Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jak se má Ben
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 18:00
- Nahlásit

davidkova renata
Aha. Tak tahle souvislost mi tehdy nedošla. No zápasím s nima každej den. Víš, co to je vyvíst z baráku naráz 11 bubečků na procházku. 8 bubečků, jednu vyděšenou z vodítka, pitbula a trefenýho thajce, abych byla konkrétní. To je teda fakt, že s tím zápasím hodně a hodně ku*ev leckdy lítá po celé ulici.

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 18:01
- Nahlásit

impact

že zápasím se psy

vím přinejmenším o jednom případu, kdy podle fotky tvé ruky
to tak vypadalo a navíc vyhrál ten pes, podle mě
ale uznávám, že "zápas" vznikl nikoliv v aréně, ale poté, co jsi měla nutkavou potřebu oňuňat spícího psa, jdouc z restauračního zařízení

Dokonce zpsíčkovatěla natolik, že mě kdesi na FB napadla, že by naše sdružení za žádnou cenu nepodpořila

tohle nemůžu posoudit, protože neznám pozadí a ani nikdy neřeknu proti vám nic, proti ani jedné, protože vás mám obě ráda

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 18:02
- Nahlásit

impact
To je teda fakt, že s tím zápasím hodně
takže voni maj vlastně pravdu.. tak se pěkně vomluv ,třá ti odpustěj

impact
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 18:02
- Nahlásit

Eninka
Já ví, to bylo jen takový povzdechnutí.

Každopádně to od Vlčáčkové bylo velmi ošklivé. Ne to, že to řekla. Ale to,že si něco tak traaaaaapně vymyslela.

impact
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 18:05
- Nahlásit

davidkova renata

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 18:14
- Nahlásit

Eninka
bylo to myšlené na ty, kdo přispěl do tohoto tématu na adresu Vlčáčkové,
Nevíš nic o tom, co dělám,prostě jen nemám potřebu to tu při každé příležitosti blejt.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 18:16
- Nahlásit

Eldoguero
Víš dobře, že lžeš.

impact
mě kdesi na FB napadla, že by naše sdružení za žádnou cenu nepodpořila, ptž se proslýchá, že zápasím se psy
To je taky lež a Ty to víš.
Tys chtěla, abychom v jedné skupině Vaše sdružení doporučovali. Takže jsem se k tomu vyjádřila, že já ho doporučovat nemůžu. A ani jeden z těch důvodů nebyl, že "se proslýchá, že zápasíš se psy". Nejbližší důvod z těch asi pěti byl ten, že jsi dvakrát pomohla lidem, o kterých se proslýchá, že zápasí se psy. (Ty dobře víš, co myslím, a ví to i Eninka.) A rozhodně za Tebou nikam nelezu a nekazím Ti Tvojí práci. Kdybys sama tu skupinu neoslovila, tak by ta diskuze vůbec nevznikla. Protože ten prvotní důvod, proč já Tě nemůžu doporučovat je ten, že jsi ve svém jednání nevypočitatelná. Vždy jsem Tě doporučovala, když jsem někde viděla inzeráty na raslíky, a pak se mi někteří lidi vraceli zpět se stížnostmi na Tvé chování a s tím, že teda o žádným psu od ochránců nechtějí slyšet. Prostě, kdyby ses naučila chovat slušně a vypočitatelně, přestala lidi napadat, nepřeposílala maily apod., tak by s podporou Vašeho sdružení neměl nikdo nejmenší problém. Mimochodem díky Tobě jsem se seznámila s několika fajn lidmi, kteří se nás v různých skupinách na Tebe vyptávali, co jsi zač, žes na ně byla sprostá.
Jak reaguješ na dohozený kontakt zájemci o štěně rasla, lze dohledat i v některé zdejší diskuzi. Pokud se Ti některý zájemce nehodí, protože (viz ten konkrétní příklad) nemáte nikde štěně, můžeš ho slušně odmítnou nebo můžeš nabídnout jiného psa. Ale nemusíš kolem sebe kopat hlava nehlava.
A jestli si tu nyní někdo trapně vymýšlí, jsi to Ty.

impact
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 18:21 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Vlčáčková
Jsem čekala, kdy se zjevíš a začneš ňafat.

A ani jeden z těch důvodů nebyl, že "se proslýchá, že zápasíš se psy".
Trapné lži, neumíš nic jinýho.

Zbytek mě nezajímá, však ty si na ty svoje lži a překrucování dojedeš sama.

Edit. Jsem zabudla říct, že si na to počkám a jednou se tomu od srdce zasměju.

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 18:25
- Nahlásit

Baico

Nevíš nic o tom, co dělám

to sice nevím, ale představu v rámci tvých útočných příspěvků na cz-pes si udělat dovedu. O tom, že bys pomáhala psům nemám žádné povědomí, ale třeba se mýlím, tak mě přesvědč o opaku

impact
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 18:33
- Nahlásit

Eninka
třeba se mýlím, tak mě přesvědč o opaku
Jsou lidi, kteří prostě nemají potřebu neustále veřejně exhibovat, co dělají a nedělají pro psy v nouzi..

Někdo prostě pomáhá, někdo běhá jak idiot po FB ve všech skupinách a po všech diskuzích a prezentuje se všude možně vším možným, hlavně, aby BYL VIDĚT. Tak to prostě je..

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 18:35
- Nahlásit

impact
Trapné lži, neumíš nic jinýho.
Každý soudí podle sebe a Ty dobře víš, co tam bylo řečeno. Vsadila bych se o stovku, že máš printscreen, jak Tě znám. Takže ho sem hoď.

impact
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 18:36
- Nahlásit

Eninka
Když to vezmu na nás, tak my třeba máme členy, o kterých ani nevíš, že jsou členové.. Právě proto, že potřebujeme, aby nebyli vidět. A přesto toho pro naše (a nejen naše) psy dělají takový množství, že bys koukala..

impact
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 18:39
- Nahlásit

Vlčáčková
Jasný, hodím ti všechno, co budeš chtít. Možná si ale počkám, až mi dojde ten kalač.

Třeba by ses mohla rozpomenout, jak se tě kolega Konečný ptal, s jakými psy a kdy zápasím. Že je u mě každej víkend pečenej vařenej a ještě si toho nevšiml.

Prosím tě, vem si svoji spoustu imaginárních kamarádů a běžte si tajně šeptat. Já na tvoje litanie kašlu. Kuck, kuck.

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 18:39
- Nahlásit

impact
Jsou lidi, kteří prostě nemají potřebu neustále veřejně exhibovat, co dělají a nedělají pro psy v nouzi..

Někdo prostě pomáhá, někdo běhá jak idiot po FB ve všech skupinách a po všech diskuzích a prezentuje se všude možně vším možným, hlavně, aby BYL VIDĚT. Tak to prostě je..

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 18:40 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

impact

víš, já netvrdím, že někdo dělá něco víc, někdo míň, někdo je u toho víc vidět, někdo míň....to samozřejmě ano, ale Baico, byť nemám povědomí o tom, co dělá ona, mi řekla něco, na co jsem takto reagovala. Obecně - vážím si každýho člověka, který dělá a udělá cokoliv, co je ve prospěch či pomoc živýho tvora, potažmo psa a vadí mi, když se takové činnosti někdo další vysmívá - viz má reakce na to, co bylo psáno na adresu Vlčáčkové. Každý to dělá jak uzná za vhodné, no

edit: co bylo napsáno na adresu Vlčáčkové např. od Baico - tak to bylo myšlený

impact
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 18:41
- Nahlásit

Btw. řekne mi někdo, kde je to s tou ZOO? Jsem se tu dneska po delší době zdržela a tahle informace mi ještě chybí, abych mohla zase jít. Su zvědavé, no.

impact
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 18:42
- Nahlásit

Alexa

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 18:46
- Nahlásit

impact

s tou ZOO ti bude doporučený, aby sis to našla na berňácích, budeš hledat dlouho, aby jsi zjistila, že Vlčáčková chtěla vzít svýho psa do ZOO. Toť vše.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 18:47
- Nahlásit

Eninka
teď jsi nepochopila zase ty nic
To jsi na omylu, protože
bylo to myšlené na ty, kdo přispěl do tohoto tématu na adresu Vlčáčkové
přesně o tom mluvím ... Víš naprostý kulový, máš jakýsi zkreslený představy a pár kydů od svých virtuálních "kamarádek" a plácáš tu nesmysly.
Vlčáčková
Víš dobře, že lžeš.
To tu píšeš každému druhému, co konkrétně máš na mysli teď?

impact
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 18:50
- Nahlásit

Eninka
s tou ZOO ti bude doporučený, aby sis to našla na berňácích
Já bych to nechala na ostatních, ju?

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 18:52
- Nahlásit

impact

to nechala na ostatních, ju?

já ti jen napsala to, co bylo sděleno mně, když jsem se ptala na to samé, na ZOO, tak jsem ti chtěla ušetřit čtení x stránek

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 18:54 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

impact
tady odtud nějak ve druhé polovině http://www.cz-pes.cz/diskuse/2_5800_472.html
asi 1-2 stránky, jedná se o tu rozřezanou chudinku bez analgetik

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 18:54
- Nahlásit

impact
http://www.cz-pes.cz/diskuse/2_5800_472.html

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 18:57
- Nahlásit

impact
Hele, tak jsem to dohledala jednu Tvojí reakci ohledně těch štěňat. Bylo jich tehdy víc za sebou. Nevím, jestli jsi to tam nedodala dodatečně a já to už nečetla, což dělám často u Tvých příspěvků, nebo jsem to přehlídla či v té chvíli nepochopila. Celý je to ohledně toho dohozenýho štěněte (viz výše můj příspěvek) takhle:
--------------------------------
Vlčáčková
Za prvé nevím, co kde máš za psy k případné nabídce.
Tak proč mi posíláš kupce na štěnda? To ti přijde normální? Naprosto cizímu člověku, o kterým ani nevíš, jestli štěňata má?

