| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 07:41
- Nahlásit
denyk
se divam, ze toho burtika jeste neopikas
co ty novy grancle?
jinak naramek kraaasa
jo a otazka ohledne harani Feri - cece ja nevim, jestli nejsu blba, ale ted se mi zas spis zda, ze nic... podle fifitestu se mi zdalo ze zacina, budu muset zitra provest novy fifitest... pac uz se zas nevolizuje nejak vic a vubec...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 07:55
- Nahlásit
cernej caj
se divam, ze toho burtika jeste neopikas
no to je buřtík
Jsme byli v sobotu dopo na to výlovu, našel si klacek,
takovej čerstvě ufiklej, lehl si k němu a hlodal tu kůru,
jak není ještě tráva, tak se živí kůrou.
Chlapi když ho viděli, tak se smáli, že hovno bobr, že ty stromy nakonec vokousal Bukí
Pak začal hrabat, tak si ho zas chtěli vzít domů, že jim zreje zahrádku, dělali si z něj srandu z chudinký
co ty novy grancle?
papá papá, hodně smrděj rybinou teda
jinak naramek kraaasa
taky se mi líbí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 08:14
- Nahlásit
denyk
jak tak pises bobr hadra tak si vzpominam, ze se mi o bobrech vnoci zdalo to ta maye spizirna asi
tak to je supr ze je basti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 08:26
- Nahlásit
denyk
krásnej náramek, Bukís teda chudinka, když si z něj každej takhle dělá srandu
cernej caj
já MÁM zdi
akorát kamenný, do kterejch skobku nezatlučeš
a todle bude spíš na dvě a přilepit rozhodně ne, je to dost těžký
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 08:27
- Nahlásit
cernej caj
jak tak pises bobr hadra tak si vzpominam, ze se mi o bobrech vnoci zdalo to ta maye spizirna asi
a počkej až vyfotím bobří hráz
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 08:31
- Nahlásit
Maya
no ja mam pekne zdeny je fakt ale ze 60x60 by nemuselo byt TAK tezky, ne? a kdyz by se to zaramovalo tak to povesis?
no tak vyfot, ty moje sny byly dost uhozeny a mam pocit, ze ti bobri litali pomoci ocasu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 09:07
- Nahlásit
cernej caj
je fakt ale ze 60x60 by nemuselo byt TAK tezky, ne? a kdyz by se to zaramovalo tak to povesis?
tak zarámovat se to musí vždycky, nepověsím neb nemám ty skoby ve zdi, do kamenů je jde dát blbě a občas to udělá paseku, že vypadne kus a tak, popravdě nechci to riskovat na mejch skoro novejch zdech
těžký to je mnohem víc než normošá obrázek, protože ty kamínky holt něco váží, i když jsou nějaký plastový bo co
ty moje sny byly dost uhozeny a mam pocit, ze ti bobri litali pomoci ocasu
lítací bobři, tak to zas musel bejt super sen
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 09:08
- Nahlásit
Maya
tak to je snadny, nechas zaramovat, stanovis cenu a zajemci posles postou ja myslim, ze kdyz se to da na dve tak to bude v poho drzet
no byl dost desivej, polohoror a bobri byli ta prijemnejsi cast
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 09:17
- Nahlásit
cernej caj
na dve tak to bude v poho drzet
jo, na dvou by to drželo v poho
nechas zaramovat, stanovis cenu a zajemci posles postou
jako v krabici od telky ne?
to už by se líp posílalo srolovaný, ale ono stejně to naši určitě dotáhnou zarámovat než se vzpamatuju a bude to
jo, vono zájemci se pohrnou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 09:21
- Nahlásit
Maya
hlasim se prvni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 09:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Gůtn mórgn. To bylo včera echtgoldhnusně co? Aspoň teda u nás. A tak jsme se váleli. Pak jsem rozdělila smečku. Vzala Rumiště a vyrazila do polí. A že se mi echtgoldnechtělo teda. Enemže cvičit se halt musí. Enemže nebylo skorem kde Jezdily se tam v těch našich bývalích klidných polích terénní cyklo závody. Ta zvěř už fakt nemá vůbec nic Řev jak u cirkusu, všude lidi, kola, rozbagrováno, aby to kola měli jako že dovopravdickej terén, no humáč. Obsadili i most, kterej jedinej vede na druhou stranu dálnice, aby se jo nikdo nikam nemohl dostat. Tak my jsme šli : nařítil se tam organizátor i nahodilo Koláče gezicht č. 38 a s výrazem"Nezkoušej to!" se na něj podívalo, otočilo a odešlo. Je to totiž jediný spojení do vzdálenejch domků. No kreténi. Potkali jsme srnečku, potkali jsme dvě křepelky a pak se kolem závodů /aspoň si zase Rumíček užil trochu jinou socializaci/ promotali k nádrži, kde jsme šli trénovat ty kachénky. Kachénky nebyly, zato tři lysky. Dvě ve vodě, kam nutně Rumiště potřeboval jít a jedna spolupracující, velmi spolupracující na břehu. A tak Rumíček seděl a koukal na lysku, jak sbírá cosi na zemi, leze do vody, leze z vody, sbírá něco na zemi..... Veliký napětí to bylo prej . No a doma jsem popadla Bubi a šla naproti mámě. Bubi naznala, že když nemůže mámu porazit a podupat a přepadnout, tak že teda venku nechce bejt. Vyrobila bobek a šla domů, páč co vneku, že jo, když máma má určo něco v tašce to bylo velmi krátké venčení. Leč vzhledem k sobotnímu výletu a jejím výkonům a věku, jsem ji nepřemlouvala. A dneska ráno byla zima jak sviň. Šla jsem do prasé a říkala si, že ešivá takhle budou mít holky na tom treku, tak je čajda po nemoci blásen, ešivá tam bude spát.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 09:35
- Nahlásit
PetraK
fakt dementi, jak se tam maj dostat treba lidi co tam bydli, ze...
si rumicek uzil teda podivanou
doufam, ze v ty tasce neco fakt bylo?
u nas bylo pod nulou, zamrzla zastavka...
cajda je blazen kdyz vubec pude, 14dni od anginy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 09:38
- Nahlásit
denyk
Chlapi když ho viděli, tak se smáli, že hovno bobr, že ty stromy nakonec vokousal Buk
vyřiĎ Bukimu, že v Prahé má malýho pomocníčka. Ten si dneska těsně před podestou našel v křoví klacek. Byl to nějak vynikající klacek asi, takže ho to rozdivočilo a metal tam kozelce. Což trochu komplikovalo průchod pánovi z vedlejšího domu, kterýžto ho ale oblibuje, takže jsem neřešila a pán se měl aspoň čemu smát cestou k trambaji. Pak ten hovád popadnul klacek a dovláčel ho dom. Tam si ho u schodiště (nechápu co to má za zvyk, proč to musí hlodat tam? proč ne u bytu?????) začal intenzivně hlodat. Takže když jsem utřela tlapky oboum a nasypala je do bydliku, šla jsem ještě zametat chodbu. Což zase pobavilo sousedku, když viděla tu hromadu pilin. Mezitím tu stejnou hromadu ten kretén vyrobil v bydliku. Myslim, že si můžem nad byt směle dát tabulku - Čeňkova pila, odštěpný závod Řepy!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 09:39
- Nahlásit
denyk
nárameček
háskýý!
a Buki jak chtivě pozoruje toho buřtika. DOst mu rozumim ale
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 10:16
- Nahlásit
cernej caj
ze ti bobri litali pomoci ocasu
voeee, se vezmem za ruce a pojedem spolu do Bohnic
Maya
dělají si srandu, pořád.
Taky jim za to málem vypil slivovici . Nechali jí válit v půllitrové plastové lahvi na břehu rybníka a on si samo moc rád hraje s plastovýma lahvema, tak si jí tak packou podával, a než se stačil zakousnout tak jsem ho zabrzdila...asik by chlapci nebyli moc rádi
PetraK
Řev jak u cirkusu, všude lidi, kola, rozbagrováno
jo super totok
Vyrobila bobek a šla domů, páč co vneku
to je konec totok
PetraK
má malýho pomocníčka
nic proti, ale myslím, že už je větší než Bukí
Čeňkova pila, odštěpný závod Řepy!
muhehehee, to je taky případ, u nás teda vodpadu moc není, páč kůra ze stromu je prý moc dobrá
a Buki jak chtivě pozoruje toho buřtika
šak dostal jednoho, aj slaninku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 10:22
- Nahlásit
cernej caj
doufam, ze v ty tasce neco fakt bylo?
jo- prádlo!
cajda je blazen kdyz vubec pude, 14dni od anginy
co chceš pak na hrob? černou růži?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 10:25
- Nahlásit
Rumštáááájn
My jsme byli včera zkouknout Vidimské mostky
No, na procházku s dětma (a klouzavý boty) to nebylo, ale bylo to boží - mosty ze skálu na skálu a pod tim třeba 30m hloubka.
Nefotila jsem, páč jsem se bála zastavit, aby mě nebo děti nesmetli psi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 10:26
- Nahlásit
PetraK
preferuju vlci maky
denyk
tak daleko? cernovice tu mame bliz
kachna_
teda a holky se nebali?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 10:34
- Nahlásit
cernej caj
holky se nebali?
míň než my
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 10:41
- Nahlásit
kachna_
bože, tam by mě nikdo nedostal ani za milijon, ani zábradlí to nemá!!!!
PetraK
jo cyklisti, to je něco
jsem musela teď o víkendu obdivovat synovcovo nový kolo, prej nějaký super hyper bo co, mě přijdou všechny stejný cernej caj
hlasim se prvni
no tak kdyby, tak seš první na řadě
ale teda popravdě, ne že bych si myslela, že seš nějakej chudák bezpěněžní ale vona je to několikaměšíční práce, takže fakt za tisícku by to nebylo, to stál jen materiál
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 10:50
- Nahlásit
kachna_
statecny kachnatka
Maya
ze, taky si rikam brrrr
no tak me staci kdyz si me das prvni do rady a az to vykalkulujes tak se kdyztak dobrovolne vzdam
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 10:54
- Nahlásit
cernej caj
me das prvni do rady a az to vykalkulujes tak se kdyztak dobrovolne vzdam
a další v řadě bude nikdo
statecny kachnatka
no já bych se hlavně bála, že mi tam skočej psi, jeslti je dole voda, tak Kim by neváhal a kdyby byl na vodítku, vzal by mě s sebou
ve středu prej má bejt 20 stupňů
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 11:07
- Nahlásit
denyk
jo super totok
naštvalo mě to, je to fakt jak o pouti. navíc oni to tam rozrývají čím dál tím víc, místo trávy, kde se mohli schovat zajíci, bažanti křepelky, jsou vyjetý "silnice" zabahněný, svlečený na drn. A jezdí se tam trénovat každej den, tuhle jako někdo s kolem čučel, cože tam s těma čoklema dělám. Dovedeš si představit, jak sem se dívala já
nic proti, ale myslím, že už je větší než Bukí
mně furt přijde jako malilinkatej pupíček.
muhehehee, to je taky případ, u nás teda vodpadu moc není, páč kůra ze stromu je prý moc dobrá
no tak u nás můžem vyrábět rovnou pilinový brikety . Ty pelechy!! Ten bordel, když přijdem z práce domů! Už se tedy naučil jednu věc - že se to žouželí jen na pelíšku stačilo párkrát vzít a se slovy :Tady ne broučku, pojď sem na pelíšek!" a začal si to tam nosit sám.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 11:11
- Nahlásit
cernej caj
preferuju vlci maky
ty vado, kde je seženu černý?
kachna_
žjoo, kde to je? tam to vypadá moc dobře!
Maya
jo cyklisti, to je něco
mně hlavně vadí ta bezohlednost. Ti co lítaj jen tak - jedou jako magoři, nezazvoněj, nic a tyhlety - co tam z toho klidnýho koutku udělali!!!!!!!!! to je fakt humáč a k pláči.
synovcovo nový kolo, prej nějaký super hyper bo co, mě přijdou všechny stejný
tak já se v tom taky nevyznám. kamarád si kupovval kolo v hodnotě dobrýho ojetýho auta . Já to beru, je to zájem, koníček jako každej jinej, ale přijde mi, že hodně omezujou ostatní, to jednak a pak jsou bezohlední k přírodě.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 11:17
- Nahlásit
PetraK
naštvalo mě to, je to fakt jak o pouti. navíc oni to tam rozrývají čím dál tím víc, místo trávy, kde se mohli schovat zajíci, bažanti křepelky, jsou vyjetý "silnice" zabahněný, svlečený na drn. A jezdí se tam trénovat každej den, tuhle jako někdo s kolem čučel, cože tam s těma čoklema dělám. Dovedeš si představit, jak sem se dívala já
jo to dovedu, jako já - nakrknutej bejk
tohle mě ted strašně mrzelo na těch Jizerkách jak jsme šly s neteří, cesta široká tři pruhy pro lyžaře a koukali na nás jak na lůzu co si to tam dovoluje dělat, voni tam snad jdou pěšky a s čoklema.. přitom to bylo po cestě kde je normoš asfaltka... já myslela že už tam sníh nebude, přitom jsme se všem maximalisticky vyhýbaly ale nedalo se jinak ten úsek cca 5 kiláků jsme prostě musely projít, zkrátit lesem krz sníh se to nedalo..
štve mě že v zimě jsou to bezohlední nabušení bežkaři a v létě cyklisti... obojí sorta který prostě překážíš ač jdeš bokem jak jen to jde
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 11:23
- Nahlásit
PetraK
žjoo, kde to je?
Horní Vidim (za zámkem) nad Sitenským dolem
http://www.mapy.cz/turisticka?x=14.5243853&y=50.46 35191&z=15&source=base&id=1896045&q=sitn%C3%A9
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 11:24
- Nahlásit
cernej caj
ale já mám černovice dál
Maya
obdivovat synovcovo nový kolo, prej nějaký super hyper bo
u nás si ve čtvrtek před bytovkou kluk 33let rozbil na kole držku, bez helmy, spadl na čelo, jen řekl mamce co se stalo a švihlo to s ním.... my byli na druhé straně vesnice na procházce, slyšeli jsme vrtulník a hned jedna paní žhavila drbna, co se stalo u nás u bytovky, že tam byla rychlá a vrtulník, tak jsem jí řekla že fakt odpo doma nedřepím . Spadl mu řetěz a problém byl na světě. Bohudík už je okej.
PetraK
tuhle jako někdo s kolem čučel, cože tam s těma čoklema dělám
chjo, co jako je tam snad zákaz? a zase trpí tím hlavně zvěř...
vyrábět rovnou pilinový brikety
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 11:26 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
A zítra jdeme ke kámošovi - na pozdní oběd, včera nachytal pstruhy, mňám a dokonce snad budou na vohni, jsem zvědavá (bude mě to teda stát půllitru slívky (k tomu co ho labuťák hnal z rybníka )
A má bejt totiž zítra krásně teplíčko
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 11:26
- Nahlásit
Maya těžké věci dobře na zdi udrží suchý zip. Nelepíš jeden na zeď a protikus na obraz... a fakt to drží dobře. Chce to jen kvalitní lepidlo a větší kus zipu.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2015 11:28
- Nahlásit
Xerxová
zdi udrží suchý zip
taky mám takhle obrázky na zdi, když to někomu vyprávím tak mě mají za exota . Ale nic takhle těžkého jsem teda ještě nevěšela
|