Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jak se má Ben
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 20:24
- Nahlásit

Eninka
Odkaz na fotky i na útulek, plus další info, máš na mailu a doufám, že to vyjde!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 20:26
- Nahlásit

Eninka
nemyslím si, že člověk, když chce svého nemocného psa nějak podpořit, že je to polidšťování, ale je to tvůj názor proti mému
A taky proti názoru veterináře.

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 20:30
- Nahlásit

danajasa

jde o to, co je a není polidšťování. Vzít psa do zoo mi jako polidšťování nepřipadá.

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 20:33
- Nahlásit

Eninka
Vzít psa do zoo mi jako polidšťování nepřipadá.
No tak vzít zdravého psa do ZOO rozhodně není špatná socializace. Ale tahat tam rozkuchané zvíře v bolestech, které není schopné stát na vlastních nohou je prasárna. I když je to jen nerealizovaný nápad zrozený ve dvou chorých hlavinkách.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 20:38
- Nahlásit

Eninka
Nějak nechápu, co má cizí Ben společného s léčením mých psů, ale asi nejsem dost chytrá.
Máš ten mail už dávno poslaný, odezva žádná, dostala jsi ho?

Baico
Ty jsi vážně kráva všech krav. A nejsi sama. Přeji Ti hezký den.

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 20:40
- Nahlásit

Vlčáčková

už to má přeposláno, díky

Baico

je to jen nerealizovaný nápad

a toho se drž, protože k tomu ani nedošlo a i kdyby došlo, tak určitě ne na úkor zdraví a bolesti fenky, byl to nápad, který nebyl realizován právě z těch důvodů stavu psa.

ve dvou chorých hlavinkách.

těžko může soudit někdo, kdo nebyl a neviděl skutečný stav fenky - viz mraky debat na toho téma v minulosti na adresu Vlčáčkové

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 20:42
- Nahlásit

Vlčáčková
Ty jsi vážně kráva všech krav.
Tímhle přirovnáním zrovna mně neurazíš. Tohle může totiž použít jako urážku jen ten, kdo viděl krávu max na obrázku
Přeji Ti hezký den.
Já ti přeji spoustu mnoho tak krásných dnů, jaké ty jsi přichystala ke konci té fenečce.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 20:43
- Nahlásit

Eninka
Prima. Pa.

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 20:44
- Nahlásit

Baico

jaké ty jsi přichystala ke konci té fenečce.

říkáš to, jakoby jsi chtěla naznačit, že ji týrala tím, že ji nenechala uspat dřív. Kdyby ty jsi měla po operaci psa a viděla, že je šance (já to viděla několikrát - tu fenku), tak bych tě chtěla vidět, kdyby tě někdo odsuzoval za to stejný, jak by ti bylo.

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 20:47
- Nahlásit

Eninka
jakoby jsi chtěla naznačit

Já nechci nic naznačit, já si to opravdu myslím.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 20:50
- Nahlásit

Eninka
nemyslím si, že člověk, když chce svého nemocného psa nějak podpořit, že je to polidšťování, ale je to tvůj názor proti mému.
Ona je podpora a podpora, dítě se zlomenou rukou určitě návštěvu zoo ocení, kdežto pes, kterému vysadili analgetika asi moc ne a nemyslím, že je to věc názoru.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 20:54
- Nahlásit

Vlčáčková
A taky proti názoru veterináře.
Tak těch mám celkem dost, počínaje tím, že každá fenka musí mít aspoň jednou za život štěňata až po doporučení nenechávat psa běhat po louce, ale jen s ním na vodítku chodit po zpěvněných cestách, protože mu rostou extremně rychle drápy ...

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 20:56
- Nahlásit

je to Benovo téma, tak se na to vykašlete

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 23:08
- Nahlásit

Vlčáčková

tak slečna si vzala už jiného pejska z útulku, ale přesto mail od tebe dostala

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Led 2013 23:18
- Nahlásit

Eninka
Díky za snahu. Škoda.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 01:58 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Baico
myslím
Ty MYSLÍŠ? Gratuluji! Nicméně i přesto, že se Ti povedlo myslet, budu si dál nechávat stanovovat diagnózy a postupy léčení od veterinářů na mojí klinice, nikoliv od Tebe, která jsi toho psa nikdy v životě neviděla, natožpak nemocného.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 02:02
- Nahlásit

POSOUVÁM VZKAZ OD ENINKY O BENEČKOVI:
Ahoj, je mi to moc líto, ale musím vám říct, že Ben už nežije.
Měl nějakou ledvinovou nedostatečnost, panička dělala a udělala vše, co bylo v jejich silách, dávala mu kapačky i doma, ale Beník to neustál.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 12:48
- Nahlásit

Vlčáčková
Máš pocit, že lidi zde jsou negramotní nebo nedostatečně oceňují snahu majitelky Bena, že to musíš psát znova a pro jistotu tučně? Možná se ti to bude zdát neuvěřitelný, ale dost lidí si v úmrtí psů a dalších nepěknostech, včetně všech těch hnusáren, moc nelibuje. Ale očividně ne všichni ...

Jebloň
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 13:40
- Nahlásit

Vlčáčková
Bohuže,v tomhle musím souhlasit s Eldoguero.
Jsi tí posedlá a nejen v tomhle tématu děláš z lidí dementy,co nejsou schopní se samostaně rozhodnout,kde reagovat,kde pomoct a VNUCUJEŠ a to dost nepříjemně,své názory.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 14:31
- Nahlásit

Eldoguero
Kopíruji to znovu na konec, protože se to dostalo kamsi dozadu, neb jste zase zasvinili diskuzi. A myslím, že většina lidí si chce přečíst informaci a ne ji pracně hledat mezi neustále stejným nechutným vysíráním, které vy tady už léta předvádíte tu či onde.

Jebloň
Jsi tí posedlá a nejen v tomhle tématu děláš z lidí dementy,co nejsou schopní se samostaně rozhodnout,kde reagovat,kde pomoct a VNUCUJEŠ a to dost nepříjemně,své názory.
Po pravdě nevím, co Ti mám na tohle říct. Protože tady už skoro vůbec nediskutuju, tak mě přijde, že jsi trošku prospala dobu. Co se týče tohoto tématu, tak promiň, já reagovala na Eninku přidáním fotky Bena a zcela mimo souvislost s Benem mě napadla Baico sprostou podpásovkou o něčem, o čem ví prd. Takže co se týče tohoto tématu, jsi úplně mimo. Ale nevadí, v podstatě je to fuk.
Co se týče nabídek pomoci, tak ano, tu sem občas nějakou dávám - ať už, kam se může obrátit, když někdo něco potřebuje, nebo sem kopíruju sbírky, nabídky psů, hledání dočaskářů a tak. Jestli máš něco proti, tak na to prostě nereaguj nebo to vůbec nečti, stejnak to dávám povětšinou do zvláštních starých témat, které, když tam vidíš mě, nemusíš ani otevírat. Jiní se zapojují a vozí mi věci pro útulky, přidávají se na FB do různých skupin, které něco dělají, píšou si o kontakty a tak. To je přece každého volba, jestli má zájem se zapojit, já dávám jen informace, kde a jak by mohl, kdyby chtěl a co se právě děje. A popravdě - zájem je docela slušný, jen je díky zdejšímu klimatu projevovaný po mailech. Je docela dost smutné, že kvůli některým jedincům odsud, se lidi, kteří chtějí pomoct, uchylují do ilegality jiných způsobů konverzace, než prostého odepsání sem do diskuze.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 17:00
- Nahlásit

Vlčáčková
Kopíruji to znovu na konec, protože se to dostalo kamsi dozadu, neb jste zase zasvinili diskuzi
Víc myslet a míň blábolit by ti jedině prospělo
myslím, že většina lidí si chce přečíst informaci
Myslíš, že VĚTŠINA lidí prahne po informaci o smrti jednoho psa? Mno ...
a ne ji pracně hledat mezi neustále stejným nechutným vysíráním, které vy tady už léta předvádíte tu či onde.
Hele, opravdu máš pocit, že někdo bude PRACNĚ hledat informace o umístěném útulkáči a jeho následném nikým nezaviněném skonu??? To je velmi zvláštní způsob uvažování.
K těm tvým invektivům se vyjadřovat nebudu, nebavíš mě.
či onde.
Kde třeba?

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 17:11
- Nahlásit

Eldoguero

prahne po informaci o smrti jednoho psa? Mno

jestli je to myšleno na psa Bena, tak nechápu, o co ti jde, protože jsem to semka napsala jen a jen proto, že tady v nedávné době ohledně právě jeho vznikla obšírná diskuze a tudíž předpokládám, že zůstal dodnes v povědomí diskutujících.

pro všechny, co se sběhli na Vlčáčkovou

nechápu, o co vám jde, kdybyste pro opuštěný psiska dělali aspoň desetinu toho, co Vlčáčková, tak neřeknu, ale namísto toho, abyste si vážili člověka, který se věnuje tomu, čemu ona sama, tak do ní akorát ryjete všude možně

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 17:21
- Nahlásit

Eninka
kdybyste pro opuštěný psiska dělali aspoň desetinu toho, co Vlčáčková
No tak někteří dělají i daleko víc jak ona, jen nemají potřebu se tím stále ohánět.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 17:24
- Nahlásit

Eninka
nechápu, o co vám jde, kdybyste pro opuštěný psiska dělali aspoň desetinu toho, co Vlčáčková, tak neřeknu, ale namísto toho, abyste si vážili člověka, který se věnuje tomu, čemu ona sama, tak do ní akorát ryjete všude možně
Já teď nechápu o co jde vám....Vlčáčková není jediná tady na tom serveru a i jinde,která kdy co udělala pro psy.Takových je tu mnohem víc a jsou takové,které toho okolo psů a nejen psů,má za sebou víc než ona.A ne každej má potřebu na sebe takhle upozorňovat!

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 17:33
- Nahlásit

Baico
Jebloň

nemají potřebu se tím stále ohánět.
ne každej má potřebu na sebe takhle upozorňovat

neřekla jsem, že je jediná, je jedna z X ostatních, ale nevšimla jsem si, že by do těch ostatních tady na serveru někdo tolik šil, jako někteří do ní. Mj. kdo s tím začal tady na tom tématu?
Co udělala tak hroznýho, než že sem dala fotku psa, že se strhla reakce typu jít do ZOO apod.? Jde o to, že jen se objeví její nick kdekoliv, z nějakých - mně záhadných důvodů - se vždycky objeví někdo, kdo si ji hned vezme do úst.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 17:46
- Nahlásit

Eninka
tak nechápu, o co ti jde,
Ach bože ... ne, nechápeš a mě se to nechce vysvětlovat.
Ty znáš většinu zdejších diskutujících, že si dovoluješ toto napsat? Ty víš, jestli a kteří lidé odsud psům skutečně pomáhají, ale nejen tím, že se snaží nabízet nemocné a postižené útulkáče a "zachraňují" vše za každou cenu? A navíc bez toho, aby nutně museli psát sem a jinam podobné plky?
Čím vic vás dvě čtu, tím víc jsem přesvědčena o tom, že jste fakt mimo realitu.
A ty nehodnoť ostatní, když ani nevíš zda a co pro psy dělají!

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 17:50
- Nahlásit

Eldoguero

znáš většinu zdejších diskutujících, že si dovoluješ toto napsat?

teď jsi nepochopila zase ty nic...bylo to myšlené na ty, kdo přispěl do tohoto tématu na adresu Vlčáčkové, a to nebyla většina zde diskutujících na tomto serveru, to je jasné nade vše. Viz: pro všechny, co se sběhli na Vlčáčkovou

impact
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 17:52 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Eninka
No ona si to totiž dělá tak trochu sama, víš?

Dokonce zpsíčkovatěla natolik, že mě kdesi na FB napadla, že by naše sdružení za žádnou cenu nepodpořila, ptž se proslýchá, že zápasím se psy.

Promiň, ale zcela vážně - myslíš, že normálně duševně zdravý člověk má potřebu si toto vymyslet jen proto, aby někomu poflusal roky práce pro týrané psy? Já si to nemyslím... Proti tomu je nějaký pyskování na czpes slabej vodvar.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 17:57
- Nahlásit

impact
že zápasím se psy
jako ty osobně??? a jaký bejvá skore???

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 17:58 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
jako ty osobně??? a jaký bejvá skore?
tak podle některejch fotek co pamatuju vyhrávaj psi

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání