Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jak se má Ben
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 19:18
- Nahlásit

Eninka
znáš to.....o kom se nemluví, jako by nebyl
Někomu prostě asi vyplňuji prázdnotu a šeď jeho života. Uznej, že byl už pár měsíců klid, ale asi slepičárně nevyšla nějaká křivárna, tak si to potřebovala vykompenzovat.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 19:20
- Nahlásit

Eninka
Jo, asi budu muset nějak upravit adopční smlouvu. Můžeme to někdy probrat?

Jebloň
Člen
- Nahlásit

Vlčáčková
A k mojí prezentaci, kterou tu vytahujete - děkuji, že ji tu děláte místo mě.
To fakt nehodlám a tvoje prezentace sama sebe mi prostě vadí....ale,na to pozor,to co tu píše impact,o tom pranic nevím,ovšem nic to nemění na tom,že si o ní myslím,že je paranoidní magor,kterému nevěřím ani slovo!

Eninka
Člen
- Nahlásit

Vlčáčková

upravit adopční smlouvu

jasná věc

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 19:25
- Nahlásit

Jebloň
tvoje prezentace sama sebe mi prostě vadí.
No ale já fakt nevím, co máš na mysli.
ovšem nic to nemění na tom,že si o ní myslím,že je paranoidní magor,kterému nevěřím ani slovo!
No, vidíš, ale zase třeba co se týče raslíků, tak si myslím, že se snaží a fakt jsem jí doporučovala, jak vyplývá z výše uvedeného.

Eninka
Dík.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 19:35
- Nahlásit

Vlčáčková
"zachraňují" vše za každou cenu
V čem lžeš? V tomhle.

Mno, když myslíš, tak prosím. Já jsem naopak přesvědčena, že spoustě psů by bylo "lépe" (dá-li se to tak říct), kdyby vůbec nebyli zachraňováni, léčeni a udržování při "životě", a kdyby se nedostávali do tvých rukou a rukou tobě podobných.
Nebýt Vás, tak by si mě a mých aktivit nejspíš nikdo ani moc nevšiml.
Jsem ráda, že si lidé všímají, třeba alespoň někteří pochopí, jak může vypadat v podání některých takyzachraňování.
Bez ohledu na to, co si o tom myslíš ty.

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 19:41
- Nahlásit

Eldoguero

že spoustě psů by bylo "lépe"

tohle neříkej, já byla osobně u několika "případů" a věř mi, že např. štěně zl. retrívra s PP, který dostalo rozsudek smrti jenom proto, že mělo drobnou, zcela lehce odstranitelnou chybku na oku (za1500 je štěně zcela zdrávo) a majitelka nebyla ochotna to zaplatit, ale chtěla psa utratit....anebo pes, kterej byl zcela zdravej, ale visel u nepřizpůsobivých na stromě a špičkama tlapek se dotýkal země....a plno, plno dalších věcí a příběhů...
Tihle a desítky jiných nestojí za svůj život????? Za život, který dostali dovínku jen díky Vlčáčkové ???? Tohle asi nepochopíte, věnuje neskutečnou spoustu času aby pomohla nejenom týraným, ale i opuštěným psům, ale těžko těm, co "neví" vysvětlovat, ale lehko jim soudit, že jo.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 19:55
- Nahlásit

Eldoguero
spoustě psů by bylo "lépe" (dá-li se to tak říct), kdyby vůbec nebyli zachraňováni, léčeni a udržování při "životě", a kdyby se nedostávali do tvých rukou a rukou tobě podobných.
Psi, kteří prošli mýma rukama (ve smyslu pobytu, léčení u mě a nalezení nového domova), jsou všichni na webu. Včetně diagnoz, věku a referencí z nových domovů. Tak si je projdi po jednom a posuď si je z hlediska té věty nahoře. Z těch kousků u mě fyzicky nebyly kočky, Ben a Omar, jak vyplývá z textu, aby mě někdo nenařkl, že se chlubím cizím peřím.
Ti tři vyhození pejsci, které mám doma natrvalo, tam nejsou. Jeden je ve středním věku a dva jsou starší psi, ale v kondici v rámci možností, a ti samozřejmě na webu nejsou. Ti tady dožívají, na nic se neléčí, akorát Sabinka má tu luxaci. Jediný pes, který se zde nyní léčí z odoperování tukových nádorů a bradavic, a který byl vždycky od narození můj, nepatří tedy do nalezenců, pooperační stav snáší velmi dobře a furt by venku lítal.
Vtipný je, jak tady zasvěceně píšeš o mým "zachraňování" a přitom o tom nevíš nic a jak jsi sama napsala, na můj web ses podívala jen jednou kdysi dávno. Piš příště radši jen o tom, o čem něco víš.
A opravdu nevím, proč se v tom neustále pitváte. Když se Vám nelíbí, že se to tu probírá, tak proč s tím stále dokola přicházíte? Píšu já sem snad litanie o tom, jakého mám právě psa a co s ním dělám? Vyčítáte mi prezentaci, ale z 90 % ji tu děláte Vy samy. Tak o tom furt nemelte a bude klid.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 20:23
- Nahlásit

Eninka
Hele, kdo nechce nepochopí. Mluvím trochu o něčem jiném, při tvé inteligenci bych čekala, že ti to dojde ...
Vlčáčková
Psi, kteří prošli mýma rukama (ve smyslu pobytu, léčení u mě a nalezení nového domova), jsou všichni na webu
Možná ano, možná ne, nech si je tam, já ti návštěvnost nepodpořím, jednou mi to bohatě stačilo
Piš příště radši jen o tom, o čem něco víš.
Píšu, reaguju na to co čtu zde a co jsem si přečetla onehdá na tvém webu, plus ta hrůza co lítá po fb a čas od času se bohužel dostane zprostředkovaně i ke mně. A na tom co jsme napsala trvám. Nezajímá mě, že si to vykládáš jinak, i když věřím, že v zásadě velmi dobře chápeš o čem mluvím.
Vyčítáte mi prezentaci, ale z 90 % ji tu děláte Vy samy.
Já ti vyčítám prezentaci?
Já se jen nepřestávám divit, že ve svém věku a při svém intelektu můžeš být stále tak mimo. Ledaže by jsis (samozřejmě nejen ty) tím něco kompenzovala ... ale pochopitelně to je jen a pouze moje domněnka podložená jen a pouze tvou prezentací na internetu a nemusí se zakládat na pravdě

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 21:10
- Nahlásit

Eldoguero

já ti návštěvnost nepodpořím
Nikdo Tě nenutí, ale hlavně pak nevíš, o čem mluvíš a Tvé příspěvky tomu odpovídají.

Píšu, reaguju na to co čtu zde
Máš zato, že tento příspěvek http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_12504_0.html#16 si zasloužil být základem tolika komentářů?

co jsem si přečetla onehdá na tvém webu, plus ta hrůza co lítá po fb a čas od času se bohužel dostane zprostředkovaně i ke mně.
V přátelích na FB Tě nemám, takže ode mě Ti nedoputuje nic. Ano, mám tam nějaké sdílené týračky, ale není jich zase tak moc. A jsou tam buď s peticí nebo se sbírkou nebo se snahou o umístění či nalezení majitele. Bezúčelně tam žádná týračka není. A i kdyby smyslem bylo "jen" ukázat, čeho jsou lidi schopní, aby se například docílilo vyšetřování takových případů, tak to má taky smysl.

Na webu je 1 příspěvek, kde je vidět krev, a to je u Omara. To je za účelem výběru peněz a nalezení domova.
Pak zubožené 2 kočky, ale bez krve - obě za účelem výběru peněz na léčení a nalezení domova (navíc jsem to tam nedala já, ale samozřejmě jsem to mohla smáznout, kdybych chtěla).
Pak je tam 1 příspěvek s buldočky z množírny (bez krve) za účelem prezentace, jak můžou vypadat psy z množíren.
V příspěvku Netestováno na zvířatech je pouhý odkaz na fotky z pokusů na zvířatech, ale žádná fotka tam přiložena není.
A pak je tam ilustrativní fotka přejeté lišky u příspěvku o hračkách v podobě přejetých zvířat.
Tyto příspěvku tvoří zhruba desetinu všech příspěvků, takže web téměř neodpovídá svému názvu, což Ti možná uniklo, protože jsi se nejspíš řídila jen jím. Takže znovu: měla by ses vyjadřovat pouze k tomu, co znáš.

Já se jen nepřestávám divit, že ve svém věku a při svém intelektu můžeš být stále tak mimo.
No, vidíš, já si to můžu myslet o Tobě. A teď babo raď, kdo má pravdu. Já ovšem nemám potřebu neustále rejpat, vysírat a vyjadřovat se k Vašim maličkostem a tomu, co nebo jak děláte. Tak mě taky ignorujte a nehodnoťte, řešte si svoje věci a nechovejte se jak děcka.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 21:22
- Nahlásit

Vlčáčková
Nikdo Tě nenutí, ale hlavně pak nevíš, o čem mluvíš a Tvé příspěvky tomu odpovídají.
To si trochu odporuje s tím co jsi psala v minulém komentu nemyslíš?
Máš zato, že tento příspěvek http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_12504_0.html#16 si zasloužil být základem tolika komentářů?
Proč by měl, reaguju na tvojí osobu, resp. na tento nick
V přátelích na FB Tě nemám,
Ještě toho trochu
takže ode mě Ti nedoputuje nic.
Když myslíš ...
V příspěvku Netestováno na zvířatech
Ten mě právě zajímal, když jsem navštívila tvoje stránky a bohužel mi vůbec nepomohl. Z pohledu, řekněme, konzumenta tam nejsou žádné příklady běžně dostupné kosmetiky netestované na zvířatech. Ale to nemusí být tvoje vina, je možné, že u nás žádné běžně dostupné být nemusí.
Takže znovu: měla by ses vyjadřovat pouze k tomu, co znáš.
Ještě jednou - reaguji na teba a to co zde píšeš - nevyčítám ti tvou prezentaci, je mi vcelku šumák.
No, vidíš, já si to můžu myslet o Tobě.
Myslet si můžeš co chceš, na to máš právo.
Já ovšem nemám potřebu neustále rejpat, vysírat a vyjadřovat se k Vašim maličkostem a tomu, co nebo jak děláte.
vs.
řešte si svoje věci a nechovejte se jak děcka.
... zvláštní ...
No nic, jdu, tady je to marnost nad marnost.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 21:40 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Eldoguero
To si trochu odporuje s tím co jsi psala v minulém komentu nemyslíš?
Neodporuje. Nebo jak jsem Tě v příspěvku předtím nutila? Cituj, prosím.
Když myslíš ...
Možná ano, nějakou oklikou. Ale já Ti nic neposílám.
tam nejsou žádné příklady běžně dostupné kosmetiky netestované na zvířatech
Jsou tam vysvětlené značky, které něco znamenají.
A máš tam přece odkazy: http://www.beztestovani.cz/, pak další, který Tě převede na stránku s odkazy pro spotřebitele, výrobce a dárce a kde je pro spotřebitele uvedeno toto: http://www.netestovanonazviratech.cz/seznam-znacek -s-hcs-hhps-dostupnych-v-cr.htm
Poslední třetina toho mého jmenovaného příspěvku má název "Seznam značek s certifikátem HCS a/nebo HHPS dostupných v ČR:" a tam jsou ty značky vypsané i s odkazy na jejich weby.
Tak já nevím, co víc tam dát. Jestli ono to není tím, že běžně dostupné čili v každém supermarketu tyto výrobky nejsou. Ale když se přemůžeš a koukneš na můj FB, tak jsem tam vznesla dotaz a dostala jsem nějaké další tipy, co si tam kdo kupuje, a je to v tom seznamu na mém webu taky. Takže dostupné to tu je, někdy dokonce i v kamenných obchodech.
No nic, jdu,
Pa.

impact
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 22:48
- Nahlásit

Jebloň
co tu píše impact,o tom pranic nevím,ovšem nic to nemění na tom,že si o ní myslím,že je paranoidní magor,kterému nevěřím ani slovo!
Jasně, fotky kejtlin jsi mi taky nevěřila.

impact
Člen
# Zasláno: 16 Led 2013 22:52
- Nahlásit

Vlčáčková
1) Někde se něco šustne (v tomto případě to bylo dodání jedné fotky k dopnění předešlého příspěvku).
2) Ze žumpy vyběhne předvoj a zaštěká, nejlépe něco úplně od věci.
3) Ze žumpy vyběhne smečka a začne kolektivně řvát o všem možném, co tu bylo už 1 000 a je to tu díky po 1 001.

By mě zajímalo, do kterého bodu spadá Jebloň.

Ňaf, ňaf.

Ještě si dej ze třikrát papa brouku a bude to cajk.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Led 2013 01:12
- Nahlásit

impact

Ještě si dej ze třikrát papa brouku a bude to cajk.
papa, papa, papa, brouku
Do žádného bodu Jebloň nespadá.

Doufám, že jsem Tě uspokojila reakcí.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 17 Led 2013 06:46
- Nahlásit

impact
Jasně, fotky kejtlin jsi mi taky nevěřila.
Fotky,jsem ti ,naopak,uvěřila.
No a tohle je to o čem píšu.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání