skrz celou spolecnost a je jedno zda cyklista, ridic nebo mamina s kocarkem (kachna promine) ale protoste hovada sou uplne vsude
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 12:18
- Nahlásit
denyk
ten tam asi nebude
a si! A si! A si kretén, ne že ne!
ale kámošovi teď pár lidí říká Beethovene, krz to hnízdo na hlavě
tak mu říkej Bé pět hoven (jak to upravil Brtnik )
A hlavně nic nezprasili, němci si to hlídají.
ano, ono se to dá, a myslím, že se dá i všechno skloubit. Jen se musí chtít a musí se u toho přemýšlet. Jenže to je tady nad naše možnosti.
Maya
si piš! U nás teď z cesty polní, kudy se chodívalo s dětma, kočárkama, psama a tak. udělali cyklocestu - srovnali to, navezli tam něco jílovitýho, takže když tadyma jdeš a je mokro, jsi jak prase, ale hlavně, hlavně tam můžou jezdit jak hovada cyklisti, protože to je rovný, můžou to tam rozjet. A.... zároveň tam jsou dvě odpočívadla. Tuhle tam rodina, děti pobíhaly......... kolo jelo, jelo, jelo, nezvonilo, čekám, kdy tam někoho sejmou.
cernej caj
ti reaguje na volani ze tvuj pes nema rad psy treba tim, ze si svyho privolaj?
jojo, já vím, však jsem taky psala, že to je jak u všeho. Jen - prostě v létě nemůžeš jít kvůli cyklistům, v zimě kvůli běžkám a ještě jsou fakt cyklisti dost svou jízdou nebezpečný.
ja treba vetsinou podekuju,
tos ta vzácná výjimka :_)
kdyz mi uhnou lidi, nedekuju kdyz dou po strane aja po druhe, proc...
tož jasně, proč taky, tam nikdo nikoho ničím neomezí.
ze pan proste bez mrknuti oka psa zavolal a pohlidal
tak by to mělo být samozřejmostí. Taky když vidím psa na vodítku, svoje stahuju a nejdřív se ptám, zda je mohu nechat volně.
u nás jich taky moc nepotkávám
to je další plus vašeho kraje a doufám, že to tak i zůstane.
o vlastne beethovenova tak ludvik
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 12:18
- Nahlásit
cernej caj
Kdyby si Ferinka hárání rozmyslela, bylo by to super. Vyřiď jí, že i nějakej ouplateček by se našel
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 12:19
- Nahlásit
cernej caj
ale protoste hovada sou uplne vsude
jo, asi tak by se to dalo shrnout. včetně těch pejskařů.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 12:27
- Nahlásit
PetraK
Výletních cyklistů, kteří by poděkovali, že člověk uhne - minimum.
Tak potkávám dost těch lepších u nás tak 50 % poděkuje, že si podržím psa.
tak by to mělo být samozřejmostí. Taky když vidím psa na vodítku, svoje stahuju a nejdřív se ptám, zda je mohu nechat volně.
Za to tohle jsem s Adamem zažila jen párkrát. Mnohem běžnější je situace z dnešního rána, kdy on si nějakýho psa řeší (pro okolí nepostřehnutelně), já ho u nohy odvádím a majitel k nám psa pustí (páč je to fena a pes s fenou se budou vždycky milovat) a ještě na mě volá ať ho klidně pustim,..
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 12:43
- Nahlásit
PetraK
A si kretén, ne že ne!
ano, poslední dobou jsem se vo tom několikrát přesvědčila a navíc blbej kretén
tak mu říkej Bé pět hoven
já mu říkám zlato
jelo, nezvonilo
borci prostě na těch drahejch kolách zvonky nemají
birma
a pes s fenou se budou vždycky milovat)
joooo, to neznaj ešče Bukí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 12:55
- Nahlásit
PetraK
ak mu říkej Bé pět hoven (j neee
birma
no budu muset provest ten fifi test ale nevim pac muz je vyhazuje nekdy ve 4 ven kdyz mam pulnoc tak to snad nejak osefujem
pac tim cucha a je jak starej pan na prochazce kolem domu, s nim proste ani nemuzes jit rychle i kdybys chtela
denyk
nekteri je maj a neumi pouzivat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 13:13
- Nahlásit
hmmm - a k nám zase nikdo psa ani fenku utýct nenechá. Všichni mají hysterák... že k mamutovi nééééé
A běžci i cyklisti často hezky nahlas poděkují, že stáhnu obludu k sobě... neb se bojí...
Nejvíc jsem si vychutnávala cyklisty na hatích případně skalních stezkách, kde je vjezd cyklistům přísně zakázán. Tam jsem dogu poutala schválně na vodítko a hezky pomaličku - s vodítkem napříč cesty jsme kráčeli... A oni museli sesednout a jít krokem... protože nikdo si kupodivu nedovolil říct ani popel, neb jsem nahlas komentovala, že kdo neumí číst, nemá tam co pohledávat. A že když bude potřeba Krakena vypustím... A nikdo nevěděl, že Xerda či Beta by mouše ni cyklistovi neublížili... Úzká stezka či hatě nad rašelinou neumožní předjetí a chůzi jsme nezdržovali... nikdo si nemohl stěžovat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 13:22
- Nahlásit
denyk
borci prostě na těch drahejch kolách zvonky nemají
přitom se daj dokoupit takový pěkný...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 13:39
- Nahlásit
denyk
já mu říkám zlato
zlato Bé pět hoven
.borci prostě na těch drahejch kolách zvonky nemají
právě jsem se dozvěděla proč! kolega pravil, že to celou dobu zvoni! A tak asi ani nemaj hubu aby zavolali, protože ta taky zvoní?? Bože, hovadstvooooooooooooooo.
birma
těm lidem nedojde ani jedna jediná malá blbá maličkost - že ten pes může být po úrazu, nemocný nebo něco jinýho - když už nepočítají se střetem.
cernej caj
neee
ano. no a kdo asi tak bude Plácni ho Domingo?
jak říkám a teď cituji: "Ten kluk udělá ze všeho takovou blbinu, von je snad doopravdy náš!" je jen málo věcí, z kterejch Brtnik neudělal krávovinu
Xerxová
asi budem chodit na vycházky s vámi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 13:39
- Nahlásit
kachna_
ale ten je!! Si ho snad pořídím i bez kola!! A Brůtici by taky šlehlo!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 14:07
- Nahlásit
kachna_
takovejhle mi koupil muz na kolobezku
PetraK
sem 14 let bydlela na ulici be pet hoven? mohlo jich byt taky 10
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 14:13
- Nahlásit
cernej caj
takovejhle mi koupil muz na kolobezku
holky maj včelky, berušku (mimochodem má rozevírací křídla) Lůca odkřídlila při nějakym pádu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 14:15 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Ivánek zas dnes perlí
Tak jsem si dnes zvopákla mé oblíbené heslo:
Niekto si o sebe myslí, že je hviezda, no ostatný
ho skor vidia ako kosoštvorec
kachna_
kjásný, to si snad kúpim na baťůžek
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 14:17
- Nahlásit
kachna_
Lůca odkřídlila při nějakym pádu
já říkám Luciáš, i naší Lucce od ségry, prostě jak to
dítě má tohle jméno, tak se to s ním veze
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 14:20
- Nahlásit
denyk
Ivánek zas dnes perlí
jakej???
Tak jsem si dnes zvopákla mé oblíbené heslo:
Niekto si o sebe myslí, že je hviezda, no ostatný
ho skor vidia ako kosoštvore
strašný!!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 14:22
- Nahlásit
PetraK
jakej???
pořád ten samej hermafrodit, co sedí proti mě
strašný!!
a pravdivý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 14:42
- Nahlásit
kachna_
chudak beruska uz teda dolitala, co
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 14:43
- Nahlásit
vlk
kdyby adopce....my jsme ju kůpili.....
Tak to je taková adopce za úplatek Tak ona je jistě nějaká "fon"
kachna_
takže budou tři?
ano prosím
Doufám, že ho holky u nás na pozemku nesežerou, ale on byl tak zoufalej a ubohej, že jim asi nebude stát za to.
Nejprv ho chci vzít jen do dočasné péče, ale to jen kvůli tomu abych neměla takovej pocit, že si zas něco nakládám na bedra, jen co si trochu zvykne, tak ho už nikomu nedám a budem ho chtít adoptovat.
Manžel se na něj těší, to je fajn, ještě ho neviděl, ale z mýho popisu byl zděšen, říkal, že ho tam nechat nemůžem.
Jinak další pes když nějakej někdy za dlouho v budoucnu bude, bude jednoznačně nějaké moje vysněné plemeno, vypiplanej kousek z výborný chovky, z vysněnýho spojení, ne zas nějakej vořech!
Takže teď budem mít (doufám že na dlouho) stop stav
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 14:50
- Nahlásit
ssshhhhh
tak to moc preju, aby ta docaska klapla
ne zas nějakej vořech no muzes mit nejakyho vypiplanyho z vysnenyho spojeni kteryho se nekdo zbavuje
jako ja taky chtela vlciho spice, tak sem si poridila nechtene jednovokyho vlciho tyranyho spice
si na ty prani musis davat bacha
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 14:56
- Nahlásit
cernej caj
si na ty prani musis davat bacha
No a hlavně musím přestat koukat na ty psy v útulkách a tak.
Já zas nejsem, že bych chtěla nutně zachránit každýho, ale tenhle byl pěknej a já mu to slíbila a když ho holky nesežraly... Teda nestál jim ani za všimnutí, jedna si jednou čuchla, zavrtěla a šla od něj, prostě pro ně naprostá nula a zoufalec, kvůli kterému netřeba se jakkoliv obtěžovat.
Tak snad ho nesežerou doma
|