A za druhé: tak si příště naser, ty "záchranářko".
Jo, mezitím jsem to stihla pochopit, ale nechtěla jsem znova editovat předešlý příspěvek.
Takže: Chápu to správně jako: "děkuji, že jsi na mě přesměrovala zájemce o raslici"? V tom případě: není zač.
Pokud máš potřebu mi posílat ruslíky v nouzi (skutečně pouze ruslíky v nouzi), tak je normálně odešli na kontaktní email z webek. Nemusíš to dělat tak oklikou přes někoho, něčí skupinu a můžeš mluvit na rovinu. Ostatně pár témat směrem ke mě a ruslům v nouzi je i tu na czpes.
---------------------------------

Takže sorry, ten poslední odstavec beru na vědomí až teď.
To nebylo oklikou, to bylo zasláním kontaktu těm lidem - dělám to co nejrychlejší cestou kvůli úspoře času. Navíc se můžou ozvat sami, když to chtějí. Dál už s nikým nekomunikuju, jen dávám kontakt. Čili, co přesně si představovali, nevím, jen tam bylo, že mají zájem o štěně.

Ovšem za tím ostatním, co jsem psala, si stojím. A co se týče toho kolegy, tak na toho si matně vzpomínám. Nic to ovšem nemění na tom, že jsem o Tobě nikdy nenapsala, že Ty zápasíš se psy. Jak říkám, hoď sem printscreen, které si děláš snad u všeho, a bude jasno.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 19:06
- Nahlásit

Eldoguero
"zachraňují" vše za každou cenu
V čem lžeš? V tomhle.
To je tady nějaká mantra či co. Tohle jste, co si tak pamatuji, v roce 2008 tvrdili o Věře a té staré partě kolem ní. A ani tehdy to nebyla pravda. No, tak teď to klidně tvrď o mě, když Tě to uspokojí. Nic to ale nemění na tom, že to není pravda.

impact
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 19:09
- Nahlásit

Vlčáčková
Nic to ovšem nemění na tom, že jsem o Tobě nikdy nenapsala, že Ty zápasíš se psy.
Jasně. A já mám na prdeli hvězdičku.

Beru všechno, klidně mi nadávej, překrucuj a vymýšlej si imaginární přátele. Je mi to jedno. Ale to, že ses ve svém vzteku vůči mě snížila ke lži a tou lží ses snažila pošpinit dobře fungující sdružení na pomoc psům v nouzi, to už si neodpářeš.

Alexa a davidkova renata
Jáááj, to jsem si dohledala. Já myslela, že něco novšího.

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 19:10
- Nahlásit

impact

mám na prdeli hvězdičku.

nevěřím, byla by fotečka?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 19:13
- Nahlásit

Jinak mě teda hrozně baví Váš obvyklý postup.

1) Někde se něco šustne (v tomto případě to bylo dodání jedné fotky k dopnění předešlého příspěvku).
2) Ze žumpy vyběhne předvoj a zaštěká, nejlépe něco úplně od věci.
3) Ze žumpy vyběhne smečka a začne kolektivně řvát o všem možném, co tu bylo už 1 000 a je to tu díky po 1 001.

Měly byste si najít nová témata, dámy.

A k mojí prezentaci, kterou tu vytahujete - děkuji, že ji tu děláte místo mě. Nebýt Vás, tak by si mě a mých aktivit nejspíš nikdo ani moc nevšiml.

Dobrou noc.
A Beneček ať spí sladce.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 19:15
- Nahlásit

impact
Ale to, že ses ve svém vzteku vůči mě snížila ke lži a tou lží ses snažila pošpinit dobře fungující sdružení na pomoc psům v nouzi, to už si neodpářeš.
Jistě by mi to nikdo neodpáral, kdyby to byla pravda. A zrovna
Ty tu vykládej o lhaní. Ještě přidej podrázky, ať už to "podle sebe soudím tebe" máš úplně kompletní.
Pa, brouku.

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 19:15
- Nahlásit

Vlčáčková

mých aktivit nejspíš nikdo ani moc nevšiml

znáš to.....o kom se nemluví, jako by nebyl

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání